Reklama

Děti a punčocháče.

Default User Image
09 (Pá, 1. 12. 2023 - 19:12)

Ty uchylny prase pedofilny.Jaká máma,když jsi muž.

Default User Image
🐶 (So, 2. 12. 2023 - 11:12)

Bohužel šašku nejsem chlap ale žena tak necti osudy děti co nosí jak plenky či punčocháče nebo max oteplovacky či kombinézu zimní. 

Default User Image
Jana (Pá, 1. 12. 2023 - 09:12)

A proč mu dáváte plenky,to se počůrává? má je jenom v posteli na noc nebo i přes den? jaké mu dáváte jednorázové nebo i látkové? Dokáže se sám přebalit nebo mu v tom ještě pomahate?

Default User Image
🐶 (So, 2. 12. 2023 - 11:12)

Má je z důvodu častého pomocovani v noci ale teď když marodi tak je má také přes den aby nevylezal z postele když se potí a většinou si plenky dával sám ale já dávám ještě klasické dětské látkové pleny tak výměnu plen dělám já osobně a druhý kluk už litá venku tak jsem mu řekla aby si vzal punčocháče se zimní kombinézou a úplně bez problémů si vše vzal akorát si řekl o plenky také jelikož se nechtěl vysvlekat nikde venku kdyby se mu chtělo kadit stejně pak přijde na oběd a vždy pak si jde po obědě lehnout jako každé jiné děcko ale i také s plenkami mezi nohami nevadí mu to řek spíše že mu vyhovují a plenky si bere sám ale já mu je vždy kontroluji jestli vše sedí kde má hlavně mezi nohami ten by je nemusel mít ale chce je sám. 

Default User Image
Kubík (Pá, 1. 12. 2023 - 07:12)

Já sice chodím do školy a každé ráno si punčocháče musím vzít pod kalhoty a bráška jde do školky a ten musí mít jak punčocháče tak i zimní kombinézu ale ten chodí do speciální školky kde pleny nevadí tak ho máma obleče i do plenek ale já když jsem doma či venku tak jsem stejně oblečen jako on nejdříve plenky jednorázové s punčocháči se zimní kombinézou já to nechci ale dle mami musím mít vše. Bohužel i doma pod kombinézou to pochopim mít pleny ale proč i doma když mohu jíti na záchod snad se to nikdy dozvím mne je zatím 9 let a bratrovi 3 R... 

Default User Image
H (So, 11. 11. 2023 - 05:11)

Náš syn nechtěl nosit punčocháče že prý podle toho co ostatní děcko nosí když se prevlekaji na tělocvik a byl v úžasu pomalu celá d třída měla punčocháče dětské tak je pak začal také nosit a už to jsou dva roky co je nosí od září až do května a pod kraťasy má vždy silonove 20 D. 

Default User Image
linda (Pá, 10. 11. 2023 - 20:11)

Dcerce je 10let a je zvědavá na vlozky myslíte že by je mohla vyzkoušet

Default User Image
Pes (St, 8. 11. 2023 - 08:11)

Já nosím punčocháče každé ráno pod kalhoty či ven pod tepláky a někomu nejsem pro smích že ve 14 letech mám punčocháče bavlněné ještě dětské do 140 jsem i menší pastavy tak takovou velikost mám ale když jsem s rodiči na výletě tak mám už zimní kombinézu a nikdy žádný problém nebyl a mám i to co mimina používají mezi nožky a číslo obuvi mám 36,5. 

Default User Image
Honzík (So, 4. 11. 2023 - 15:11)

Stalo se mi to v 70. letech. Jednou mě ve škole o přestávce pár rozpustilých kluků povalilo na zem. Bylo to ve třetí třídě. Ti kluci mě stáhli z nohou bačkory a začali mě lechtat přes punčocháče na chodidlech. Takhle mě mučili celou přestávku a pustili mě, až zvonilo. A řekli mi, že mě příští přestávku ulechtají k počůrání, že mě budou lechtat bosýho… Bačkory mi nevrátili, musel jsem do lavice běžet bosky vyzutý z bačkor. Při hodině mě pak nožky bez bačkor zábly, třel jsem je o sebe a přemýšlel, zda kluci splní svoji hrozbu. Bohužel ji splnili. O přestávce se na mě sesypali a už jsem ležel na zemi a oni mi rozepínali kalhoty a začali mi je stahovat. Když mi je stáhli, tak mi pak rychle stáhli i ty punčocháče… A začali mě lechtat na úplně bosých nohách, zmučili mě, až jsem si načůral do trenek… 

Default User Image
Milena (Út, 31. 10. 2023 - 14:10)

Bydlíme vysoko v horách, na jedné pasece v Krkonoších. Samozřejmě ve vším komfortu, avšak zima je zde od teď až prakticky do května. Když píšu v komfortu, znamená to teplá voda, koupelna a sprcha, prostě veškeré sociální zařízení. Máme tři děti, a dvoum klukům, 14 a 12, dávám punčocháče, neboť přece jen v horské boudě je to tak tak s teplem. Dcera je nejmladší. Ráda se na kluky v punčochách podívám. Oba jsou již vyspělí, a pěkně se jim tam ten jejich macek rýsuje.

