Reklama

Dalsi vyroci sovetske invaze do komunistickeho Ceskoslovenska

Anonym (Út, 26. 9. 2023 - 10:09)

Von Layenn je Němka. Plány na zahrnutí Gruzie, tedy Země na východ od Turecka, Moldavska, Srbska, které historicky nemá s germánské mluvící i dobré zkušenosti to je fantazírování. 

Turecko je Muslimská země a Němka ji chce zahrnout do EU? Ale Německé nápady už známe. 

1.světová miliony Srbů zavraždili, II. světová.. 

Anonym (Út, 26. 9. 2023 - 08:09)

"Zdechovský je lichvář původní profesí nebo exekutor?! Sranda tohle je lidové, vymáhat za nesplatitelného půjčky chudým!? Fuj kněz!? "

Kde se to dá najít!? Mudr. Ivan David je dlouho terčem Zdechovského, ale tady nevymáhá dluhy po bezbraných v nouzi, takže asi tak. 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 05:09)

„Ty mě urážíš a napadáš?  ASI nemáš jiný argument a navíc ti to nemyslí.“ Sádelníku, je psáno:

„Proč vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve vlastním oku si nevšímáš? (Matouš 7:3-5 B21)

Že tě napadám? To není přesné – jen ti nechci zůstat nic dlužen, a dle přísloví o hrubém pytli a hrubé záplatě, či o volání do lesa takto reaguji na žvásty, vyšlé ze tvé nevymáchané mordy, v nichž mne příkladně spojuješ s Ruskem, s komunisty,či dokonce s StB.

Jsi opravdu tak duševně bezmocný a bezcenný primitiv, že to stále nechápeš? Jsi opravdu neschopen pochopit psaný text, jestliže jsem ti to v diskusi již mnohokrát psal? Prostě a jasně, sádelníku – za takové kecy si zasloužíš odpovídající odezvu, tak jednoduché to je…

Je také převelice úsměvné, jestliže primitiv, neschopný argumentace a neschopný myšlení (a za myšlení opravdu nelze považovat tupé opakování propagandistických blábolů, či skřeky „AŤ ŽIJE USA!“) blekotá, že nemám jiný argument a že mi to nemyslí.

Ubožáku… že zrovna ty žvaníš o argumentech, ty, který do diskuse bliješ do nebe volající žvásty, avšak jsi zcela neschopen je dokázat pomocí odkazů – a za odkaz, sádelníku, opravdu nelze považovat tvé žvásty typu „bylo to na internetě“…

„ Já si myslím,že by ti tam brzo někdo vrazil sovětskou vlajku do řiti a proplesknul ti tu tvou nevymáchanou,prolhanou a demagogickou hubu mokrým hadrem,ty kříváku a pokrytče“... "kříváku a pokrytče“ pravíš ty, který je etalonem křiváctví a pokrytectví? No baže… jsi jen prolhaný a pokrytecký katolický žvanil a naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence). 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 05:09)

Tobě to vážně nedochází, sádelníku? Opravdu nejsi opakovaně schopen pochopit psaný text? Vlastně – co čekat od primitivního tvora, skálopevně věřícího naprosto nesmyslným propagandistickým a náboženským sračkám?

Co čekat od tvora, schopného závidět důchodcům levné akční jogurty, které vykoupili, než jsi dorazil do tehdy tebou velebeného Káčka? 

Co čekat od tvora, schopného se vytahovat, kterak na zahraničních dovolených u švédských stolů sežere i to, co bylo určeno jeho spolustolovníkům, a ještě je se tím schopen vytahovat a žvanit o to, kterak podporuje tamější ekonomiku?

Co čekat od tvora, který se farizejsky tváří jako ctnostný katolík, avšak se dopouští smrtelného hříchu obžerství, když žere jako kyselina, což s kytolickým křiváctvím a pokrytectvím nazývá zdravou chutí k jídlu, a svou zhruba dvoumetrákovou hmotnost popisuje jako „lehkou nadváhu“?

