Reklama

Holínky - líbí se vám

Jana (Pá, 15. 7. 2011 - 17:07)

Pokud nosim holinky, tak je jednoznacne kombinuji s ostatnimi doplnky. Napriklad mam obleceni sladeno do vinove a proto zvolim i vinove holinky a eventuelne i destnik stejne barvy. Vlastnim nekolik druhu holinek, dokonce posledni pruhovane od firmy Guess. Take mam rada tuto modu a doufam, ze vyrobci holinek brzo obohati nase trhy o nove modely. :-)

Tom (Pá, 15. 7. 2011 - 17:07)

Ano s tou plísní souhlasím ale holínky jsou především praktické obutí do nepohody ane když je venku pařák. Na druhou stranu já si koupil Hunterky a je to uplně o něčem jiném než obyčejné holínky. Takže ono i záleží jaké má holínky. Pokud jsou obyčejné tak asi moc nadvakrát nebudou i za nepříznivého počasí.

Maj (St, 13. 7. 2011 - 05:07)

No nevím. Viděla jsem tuhle slečnu v holínkách, venku skoro 30. Možná je to praktická móda, ale ve chvíli kdy prší a nebo je pod mrakem. Možná to vyznavači poznají ve chvíli, kdy se jim do nohou dostanou plísně. Ty se pak odstraňují i několik let bez úspěchu. V létě se má nosit otevřená obuv, vím o čem mluvím, bohužel :o((

Tom (Út, 12. 7. 2011 - 21:07)

Asi před dvěma lety jseme s manželkou v lese na poutní místo na Turzovce potkali několik žen v nádherných holínkách. Působilo to dost divně , celkem divný pohled , ale praktický protože bylo po dešti a my jsme skro měli promáčené botasky. Netrvalo dlouho za strašně se mi to zalíbilo , je to modní trend a navíc velmi praktický.

obergefreiter (Ne, 10. 7. 2011 - 16:07)

Máš nejspíš na mysli gumové holínky? Tak ty nenosim, kozačky taky vypadají divně, nelíbí se mi, co se mi líbí jsou repliky nebo originály druhoválečných německých pochodových bot, myslim že tahle móda ve své době byla opravdu pěkná, samozřejmě v běžném životě to dnes nosit nelze, ale německý voják v krásné uniformě M36 a naleštěných holinkách vypadal opravdu působivě.

jarda (St, 6. 7. 2011 - 23:07)

Již se těším na první přízpěvky

Jarda (St, 6. 7. 2011 - 23:07)

Začíná být moderní chození nejen po vesnici , ale i do města a vůbec v běžném životě v holínkách. Tato moda se mi strašně líbí a myslím si že nejsem sám. Rád bych kdyby se zde pokecalo vše o holínkách , jaké se komu líbí a s čím to kombinuje na chození do města nebo za prací a podobně. Také bych chtěl poprosit všechny keří nejsou nakloněni téhle modě aby sem nedávaly komentáře keré mohou být pro druhé urážlivé. Děkuji za pochopení.

Reklama

Přidat komentář