Reklama

V kolika letech jste poprve uviděli chlupaté přirození dospělé ženy?

Anonym (Út, 12. 12. 2023 - 13:12)

Vzpomínám si na paní učitelku V. B.. Nebyla to žádná krasavice. Hubená a postarší. Chodila na veřejné koupaliště. Měla bílé jednodílné plavky a za ní se vždy táhl houf nadržených kluků s tvrdými šulínky. Z těch plavek jí totiž na obě strany vyčnívalo husté a černé houští, které když se plavky namočily, bylo vidět i skrz látku a navíc i štěrbina její vagíny. Nestyděla se a myslím si, že si tu pozornost docela užívala.

Default User Image
Honza (Čt, 26. 10. 2023 - 15:10)

Poprvé tak v 5ti letech. Mamka se převlékala do plavek. Tehdy jsem doopravdy zjistil že ho nemám jen na čůrání. Z mamky chlupatého klína se mi postavil. Pak jsem ji očumoval pořád.

Default User Image
Nina (Čt, 26. 10. 2023 - 08:10)

Jako holka jsem si myslela, že je normální, že je máme holé. Moje maminka si ji pravidelně holila a sestra o dva roky starší ji také měla ještě holou. Prně jsem se děsně divila, že ji má paní učitelka zarostlou chlupy, když jsme byli v sedničce na plavání a sprchovali jsme se v šatně. Doma jsem to říkala mamince a mi vysvětlila, že je to normální, že na si ty chloupky holí jako si tatínek holí obličej. V sedmnácti jsem také začala si ji postupně holit, ale měla jsem ještě počkat. Dnes si ji holím, ale jednou tak za měsíc a většinou když ji mám čerstvě oholenou, tak muž nadává, že si odře žaluda.

Default User Image
Zdeněk (St, 25. 10. 2023 - 10:10)

Bylo mi šestnác let, učil jsem se na pekaře a když jsem přišel do šatny, tak tam byla úplně nahá kolegyně, prve asi čtyřicátnice a říká pojď dál a nestyď se, mi se zde také nestydíme a můžeš mi ukázat i tvoje nádobíčko,tak abych nevypadal jako srab, tak jsem se svlékl a pták mi již stál, tak mi ho pochválila a jen řekla, že si musím najít holku, že je škoda, aby takové nářadí zahálelo. Ona ji měla také hezky zarostlou a celou dobu co jsem se učil ji měla takouvou a nikdy jsem ji neviděl oholenou.

Default User Image
123456 (Út, 24. 10. 2023 - 21:10)

Ako 5 ročný som videl pohlavie prvý krát svojej kamarátke ešte v škôlke.A ona moje.Vtedy ešte holé-prirodzene.Ale zanedlho sa mi podarilo vojsť do záchodu pre učiteľky,kde sa vyzliekala učiteľka,ktorá išla vykonať potrebu.Čo ma šokovalo,bolo zarastené pohlavie.Až tak,že jej nebolo vidno "čiarku",ako kamarádke.To bol môj prvý zážitok so zarastenou ženou.Doteraz obdivujem ženy,ktoré sa nehambia za svoje zarastené lono a nepodľahli trendu depilácií. 

Default User Image
Linda (Út, 24. 10. 2023 - 15:10)

V 80 letech, když mi bylo 6 v Bulharsku ve společných sprchách - bylo to pro mne jako malou holku dost děsivé, protože některé tmavé Bulharky byly šíleně zarostlé.

Default User Image
Tomáš (St, 25. 10. 2023 - 12:10)

Taky jsem viděl poprvé chlupatou pipinu v 80 letech na dovolené v Bulharsku při převlékání. Bylo mi 11. Většinou si tohle pamatují kluci. Muselo to být pro tebe vážně děsivé, když si to pamatuješ. 🙂

Default User Image
Tomáš (St, 25. 10. 2023 - 12:10)

Taky jsem viděl poprvé chlupatou pipinu v 80 letech na dovolené v Bulharsku při převlékání. Bylo mi 11. Většinou si tohle pamatují kluci. Muselo to být pro tebe vážně děsivé, když si to pamatuješ. 🙂

Default User Image
Linda (Čt, 26. 10. 2023 - 14:10)

To Bulharsko pro mne tenkrát bylo z části krásné - poprvé u moře, naučila jsem se plavat, poprvé jsem se zamilovala (platonicky) do 17 letého Slováka a začala se před ním stydět za svou nahotu :D... a zčásti děsivé - hlavně ty turecké záchody a strašný smrad a pak ty společné sprchy

Default User Image
Tomáš (Čt, 26. 10. 2023 - 14:10)

Taky na mě Bulharsko udělalo dojem. Otec pracoval u dráhy. Jeli jsme vlakem z Petrovic do Burgasu .Na turecké záchody v Sozopolu nejde zapomenout. Poprvé u moře a poprvé jsem ochutnal pizzu... Ale to jsme hodně odbočili od tématu🙂