Co čekat od tvora, schopného buransky provolávat „JÁ MÁM“, a co horšího – co čekat od tvora, schopného zlomyslně se vysmívat někomu, kdo třeba nemá: „JÁ MÁM peletky za 26 tisíc a tím pádem budu mít teplo,teplo teplíčko a co se týče mých bližních,ti ať si poradí jak chtějí,jejich problém...přece po mě nikdo nemůže chtít,abych spasil celý svět a rozdal se do posledního....no ale!Abyste teda neřekla,že jsem škrt,tak můžu přihodit motlitbičku za bliční své,to je zadarmo,to mě neubude.“ „ ...jo a doufám že jste se připravila dobře na topnou sezónu jak já,jahoda!Jestli nee,tak to budete mít ale fakt blbé,ha,ha,ha“ (15. Červenec 2022 – 9

Co čekat od tvora, kvůli ušetřené zhruba pětikačce schopného obechcávat zdi italské restaurace, a ještě se tím chlubit? „to bys s náma asi nemoh hrát. Jednou jsme jeli na zájezd do Itálie a autobus plný bas s pivem anapsem,tak jsme hráli v těch jejich hospodách až do večera pozdního,všici imrvere nažratí a oni tam maj ti Talijáni siestu,že vod 22.00 na Befel klid a nikdo to nesmí porušit. Když jo,tak číšníci chodí najedení mezi stolama a třískaj talířema a nádobím...,aby to jako těch Čechům došlo,že již talijánská sijesta a všichni do hajan,vyčistit zuby ,pomodlit se a chrnět...HAHAHAHA,pak tam na nás někdo zavolal policajti a to když zhlédli českou nažratou pospolitost jak tancuje a zpívá,odešli a nechali to tak a taky se tam platilo za hajzlíky...as 500 Lir. My,nažratí musikanti jsme šli ke zídce u té restavračky,tu pochcali a řekli jsme- Kultura za 500 a bylo....opět jsme my Češi někoho ve světě přechcali,to by tak hrálo ještě platit 500 Lir...z českých musikantů si nikdo šloufky dělat nebude!...Co hraju na garmošku taky vím,že zatímco u moře se pěkně hraje v taliánských Alpách měchy nestíhaj a já musel k tomu hraní i zpívat…“ (26. Květen 2023 – 22:44, na Cinkálkách). 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

Co čekat od tvora, který je schopen farizejsky žvanit „ Přát někomu kulku a smrt není katolické a papženské a já jsem katolík a pámbíčkář a proto jsem proti smrti kohokoli,dokonce i ruských válečných zločinců na Ukrajině.“(25. Květen 2023 – 15:10, na Cinkálkách), a přitom byl schopen opakovaně v diskusi přát nezaměstnaným, aby chcípli někde pod mostem... 

Co čekat od tvora, schopného napsat: „Protože jsem katolík a papeženec,tak ti popravu ty hovado přát nebudu,ale oprcat by tě takový Burjat mohl ...oni tam tuze rádi sexuálně zneužívají děti a nutit 3-leté dítě k orálnímu sexu je taková normální ruská kratochvíle. A co barák? Určitě jsi zazobaný a peněz máš jak želez...takže barák zbourat raketou ,vybrat ti konto a zabavit auto,ledničku,TV,hajzlík,vanu,pračku ,radio a PC toto vše si takový Rus,co rád rabuje vzal samozřejmě do Ruska a ty bys měl pak holou prdel....jestli máš děti,tak jim,narozdíl od tebe Rusa nepřeji...Rus dětičky rád,on je rád,...dívky kolem 10 let již souloží,ale on oprcá i ty kolem 5 let a při tom tvrdí,že se z nich udělá ženu ! Tvou manželku by takový Rus taky ojel...za vlasy by si ji přitáhl k ohništi ,tvou dceru by odpanil a možná i tebe,ty hovado kolaborantské.…“ (17. Květen 2023 – 5:22, na Cinkálkách)

 

Odstraň příčinu, odstraníš důsledky, sádelníku… Do té doby však budeš jen strašně, ale strašně moc odporné hovado…

