Reklama

Kondomy

Marek (Pá, 17. 4. 2009 - 23:04)

Ne protoze sem se svou pritelkyni a ta snad nic nema

Návštěvník (Po, 23. 3. 2009 - 00:03)

Tak to máš předplaceno na ajdsika.

Marek (Pá, 20. 3. 2009 - 23:03)

Pruser je, ze mne pri kondomu oapda erekci.

Renka (Čt, 5. 3. 2009 - 01:03)

Tuhle činnost chlapovi vživotě nesvěřím,musím já sama,bych ho pak zabila,kdyby sklouzl,nebo tak něco.

joena (St, 4. 3. 2009 - 09:03)

No, chce to trochu "tlaku" aby se kondom nadáhl. Proto je, myslím, lepší, když si kondom nasazuje muž sám. Já mám taky vždy trochu strach, jestli ho to nebolí, když to dělám "silou"...

:-) (St, 1. 6. 2011 - 22:06)

Je mi už 26 a jestě nikdy...Tak se mrkni na kondomy v drogérce, jestli se podle velikostí dělí...
A nejdřív si nějakej zkus navléct sám, ať víš, jak na to.
A nezapomeň na lubrikační gel, neboť kdo maže, ten jede
:-)

Šišulka (St, 1. 6. 2011 - 22:06)

Je mi už 26 a jestě nikdy jsem nemusle používat kondom,vzdy jsem narazil na ženu s antikoncepci. Ale ted jsem nasel novou pritelkyni a nevím jakou mám velikost a nechci aby se mi stal trapas. Jsou na to nejake tabulky? Děkuji

.. (Po, 1. 12. 2008 - 11:12)

Mám z pohledu některých z vás asi trochu hloupý dotaz, ale prosím abyste se zdrželi sarkastických a urážlivých poznámek, protože nikdo zkušený z nebe nespadl. Mám přítele a už delší dobu uvažujeme o pohlavním styku - pro nás oba je to poprvé. Jednou se už k tomu schylovalo, ale vše se zadrhlo na kondomu. Přítel koupil Durex classic, ale ačkoliv jsem se řídila návodem, nepodařilo se mi ho nasadit. Připadá mi, že je přítel poněkud více obdařený, kondom se mi při rolování dolů pořád vracel zpět, ačkoliv nebyl nasazen obráceně, a nechtěla jsem to dělat příliš velkou silou, aby se třeba neprotrhl nebo to nebylo příteli nepříjemné a nebo pak při milování nesklouzl. Vždy jsem si myslela, že při tom rolování nemá být příliš velký odpor kondomu, možná se mýlím, nemám s tím zkušenosti. Došla jsem k názoru, že asi budem potřebovat větší průměr, ale když jsem na internetu hledala, našla jsem jen tři výrobky od jiných firem, které mají průměr 54 mm, a jsou označeny jako nadměrné velikosti. Přitom Durex dělá standardní velikost 56 mm. Tak nevím, proto prosím o radu vás zkušenější. Děkuji

Wilma (St, 16. 7. 2008 - 00:07)

Když spotřebuješ denně tři,to abys měl vedlejšák.Světová politika ochrany společnosti před pohlavními nemocemi je na draka (hovno),kondomy by měly být přístupné zdarma,kam se poděje společnost těžící z obchodu se zdravím do p...... .

Viliman (Út, 15. 7. 2008 - 18:07)

Neplodné dny jsou k smíchu - praktikovali jsme to se ženou 2x během 30 let manželství a v obou případech z toho byl kluk jako buk. Ale k tématu: kondomy Durex ultra thin jsou super. Ty člověk vůbec při styku nevnímá. No levné také nejsou, pravda.

