Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

Prostřednictvím výjimečného stavu Schmitt zahrnul všechny druhy násilí pod právo, v případě autority Hitlera vedoucí k formulaci „Vůdce hájí právo“ („ Der Führer schützt das Recht “). [24]

NENÍ TO OBDOBA : "Vůdce má vždycky pravdu!?"

Default User Image
Depardieu (Ne, 5. 5. 2024 - 23:05)

Jedna ze dvou stížností, která byla podána loni v únoru za „sexuální napadení“ , „sexuální obtěžování“ a „sexistické pohoršení“ , je stížnost na 53letého filmového dekoratéra. Skutky byly údajně spáchány v roce 2021. Další stížnost přišla od asistentky, které bylo v době skutků 24 let, které se měly stát v roce 2014. Ta byla podána loni v lednu.

 

Koukám, jak si ty aktivistky prosadili nový zákon,hned toho využili ,aby získali moc v oblasti své profese a zahojili se na lidech co něco dokázali a vyrůstali a žili v úplně jiné sexuálně otevřenější a přímější době.

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

ÚPLMĚ NOVÉ TERMÍNY a nový jazyk, která je nejmarkantnějším projevem diktatury a termín SVOBODA to odnese jako první.

STUDENÉ ČUMÁCI:

Jedna ze dvou stížností, která byla podána loni v únoru za „sexuální napadení“ , „sexuální obtěžování“ a „sexistické pohoršení“ 

PROBOHA KDY A JAK TENTO HRŮZNÝ ČIN DEPARDIEU SPÁCHAL, který jistě na 24 ženu musel mít doživotní zmrzačující následky...ha haha

"Je to úleva ," reagovala pro AFP Carine Durrieu-Dieboltová, která zastupuje dekoratérku, která obviňuje herce ze sexuálního napadení na Les Volets Verts . „Určitě jsou další oběti. V této fázi asi 20 až 25 žen odsoudilo skutečnosti od pohrdání po sexistické násilí, včetně obtěžování nebo sexuálního napadení. Je čas, aby byl souzen ,“ dodal právník, který hájí i ženu odsuzující činy spáchané v roce 2014.

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

Jedna ze dvou stížností, která byla podána loni v únoru za „sexuální napadení“ , „sexuální obtěžování“ a „sexistické pohoršení“ 

 

VŠECHNY TŘI VĚCI JDOU DO EU legislativy a mají budou li tu ratifikovány(estliuž nejsou platit i tady) ale samozřejmě jenom pro ženy, protože kdo by tím co získal , kdyby to platilo pro oboje...leda právníci zbytečnou práci...

NORMÁLNĚ BY SE POSLALI DO PRDELE a bylo by to...

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

Zejména sexistické pohoršení je nebezpečné, to vám rupne v bedně, když vás budou děvčata vysírat a řeknete jim : "něco sexuálního" a JEDETE v ANTONU a pak budete hákovat normálně na čas zadarmo a žrát chleba s vodou...suchej protože jinak nebudete mít na nájem...

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

ÚPLMĚ NOVÉ TERMÍNY a nový jazyk, která je nejmarkantnějším projevem diktatury a termín SVOBODA to odnese jako první.

 

Málokterý rys totalitních režimů je zároveň pro povrchního pozorovatele tak matoucí a přitom tak charakteristický pro celé intelektuální klima jako naprostá perverze jazyka, změna významu slov, jimiž jsou ideály nových režimů vyjádřeny. Nejhůře v tomto ohledu trpí samozřejmě slovo svoboda. 

Friedrich A. von Hayek, ekonom a filozof 

Naším nepřítelem byl vždy samotný moskevský národ i současný režim, ať už carský nebo bolševický, a státní a společenský systém.

 Stepan Bandera, vůdce ukrajinského nacionalismu

-------------------------------------

Few traits of totalitarian regimes are at the same time so confusing to the superficial observer and yet so characteristic of the whole intellectual climate as the complete perversion of language, the change of meaning of the words by which the ideals of the new regimes are expressed.

The worst sufferer in this respect is, of course, the word liberty.

Friedrich A. von Hayek, the economist and philosopher

Our enemy has always been the Moscow nation itself as well as the current regime, whether Tsarist or Bolshevist, and the state and social system.

Stepan Bandera, the leader of Ukrainian nationalism

--------------------------------------

TAK TO JE DOBRÁ PERVEZRE, DOBŘE SE TO ZVRHLO, docela DOBRÝ!!!

