Reklama

Chci zhubnout, ale nemám vůli. Poraďte jak na to

. (Ne, 5. 8. 2007 - 16:08)

Lenka a pepa je to samy !!! otravujou vsude !!!

IM_cookie=true (Ne, 5. 8. 2007 - 16:08)

lENKA A pEPA JE TO SAMY !!!! OTRAVUJOU VSUDE !!!!

Návštěvník (Ne, 5. 8. 2007 - 16:08)

Lenko - ty kravko blba !!! tahni pryc !!! otravujes vsude - ty DEALERKO !!!

Katka (Ne, 5. 8. 2007 - 11:08)

pro "to není vůle": a ty si myslíš, že vůle je živit se nějakým herbalifem nebo nějakým podobným přípravkem? ne, vůle je vydržet tu dobu, kdy se tělo musí přeučit na zdravější a pravidelné stravování, pravidelný pohyb. Záměrně píšu "než se tělo přeučí", on totiž ten, kdo si chce váhu udržet takhle musím pak už žít pořád, vzít to za své... Já toho nejsem schopná, i když teoreticky to mám zvládnuté, prakticky stále čekám na zázrak... Ale Divy z Holanska nebo Lenčina nabídka mi připadají směšné...

to není vule (Ne, 5. 8. 2007 - 11:08)

Každý si myslí že je to vůle nežrat, nejíst sladké, hladovět. TO však není pravda.

Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 300 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 7 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 78,4 - 79,8Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 52Kg. Známí který začal 4.1.2006 z 114Kg za 90 dnů měl 86Kg dnes se mu drží 90Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište. Základní jídelníček zašlu zdarma. Jde o detoxikační systém, stravování, potr. doplňků, atd...... Pomohu Vás s tím začít a budu Vám radit. Pošlu Vám základní informace: mail: disc"wo.cz pepa1

Katka (So, 4. 8. 2007 - 14:08)

Lenko prosím,neotravuj!

Lenka (So, 4. 8. 2007 - 14:08)

Ahoj Katko,
není to nic tajemného. Jsou to 100% rostlinné doplňky stravy na gelové bázi.A hlavně je to jiný systém řešení než jsou ty dosavadní, málo úspěšné. Podrobnosti nemá smysl uvádět, to je na román. Každému zákazníkovi se sestaví na míru návrh podle jeho potřeb, zdravotních potíží a finančních možností.
Pro vysvětlení : Kdo zájem nemá, ten přece nepotřebuje vědět nic. O to víc času můžeme pak věnovat těm, kdo zájem mít budou. Ti se dozví všechno potřebné při osobním rozhovoru, který je nutný pro určení konkrétní potřeby každého zákazníka. Řešení pro tebe mám, je jen na tobě, jestli se ozveš na mail k osobní konzultaci. Držím palce.

Katka (So, 4. 8. 2007 - 12:08)

Jsem na tom stejně jako spousta holek... Kila navíc a vůle zbavit se jich chybí. Potřebuju dostat alespoň deset kilo dolů jak sůl, ale na tajemné preparáty nevěřím, pohyb mám ráda, ale prostě se nedonutím nejíst... Ach jo...

Lenka (Pá, 3. 8. 2007 - 22:08)

Ahoj všichni,
ráda bych se s vámi podělila o informaci, že už konečně u nás existuje nová možnost zhubnout naprosto přirozeným způsobem. Bez chemie a vnějších zásahů do organizmu. Systém, o kterém se zmiňuji níž, je i vhodný pro diabetiky, alergiky, astmatiky,kardiaky, celiaky, nemocné rakovinou, Crohnovou chorobou, atd., i pro ty, kteří nesnášejí mléko, mají kožní nemoci, akné,lupy.... Pro dospělé i děti.
Možná jste můj příspěvek četli i v jiných tématech okolo hubnutí, ale protože jsem hledala inspiraci i v nich, dovolila jsem si teď napsat všem svou zkušenost já. Už delší dobu sleduji tyhle "hubnoucí" diskuze. Já se snažím zhubnout už léta, zkušeností mám dost, výsledky byly nulové. Prostě klasika, znáte to všichni. A to nemluvím o pocitech, které diety provázejí - na naše oblíbené kombinace jídel můžeme zapomenout, ale pozor! Napořád! A znáte to , zakázané ovoce chutná nejvíc. Způsobem stravování se odlišujeme od svého okolí, ať doma nebo v práci. Tyto situace ovšem způsobují psychický stres, i když si ho třeba ani neuvědomíme nebo nechceme připustit. Z toho nám plynou další nepříjemnosti, které mají vliv zase zpětně na naše zdraví tělesné. Začarovaný kruh.Taky jsem vážila a počítala, zhubla 8kg, věřila jsem pak svým odhadům a přibrala 10kg. Vážně si myslíte, že se tak dokážete zabývat jídlem celý život? Všechny diety mají jedno společné. Problém je v tom, že každá dieta řeší jen následek nějaké chyby. Neřeší příčinu. Cestou ven je zásadní změna pohledu na celou tuto problematiku a nejen na hubnutí jako takové. Cesta je to vědecky ověřená, atestovaná a dostupná VŠEM, nemocným zlepšuje stav. Je logická, bezbolestná a příjemná, v ničem neomezuje, nezatěžuje, nestresuje a komplexně léčí bez chemie. Zatím mám dole 5 kg ani nevím jak. (NENÍ TO HERBALIVE ani žádné zaručené myšlenkové postupy!!!) Ráda poskytnu všem zájemcům bližší info, otázky můžete posílat na email: hubsun"seznam.cz .
Všem přeji úspěch.

