Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
Cynik - realista (So, 27. 4. 2024 - 04:04)

Už jste také obdrželi výpočet nové daně z nemovitostí? 

Češi zuří. Finanční správa rozesílá dopis s novou daní, nárůst je extrémní

Změny na dani z nemovitosti by podle dřívějších slov ministra financí Zbyňka Stanjury (ODS) měly do státní kasy přinést zhruba devět miliard korun. 

Cílem vládního balíčku je zpomalit zadlužování státu a přispět k ozdravení veřejných financí. Celkem mají změny letos snížit schodek rozpočtu o 97,7 miliardy korun a v roce 2025 o 150 miliard.“

https://1url.cz/cu7iZ 

 

Na začátku srpna v roce 2021 současný ministr financí Zbyněk Stanjura na sociální síti zdůraznil, že nápad na zvýšení daně z nemovitostí je opravdu nebezpečný.

Nápad na zvýšení daně z nemovitostí je opravdu nebezpečný. Nechápu, proč by měl stát trestat někoho za to, že si pořídil bydlení. Kromě toho se vyšší zdanění promítne do ceny nájmů a jediný, kdo na to doplatí jsou právě nájemníci. To není správná cesta. My naopak chceme digitalizaci, zjednodušení stavebního řízení a nízké daně. Více na www.spolu21.cz“

https://1url.cz/3ulLp 

Modroptačí ministr financí s nabarvenými vlásky tehdy dost rychle pochopil, proč by měl stát trestat někoho za to, že si pořídil bydlení, a předvedl tak další veletoč, typický pro vykurvený, kolaborantský a vlastizrádný pětislepenec.

Ta pětislepení pakáž lhala v předvolební kampani opakovaně, viz výše citovaný článek "Daně nezvýšíme, růst u nemovitostí je nebezpečný. Které vládní sliby padly", https://1url.cz/3ulLp .

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 27. 4. 2024 - 04:04)

„Kde je slíbených 800 milionů na uklízečky? Školy je vyplácejí z mezd učitelů.

Jen minimum škol si v rámci dohodovacích řízení zažádalo o doplnění peněz z krajských rezerv na platy nepedagogických pracovníků. Ministerstvo školství nastavilo tak úzké hrdlo, že má nárok málokterá škola. Ředitelé tedy financují mzdy nepedagogů z peněz určených na platy kantorů, zaznělo tento týden na jednání školského sněmovního výboru.“

https://1url.cz/Wu7iU 

Ta pětislepená pakáž je ochotna ročně předem zaplatit stamiliardy za americká éra, které připutují snad až za deset let, ta pětislepená pakáž je ochotna cpát miliardy na Ukrajinu, a není schopna nalézt slíbených 800 miliónů?

 

"Obava se naplnila. Část škol propouští už také učitele, nemají na ně peníze.

Během jara se školy dozvěděly definitivní podobu svého rozpočtu. Někde už nyní peníze nestačí na udržení zaměstnanců. Školy se tak musí výrazně uskromnit a propustit uklízečky nebo školníky. Dopadne to ale i na učitele.

Původně ministr školství Mikuláš Bek (STAN) tvrdil, že se budou v rámci hledání úspor škrtat na školách jen neobsazená místa. Posléze došlo ale i na ta obsazená s dovětkem, že o další finance si školy budou smět říct krajům.

Jenže ty peníze – až na výjimky – neposkytují s odůvodněním, že školy mají dost peněz pro učitele, ze kterých se dají financovat uklízečky nebo školníci.

https://1url.cz/Du7iI

 

Pětislepená pakáž tedy zase jen lživě slibovala, a pak problém prostě (nebo sprostě) přehodila na kraje.

Jen naprostý blb je schopen pětislepené pakáži věřit.

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

 

Anonym (So, 27. 4. 2024 - 00:04)

Konec agenta W4C prostřednictvím psa pan Housky

Default User Image
27.4. (So, 27. 4. 2024 - 06:04)

Vorlíček byl slavný režisér.

Anonym (So, 27. 4. 2024 - 00:04)

co tím naznačuješ, co? Má to být výhružka?

