Reklama

VIBRÁTOR - nebo muž

Host (Čt, 2. 9. 2021 - 00:09)

Nikdo není doknalý. Akorát nevím jak se léčí stárnoucí zřícenina, aby se mu vůbec postavil. Můj problém to není. Vždy připraven.

Honza (Čt, 2. 9. 2021 - 11:09)

Ve vyšším věku (60+) už to chce viagru, ale někdy ani ta nepomůže. Pomůže žena, protože schopnost ejakulovat hned tak nezmizí. Chuť mazlit se, lízat, být lízána a vzájemně si hrát se taky nevytrácí, takže žena, stejně jako diskutující Lenka, si může užít taky. Ženy jsou s věkem zřejmě náruživější a čvachtá to v nich stále jako za mlada. Je to radost.

§ (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Jak pořád brečí, že nemá peníze. Vždyť má důchod na tu svojí palici, tak bez peněz není.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Proč nám to píšeš?

Blanka (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

Rozhodně muž. Není na kontakt s mužem a jeho penis, kterí vám dovádí v kundě. A o semenu nemluvě. Když mě snim plní. Ale opčas po vibrátoru sáhnu když není chlap poruce a mám zrovna chuť si to udělat.

Aja (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

K čemu je ti hnusný semeno? Akorát to smrdí, vytejká a dělá bordel v kun... Sex s chlapem se super, ale ideální je když to vystříkne někam jinam, ideálně do kondomu.

Host (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

To jsme rádi, že ze svých radovánek nevyřazuješ nás muže.

Lenka (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Jestli to bylo na mě, mám to tak zařízené. Lízat se sama nedokážu, na to je třeba chlap. I s prsty a vibrátorem je lepší, když to dělá chlap. Je to pro mě víc vzrušující, ta jeho přítomnost, když má radost z mého orgasmu. Sám je hotov pro mě moc brzy, ale nevadí mu pokračovat s vibrátorem. Cítím se hýčkána a můžu se na sebe víc soustředit. Většinou se mu přitom znovu postaví, tak to můžeme dokončit společně dalším zásunem, když už mám skoro dost. Proti vibrátoru je žalud měkký, takže ten už mě víc nezřídí.

Lenka (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

Nejdřív prstit a lízat, potom muž a nakonec muž s vibrátorem. Tak to mám nejradši. S tím mě dodělá tak, že druhý den skoro nemůžu chodit. Večer pak už to bývá dobrý.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 14:08)

Zkosil jsem i vibrátor pro muže. Byl to vibrační kroužek, který se připevnil na žalud a kousek za něj. Součástí byl i přísavný, průhledný, balónek na semeno. Byl to hrozný fofr. Za pár vteřin došlo k prvnímu výronu a pak následovaly další. Když se balónek naplnil, odpadl. Za deset minut jsem byl grogy, že jsem se sotva hýbal. Dojička na semeno. Víckrát jsem o nezkoušel. Rád si masturbaci užívám podle svého.

Eduard Nud (Út, 31. 8. 2021 - 13:08)

Já bych doporučoval spíš vibrátor. Nekecá vám do toho, není protivný, když to nejde, a hlavně je to bez následků.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 13:08)

Je náherný pohled na ženu, která prožívá vrcholný orgasmus, ruce nohy roztažené a v ní neúnavně pracuje "robotek".

Jana (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Vibrátor se neunaví a nezvadne a vydrží pěkně tvrdej. Jen je zapotřebí opčas koupit nové baterky. Když se koupěj kvalitní barerky, dělá práci i několik dní bez přestávky. Ale nestříká semeno. A tak râda sáhnu i po pravim čůráku a laskám ho a když cítím to stříkâní semene jak mi plní kundičku, prdelku nebo pusu je knezaplacenì

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Moje máma měla umělý penis i s varlaty. když se naplnily tekutinou a zmačklo se na ně tak penis stříkal.

Amálka (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

Nejlepší je to dohromady, teplé tělo chlapa a k tomu vibrátor! :-D Koupila jsem si ho nedávno na www.e-kondomy.cz (mají bohatý výběr) a myslela jsem si, že manžel bude proti aby jsme to používali i při sexu, ale nakonec se mu to i zalíbilo a já jsem teď naprosto štastná. :-D

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

Protože mám často noční, navrhl jsem manželce, že jí koupím vibrátor s penisem mé velikosti. Nejdřív to přijala s nadšením, ale asi se poradila, protože si to najednou rozmyslila a řekla, že má strach, že mne po zážitku s vibrátorem nebude chtít. Má se mnou zničující orgasmy, po kterých musí dost dlouho odpočívat.

Monika (Čt, 10. 9. 2020 - 04:09)

Vibrator je super ale preci.Kdyz vydite pekniho kluka s peknim perem,kdo by odolal.Kdyz vas mrda a vy pak citite jak vnem zacne skubat a strika to do vas tu teplou mrdku.Doslova u toho tecu.

Johana (So, 22. 10. 2016 - 11:10)

Rvu blahem když mám v sobě oba-manzelova obra a vibrator-v tu chvíli si se mnou manžel dělá co chce a já mu dovolím vše,jsem v transu tak mi neboli i to co bych normalne nedala.ale druhý den cítím svou vagínu při každém kroku -to jste pak nádržena i na nákupech.A protože je manžel nadržený obden tak já mám o zábavu postaráno

Sylva (So, 22. 10. 2016 - 09:10)

U nás to je tak že s mým Bertíkem(tak říkám svému robertku) cestuji do práce,z práce a mám ho v kabelce,takže mohu kdykoliv zasunou.To chlap nedokáže,když se mi rozbije,dám ho k reklamaci a dostanu nový,takže tohle chlap nedokáže.
Byli jsme spolu i na dovolené na zímní i letní,dokonce se spolu fotíme selfíčka a pak si to posíláme s kamarádkama.

Klára (Pá, 21. 10. 2016 - 22:10)

Vibrátor je příjemná...Vibrátor můžu taky ale pěknej chlap s pěkným pérem co vám pulzuje v kundičce je něco úplně jinýho.
Já jsem zažila dva muže v jedné dírce jen jednou ale bylo to takové ne zcela podařené protože oba kluci (přítel i můj kamarád) byli spíš na trojku každý zvlášť. Já to chtěla zkusit ale kluci když chtěli oba do mně najednou tak jim to moc nešlo a jak píše pisatelka přede mnou musí se sladit. Pár okamžiků a zásunů se jim povedlo a byla jsem jak královna mrdání a cítila maximální vzrušení že mi z kundy teklo jako z kohoutku.

Reklama

Přidat komentář