Lucka (Čt, 19. 7. 2007 - 18:07)

Prodám tabletky na hubnutí Meridia, balení na 1 nebo tři měsíce. CCa 5kg/měsíc dolů. olisha29"seznam.cz

Renata (St, 18. 7. 2007 - 09:07)

Niky, když ti táhne na třicet, jsi ještě mladá a hubnutí jde samo. Až ti potáhne na čtyřicet, bude to horší, a za dalších pár let ti asi jóga nepomůže. V každým případě díky za tip, stránky mají pěkný.

niky (Pá, 13. 7. 2007 - 14:07)

Od té doby co cvičím jógu nemusím držet dietu a moje postava je nejlepší za posledních 5 let. Dřív jsem mohla sníst cokoliv a nepřibrala jsem ani deko, čím sem starší tím je to horší.. táhne mi na 30 ale před rokem jsem začala chodit na soukromé hodiny jógy a nyní chodím do centra Orchidea v centru Prahy. Chodím k mladé cvičitelce, která mi poradila spoustu cviků na krásné pevné tělo. Mrkněte na www.cvicimjogu.cz.

Jste to, co jít (Čt, 24. 5. 2007 - 11:05)

MUDr. Kateřina Cajthamlová
Interní ordinace. Homeopatie, systemická psychoterapie, nutriční poradenství.

Washingtonova 1622/9
110 00 Praha-Nové Město
Mobil: +420 605 101 121
E-mail: kcajthamlova"seznam.cz

kulitschka (Ne, 6. 5. 2007 - 22:05)

Ahojky, no já jsem teď strašně rychle začala hubnout po jedné měsíční kůře (v mírách za měsíc 6-8-3cm), stojí 1290 a jedla jsem, co jsem fakt chtěla, i když s omezením by to šlo dolů určitě rychleji..je dobré pro spalování akorát rozproudit krev a zahřát se, tak jestli chceš, napiš mi na kamila.mollin"seznam.cz a já Ti poradím víc;)

Nilanerda (Pá, 4. 5. 2007 - 23:05)

nežrat a cvičit

a (Ne, 29. 4. 2007 - 12:04)

pardon, omyl:)

a (Ne, 29. 4. 2007 - 08:04)

... a pak umřeš..!

Jarka (Pá, 27. 4. 2007 - 12:04)

S mužem nemám problém. I zdravé jídlo se dá upravit chutně a muž si pochutná. No a občas mu prostě ten řízek udělám, sobě maso udělám přírodně. Udělám omáčku a sobě na ten den třeba rizoto z trouby, kde není třeba moje asistence.

ono si to člověk musí srovnat a chtít a když chce, tak si netoleruje výmluvy - co manžel, co děti:)) atd. Známe to všichni.

baculinka (Pá, 27. 4. 2007 - 11:04)

Mě nedělá problém jíst zdravě, jde hlavně o rodinku. Děti by se taky podřídily, ale co s chlapem, který musí mít "chlapské" jídlo a čím víc nezdravé tím líp??? A navíc třeba v deset večer??? S tím pozdním jídlem nemám problém, odolám hravě. Musím se naučit jíst tak jak se má, tzn. 5x denně - tam vidím zakopané tuky :-(( Když jsem zhubla poprvé (asi před 7 lety) o hodně kil, tak to bylo o tom, že jsem v týdnu nejedla a o víkendu jen obědy. Kila šly dolů dobře, ale po nějaké době jsem je zase nabrala a tak je to stále dokola. Teď se pokouším o zdravé hubnutí....

Jarka (Pá, 27. 4. 2007 - 10:04)

No já už ukončila hubnutí někdy v říjnu, přežila jsem vánoce bez výkyvu, tak jsem v pohodě. Nabrala jsem díky nemoci a nehýbání se.
Pak jsem se jednou naštvala a řekla si, že takhle ne:)) A šlo to, ale zase nijak obr obezita to nebyla. Při 170cm jsem měla 77kg a mám 57, takže si myslím, že to nebylo tak tragický:)))

Dneska se cítím daleko líp, víc happy, sport mě baví a na nové jídlo jsem si zvykla, nejhorší bylo naučit se jinak vařit, aby to pozřela i rodina:)) A přitom to bylo v souladu se "zdravou výživou".

Reklama

Přidat komentář