Default User Image
Hnislav Berne (Čt, 12. 10. 2023 - 16:10)

jsem naštěstí viděl poprvé čurinu holou. Hrál jsem si s Maruškou Kafkovou na jejím domácím pískovišti, Maruška mlátila do formiček lopatičkou a dělala bábovičky. Já jsem ji otravoval už asi půl hodiny, aby mi ukázala pičku. Nakonec se postavila, stáhla si kalhotky a prstíky si roztáhla pysky. Viděl jsem krásně dovnitř, že tam je ještě nějaké pokračování. Do té doby jsem si myslel jen že je to jakási rýha. Totiž některé holčičky nedávaly pozor a při hře jim bylo vidět pod kaťata. Tak jsem viděl pičku ještě jsem nechodil do školy. Maruška mě později úplně přehlížela. To mi nezabránilo, abych zkusil koitus z mojí sousedkou, spolužačkou Věrou, která se dobře učila, hrála na klavír a dělala kraslobruslení. Ale byla doma neustále sama, její otec byl ředitel - alkoholik a máma věčně s ním, no a Věra myslela neustále na sex a tak mě k tomu občas přizvala.       aměla ji chlupatou jak beranici. My jsme se měli dokonce dost rádi, ale ona šla na peďák a já po konci ZDŠ odstěhoval na zámek. Otec byl kastelán a já zdrhnul do zahraničí. Tak asi to je vše o chlupatici. 

Default User Image
Honza (Čt, 12. 10. 2023 - 15:10)

Taky mám rád chlupaté kundicky 

Default User Image
Filip (Čt, 12. 10. 2023 - 14:10)

Doma nepřicházelo v úvahu, že bych někde viděl nahou mojí mámu a sestru jsem neměl. Jednou na dovolené jsem zahlédl na pláži nahou ženskou, ale to bylo na dálku a ještě ležela na boku. Já jsem skutešně prvně viděl celé nahé chlupaté přirození až jedné přítelkyni v     21 telech se kterou jsem spal přes noc a tu píču až ráno, když bylo světlo a já ji lízal.. Ta se prve neholila a měla ji dosti zarostlou, že pri souloži se cpaly chlupy do pochvy. To jsem již ale nebyl panic, protože jsem třikrát souložil s holkou na stojáka venku na zábavě.

ghg (So, 9. 7. 2022 - 13:07)

Tak to byla dobrá vedoucí

Návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 22:07)

V nějakých asi 10-12 letech na táboře když se šla jedna vedoucí koupat. Bylo jí tehdy asi 25-30, nebyla nijak moc hezká a měla i pár kilo nadváhu, takže to nebylo bůhví co. Prostě se v místě kam se chodilo koupat svlékla a vlezla do vody, nechtěla čekat než mi děti odtamtud konečně už vypadnem. Přes tmavý chomáč chlupů stejně nebylo vůbec nic dalšího vidět

ghg (So, 9. 7. 2022 - 08:07)

Jaké ta vedoucí měla chlupy? Husté, dlouhé či krátké? Kudrnaté? Jak velký byl ten její chlupatý trojúhelník?

Default User Image
čumět na kundu a měřit, to je zvláštní úchylka (Čt, 12. 10. 2023 - 17:10)

ghd - viděl si někdy ženskou na koupališti nahou, já ano a stokrát,  ze dvou tří metrů. A nejen na koupališti.  Myslíš že poznáš jaké má chlupy? Myslíš že máš u sebe  šupléru nebo metr, abys měřil chlupatý trojúhelník? Je vidět že jsi trouba, který kundu viděl z rozjetého traktoru. Nakonec na tom chlupatém trojúhelníku není nic moc hezkého.  Vyholená kunda to je něco jiného, ale nejhezčí je když ji můžeš lízat.

Návštěvník (So, 9. 7. 2022 - 09:07)

Takové tmavě hnědé, poměrně husté a několik cm dlouhé asi. Úplně rovné taky vyloženě nebyly. Žádný krátký sestřih, ale přišlo mi že to měla po stranách upravený tak aby to nelezlo z plavek, zkrátka takový trojúhelník který pokračoval přes pysky takže nebylo přes to nic vidět. Měla masivnější stehna i zadek než je obvyklé. Prsa měla solidně velký.

Míla (So, 9. 7. 2022 - 11:07)

Co to bylo za vedoucí že se před dětmi nestyděla byt nahá?

Návštěvník (So, 9. 7. 2022 - 12:07)

Už je to nějakou dobu takže už moc nevím jak to bylo. Prostě jsme se zdržovali v místě kam se chodilo koupat do potoka a protože asi jsme neodcházeli pryč tak asi usoudila že když se svlékne tak nám už bude blbý se tam dále zdržovat a konečně vypadnem pryč. Prostě šla do naha a vlezla do vody, nikdo to pak nijak zvláštně neřešil protože by se asi dostal do řečí že tam chodí očumovat.

Reklama

Přidat komentář