Cholesterol v potravě
Z vajec moc cholesterolu tvoje tělo nezíská viz odkaz níže.
K správné tvorbě cholesterolu je potřeba aby správně fungovala játra, takže v prvé řadě podpořit je - např lecithin, ostropestřec.
http://www.facebook.com/group.php?gid=287592467392
Pokud cucete snížit cholesterol měli byste zkusit Palmový olej .Je jednodruhový a velice dobrý .Snese vysoké teploty smažení a jídlo chutná lépe a nejde cítit přepálený tuk.Kdyby ste chtěli vyskoušet napište ne Email [email protected] nebo na telefon 776635240.
[url=http://muqnx51nxr74rjd3.com/]h5etvtv17d45slv3[/url]
[link=http://4u3vvoyua0brolzy.com/]4nvtfx7y6ij5m2wj[/link]
lz6icxbwq4mcwi5l
http://a9jtmq1v036fccu7.com/
Toto téma je popsáno tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cholesterol
http://en.wikipedia.org/wiki/Omega-3_fatty_acid
http://en.wikipedia.org/wiki/Egg_(food)
Názor na vajíčka není zcela jasný. Má se za to, že do 6 vajíček týdně je možné konzumovat zcela bez obav.
Jasné je to, že hladinu "dobrého" cholesterolu zvyšují omega-3 mastné kyseliny. A to hlavně EPA a DHA. Ty se nacházejí v mořských rybách. Ty ovšem obsahují mnoho těžkých kovů. Lněný olej (lněná semínka) obsahuje kyselinu ALA a ta se údajně v lidském těle mění na EPA a DHA.
- http://en.wikipedia.org/wiki/Flaxseed - Len má prý velmi blahodárný účinek na lidské zdraví.
'
Jsem vegetarián a z rozboru krve bylo zjištěno, že mám strašně málo cholesterolu. Bylo mi doporučeno, abych jedl jedno vajíčko denně. Jenže na internetu ( http://www.jointcare.cz/omega-3.html ) jsem se dočetl, že existuje špatný a dobrý cholesterol. Chci se zeptat: z vajíček získám dobrý cholesterol nebo špatný cholesterol? A obecně: jak získám dobrý cholesterol?'
Cholesterol způsobuje tělu spoustu potíží: infarkt, cévní problémy, problémy pohybového aparátu aj. Znám třeba Maxicor - produkt, který optimalizuje hladiny krevních tuků a pomáhá stabilite organismu.
- Odpovědět
Pošli odkaz