Default User Image
H (Ne, 5. 11. 2023 - 06:11)

A co dcera punčocháče nenosí? To by je také měla nosit když je nosí kluci 12 a 14 let a nosí aspoň ty klasické dětské jednobarevné či z obrázky bavlněné punčocháče když je tedy musí mít a oblékají si je dobrovolně sami a nebo je ještě oblékáte vy sama a měli by ještě nosit buď oteplovacky a nebo zimní kombinézu každý a pod vše dát ještě každému jednorázové plínky a byli z nich batolata rovnou. 

Default User Image
František (Út, 31. 10. 2023 - 09:10)

Mne je 12 let a když mne mamka ráno připraví punčocháče tak si je musím vzít i když nechci mám sice slabší pod kalhoty či tepláky na venek hlavně ve škole na tělocvik a nevadí mne zatím vůbec ale místo punčocháču vzladnu i dětské leginy. A na noc ještě stále nosím plenky bohužel jelikož jsem pocuranek ale doma snesu mít pleny a punčocháče. 

Default User Image
Kamarád (Út, 31. 10. 2023 - 11:10)

Úchyle nech toho již s těmi plenami, je to ubohé.

Default User Image
Návštěvník (Út, 31. 10. 2023 - 11:10)

Nevím, že toho Francka tady pořád trpí. A navíc, když teď by měl admin možnost zablokovat tyto příspěvky. Samozřejmě, nejde o žádnou cenzuru, ale takovéto obscénnosti by sem patřit neměly. Ať si Franta užije v soukromí v komunikaci s jeho podobnými, ale ne zde ve veřejném prostoru.

Default User Image
Jitka (Po, 30. 10. 2023 - 15:10)

Moje děti měly punčocháče naposledy jako kojenci. Vždy jsem se je snažila otužovat a teď jsem ráda, když si v zimě vezmou kalhoty a bundu. Jsou vyloženě horkokrevný.

Default User Image
Stanislav (Po, 30. 10. 2023 - 15:10)

Já nosil punčocháče bez problémů asi do páté třídy, pak mi maminka koupila ty bílé spodky jako nosil tatínek a já se ve škole nějak pochlubil, že nemám punčocháče, ale ty spodky. Nastala revoluce, děti doma začaly odmítat punčocháče a chtěly také spodky, pamatuji si po těch letech, že k nám chodily si stěžovat, že mají pro děti nakoupené punčocháče a oni chtějí spodky. Někteří kluci je nosily možná ještě v sedničce, protože když jsme se převlékali na tělocvik, tak sundavali punčocháče a já spodky, ale nikdo se nikomu nemál, brali jsme to jako součást oblečení. Za nás ještě nebylo dnešní funkční práádlo.  

Default User Image
Filip (Po, 30. 10. 2023 - 11:10)

Jako chápu že dnes už kluci, hlavně starší punčocháče skoro vůbec nenosí,na co také když už nejsou skoro žádné zimy. Já za mých detských let kdy byl ještě sníh a pořádně mrzlo skoro celou zimu jsem ve druhé polovině sedmdesátých let punčocháče a pod ně slipy nosil jako kluk až do deváté třídy od konce října do začátku dubna pořád, doma venku, do školy a nijak mi to nevadilo, prostě zimní oblečení. Pravda v pozdějším věku v té deváté třídě kdy už mi bylo v zimě 14,5 let mi to ve škole, na plovárně nebo u lékaře, prostě tam kde jsem se musel ukazovat v punčochácich před více lidma začalo vadit, ne punčocháče jako takové, spíš jsem se styděl a bál výsměchu, to už mě doma museli do toho nutit. 

Default User Image
Stanislav (Čt, 19. 10. 2023 - 07:10)

Již opět na těchto stránkách řádí úchylák s těma plenama.

Default User Image
V (Ne, 15. 10. 2023 - 21:10)

Na mne chtěl syn 11 let abych mu koupila zimní kombinézu a on má velikost do 130 cm ale vždy má tak 122 cm je to tak do 6 až 8 let taková velikost ale on se stále vejde do těchto velikostí v 11 letech tak jsem si všimla že na bazosi prodávají i nové tak jsem mu vzala dvě které se mi tam líbíli a dnes když byl venku z kamarádem ten je právě začal už nosit ale syn nejdříve dostal 2 látkové pleny s jednorázovkou seni kids xs a punčocháče a nakonec tu zimní kombinézu a mohl vijit krásně ven a kamarád si pro něj přišel když jsem ho akorát dobalovala do plenek a pak jsem ho oblékla do punčocháču a zimní kombinézy. Já mám se synem dohodu když je bez plen tak se obléká sám a když má pleny tak ho oblékám já osobně a kamaráda jse optala jestli pod kombinézou má také punčocháče a on řekl že ano že je má a pak mi řekl teto prosím dáš mi také jednorázové pleny prosím tak tedy ano dám ti je tak jsem mu rozepla kombinézu až dolů a plenky protáhla mezi nozkami a řekla jsem mu aby pak nešel domů ale k nám abych mu mohla sundat špinavou plinku já ho občas mám i na hlídání a když je u nás tak má pleny jednorázové stále jeho máma mu prý dá občas také plenky ale klasické látkové s pvc kalhotky ale on má radši ty jednorázové pleny nejraději že to tolik není pod punčocháči a kombinézou tolik vidět.... 

Default User Image
Tonda (St, 18. 10. 2023 - 20:10)

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaké kombinézy jste mu koupila a jestli v nich chodí ven je možné ho prosím vidět moc děkuji 

Reklama

Přidat komentář