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 00:05)

A zakladatel té nacionálně sociální strany ukrajiny ji posléze přejmenoval na SVOBODA

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 22:05)

SRÁT NA VÁLKU. ZCELA POSRALI SITUACI V KONTINENTÁLNÍ EVROPĚ! Budiu dráždit Rusa a polštář mu bude dělat vých. Evropa. 

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 22:05)

Radši se mrknout na proud perseoidů než na proud represoidů.

Odporná , odporná, odporná osoba JOHNSONA zvaného čur*k intergalaktický ať si (jestli nějaké má) nalezne mír se svým svědomím...

a do té doby ať jde do hajzlu!

Na Británii lze jen tím směrem chcát!TO vědí i Španěláci.

Default User Image
Doj perseoidů (Ne, 5. 5. 2024 - 22:05)

Největší aktivita se očekává v noci z neděle 5. na pondělí 6. května, konkrétně astronomové předpokládají, že vrchol roje připadne na třetí hodinu. To bude k vidění nejvíce světelných úkazů.

Meteory prolétají atmosférou rychlostí přes 60 km za sekundu a patří tak k těm rychlejším, proto vytvářejí dlouhé a rychlé světelné stopy.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 21:05)

Ministerstvo státní propagandy Ukrajiny se číní má projekce jak vše záleží na EU která rozhodne o osudu Ukrjiny, jakoby nebyla svobodná země a nemohla válku přestat kdykoliv bude politická schoda. Bohužel jsem nevyhledal nedohledal jeho swotku o válce, kterou si vymyslel, že bude trvat minimálně do roku 2025 atd., prostě hotové nesmysly...

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Polechčující okolnost záplavy mluvících hlav v českém mediálním prostoru co zaplavují tento prostor nesmyslnými pseudoargumentaci na nějakou odvěkou zvrácenost ruska a satanismus či co, se dá omluvit částečně tím, že si spousta lidí původem "enigré" z těchto končit jaksi "čistí svědomí" a dělají veřejnou psychoterapii...

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Ačkoli kdyby ještě byli v Rusku a bývalém SSSR odkud přiemigrovali, tak by dělali přesně to samé co dělají dnes Rusové v Rusku, mlčeli by a dál by dělali jako že nic a pracovali v rámci Ruska.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 21:05)

A pak v záplavě těchle mluvících hlav , který nemaj co říci a cpou se do médií, tak zapadne nějaký seriosní názor, který by něco zajímavého o Rusku a jeho mentalitě sdělil.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Ukrajina má mistrné zvládnutí státní propagandy, kterí ji umožňuje prodlužovat donekonečna toto utrpení Ukrajinského národa.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Kličko a jemu podobní vládnou nyní těmi penězi co jim státy EU v podrůčí investorské mafie jako je ČR jsou nuceni posílat na úkor prosperity a poklesu životní úrovně již tak zaostalých občanů za zbytkem Evropy.

Je to nemravné a idiotské ale přesně v duchu co se tady navolilo.

Co se navolilo na Ukrajině je fantasmagorie, naprostá dekadence a aprílový žert..

Tam podobně jako parta investorů do nějakých internetových doméch(rozuměj spekulanti a vychcánci co mají prachy ulité v  zahraničních daňových rájích kvůli žalobám oprávněných vlastníků domén co jsou firmy a osoby se stejným jménem) tak ti si navolili prezidenta a vládu.

Na Ukrajině to ta banda zkorumpovaných miliardářů vlastnících místní televize ruské i ukrajinské, tisk a vládnoucí napojením na státní úředníky včetně ministra vnitra ARSEN AVAKOV, zařídila, že vyhrál ZELNESKY.

AVAKOV se nechal slyšet, z pozice ministerstva vnitra před volbani , že protikandidát POROSČENKO je gauner a podvodník...

Default User Image
pravý ShabbaTot-Jahoda (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Moje pozice je jasná:

 

Chci co nejrychlejší konec války a co nejméně ztrát na ukrajinské straně.

 

K uskutečnění výše uvedeného jsou potřebné co největší ruSSké ztráty v co nejkratší době.

 

 

Tečka

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Dezolátský kapitalistický chciválský deprivát, je těch je! 

Ale počet debilů je nepotrvrzuje, opakovaný blb, je stále jen blb.

Většinou je to nějaký Jakl co sám bloud jak v poli sloup blbě čumí a houvno umí.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

Obsese válkou místního chciválka je u něj symptomatický příznak poškození už duševna.

Anonym (Ne, 5. 5. 2024 - 20:05)

jsi válkychtivá ukrutná lůza!

Reklama

Přidat komentář