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 22:04)

VÁLKA IZRAEL-HAMAS

TRIBUNA

Západ ztratil soudnost

Přibližně 200 humanitárních pracovníků, téměř všichni Palestinci, zemřelo v Gaze kvůli útokům izraelské armády, uprostřed rezignovaného mlčení západních mocností.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 23:04)

Kvíz: Kdo řekl tuto větu na statement viz. hore : ""To se ve válce stává.""

VOILLÁ byl to ten co v předchozí válce mluvil o tom, že se palestinci dělají "fotogenickými mrtvolami.."

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 23:04)

RAFAH, Pásmo Gazy – Někteří z více než 1 milionu vysídlených Palestinců ve městě Rafah na jihu Gazy zvažují rizika, zda zůstat nebo uprchnout, protože rostou obavy z vojenské ofenzívy, kterou Izrael považuje za nezbytnou pro jeho válečné cíle.

KVÍZ: KTERÁ JIŽ NECHVALNĚ MILONKRÁT PROSLULÁ OSOBA schválila minulý měsíc plán armády na útok na Rafah, a nutí tak lidi zvažovat či utečou nebo neutečouv psychickém teroru?! ANO JE TO zase ON...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 19:04)

Zde on-line blokující studenti pařížsk Science-Po a chtějí aby prestižní univerzita odsoudila válku v Gaze. Takže to samé jako zakázali na Ukrajině, tihle absolventi politických věd na Kyjevské univerzitě jako Kuleba Dymitro samozřejmě to je to samé, akorát protest nepovlí, narozdíl od toho co chtěli aby byl Maidan povolen...

Anonym (So, 27. 4. 2024 - 00:04)

UŽ DOBOLKOKAVALI  a šli na dobrou večeři a popít na večírek...a ne jak v USA tam je to vše divočejší a větší represe, musejí je vyloženě vysprejovat, skolit jak býka, svázat lasem a spoutat...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 18:04)

Musím uznat, že mám skvělý čuch na lidi ve veřejném prostoru činný. Ten prestitut politickej marketér David Černý opět nezklamal, ten č..rák už opravdu nemá záklopku, patrně drogově vyfetovaná osobnost, kokain a nějaké prášky..bohužel ty panely jsou volné v místě kde má zas vyset tenjeho další plivanec..

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 23:04)

to není umění, ale propagační umění, je to marketingová propagační předmět co má přilákat zákazníky..

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 17:04)

Na konci dnešního dne mnozí pozorovatelé a internetově diskusní experti vyvodili pozitivní závěry o důvěryhodnosti diskuse, která byla vyrovnána ve stylu svobody slova.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 18:04)

Ničeho nežádám, jen aby tyto aktéři těchto dvou zk..vených válek okamžitě přestali býti zkurvenci a začli jednat o příměří..

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 18:04)

Pointa dne!Zkurvené USA!Zkurvené Israel!VÁLEČNÍ VRAZI!Zkurvená válka na UKRAJINĚ, proč ZABIJÁCI ODMÍTAJÍ ZAHÁJIT MÍROVÁ JEDNÁNÍ SRÁČI!CHTĚJÍ NÁS ZKURVYSINI ZATÁHNOUT DO VÁLKY!

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 21:04)

Válka je nutná, je potřeba aby mladí lidé ji prožili a přestali se navážet do nás starších. Pomohlo by to určitě, Ukrajinci by od nás prchali a naši mladí by balili také kufry, protože jsou to zbabělci. Navíc by to byla světová válka, tak těch možností uniknout moc není.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 18:04)

O:Zkurvená vláda ISRAELE zabíjející civilisty v GAZE!!! Proti Israeli takovému vůbec nic nemám, naopak a židům už vůbec ne...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 16:04)

Cyklisto, a víš, že letos bude finále Tour de france kolidovat s Pařážskými OH, takže se bude finišovat v Nice a v Paříži se vůbec nepojede?

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 16:04)

Tak to náhodou neví...

Další zajímavosti a podivnosti, ale kdo se s tím má co vyhledávat...těch je, nejsem Jeffrey Sachs..

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 16:04)

Tak ten přispěvatel na kole konečně objeven, jak si žije a předmět dolyčný kolo opodál...https://1url.cz/Gu7JT

Reklama

Přidat komentář