Miki (Út, 15. 7. 2008 - 16:07)

Je to tak Viki, pořádně to neklouže,taky to nemám moc ráda.
To mi tak jednou jadna kamarádka, co má 4 děti, poradila, že se s manžele milují jen v neplodné dny a že to většinou vychází :-()

Victor (Út, 15. 7. 2008 - 16:07)

Každý má jistě právo na svůj názor, tak tady je ten můj : sex s kondomem je jako líbání přes sklo/jako cucat zabalený bonbon. Vadí mi, jak se spousta lidí domnívá, že používat kondom je svatou povinností každého muže. Já osobně mám velký strach z otěhotnění, a tak spoléhám na metodu šlí a opasku (prakticky si tedy vůbec nesundávám kalhoty). Pokud muž kondom používat nemůže nebo nechce, je jeho nezadatelné právo ho nepoužívat! A HA je pak v takovém případě určitě dobrým řešením, i když také není stoprocentně účinná. Navíc kondom může snižovat prožitek ze sexu, tak k čemu pak takovému muži je sex s kondomem, když z něj nic moc nemá?

to Vici (Pá, 11. 7. 2008 - 23:07)

já s partnerem chodím 6 let, bere od počátku sexu kondom, nic špatnýho na tom nevidím, neotěhotněla jsem, mám 23 let. Uživám si svobodného života bez děcek. bez manželství atd....
od partnera brácha říkal kdysi tak jak jsi to psala jako cucat zabalený bonbon a ted jak dopat to je cucánu, má 3 děcka!!!! A je psychická zátěž na pi....p..
Jeho partnerka brala 8let Ha a 2 děcka jsou postiženi a to 3 zdravé. Jenom blbky si nechají od počátku nakecat, jak je ha přirozené...pi..ovina je taková že ty blky pak mají tolik děcek,že se s toho nemůžou vzpamatovat. čest.
Alespon že na světě jsou zodpovědní chlapi jako můj přítel....

Victoria (Pá, 11. 7. 2008 - 18:07)

Navíc hormonální antikoncepce může snižovat libido, tak k čemu pak takové ženě je sex bez kondomu, když z něj nic moc nemá?

Victoria (Pá, 11. 7. 2008 - 18:07)

Štvou mě tyhle řeči typu "sex s kondomem je jako líbání přes sklo/jako cucat zabalený bonbon" apod. Každý má jistě právo na svůj názor a pokud kondomy používat nechce, je zdravý a dohodnou se se zdravým partnerem na používání jiné ochrany, je to jeho věc. Vadí mi ale, jak se spousta lidí domnívá, že brát hormonální antikoncepci a nechat do sebe stříkat je svatou povinností každé ženy. Já osobně mám velký strach z otěhotnění, a tak spoléhám na metodu šlí a opasku (HA + kondom), u té je prý pravděpodobnost selhání téměř nulová. Pokud ale žena HA brát nemůže nebo nechce, je její nezadatelné právo nic nebrat! A kondom je pak v takovém případě určitě dobrým řešením, i když také není stoprocentně účinný.

Návštěvník (Pá, 11. 7. 2008 - 00:07)

Ne,jsou nechutné,jako šuk s nima.

Ludvík (Pá, 11. 7. 2008 - 00:07)

Copak se nikdo nechce bavit o šprckách?

Mojito (St, 9. 7. 2008 - 11:07)

10 denně jich nebylo, možná 9 :-))). Ne chtěl jsem tím říct, že kondom zatím fungoval spolehlivě a dez nehod. Ještě k předešlému příspěvku. Nevím o jakých cuckách z Ty+Já, nevšiml jsem si ničeho. Ale se zdravím chlapa to nemá nic společného. Jestliže tvá přítelkyně nic nebere kvůli vedlejším účinkům ( ty jsou obecně známé), tak nezbývá nic jiného než sáhnout po kondomu nebo ji naškrobit peřiny. Takže asi tak.

Návštěvník (St, 9. 7. 2008 - 01:07)

Ty a Já stojí za prd,hrozně cuckatí,všechny lubrikanty stojí za prd a všechny kondomy stojí zaprd,není nad zdravýho chlapa s kterým můžeš šoustat přirozeně.

j. (Út, 8. 7. 2008 - 15:07)

Hele, Mojito, asi kecáš. I kdybys obšťastnil 10 stopařek denně, musel bys to tak praktikovat necelých 274 let bez přestávky každý den. To Ti fakt nevěřím :o)))

Reklama

Přidat komentář