Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Já ani nevim jak mi je,hrozně se to střídá.Byla sem se Sergejem venku a pak pekl a vařil a samé dobroty mi udělal tak mi to trochu potěšilo že byl zase normální a nepil.Nevim na jak dlouho mu řidičák zabaví,teprve se to bude řešit tak nevim jak mu to dopadne.Vzhledem k tomu že má vybranou firmu řidič/skladník tak je to pěkně blbý kdyby mu zabavili třeba na půl roku až rok,tak má po téhle práci.Andy tak to ti řekl krásně syn a kolik mu je let? A my měli guláš co vařil on a docela ho ochutil dost dobře.Pils takhle sem tě dlouho neviděla psát,tak to je dobře že taky píšete.Jak to pokračuje s domem a ukrajincem? Alešku a ta tvoje vytáhla nůž jako po konfliktu a nebo ji přeskočilo,co myslíš? Otíku koukala sem,je to strašný,Korona se nám na jihu pěkně rozjíždí.Už nám taky vrátili roušky,defakt všude mimo obchodů.To jako nechápu proč rovnou nedali i obchody?

-Aleš- (St, 29. 7. 2020 - 16:07)

Ona mi v době, kdy ji už hledali policajti říkala, že nějakej chlápek napadl její kamarádku. Tak tam přiběhla a prý mu dala nůž na krk, jinak mu prý nic neudělala. To je její verze. Jedna její známá mi zase tvrdila, že feťačka chlápka bodla a tekla mu krev. Tak si vyber, každopádně chlap to šel ohlásit na policajty. Kdo ví jak to skutečně bylo. Ale jestli tu holku napadl, tak z toho bude mít sám oplítačky. A co se týče toho viru, tak dneska jsem četl, že v celé ČR je 16 lidí ve vážným stavu. To má být jako ta pandemie smrtícího viru o kterým se pořád píše? Už si ani nevzpomínám o čem novináři před tím psali, to se museli hodně nudit. Musel jsem vytáhnout knížku od Kinga Svědectví abych měl aspoň pocit opravdové pandemie.

Andrea (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Ahoj Pils,jsem v jednom kole a mé 45 kilové tělo cítí únavu, teď ke mě přišel můj nemocný synek, položil si mi hlavu na rameno a řekl mi,mamko mám tě hrozně rád takže teď i brečím ale šťastně brečím,musela jsem to někomu říct, už mlčím

Sany 11 (Út, 28. 7. 2020 - 20:07)

Andrej, tohle je nejvic, vid? V tu chvili clovek vi, ze by pro ty deti udelal prvni posledni.
Nas synek nam taky daval dost zabrat, zaplatpanbuh se to ted dost zlepsilo, snad s tou dospelosti uz z te puberty vyrostl a kdyz nekdy prijde, obejme me a da mi pusu na tvar a rekne mi, ze me ma nejradsi na svete, tak si to uzivam, dokud to nezacne rikat nejake jine. :)

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Andrej, to je krásný! ty děti jsou tak bezprostřední a prostě úžasné! Moc ti to přeju, protože vím, že jsi bezvadná máma. Moje tělo o dost těžší než tvoje v neděli vypovědělo službu a normálně jsem se sklátila, protože už ani nepamatuju, kdy jsem si odpočinula, asi na dovolené a ta je nenávratně pryč. Kéž by přišel aspoň prodlouženej víkend!

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 18:07)

Andrejko - ahoj! Dlouho jsem tě tu nezahlédla. Myslím, že Milu asi není v pohodě, když nepíše. Kdoví, jak to tam teď vypadá. Snad z toho všeho nějak vybruslí.

Radsi anonym (Út, 28. 7. 2020 - 18:07)

Milunko, na jak dlouho přišel Sergej o řidičák? Bude to mít vliv na jeho pracovní flek?