Má předchozí slova byla inspirována tvým žvástem o Belzebubovi, který „Má na sobě strašně ,ale strašně moc boláků,vředů a nezhojených ran,jeho bytost je pokrytá celá hnusným slizem.“ - i takovou hovadinu jsi dokázal v diskusi vyvrhnout z hlubin svého odporného, sádelnatého panděra…

 

Ty sám jsi hnusný sliz, křiváku, pokrytče, a bezbožný lháři.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 26. 9. 2023 - 08:09)

moc pěkně jsi zde popsal v příspěvku zhora ruské válečné zločiny na Ukrajině ! Tohle všechno se tam totiž normálně děje a děje se to tam tak proto,protože to jsou projevy satanizmu,tupého beznabožství a dobrovolného odloučení od Boha a Krista Spasitele. Ano...i když se tam páší válečné zločiny proti lidskosti,smrt těm hříčníkům nepřeji. Na to má právo jenom Bůh a já namísto něj soudy dělat nesmím. Na to nemám právo ! Tyto projevy svázanosti a posedlosti s démony jsou sloužení černé satanské mše a praktikování té nejčernější magie a vzívání sil Pakla ,volání po příchodu vojsk pakelných ,démonů a satanů mezi lidstvo,aby škodily a ničily,rozsévali nenávist,krev,válku a lidské neštěstí. Je to jasný záměr ! Co jiného jak projevy satanizmu a vzívání černé magie,sloužení satanské okultní mše v přítomnosti satana je,když se przní děti,mučí a vraždí lidi,unášejí po statisících z domovů,ničí a pálí zem a vraždí se civilní obyvatelstvo ?! Je to dílo SATANA!!!!!!!!!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 26. 9. 2023 - 07:09)

web SECURITY magazin    ...Video: Putin hoří v pekle na malbě v ukrajinském kostele.Na zdi kostela na Ukrajině je Putin trpící v plamenech pakelných. Spolu s ním je možné nalézt na zdi kostela i kresbu komunistického kladiva a nacistické svastiky. Kresba byla na Ukrajině odhalena v předvečer velikonoc.  pic,twitter,com/tWfONs4JO2    Paklo : Každý kdo se dostane do Pakla uvidí lucipera,ďábla,belzebula a satana !!Tam je takový strach,že by se dal krájet! Ještěrčí démoni s nulovou inteligencí střeží čekárnu v bráně Pakla na jejímž vchodem jest napsáno .....VÍTEL V PAKLE.  Již odmamad jest viděti pekelné jezero,do kterého jsou shazováni lidé. Z muk pakelných je již nic nezachrání,jsou odsouzeni trpěti na věky věkův v nesmísrné bolesti,jež se ani popsati nedá. Mezi bránou do nebe k věčnému spasení je ohnivá propast plná žhavé lávy,čmoudu,puchu a obrovské hnusoty...nelze ji překonati !Paklu vládnou démoni ! Je tam cítit síra,jako by se pálily pneumatiky,ani nos zacpati nepomůže,je to ještě horší,puch se ještě zhorší.Není nic hroznějšího na pohled,tolik zatracenců se tam vzájemně mučí,hnus!Je to místo skřípění zubův,lámání ruk a věčného úpění v nesmesitelných mukách nehynoucí všezřírající beznaděje a bezbřehého zoufalého zoufalství.. tam šlehají plameny a na věky se smaží hříšníci !!!Toto děsivé pakelné představení nikdy neskončí. A nyní web Integrální katolíci...Peklo !   30.májová promluva P. Františka z knihy Svatá Terezie od Jeříška- květ mariánský z roku 1931.    Zemře-li člověk v přátelství Božím,potrvá přátelství na věky a s ním také potrvá ba věky neskonalé štěstí v nebi. Zemře.li však člověk ve zpouře proti Bohu,zemře-li v nekajícnosti,potrvá tento stav tovněž věčně,s ním potrvá věřné zabržení,věčné muky v pekle. " Na kteréžkoli místo strom padne,tam ležeti bude " ( Kaz.II,3.)

