Reklama

Močení jako erotická aktivita

Blběna (Út, 19. 7. 2016 - 13:07)

Prý zdravé je i konzumovat kravskou moč,ti co to zavedli v indii pijí prý rovnou z kravího proudu moči.Kdo to pežije prý je děsně zdravý podobu co tuto kůru praktikuje,kráva msí být ale posvátná indická.
Zřejmě mu pak život děně hutná po celou obu co zrovna nepije u moč,chuť to prý má ko vinentka.

Blběna (Út, 19. 7. 2016 - 13:07)

Taky si všímám,že i na Tour de France,někteří závodníci močí jako erotickou aktivitu hezky bokem v plné jízdě.To ocenuju,jsou to borci kabrnáci,kterýc je už mezi námi dvčaty málo,močit v hospodě kámošovi ze sandy do puitru uí aždejale udělat to divákům n hu ještě z toho mít erotické potěšení,toumí en opravdoví machr a frantík.

Iva (Út, 19. 7. 2016 - 07:07)

Zkoušeli jsme to podle popisu zde a je to opravdu jednoduché a i samo to pak ukáže kdy přestat tím, že je čůrání slanější a přestane chutnat dobře.Jen je pak nutné mít pár dní volna, protože to zamilované zdrogování je strašně silné.

Lukáš (Po, 18. 7. 2016 - 12:07)

Návod ani není nutný, bylo to tu popsáno dost dobře.

Lidka (Po, 18. 7. 2016 - 11:07)

Někdo ho tu nabízel, asi před dvěmi měsíci a myslím, že chtěl 500,-

Kašpar (Ne, 17. 7. 2016 - 16:07)

My to děláme tak, že se...Nemáte někdo k tomu milostnému vypíjení originální návod?

Tereza (Čt, 14. 7. 2016 - 12:07)

My to děláme tak, že se tak od středy hodně pijeme, abychom se propláchli a začínáme v pátek večer hodně napití. Většinou trvá tak 3 až 5 hodin, než se dostaneme do té správné hladiny dormonů a během této doby je nutné se neustále vzájemně vzrušovat, aby úrověn hormonů byla co nejvyšší a trvale se vypíjíme. Pak to přijde a milujeme se a vypíjíme tak do sobotního večera, kdy si najednou uvědomíme svět, i čůrání najednou začne být hustčí a tak jdeme něco sníst, a spát. V neděli se většinou tulíme v posteli a nic moc nedělámě a je tam ještě to veliké zamilování a euforie, která končí tak v uterý či středu. Vždy nám to jasně řeklo samo, kdy už přestat.
Je to neuvěřitelný zážitek a silnější než drogy a opravdu dochází k splynutí. Nedá se to popsat, je to moc zvláštní a úžasné.

K (St, 13. 7. 2016 - 23:07)

Nedá se to popsat, jak je to...Jak to lze dělat dlouho?

Bobo (Po, 11. 7. 2016 - 14:07)

Fajne chcaní je před hospodou.

Dan (Po, 11. 7. 2016 - 13:07)

Co bychom měli chcát do hajzlu či do křoví? Při čůrání do pusy člověk tak nějak víc přijde mezi lidi.

Míša M (Ne, 10. 7. 2016 - 09:07)

Nedá se to popsat, jak je to opojení intenzivní. Drogy ani alkohol nemají takový účinek, jako tyhle stavy. Je to absolutní štěstí, splynutí a až něco nadpozemského. Proto to většina lidí praktikuje na víkend, protože se z toho zpamatovávám víc dní. Člověk JE, a bez pochyb, bez váhání, bez hladu, křeče, obav z vzhedu, pupínků, co by tomu řekl partner, že je to normálně naprosto nepochopitelné. Takové ty stavy absolutního zamilování, kdy člověk nevidí a neslyší se trochu blíží, ale jsou mnohem slabší. Je to trochu i jako meditace, ale se sdílením partnerky a absolutním přijetím, což jinde a jinak prostě nejde zažít.

Frank (Pá, 8. 7. 2016 - 13:07)

Díky kumulaci sexuálních...To zní až mysticky :-)

Michala (Pá, 8. 7. 2016 - 12:07)

Díky kumulaci sexuálních...Jako milostná spirála propletená s partnerem, to je moc krásně řečeno. Zní to moc zajímavě a má to i logiku, ale mám blok na to čůrání. Asi jsem ještě nezralá ale čůrání je pro mne dosud EE :-)
Partner je starší a smál se, když jsem s ním o tom mluvila, že když jsem s milováním spokojená, ať to nechám být a že si to časem povíme.

Michala (St, 6. 7. 2016 - 22:07)

A to dělá nějaké...Díky kumulaci sexuálních hormonu se po pár hodinách milostného vypíjení dostavuje neuvěřitelná euforie a pocity podobné vrcholnému zamilování, ale mnohonásobně silnější. Člověk je neuvěřitelně vzrušen a propadá milování, s úžasnou energií a absolutní zaměřeností na milování, což se jinde asi nedá zažít. Člověk nemá hlad, žízeň, jen se chce vsáknout do partnera a splynout s ním v jedno. Cítím se jako milostná spirála propletená s partnerem.

Dan (St, 6. 7. 2016 - 11:07)

A to dělá nějaké sexuálně euforiocké stavy?

Dalibor (Út, 5. 7. 2016 - 22:07)

Je to vždy stejné, tak...Tenhle stav je horší a intenzivnější než vrcholná fáze zamilování, kdy je člověk úplně mimo. Jsem v tom vždy tak tři dni až týden, než to přejde. Mám na dojezdu spíš pocity euforie, než únavy a spaní a přítelkyně to vždy měli také. Jen si myslím, že tenhle stav je návikoový a kdo to zažil, tak do toho jde znovu a znovu, protože i když je normální milování krásné, s tímhle se to nedá vůbec srovnat.

Daniela (Út, 5. 7. 2016 - 16:07)

Je to vždy stejné, tak šest hodin vzrušování se a vypíjení trvá, než se vytvoří ten euforický stav a ten trvá ještě několik hodin po ukončení vypíjení. Vydržíme také tak jeden den. Pak přijde únava, žízeň, a spánek. Jen po vyspání už nejsme unaveni, ale jsme v euforii ještě několik dní. Tohle máme jinak.

Lenka S (Út, 5. 7. 2016 - 10:07)

Zkoušeli jsme tento víkend to milostné vypíjení a opravdu je pak milování neuvěřitelně nádherné a intenzivní a od pátečního večera jsme byli v divném psychickém stavu, v extázi a euforii, jakou jsem nikdy nezažila až do sobotního večera. Milovali jsme se v kuse dvacet hodin. Potom jsme se nějak probrali a najedli a spali a spali celou neděli. i v pondě jsem zaspala do práce a kolegině se mi smály, že jsem jako zpomalený film. Máte k tomu někdo návody, postupy a tak, hlavně jak odstranit tu fázi únavy. Díky tomu, jak je to skvelé, rozhoně to chceme zažívat znovu, ale takhle by to šlo jen o víkendu, kdy máme dva, tři dny.

Libor (Po, 4. 7. 2016 - 21:07)

Taky už mi to přišlo, že takové vody nemůže být z plavek :-)

Radek (Po, 4. 7. 2016 - 18:07)

Tak jsem dnes v podolí koukal na holky a myslím, že jsem viděl dvě, které přes plavky normálně čůraly mezi lidma. Alespoň to množství vody, které z nich vyteklo, nemohly mít jen z plavek.

Reklama

Přidat komentář