Reklama

Herbalife je svinstvo

Maros (Út, 27. 6. 2017 - 12:06)

nevihazuj prachy oknem..Todle...Štepán, pokial nemas ani najmensiu sajnu ako funguje predaj produktov Herbalife, tak to radsej nekomentuj. Usetris si hanbu pretoze 60 EUR je cena ktoru musis zaplatit za registraciu. Zbytok je uz na Tebe a Tvojich schopnostiach, nic nemusis nakupovat do vlastneho skladu. Neprajnici co o tom nic neviete, kludne si dristajte!

Štěpán (Út, 2. 5. 2017 - 15:05)

nevihazuj prachy oknem..Todle tu bylo a bude pro každou generaci...
voe,jak to pořád zkoušej..Tet sem poslouchal,na co se to moje dívá.
Chtěla brigádu a tohle jí přišlo mailem.
Vy co jste do toho strčili prachy,ste o ně přišli a konec.
Neblázněte a nepodporujte je vtom dál-nadáváte na špínu,korupci,nespravedlnost
a takhle v tom jedete s nimi.
----planeta Zemně je ráj ve vesmíru,takoví štěstí že tady můžeš žít a milovat se skrasnýma ženckejma a ty se zabejváš tim jak zněkym vyj...kutálet.
......a ještě k tomu takovou trapnou starou fintou
............:DDDDD

Storm (Po, 1. 5. 2017 - 11:05)

Dobrý den Všem. Zatím jsem...Herbalife je problematický projekt. V USA to funguje bez problémů, tam jsou na podobný systém lidé zvyklí.
V Evropě je ale podstatně jiná mentalita lidí a proto Herbalife moc nefunguje.

ano, (St, 29. 3. 2017 - 19:03)

Aha a když to napíšeš do...Filipe...

podvodníku nekl (St, 29. 3. 2017 - 19:03)

ozvi na...Aha a když to napíšeš do emailu, tak to jako bude lepší?

pro radu se (St, 29. 3. 2017 - 16:03)

Dobrý den Všem. Zatím jsem...ozvi na [email protected].
Je to moc informací, abych to psal sem.

... (St, 29. 3. 2017 - 16:03)

:-)))sm.dm
ano,jste...KUp si něco do Herbalifu, třeba se uklidníš.

Filip (St, 29. 3. 2017 - 15:03)

Dobrý den Všem. Zatím jsem přirozeně spíš skeptický na projekt podnikání z domu (vyklubal se z toho Herbalife). Rád bych se někoho kdo ma konkrétní zkušenosti se strukturou firmy, počátečních investic a systémem provizí zkušeností a mohl by mi korektně a pravdivě odpovědět. Děkuji

Bykoš (So, 5. 11. 2016 - 14:11)

Velmi silně jsem byl znechucen jednoho splužáka co byl už na střední dealerem a asi dobře situovaným od herbalife(tam randili manažeři každý s každým,měli to jako seznamku) a velmi nepříjemně mi vnucoval jakýsi výtažek z kořene něčeho nebo co,stimulant který mně pak udrží na nohou celou noc a pak můžu jít do školy,hned jsem mu řekl,že dealuje drogy a ať s tím jde někam...

Bykoš (So, 5. 11. 2016 - 14:11)

Kdysi dávno jsem herbalife...Takže jojo-efekt ihned co dojdou peníze na užívání,negativní stimul kupovat...

Jindřiška (So, 5. 11. 2016 - 13:11)

Nejsem rozhodně ten typ, který sedí před TV a nic nedělá... Sportuju, nepřecpávám se... Na Herbalife mne zlákal tatínek jedné kamarádky. Šly jsem do toho tři kamarádky, pily jsem koktejly, jedly vitamínové bobule, pily čaje atd a jediné, o co jsem přišla, bylo 6 tisíc, které jsem do toho dala. Jinak ani deko dole. Takže musím říct, že po zkušenostech souhlasím s tím, co hlásá titulek tohoto tématu. Nikoho neovlivňuju, nikomu nic nevnucuju, každý ať si udělá svůj názor, ale já souhlasím s tím, že Herbalife je v lepším případě k ničemu. A ještě k tomu pořádně drahé.