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 26. 9. 2023 - 07:09)

Ježíška

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 06:09)

Opravuji: ...přitom byl schopen opakovaně v diskusi přát neočkovaným, aby chcípli někde pod mostem... 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 26. 9. 2023 - 09:09)

nevytrhávej z kontextu ! Já jasně napsal a ty to záměrně opomíjíš v tom smyslu,že očkování ochrání před těžkým průběhem nemoci a kdo se nenechá oočkovat,jeho volba,jeho chyba,jeho rozhodnutí! Pak ale ať se nediví,že scípne klidně i pod mostem. Ty jsi záměrně brojil proti vakcinaci a záměrně odrazoval lid od voočkování a jesli někdo ,kdo se kvůliva tobě nenechal voočkovat a udělal tak životní chybu onemocněl a scípl v nemocnici,anebo příkladně řečeno "pop mostem ",je to jeho osobní životní rozhodnutí a jeho chyba. Ty jsi mu k ní pomoh! Já jahoda jsem vopíchanej Fajzrem na 3x a myslím si,že jen kvůliva tomu sem měl mírný,velice mírný průběh čínského viru a to vím,že mě po vočkování bylo hnusně až tak,.že sem si bral dovolenou v práci a ležel a střebával to. Donce mě vyrazil nějaký puchejř pod bradou a brněla pravá ruka,že sem ani nemoh pořádně držet tužku při psaní a ruka byla slabá a částečně ochrnutá a těch teplot co sem si užil...NO ALE !! KDYŽ SEM CHYTL ČÍNSKÝ VIR,BYLO MĚ HEJ AŽ TAK,ŽE SEM SI MYSLEL,ŽE TO JE CHŘIPKA ! To že sem měl čínský vir z netopýtra z Wu Chanu měl odhalil až antigen test. Ani tomu,že jsem na pár dní ztratiul čuch a šmak mě až tak nevadilo,neb jsem si myslel,že to tou chřipkou a mám kašel a rýmu. Nu...nebyla to chřipka,byl to čínský vir! A zatímco nevoočkovaní mleli z posledního na JIP na mašinách přes dejchání,vir jim žral plýce,ledviny,játra,mosek ,pajšl všeobecně a dělal z nich mrzáky,já měl lehký průběh ! Chápeš to vůbec? Ne,nechápeš ! Takže nevytrhávej z kontextu a nelži lidem a neobvlivňuj je k blbému rozhodnutí! Nu...a nyní končím,musím ještě přebrat jabka než je vofvezu do palírny,musí být zdravá a ne zhnilá...to oni neradi a já taky,neb zhnilé to má pak blbej šmak a já diky očkování neztratil šmak a čuch ,jako spoustu mých známých m,ti to maj chronické i po 3 letech ještě nyní a hnusnou kořalu ihned poznám a se mnou i jiní fakšmejkřil..ti se oblafnout nenechaj. My jsem náhodou znalci ,žádní kořalečníci a máme své standarty ! Takže teda jdu přebírat...a pak jedu ! 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

„Židé v šoku – Zelenskyj tleskal SSákovi? Nejde zamluvit. První omluva padla.

 

Značné pobouření od židovských organizací se ozývá k ovacím, které v kanadském parlamentu sklidil při návštěvě ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského 98letý ukrajinský veterán z druhé světové války Jaroslav Hunka. Muž, kterému tleskal i kanadský premiér Justin Trudeau, totiž pocházel ze 14. granátnické divize SS, které jsou připisovány válečné zločiny včetně vraždění židů a Ukrajinců. „Šokující,“ hrozí se židovská komunita v Kanadě, že tamní parlament tleská takové osobě. Může to mít prý nemalé důsledky i pro Ukrajinu. 

Vše se odehrálo během Zelenského návštěvy Kanady. Prezident napadené země během ní v tamním parlamentu nehovořil pouze o současné ruské agresi, ale připomenul i hrůzy, kterým museli Ukrajinci čelit v minulosti, včetně hladomoru ze třicátých let během stalinistického režimu.

