vyprask
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit
Niekto ma zviazať a dáť mi vyprask mam 15 rokov 55kg 170cm vranov kto má záujem piste na email [email protected]
Myslíš, že někdo chce jít do krimu za týrání dětí?
Milujivbolest
Gratuluji. My zase milujeme takové výkřiky do tmy.
Ahojky kdyby měla nějaká slečna zájem o výprask a neváhá napsat na [email protected]
Vše na domluvě ..
Jsi neposlušná, zlobivá a nadržená slečna/ žena, která by potřebovala pár facek, výprask na holou zadnici a naučit se poslouchat a potěšit?
Vzrušují mě prsaté a submisivní ženy a proto hledám submisivně založenou ( možno i switch) kamarádku s výhodami . Mladá Boleslav a okolí, vlastní zázemí výhodou.
Mám fetiš na větší prsa, která ráda mazlím, líbám, saji, olizuji a ojíždím. Já 39/ 90/ 163 . Při těle, prsatá, milá a sympatická 😘 Nenechám proutek, pásek, vařečku ani ruku zahálet a ani se po čase nebráním výměně rolí.
E-mail: [email protected]
Ahoj. Výprasky mě vzrušují a hledám kamaráda či kamarádku, kteří by mi dali výprask na holou. Lehčí fackování přes tváře a kozy, nadávky. Možno i pár, kdy si mě jeden přehne přes koleno a druhý se bude dívat . Kombinace výprasku a projíždění kundičky ideální. Vzrušují mě muži i ženy. Střední Čechy, ideální výprask u Vás. Je mi 37, při těle, prsa č. 4. Ozvi se mi zde .Jsem zlobivá.
ahoj chceš se potkat?
.. [email protected]
hledám přísnou slečnu či paní, která by mi dala pořádnej výprask vařečkou.
výprask ti rad dam, to není problém...
Dobrý večer, zasloužím dostávat pořádný výprask na zadek,potrestate mně prosím?722771209
Rád bych zažil nějaký vyprask od ženy, [email protected]
Mam dvekamaradky,hlidaj obcas mladsiho brachu,pozvou i mne,hrajeme sina doktorky,prohlizime jej a strkame prst nebo teplomer do prdelky.Kdyz se moc stydi a nechce zaujmout ponizujici pozici,starsi segra vezme bicik,my dve mu pridrzime ruztazeny nohy,lezi na zadech,po dim polstarek,nohy skrcene u brady.Dostane bicikem,musi sestramslibit,ze jr bude poslouchat a pak uz posloucha.Jednou se koukal,jak curame,ale to se mi nelibilo.
ahoj chceš se potkat? dam vam na zadeček..
[email protected]
Vzrušuje ji to
Kde se to vůbec v člověku...Možná je v tom to, že některé ženy ječí podobně jako při souloži. Roli v tom zřejmě hraje podvědomí.
Kde se to vůbec v člověku...to je nevyléčitelný může to v sobě nechat člověk spát ale zase se to vzbudí
Hledam holku,kterou laka vyprask na holou...nejdriv si o tom pokecat a pak se treba sejit.Pis na maila [email protected]
Kde se to vůbec v člověku...Nevyléčí, bohužel... Taky mi to vadí. Nebo spíš jsem se za to vždycky hrozně styděla, připadalo mi to fakt uchylný. Nikdy jsem to žádnýmu partnerovi nedokázala říct, vždycky jsem měla jen tendence provokovat. Jenže to nefunguje. Takže já zůstala celý život především u představ.
Najdu tady schopnou a ochotnou holku nebo slečnu nebo mamku která mi bude dávat pravidelný výprask? já jsem ještě nikdy nebyl bit a nemám nikoho kdo by mě pokaždé seřezal když něco provedu tak jestli tu si tak se mi ozvi na číslo 736274511 budu se těšit na tebe
Pošli odkaz