Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Na východní frontě klid. No spíš se to za urputného úsilí a umírání z obou stran nehne ani o píď.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 12:05)

příšerné mrhání životy a v postatě na dalekom východě, které s naším pojetím Evropy nemá nic společného, to je ještě dál navýchod než Rumunsko, Ukrajina co má nějakou Ukrajinskou kulturu, tedy západního typu, ke které se tak kloní tihle válku živící je zejména na tom regionu západních regionů, které byli spojeny a historicky ovlivněny s Evropskou kulturou, tedy tou východní částí Evropské kultury.

To se těchle zemí , kde se teď bojuje rozhodně netýká, to jsou území , kde žije převážně Rusky jazykově se a historicky rusky se identifikující populace a pokud ne, tak tam přišla právě ze západu poměrně nedávno.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 13:05)

Historicky je východ Ukrajiny o kteryý se bojuje tzn. ty oblasti co nyní mají nebo by chtěli mít Ukrajina jako stát( to spíš geopolitický jih Ruska s hranicí s výpady Zatarských Ktymských Osmanů, ptototurků, kzeří tam měli i pár let útvar chazarie, který netrvsl zas dlouho. 

 

Chyba bylo, že Ukrajina chtěla být jednokulturní stát a navíc v tomto původně s Ruskem dvoj-soupodstatně obydkeném území na východě. 

Přiznat těm menšinám na východě výměnou za jednonárodní charakter západu území by bylo sou-akceptovazelnější. Podobně jako Slovensko Maďarské pomezí. 

Závist a žárlivost bude vždy, ale nesmí přerůst v násilí. 

Naduté, povýšené chování, byť umocněné živočišností a naturálností, pudovostí východu bylo a je i v Praze, byť v menším A NENÍ NIC CO BY SE NEDALO V STÁTĚ VYDRŽET. 

Fajn, nebylo to jako v EU, jak ukrajinci zjistili, když v EU pracovali. 

 

No, ale nebyla to taky Ruská zabijačka, jak pocítil afgánistán, čečna..

 

Také to tu vlastní cizí národy nebo miliardáři co vydělali nemorálně, leč legitimně na hazardu třeba, nebo proprali špinavé prachy. 

Default User Image
4.5. (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

To vis,slofik po obede.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

to spíš "má šanci"na té Palestíně, tam je to ve vizi jakou měl už "otec zakladatel holocaustu a zahánění do pouště" Lothar von Throtha "vizi" v Namibií, co si ukrad jako "německou jihozápadní" Afriku za Bismarca.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Vytvoření první kolonie Německé říše v jihozápadní Africe se rozvinulo na úkor původních obyvatel, zejména Hererů a Namů. Počínaje rokem 1904 Němci reagovali na jejich požadavky extrémně násilnými vojenskými represemi, které skončily svévolným zničením těchto populací. Toto vyhlazování nás nutí přehodnotit roli koloniálních zkušeností v historii genocid dvacátého století.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 12:05)

a k jakýmkoliv náznakům přistupovat přísně na úrovni mezinárodního společenství...

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Svět řídí ilumináti?!

Je to daleko jednoduší...

Rotary International je mezinárodní sdružení organizací známých jako Rotary klub, či Rotary Club. Cílem organizace je sdružovat podnikatele a vůdčí osobnosti k poskytování humanitárních služeb, podporovat vysoké etické standardy ve všech povoláních a pomáhat budovat dobrou vůli a mír ve světě. Členové se setkávají obvykle jedenkrát týdně na společnou snídani, oběd nebo večeři, což je společenská událost a příležitost koordinovat činnost klubu k dosažení stanovených cílů.

Default User Image
4.5. (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Tak to jim musim rict, zadne dychanky online.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Stačí jen nechat tyhle anglo-americké kluby nerušeně pracovat a zabránit jakýmkoliv občanským aktivitám vztažených k tradicím země...což tohle se přesně děje, v Praze specielně, to je město,které zcela propadlo do rukou těchle investorů atd. z celého světa, co ani neumí kváknout česky, mají tu své kluby, mají tu své školy pro děti, mají tu své uzavřené vybudované areály na závoru, anglické město v Šárce třeba, kde si žijí pro sebe a pr.dí tady na hostitelskou zemi.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Lesk a bída kurtizán...

jistě platí i na válku...

leska a bída války...

ty fotky ale byli ukazovány asi dost málo z první světové...

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

možná místo transgender přednáške by mohli dotáhnout nějakého čerstvě sešitého mladého kluka paralyzovaného válkou, ale ne, aby ho podávali, jak umí jako "vítězství ve válce.." Opravdu chlap v 18 na vozíčku je prohra, to není vítězství...

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

DVTV

V rozhovor s Viktorem se točí okolo transfobních vyjádření spisovatelky J. K. Rowling. Jak to je s pohlavím a genderem? Mohou menstruovat i jiní lidé než ženy? To se dozvíte v rozhovoru.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Nikdo jim nebrání být trans, to není skupina, která by někomu vadila, ale rozhodně to nesmí narušovat většinovou společnost, kluby, zábava, cestování, cokoliv ANO, ale ne do škol a živnost ze své transexuality..

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Jazyk se opotřebuje stejně jako "veřejné umění" nebo krásné historické město z kterého se stane komerční uměleckými reklamamy na nákupách zaplácený prostor plný turistů v převlecích co si myslí, že přijeli do Lunaparku...

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

nebo jako umělec, který na drogách měl nějaké své světlé nápady, ale vysmahl se jak starej feťák a kromě vulgarity je to jen přisprostlý starý chlap co se hrozně snaží bejt dál umělec..takto to dopadlo se spoustou umělců na západě, jen hrajou své staré šlágry, nadopovaní na pódiu speciálními medikamenty, aby mohli udělat nějakou roznožku nebo si dovolit vulgaritu a "být tím zajímaví" (nebo spíš trapní).

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

David Černý je kokot, když tvrdí, že Češi jsou pseudočeši a má sám máslo na hlavě, že nějak neposlouchal na základní škole z dějepisu. Neví, že zatímco v ČR se ve vesnicích pěstoval jazyk český, tak germáni někde zakládali první koncentráky v Africe..

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

Navíc on moc pestrý jazyk nepotřebuje, ja mnohokrát ukázal jakým jazykem on hovoří na veřejnosti. Ten si vystačí p..del, ho.no, pí.ča, kokain...

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

to pak vede, že ho napodobojí a jedete na kole, pravda někdy večer a mladíci zařvou -  cyklozm*d

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 11:05)

ko*ot sem kjo*ot tam...evidentně Zeman s pi*a sem p*ča tam...vzal Černému celou další polovinu jeho práce...až pro něj bude pÍ.ča ča ča něco nedostupného a kouzelného BOTTOM TOP, který už nebude mít...

Reklama

Přidat komentář