Hovořil také Trudeau a jeden z projevů měl i předseda kanadského parlamentu, jenž zmínil, že je v sále i veterán, který měl „bojovat za ukrajinskou nezávislost“. „Máme tu dnes v parlamentu skupinu ukrajino-kanaďanů, a mezi nimi i veterána druhé světové války, který tehdy bojoval za ukrajinskou nezávislost proti Rusku a dodnes podporuje ukrajinské jednotky, i když je mu už 98 let,“ ozvalo se.

Následně zaznělo jméno veterána, jímž byl právě Jaroslav Hunka, a v sále propukly ovace vestoje. „Je to ukrajinský hrdina, kanadský hrdina a my mu děkujeme za jeho službu,“ následoval další potlesk vestoje, někteří si hrdinu na parlamentní galerii dokonce fotografovali.“ 

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zide-v-soku-Zelenskyj-tleskal-SSakovi-Nejde-zamluvit-Prvni-omluva-padla-743344)

Neuvěřitelné… Žid Zelenský, kokešem poháněný ukrajinský prezident, vestoje tleská ukrajinskému esesákovi, a s ním plný sál poslanců kanadského parlamentu… Co ty na to, sádelníku, ČUMÍŠ A BBĚ ZÍRÁŠ?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 26. 9. 2023 - 08:09)

Prezident Zelensky je bojovník proti fašizmu ! Cožpak ty nevíš,že šéf vagnerovců,to největší zvíře co mělo na povel celou tu armádu žoldáků na Ukrajině měl na prsou vytetovanou říšskou orlici,runy SS a na ramenou frčky uniformy SS ? Takže jasný eSeSák a prezident Zelensky tak brání svou zem před nacisty !

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

Mimořádná ostuda… a nelze se divit reakcím židovských organizací:

„Pobouření z ovací pro veterána SS následně přišlo z kanadského Centra pro Izrael a židovské záležitosti, jehož členové se zhrozili, že kanadský parlament oslavuje veterána z divize, jež je zodpovědná z vyvražďování židů. „Jsme hluboce znepokojeni,“ netají se organizace zastupující židovské federace v rámci Kanady.

Organizace uvedla, že kanadští židé aktuálně v době ruské agrese stojí pevně na straně Ukrajiny, ale není možné mlčet, když „jsou přemazávány zločiny spáchané Ukrajinci během holocaustu“. 

Znepokojení zní také z Centra přátel Simona Wiesenthala, zabývajícího se studiem holocaustu. „Skutečnost, že byl do kanadského parlamentu pozván veterán, který sloužil v nacistické vojenské jednotce, a sklidil tam ovace vestoje, je šokující. V době rostoucího antisemitismu a překrucování holocaustu je neuvěřitelně znepokojující, že kanadský parlament tleská osobě, která byla členem jednotky Waffen-SS, nacistické vojenské složky odpovědné za vyvražďování Židů a dalších osob a která byla během Norimberského procesu prohlášena za zločineckou organizaci. Nemělo by být žádným omylem, že tato jednotka byla zodpovědná za masové vraždění nevinných civilistů s nepředstavitelnou mírou brutality a zlovůle,“ uvedla organizace ve svém prohlášení.

„Každému přeživšímu holocaustu a veteránovi druhé světové války, který bojoval proti nacistům, náleží omluva a musí být vysvětleno, jak je možné, že tento člověk vstoupil do posvátných sálů kanadského parlamentu a dostalo se mu uznání od předsedy sněmovny a potlesku vestoje,“ zní též. 

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zide-v-soku-Zelenskyj-tleskal-SSakovi-Nejde-zamluvit-Prvni-omluva-padla-743344)

Jen doplním, že informace o tomto skandálu přinesla mnohá média, také Novinky.cz a Seznam Zprávy – tato média však nepřipustila diskusi ke svým článkům. Jak typické...

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

 

Pětislepený vykulenec se parádně zamotává do svých lží...

