Reklama

bosá chodidla

Denisa (Pá, 2. 2. 2007 - 23:02)

Ahoj Honzo... Odpovím asi tak, že ráda (občas, ne vždy) si vezmu řetízek. (Prstýnek mě skutečně nějak nebere)...!

Honza (Pá, 2. 2. 2007 - 18:02)

Ahoj... všem co mají rádi bosá chodidla... Já taky v létě chodím na boso a je to super.... Moc se mě líbí ženské bosé nožky a rád je hladím a masíruji... Holky nosíte rády na nožce řetízek a prstýnky...?

Zuzana (St, 31. 1. 2007 - 20:01)

Z toho si nic Deniso nedělej.Lidi totiž nedokážou pochopit odlišnosti od normálu.Já už chodím hodně dlouho naboso a je jedno jestli v létě v lodičkách nebo v zimě v kozačkách.Ponožky ani silonky už vůbec nepoužívám.A už jsem dostala nejméně tisíc rad že si ničím zdraví a že nachladnu atd.Nechápavým pohledům musím čelit pokaždé když si jdu zabruslit nebo když si na horách soukám do přezkáčů bosé nohy.Ale já už si na ty pohledy a názory zvykla a nic si z nich nedělám.Pro mně je důležité že mi tak je dobře a basta.Taky mám jeden příběh na podzim jsem si koupila nové kozačky v nákupním centru šla s nimi do auta a hned si je obula a šla pokračovat v nákupech.Jenže po chvíli mně začaly tak tlačit že musely z nohou dolů a já musela docela velký kus k autu dojít naboso v 3/4 riflích a z kozačkami v ruce.Myslela jsem že mně někteří probodnou pohledem.Čekárny u doktorů už neřeším prostě se zuju a je to pořád lepší bosé nohy než díravé ponožky.

abbe (St, 31. 1. 2007 - 18:01)

Všem kteří mají odvahu ukázat hezká a upravená bosá chodidla fandím! Nenechte se otrávit pohrdavými, závistivými, nechápavými nebo mnohdy nenávistnými pohledy lidí. Oni nechápou že si každý může dělat co chce, pokud tím neškodí jiným. Za totality museli mít všichni stejný účes a na nohou boty. Spousta lidí v té době zřejmě pořád žije. Dalším dobrým příkladem je kouření. Vdechovat smrad z cizích plic připadá většině lidí normální, ale bosé nohy jim vadí a musí to dát patřičně najevo.
Bosky a naboso!

Denisa (St, 31. 1. 2007 - 12:01)

Asi to tak Zuzano bude. Teď když jsem byla u doktora a zula v čekárně kozačky (naboso), lidi doslova ztuhli a chlapi nevěděli "kam s očima". I podle loňského léta, to jsem zkoušela nové (těsné) lodičky a přes město na autobus už nedošla, zkrátka botky šly dolů, cesta domů naboso. Ani nechtěj vidět to pozdvižení na nádraží a při-po nástupu do autobusu, připadala jsem si jako nějaká méněcenná nebo nějaký "vyvrhel" společnosti. Zkrátka taková "ulička hanby", pokukování po mých nohou, komentáře... Člověk aby se pomalu styděl, přitom je to přece přirozené, když ráda chodím naboso (žabky, kozačky) a v tom létě jsem nějak dojít domů musela...!?

Zuzana (Út, 30. 1. 2007 - 19:01)

Zřejmě se jim Deniso tvé bosé chodidla líbily.Ona jsou totiž bosá chodidla tak trochu erotickou záležitostí.Představ si že jsi v zimě navlečená svetr,bunda,kalhoty a najednou sundáš kozačky a z nich ti vykouknou dvě bosá chodidla pro chlapy rajcovní záležitost a i ženám to přijde zajímavé.Mám s tím své zkušenosti,když jsem začala chodit bosá i v zimě.Učitelé nemohli pochopit že v zimě ve škole nosím pantofle naboso.

Denisa (Po, 29. 1. 2007 - 15:01)

Asi i tady souhlas. V létě když jdu naboso v žabkách, dívá se mi na chodidla spíše mužská část populace, ovšem občas i ženy. Na druhou stranu mě ale zarazilo (také nevím, co si o tom myslet), že konkrétně ve škole při TV, kdy jsem byla bosa na kladině (nebo při šplhu) se mi mnoho devčat dívalo na chodidla. Proč to nevím, chodidla mám upravená...?

matous (Po, 29. 1. 2007 - 00:01)

aj niektoré dievčatá vzrušujú chodidlá pretože cez leto nosím naboso žabky a dosť ve?a dievčat sa mi pozerá na chodidlá.tak ja neviem čo si mám o tom myslieť

Zuzana (Ne, 28. 1. 2007 - 21:01)

Nechápu proč bych se měla obtěžovat ponožkama když chození v botách naboso je tak super.

Marian (Ne, 28. 1. 2007 - 20:01)

Naprosto souhlasím s Nikolou -FUJ!. A Deniso, k těm tvým žabkám -2x FUJ!!!

Denisa (Ne, 28. 1. 2007 - 20:01)

Souhlas. Také dlouho chodím naboso a když se zuji, ten střed pozornosti je všude evidentní, zejména u mužské části populace. Ovšem podobné to je (jak jsem pozorovala) i v létě když jsem v žabkách a ty ani nemusím vyzouvat. To, že chodidla musí být vždy upravena je myslím v dnešní době samozřejmostí...?

Nikola (St, 24. 1. 2007 - 02:01)

FUJ

Zuzana (So, 6. 1. 2007 - 19:01)

Bosé chodidla jsou vzrušující zajména pro muže.Vím o čem mluvím protože už hodně dlouho chodím v botách naboso a když se vyzuju jsem všude středem pozornosti.Dúležité aby chodidla byly vždy upraveny a pak to nemá chybu.Můj přítel zbožňuje když mě může vyzout a olizovat mi bosé chodidla.Naposledy to udělal na silvestra v restaurační šatně.Stáhnul mi kozačky a žužlal holé prstíky,musím říct že to bylo moc dobré alespoň pro mně.

Martin (So, 6. 1. 2007 - 12:01)

Miluju. když mohu své partnerce olizovat nožky a hrát si s nima. Je to vzrušující. Někdy mi vezme ptáka mezi nohy a udělá mě. Vycákám se jí na nohy. Prostě super.

alexander sk (Út, 26. 12. 2006 - 17:12)

som slovak berane

Pro alexander s (Ne, 24. 12. 2006 - 13:12)

Nauč se pravopis ty prase!!!

alexander sk (So, 23. 12. 2006 - 22:12)

sasel sem perfektni stranku s foto chodidlami a videami jak si lezbi libai chodidla

alexander sk (Pá, 22. 12. 2006 - 22:12)

to len ja sam tadi posilam prispievki to nigdo ini tadi neje na chodidla?

alexander sk (Pá, 22. 12. 2006 - 09:12)

do vcera sem mislel ze jenom mne se libi bosa chodidla ja mam strastnu chut libat chodidla asi pujdu za holkou

alexander sk (Čt, 21. 12. 2006 - 22:12)

ja sem chlap a mne czrusuji zase zenska chodidla libisemi diz ich libam libal sem hodne chodidel ktere smrdeli ale vzdi sme si ich vopred umili tkze kdiz ma negdo zajem v pohode vilibam hubene chodidla staci se ozvat a zslat foto

Reklama

Přidat komentář