Reklama

...Když holky mluví sprostě

V (Po, 27. 1. 2014 - 00:01)

ja takove primitivni devky...Sama jsi primitivní kurva Andulo! Blbě žvaníš a na víc sprostě a vulgárně.

Pepa z depa (Ne, 26. 1. 2014 - 21:01)

není nic horšího než když někdo mluví chytře, slušně a ještě má nějaké své slovní vsuvky, jako za každou větou řekne pravda, je to tak, já to říkal, toho bych nakopal až by mě posral botu. Vulgarita také nemám rád, ale kvůli nějému zaklení, sprostému slůvku se přeci nezblázním. Prémiér Rusnok také žvanil do mikrofonu hezky blbě, vole říkají tak nějací mladí kluci nebo násoskové,ale když si tak mezi sebou říkají, je to jejich věc.

(Ne, 26. 1. 2014 - 21:01)

Mám v zaměstnání kolegyni a to je taková pizda, že jí vždycky musím poslat do prdele dřív, než mě stihne nasrat.

Jouda (Ne, 26. 1. 2014 - 16:01)

No jasněéé, mluvit sprostě se musí, zažil jsem mluvit sprostě učitelku, faráře, ministra ( pracoval jsem s ním), tak proč né dámu. Dokonce když uiž jsem si mylsel že moje matka nezná některá anatomická slova, se jednou také předvedla. Proto já starý sprosták mluvím všelijak, sprostě třeba jen pro sebe, ale na veřejnosti se hlídám.

Ferda (Ne, 26. 1. 2014 - 15:01)

Mně se taky nelíbí, když holky použijou jedno jediný sprostý slovo, natož, když mluvěj jak plná žumpa.

Bohužel - takle už neska nemluvěj jenom pubert'ačky, ale ženský v každym věku. Neska už málokoho překvapí, když se dvě padesátiletý rachejtle voslovujou "krávo", a chlapa v podobnym věku voslovujou "vole".

Ale někdy muže bejt i sranda:

Mně vyprávěla matka, že když tudle byla v ňákym kšeftě nakupovat, tak viděla ňáký dvě důchodkyně, kerý stály u regálu s drogerkovym zbožím, a vybíraly si hajzlpapír. No a ta jedna ňákej hajzlák vzala do ruky a chtěla ho dát do košiku. A ta druhá jí řekla: "Ten je na hovno"!

Honza (Út, 21. 1. 2014 - 15:01)

Jedna bejvalá kolegyně z práce (Moravačka, kolem 35. let) taky byla slušná, ale když ji někdo nasral, což nebylo těžký, tak si nebrala servítky a na jeho adresu vyjmenovala všechny známý i neznámý názvy mužskejch, případně ženskejch pohlavních orgánů.

Mistra běžně voslovovala "Ty debile".

To byla eště ta lepší chvilka...

Jana, 25 let, b (Ne, 19. 1. 2014 - 13:01)

já se snažím s každým...Já mluvím velice slušně a spisovně, jsem milá, příjemná, zdvořilá, a také se snažím s každým dobře vycházet. Ale když mě někdo rozčílí, hlavně v práci nějaký host, který se opije a potom si mě začne plést s prostitutkou, tykat mi, vést oplzlé řeči a osahávat mi prsa a hýždě, nedělá mi problém oznámit mu, že je čůrák (pokud mluví anglicky, tak cock) dát mu facku, a potom zavolat vyhazovače a říct jim, aby mu dali do držky, nakopali ho do prdele a vyrazili ho na ulici.

Lenka - lenkasa (Po, 4. 1. 2010 - 16:01)

Já sprostě mluvím jinak bych to asi nedokázala. Zrovna tady na doktorce s epsalo že když si zanadáváte tak je vám lépe tak proč by ženský neměli nadávat??? To to maj do prdele dusit v sobě bo co??

Lou (Ne, 3. 1. 2010 - 16:01)

Kule kurva piča hmmm mrd vole...No paráda Gábinko, hotový skvost, zvláště ten Čáryfuk na konci mě dostal :-)

Arana (Ne, 3. 1. 2010 - 01:01)

No a co do prdelé co jinyho muzem mluvit.Sama sedim,prazdnou penezenku,nemuzu spat,starej v piči,no tak co možem?Tak si aspon zanadávam.

Aleš (St, 3. 6. 2009 - 08:06)

Holky se jen snaží tímhle zapadnout a myslí si, že jsou " in a super",ale NEJSOU.Ten kdo má na víc o takové lidi normálně nezavadí.

gábinka (St, 3. 6. 2009 - 00:06)

Kule kurva piča hmmm mrd vole piča hm šuk čáryfuk.JÉÉÉ TO SEM TO HÉÉÉZKY NAPSALA.

k. (Út, 2. 6. 2009 - 15:06)

rozhodně ne

Návštěvník (Po, 1. 6. 2009 - 23:06)

Myslím,že na dobu není dobře se vymlouvat .
Slušnost by měla být normální u dívek i kluků
Proč to někdo dokáže a někdo ne ???
To už je ve vašem svědomí

555 (Po, 1. 6. 2009 - 10:06)

Podle mě by holka neměla bejt utáplá. Měla by se umět ozvat. A mluvit sprostě ? DOba to vyžaduje

? (Pá, 8. 5. 2009 - 22:05)

Neska už je to běžný, že holky mluvěj sprostě. Votázka je, jestli mluvěj sprostě pořád a všude s každym, nebo třeba jenom v hospodě, když pořádaj mejdlo se svou partičkou kámošek, kerý s naprostou samozřejmostí mluvěj zrovna tak, nebo třeba v práci, když spolu klábosej vo něčem, co je přímo vybízí k tomu, aby mluvily sprostě. Zkrátka že si tak jako víc rozuměj a přesnějc všechno vystihnou. Já takle vobčas mluvim s holkama (většinou v hospodě), a nikdy "nejdu příkladem", tzn. nikdy neřeknu sprostý slovo jako první. To za mě dycky vobstará ňáká holka. Třeba moje sestřenice má na to hubu už vod přírody. A když si trošku pomuže alkoholem.... znáte to. To samý jiná dlaždička, kerý je 28 let a pracuje u policie; no zaplat'pámbu, že neni mluvčí. Ta sedí v hospodě, vyhuluje si jedno cigárko za druhym, cucá cinzano a v každý větě má aspoň jednoho vola nebo krávu, hovno, prdel, koule, čůráka, píču a šoustání. Vona dohromady vlastně nic neřekne, ale bez těhlech slov se její projev prostě nevobejde.

A jestli mi to vadí? No když to slyšim, tak se mi to vůbec nelíbí. Ale člověk si zvykne na všechno.

Návštěvník (Út, 5. 5. 2009 - 18:05)

jo líbí.

Návštěvník (Út, 5. 5. 2009 - 18:05)

jo líbí.

Návštěvník (Út, 5. 5. 2009 - 17:05)

Někdy to je horší než když otevřeš žumpu!!Jak jednou mají takové stoky a kanály vychovávat dětí to teda nevím.Co můžou vychovat jiného, než jsou sami!!!!!

Návštěvník (Po, 4. 5. 2009 - 20:05)

Martine ,myslím , že to není legrační . -----------------------------holka,. to je máma 3 kluků to se jí 1x vrátí

Reklama

Přidat komentář