Xenie (So, 5. 11. 2016 - 13:11)

Mně kdysi přišel HL nabídnout soused až domů. Pamatuji si, jak byl vyzbrojen podnikatelským kufříkem a úplně nadupaný tím, co mu narvali do hlavy. Byla jsem nemocná, ležela jsem v posteli a on pomalu s tím kufrem vlezl za mnou a z rozčílení mi začal tykat, i když jsme si vždycky vykali a slušně se zdravili. Vnucoval mi HL o 106...:) Měl smůlu, nepochodil a s prodejem už dávno skončil. Tenkrát mi vykládal, jak krásně shazuje, ale je to stále stejný vepřík jako dřív.

Katae (So, 5. 11. 2016 - 13:11)

Kdysi dávno jsem herbalife užívala, mám s tím osobní zkušenosti, takže musím konstatovat, že Herbalife je víceméně takové placebo. V podstatě pouze organismus přijímá jakž-takž vitamíny a drasticky omezí příjem kalorií, v ničem jiném to není.

Béďa (So, 5. 11. 2016 - 13:11)

A byli jste někdy na prazentaci Herbalife? Pěkná šaškárna, co?!

Káťa (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

Po herbalifu jsem neměla žádné zdravotní problémy, ale ani žádné slibované výsledky, co se týče zhubnutí a zlepšení zdraví... Ovšem moje zkušenosti s poradci stály opravdu za to.
Poradci jsou vedeni k tomu, aby měli samozřejmě co největší zisk. Jsou vyškolení tak, aby vzbuzovali zájem, že jim na Vás záleží, že jsou Vaši kamarádi, že mají velkou radost z Vašich úbytků váhy, ... a podobné nesmysly.
Záleží jim jen na penězích, ale rozhodně ne na Vás, je to perfektně vyškolená přetvářka, která se jim, a to doslova, bohatě vyplatí.

Franta (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

Možná to tu už zaznělo,...Pyramidové schéma to tedy funguje už dost dlouho,že to ještě neprasklo?!
Takže firma nemá žádnou hodnotu?Jde jen o předražené nic a zisk pro dealery dle jejich postavení v pyramidě

Taky veselé čte (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

http://www.kamoska.cz/zdravi-a-sport/herbalife-nepomaha-lidem-hubnout-rika-jeho-byvala-dealerka.html

Critique (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

Možná to tu už zaznělo, nechce se mi to všechno číst, ale Herbalife je aktuálně v různých amerických státech vyšetřován hned několika různými státními organizacemi včetně FBI.
Stojí za tím Bill Ackman, který považuje Herbalife za pyramidu a vsadil si miliardu dolarů na to, že Herbalife padne, shortoval Herbalife akcie. A Herbalife teď usilovně schání peníze, aby mohl skupovat vlastní akcie a proti Ackmanovi bojovat.
Jen letmo jsem tu zahlédl jméno jakéhosi držitele nobelovy ceny a jak je to všechno vědecké apod. s s s
Toho držitele nobelovky si najímají na své prezentace, jinak s Herbalife nemá nic společného. Firma všeho všudy vlastní jeden patent a dokonce za jiné patenty platí i svým konkurentům, jejichž zboží, které se nabízí normální cestou, je daleko levnější... s
Herbalife je pyramidové schéma, kdy nejde ani tak o prodej toho, jako spíš o neustálé nabírání dalších oveček, které si nakoupí balíčky, skončí a tak pořád dokola.
A jinak tady je více než 100 slidová prezentace právě od Billa Ackmana o Herbalife.
http://factsaboutherbalife.com/wp-content/uploads/2013/01/Who-wants-to-be-a-Millionaire.pdf
Každopádně veselé čtení

Hlavně nenápadn (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

Ty, kteří by snad ještě byli ochotni skočit na takový kecy, můžeme odkázat na článek, proč tyhle typy byznysu nefungují, ať už je nazveme letadlo, pyramida nebo MLM.
Pokud to nechcete číst celé, stačí posunout trochu dolů na tabulku. Dozvíte se v ní to, o co jde: už prostě není kde brát ovce pod sebou a nikdo na tom nevydělá.
http://kerria.blog.cz/1007/proc-nefunguje-letadlo
Ostatně obhajování MLM na zpovědnicích jistě víc než dostatečně naznačuje, že to zkrátka průser je a že se nám tonoucí chytají každého stébla.

Míla (So, 5. 11. 2016 - 12:11)

Zdravím, p. Alenka Vy ste...:)), jo, to je přesně ono. Vymaštěný mozek.

Reklama

Přidat komentář