Reklama

Nejnovější

  • Antioxidanty – klíčový význam pro zdraví a jejich zdroje

    23. Dub 24
    Stále více z nás aspoň někdy přemýšlí nad svým zdravím a nad možnostmi, jak mu pomoci. Tím správným povzbuzovákem mohou být antioxidanty. Tyto látky, nacházející se v mnoha potravinách, jsou totiž zásadní pro boj proti volným radikálům a oxidativnímu stresu, které jsou spojené s řadou chronických onemocnění.
  • Menstruaci může narušit káva, půst či sluneční svit

    23. Dub 24
    Menstruační cyklus je komplexní proces, který je ovlivněn mnoha faktory od tělesné hmotnosti přes stres až po životní styl. Existují i méně známé vlivy, které mají na ženskou menstruaci, její pravidelnost, průběh nebo bolestivost zásadní dopad.
  • GINSENG PREMIUM ADAPT+ - silný ženšen proti stresu, vyhoření a únavě

    22. Dub 24
    Lidé využívají prospěchů ženšenu již tisíce let… Dříve byl odlišován od více adaptogenního bílého ženšenu (sušený prášek ženšenu) více stimulující červený ženšen (zahřátý nebo vařený ženšen). V současnosti, díky vědeckému pokroku a analýzám, víme, že adaptogenní účinek ženšenu závisí na jeho složení v ginsenosidech a ne na jeho barvě. Ginseng Premium Adapt+ - revoluční produkt, který má nejvyšší dávkování a nejčistší složení ginsenosidů na trhu, zvýší vaši odolnost a umožní vám klidně zvládat různé fáze stresu, se kterými se setkáváte.
  • Přejídání a nedostatek pohybu je nejčastější příčinou onemocnění jater

    17. Dub 24
    Játra hrají v našem těle zásadní roli a pokud nepracují správně, ovlivňuje to celkový zdravotní stav organismu. Velmi negativní vliv na ně má zejména životní styl spojený s nedostatkem pohybu a přejídáním, který stojí i za nejčastějším jaterním onemocněním současnosti – jaterní steatózou - ztukovatěním jater.
  • Březová šťáva - národní poklad Lotyšska

    16. Dub 24
    Když na jaře taje poslední sníh, narušuje klid nedozírných lesů v Lotyšsku téměř nepostřehnutelné kapání. Nastala sezóna březové mízy, která je ceněna pro své terapeutické vlastnosti.
  • 6 zásad zdravé chůze

    16. Dub 24
    Zdravá chůze znamená zdravé tělo. Ale víte jak zdravě chodit? Jakou největší chybu děláme při chůzi a jak při pohybu správně využít prsty? Zde je šest tipů, za které vám vaše nohy poděkují.
Reklama