Reklama

Harašení na pracovišti

Karel (Po, 8. 11. 2021 - 07:11)

Nějaká pražská "pokroková" střední škola zavedla záchody pro "třetí" pohlaví. Myslím si, že je to skvělé. Jsem zvědavý, kdy se v této souvislosti dočkáme obvinění ze znásilnění nebo opravdového znásilnění.

Lenka (Po, 8. 11. 2021 - 18:11)

U nás zatím nic takového není, ale chodím na záchod ke klukům a v pohodě. Když někdo z nich chce, tak mu ho vykouřím a není problém. Klidně bych i roztáhla nohy, jsem holka a tak co, a nějaké ty moderní současné nesmysly mě nezajímají. Přece nebudu na někoho donášet a stěžovat si, když je všechno v pohodě.

Návštěvník (Po, 8. 11. 2021 - 18:11)

Na našem ouřadě byl jen jeden společný záchod. Když jsem se déle nevracel, "holky" losovaly, která se půjde podívat co tam dělám. Nebylo to zrovna pohodlné, ale sex se tam provozoval. Byl jsem vždy připraven.

Návštěvník (Po, 8. 11. 2021 - 09:11)

V řešení kravin jsou Češi mistři . Řešit podstatné věci neumí , nebo nechtějí ?

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

Proč si myslíš, že je to na západě lepší? Herce vyhodí za názor z divadla, jiní zmizí beze stopy, nebo jsou do smrti perzekuováni. Koukni na filmy s Redfordem, nebo Robertsovou aj. natočené podle skutečných událostí. Můj táta byl antikomunista, hubu nedržel, ale nikdy ho nezavřeli, protože na něj nic nenašli a jako fronťáka ho chránili Rusové.

Karel (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

No já si rozhodně nemyslím, že na západě je to lepší. Spíš horší. Jak říkáš, vyhazovy z práce, zmizení.... Dnes se stydím za to, že jsem v roce 1989 chodil s rodiči na demonstrace na Václavák a na Letnou. Tehdy mne ve snu nenapadlo, že se na nás ze západu povalí takové šílenosti jako se na nás valí dnes. Ale, když si uvědomíme, že komunismus vymysleli na západě a do Ruska ho v roce 1917 pouze importovali, tak je logické, že se po stu letech z toho západu v pozměněné formě zase vrací. Ale žasnu nad tou mírou iracionality a šílenství, které na západě předvádějí politici. Takhle iracionálně se snad nechovali ani náboženští fanatici ve středověku.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 13:11)

V tom jsme zajedno. Bohužel.

Petr (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

No to je právě ten problém, že západu ta naše zkušenost z komunismu strašně chybí. Já jsem byl od dětství vychován tak, že mi vždycky doma vtloukali do hlavy, že nemám ve škole ani jinde na veřejnosti říkat to, co se říká doma ani to, co si doopravdy myslím. Dělám to do dnes, a to už mi je 45 let. Jsem schopný navléci na sebe jakýkoliv kostým a hrát pro momentální režim, který zrovna vládne divadlo. Takže, když mi tvrdili, jak skvěle budujeme socialismus, tak jsem jim to odkýval. Stejně tak, když mi někdo s vážnou tváří tvrdí, že máme 69 pohlaví. Ve skutečnosti si myslím něco o prdeli a o debilech. Chytrý člověk to pozná a dál mne s podobnými kravinami neotravuje. No a blbec, ten má radost, že mu přikyvuju.

Karel (Pá, 5. 11. 2021 - 08:11)

Člen skupiny Monthy Python Terry Gilliam byl vyhozen z divadla pro nekorektní názory. O kampani Mee too prohlásil, že se jedná o hon na čarodějnice a také měl prý nesprávné názory na translidi. Nevím, kdo nebo co jsou translidé. Nicméně, pokud by část života prožil Terry Gilliam za komunistů v Československu, tak by se tomu nedivil. Tady dvojnásob platí, že pro pravdu se každý zlobí. A ať žije demokracie a svoboda projevu zvlášť.