Ignorovat...ha ha (Út, 28. 7. 2020 - 18:07)

"čtenáři a čtenářky, 8.11.2008
nereagovat a vydržet , nic jiného !!
Stará garda z Abecedy, 8.11.2008 19:11:37
Ano, absolutně nereagovat! Vůbec na nic. Je to zbytečné, neboť paní trpí bludy. Prostě vydržte a ignorujte veškeré její příspěvky. Pište si jen mezi sebou, jako by její příspěvky neexistovaly. Nečtěte je! Je to těžké, ale jde to. Jiný způsob vyoutování není."

Andrea (Út, 28. 7. 2020 - 18:07)

Milco,jsi v pořádku?Ozvi se, ať o tobě víme.Nevim,co máte proti Káče,pro mě je to normální ženská, která má ráda svoji rodinu o kterou s láskou pečuje,je mi blízká smýšlením.Ja teď přišla z téměř 14ctky a ležím jako mrcha fakt nemůžu.Zitra volno a Milu, zítra jen špagety s kečupem a sýrem, lečo z mrazáku a upeču chleba,Milu ozvi se

bianka (Út, 28. 7. 2020 - 18:07)

Takže ignorovat. Jen dodám, že to dlouhé nic, jsou jen bludy a představy. Zakončím to asi takhle: ZÁVIST, ZLOST A DEBILITA.

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Teda vlastně Smrtku. :)

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Teda vlastně Smrtku. :)

áááá (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Pilsnerka se probudila a opět nechápe.

áááá (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Jen povzdech, neměla to být urážka.

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Však já to tak nebrala, ale anonymům odpovídám jinak než místním. :) Já mám teď čas a skoro všichni jsou pryč, Lalla asi odjela z města a ostatní se válí někde u vody.

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 17:07)

Týý vole! Na rozdíl od tebe taky žiju! Nemůžu tady trčet pořád. Ale tu Kačujsem postřehla už několikrát, a důvod jsem nenašla. Prostě mi Kača připadala vždycky fajn a myslím, že má tak málo času, že by se do takových akcí vůbec nepouštěla. Pravda ale je, že jiné diskuze nestuduju.

Pils (Út, 28. 7. 2020 - 16:07)

Já teda nevím, nějak jsem ztratila nit, ale myslím, že to není Markéta, nebo už Markétě totálně vytekl mozek. Kdysi bývala sice zlá a jízlivá, ale bystrá, a měla dost znalostí. Teď už se tu objevují jen duchaprázdné pindy. A taky nechápu, kvůli čemu se to tady rozhádalo, vždyť je to diskuze, píšeme když máme čas a chuť a o nic nejde. Koukala jsem na tu anketu a taky si přidám něco podobného jako Mia - mám ráda všechny, co se pojmenují, aby byli k rozeznání, a hlavně ty, co neprudí. Takže si přičtěte hlasy! :) Jen koukám, že se někam ztratila Milča. Milu - ozvi se, všechno eremü?

Miluna? (Út, 28. 7. 2020 - 16:07)

Má asi ještě půlnoc, spí v garáži, jak v noci psala, když ji nechceš ubytovat na zpestření :))))

čtenářka (Út, 28. 7. 2020 - 15:07)

Vysvětlí mi někdo jak poznáte co píše nějaká Markéta?

-Aleš- (Út, 28. 7. 2020 - 16:07)

To by mě taky zajímalo. Trochu jsem pátral po netu a osobu toho jména jsem našel na fb a tam do ní taky pořád šijí. A když jsem googlil, tak o ní dokonce někdo psal v diskuzi k nějakýmu článku v Aha. Ona má asi hodně "fanoušků", kteří ji za těch 15, nebo kolik let píše, už poznají. Ale bylo by mi divný kdyby psala i tady u nás. Na druhou stranu tady se vždy v určité amplitudě objeví plno příspěvků. Zpravidla v době, kdy diskuze Ariana stagnuje. Asi ji její příznivci hledají a při té příležitosti se zapojují i do naší diskuze, čehož důsledkem je nepřehlednej mišmaš.

Reklama

Přidat komentář