 

„Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) používal šifrovaný telefon se systémem CryptoCult, který využívala i zločinecká skupina kolem Michala Redla v kauze Dozimetr. Zatímco opozice volá po Rakušanově odvolání, sám ministr vnitra se hájí tím, že šlo o bezpečnostní opatření proti odposlouchávání bezpečnostní divizí Agrofertu. Holding taková tvrzení odmítá, advokát Petr Němec se ptá, jak je možné, že měl ministr vnitra podezření na odposlechy od soukromé firmy a nečinil proti tomu žádná opatření. Poslankyně Barbora Urbanová (STAN) zase přišla s teorií, že kauza kolem Rakušanova telefonu je jen pomstou za zmařené miliardové obchody. 

„Rakušan loni v červnu pro Seznam Zprávy tvrdil, že šifrovaný telefon nikdy nepoužil. Tehdejšímu ministru školství Petru Gazdíkovi, jemuž zlomily vaz kontakty s Redlem a spol., doporučoval, aby ten svůj ,rozkopal a vyhodil z okna'. Nyní však pod tlakem okolností přiznal, že šifrovanou komunikaci v nedávné minulosti přece jen sám používal. A stejný telefon, který exministru Gazdíkovi doporučoval rozkopat a vyhodit, prý on sám ,pořád někde má',“ pokračuje Nacher.

To, jak se k věci Rakušan postavil, je podle Nachera další políček do rakve vlády, která má rekordně nízkou důvěru občanů. „Zajímavé… ,Vysvětlení', které Rakušan v neděli večer poskytl médiím, vrhá nejen na něj a hnutí STAN, nýbrž rovněž na pro bezpečnost ČR klíčový resort Ministerstva vnitra, temný stín, prohlubující už tak rekordně nízkou důvěru občanů v současnou vládu. Správným řešením je ministrova rezignace. Jeho další setrvání ve funkci a jakékoliv další ministerské kroky by byly spojeny se zcela oprávněnými obavami občanů o transparentní činnost MV a vnitřní bezpečnost naší země,“ dodal Nacher, že jedinou cestou je Rakušanova rezignace.

Advokát Petr Němec upozorňuje, že Rakušanovy výroky o údajném odposlouchávání Agrofertem by přece musely vyvolat nějakou policejní odezvu. „Na vysvětlování Rakušana mne zaráží jedna věc. Pokud Rakušan naznačuje, že snad byli odposlouchávání ,bezpečnostní divizí Agrofertu' a že to jsou jejich metody, tak se ptám, proč to neřeší policie? Koho všeho z konkurentů v politice či byznyse nechává Agrofert odposlouchávat?“ ptá se Němec.“

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-proc-to-tajil-Z-Rakusanova-mobilu-vypadly-temne-zvesti-743383)

Takže vykulenec blekotal, že „šlo o bezpečnostní opatření proti odposlouchávání bezpečnostní divizí Agrofertu.“ Jako příslušník pětislepené bandy nýmandů a kolaborantské a vlastizrádné vlády národní zkázy dodal tak další názorný příklad, že ti ubožáci nezvládají nic jiného, než kydat hnůj na Babiše a Agrofert, což stále zabírá u naprostých blbů (a jen naprostrý blb volí tlupy pětislepence).

Je to tak, sádelníku? Co ty na to, máš radost?

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

„Opozice mezitím vyzývá k Rakušanově odvolání. „Pane premiére, váš ministr vnitra Rakušan měl společný šifrovaný telefon s mafiánskou skupinou, která rozkrádala republiku. Z ukradených peněz podle policie financovalo jeho hnutí STAN kampaň. Fakt je stále ve funkci? To se tak bojíte o svou koalici?“ napsal na síti X šéf ANO Andrej Babiš.“

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-proc-to-tajil-Z-Rakusanova-mobilu-vypadly-temne-zvesti-743383)

Posype vykulenec před soud, nebo bude alespoň donucen se omluvit?