Návštěvník (Čt, 21. 10. 2021 - 03:10)

Dnes vyšel na internetu...No když je neska běžný, že kluk holce líže kundu nebo ji mrdá zezadu a vona si u toho hraje s mobilem, tak bych tomu i věřil, že závislost na mobilu vyhraje nad sexem.

Honza (Pá, 22. 10. 2021 - 13:10)

Moje holka tohle dělá taky dost pravidelně a párkrát si při tom i volala s kamarádkou. Kamarádka věděla, že ji šukám, to poznala hned. A jak měla telefon na hlas, tak jsem za chvíli slyšel vzdechy z mobilu, dělala si to sama, jak nás slyšela. Ze srandy jsem nadhodil, jestli nechce přijít. Ona fakt druhý den přišla a nastavila zadek a chtěla taky ošukat. Co by ne, moje radost. Zjistil jsem, že ty dvě si to spolu už mockrát rozdávaly. Hezké překvapení.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 19:10)

dneska šla šéfová kamsi já myslel že tam šla jen uklíízet tak jsem drze otevřel. naštěstí tam nedělala to co se tam obvykle dělá ale převlíkala se viděl jsem její holá záda

Návštěvník (Čt, 21. 10. 2021 - 23:10)

Tak jsi viděl záda ,snad jsi z toho nevytek ?

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

Možné je všechno , jeden trubka tu psal jak se v tramvaji při jejím brzdění letmo dotkl nahých zad jedné cestující a byl to pro něho zážitek !

Karel (St, 20. 10. 2021 - 09:10)

Mám jednu známou. Letos jí bylo 30 let. Kdysi jsme spolu měli přátelství s výhodami, takže jsme se znali dost důvěrně. Ale to už je dávno a léta jsme se neviděli. Nedávno jsem potkal jejího bratra a on říkal, že ona chodí s osmnáctiletým klukem. Smáli jsme se tomu, a já jsem říkal, že jednou bude chodit s klukem ze školky. Ale, když jsem potom o tom o samotě přemýšlel, došlo mi, že je to v dnešní době logické. Ona je sice pro toho osmnáctiletého "stará bába", ale on si s vrstevnicemi nezašuká, protože ty zřejmě šukat nechtějí. A chápu, že být v osmnácti bez sexu musí být strašné. Takže raději šuká tu třicítku. Ona je šťastná, že mu pořád stojí pták a muže jí ho tam kdykoliv strčit, no a on se naučí jezdit na staré kobyle. Takže spokojenost na obou stranách.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 13:10)

Lepší stará , pěkná a chutná klisna , než mladá , tlustá a líná kráva .

Karel (St, 20. 10. 2021 - 14:10)

Návštěvníku, máš naprostou pravdu. A ty dnešní dvacetileté budou ještě ve 30 letech panny, protože se jich každý chlap bude bát a zdaleka se jim vyhne.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 11:10)

To je pravda. I já jsem byl jako kluk, tři roky zaučován "starou bábou". Byla mi vždy ochotně k dispozici, což upejpavé a zdrženlivé holky nedělaly. Navíc ona "bába", si nedělala žádné nároky, kdežto mladé stačila pusa a už to byla vážná známost.

Karel (St, 20. 10. 2021 - 11:10)

To znamená, že v dnešní době jsou na tom nejlépe ženské mezi cca 30-45 lety, protože si můžou vybírat na šukání mladé kluky, kterým jejich vrstevnice nedají.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 14:10)

Když to tak spočítám, tak až na nějaké to chození z důvodů hledání celoživotní partnerky a manželky, která je o dva roky mladší, jsem obšťastňoval jenom starší ročníky, ve věku mé matky, nebo dokonce babičky. Když mi žena přišla na nějakou nevěru a zjistila, že jsou to starší dámy, byla v klidu. S jednou o třicet let starší kolegyní, se dokonce spřátelila a sama mi řekla, že to je hodná ženská, dlouho bez muže, že by neměla nic proti tomu, kdybych jí obšťastnil. No, stejně věděla že už jí šukám delší dobu. Jen mi to požehnala. Jednou nás babča pozvala na narozeniny a když se "holky" opily, dostal jsem je do trojky na celou noc. Doma se o tom vůbec nemluvilo.

Reklama

Přidat komentář