 

"Ministr vnitra Vít Rakušan v článku iDnes.cz „Rakušan používal šifrovaný telefon. Má stejný přístroj jako Redlz Dozimetru“ vysvětluje vlastnictví šifrovaného telefonu tím že „…v době, kdy jsme jednali o podobě vlády, jsme nepotřebovali, aby detaily těch jednání znala neblaze proslulá bezpečnostní divize Agrofertu.“

 

Vedení koncernu Agrofert odmítá, že by jeho bezpečnostní divize kohokoli odposlouchala nebo se dopustila čehokoli nezákonného. Pan Rakušan jako ministr vnitra jistě velmi dobře ví, že odposlouchávání ze strany soukromého subjektu je nezákonné a pokud měl podezření, které zmiňuje, měl celou věc řešit prostřednictvím orgánů činných v trestním řízení. Jako ministr vnitra si je jistě vědom vážnosti a zároveň nesmyslnosti tohoto obvinění, a proto hodlá Agrofert předat věc právníkům.“

(https://www.agrofert.cz/akce-a-aktuality/agrofert-nikoho-neodposlouchava-zvazuje-pravni-kroky-na-svoji-obranu) 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

Situaci stručně a výstižně shrnul pan Rajchl:

 

„Vít Rakušan dostal zdarma telefon s aplikací pro šifrovanou komunikaci od Stanislava Polčáka. 

Říká, že jej nechtěl, zatímco sám Polčák jeho slova popírá s tím, že jej o něj Rakušan sám požádal.

Před časem ministr vnitra navíc tvrdil, že jej nikdy nepoužil. Nyní však přiznal opak. Aplikaci používal, a to právě pro komunikaci s Polčákem.

Vít Rakušan prokazatelně lhal.

Tvrdí, že tak činil proto, že se obával odposlechů od bezpečnostní divize Agrofertu. Jako vždy se to snaží hodit na Babiše.

Já tvrdím, že jej používal proto, že přes něj komunikoval s aktéry kauzy Dozimetr.

V tuto chvíli je naprosto nemyslitelné, aby pokračoval v pozici ministra vnitra.

Vít Rakušan musí odejít. A já jej k tomu tímto vyzývám.

Pane ministře vnitra, podejte demisi!

Neprodleně.“

(https://pravyprostor.net/?p=166445)

 

Anonym (Út, 26. 9. 2023 - 09:09)

Ten toho nakecal už tolik, že jeho slova nemají žádnou váhu. 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 26. 9. 2023 - 04:09)

Že „je naprosto nemyslitelné, aby pokračoval v pozici ministra vnitra“? Bohužel, obávám se, že je to naopak velmi dobře myslitelné v zemi, kde vykurvená pětislepená kolaborantská a vlastizrádná pakáž, pracující spíše v zájmu cizích zemí proti zájmům obyvatelstva země vlastní ještě nedokončila úplnou devastsaci malé země v srdci Evropy.

Obávám se, že je to naopak velmi dobře myslitelné v zemi, kde její premiér, fialový blábolil, strká svou signály vysílající palici do prdele tu ukrajinské, jindy unijní, či americké, v zemi, kde „vláda odborníků“, ve skutečnosti neuvěřitelných nýmandů a neschopů, musí žít v obavách, co nastane, až nejpozději po příštích volbách posype od žlabů a koryt.

Jistě, dosud bývalo zvykem, že se podobná pakáž nedočkala spravedlivého ocenění za své činy, a mnohdy se její příslušníci uprdelili na lukrativních postech v tuzemsku, či v Evropské socialistické unii.

Lze všem ponechat bez trestu to, co předvádí pětislepená kolaborantská vláda národní zkázy?

Soudím, že nikoliv. Mřížemi filtrovaný vzdoušek a slušivý ohoz v podobě tepláků, to by bylo to pravé ořechové… Buďme ovšem shovívaví – blbka Pekarová Adamová by si přes vězeňský mundúr mohla natáhnout dva svetry… 

 

Anonym (Po, 25. 9. 2023 - 23:09)

Zdechovský je lichvář původní profesí nebo exekutor?! Sranda tohle je lidové, vymáhat za nesplatitelného půjčky chudým!? Fuj kněz!? 

Anonym (Po, 25. 9. 2023 - 22:09)

Ustrašenost nebyla komunistům vlastní, takového vykulence by vyhodili na první schůzi a soudruh Polčák by mohl rozdávat akorát znalosti, ne skákání do řeči urážlivé KECY. 

Reklama

Přidat komentář