Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Bránici nám netrhá, že USA není naše vzpruha, jen ploskolebec fandí USA, co zabíjí svými pumami současně dva národy respektive tři, protože Rusáci to vyrovnaj a házej zas na hlavu Ukrajincům.

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Holt zoufalci když se bojí vo prachy začínají války a rozstřílejí někoho kdo by jim jinak konkuroval.

Kahrl von Sraček

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Holt zoufalci když se bojí vo prachy začínají války a rozstřílejí někoho kdo by jim jinak konkuroval.

Kahrl von Sraček

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Neměli to zasloužení ti Gofové, za vše vděčí šílenému debilnímu zmáklému katolicismem a poradci králi Čech co jim vše rozdal co zabral po 1620, germánská zlodějnost a nenechavost, neměli právo,  jen vyhráli válku, ale začli zabírat a rozpínat, rozdal celou krajinu, na základě etnika domácí šlechtu majetku zbavil..

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Zabavit nelze všem vyhovět, se zalíbit, mít to zasloužený, nesnažit se vlíbit se někomu.To ISRAEL nemá, vše jen zničil, odporné ničené práv, lidí, země.

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 09:05)

SAKRA TO JE NA MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR V HÁGU, ale aby tam seděl ISRAEL jako AUTOR ZVĚRSTV PROTI CIVILNÍMU OBYVATELSTVU:

Šéf OSN vyzývá k „okamžitému“ příměří v Gaze, protože Izrael „kobercové bomby“ Jabalia

  • Šéf OSN vyzývá k „okamžitému“ příměří v Gaze
  • Jak se stal uprchlický tábor Džabalía cílem během izraelské války v Gaze?
  • Izraelské útoky v pásmu Gazy sílí
  • „Žádný kyslík pro pacienty,“ říká palestinský lékař z Jabalie
  • Policie přistupuje tvrdě, aby rozehnala protesty mimo finále Eurovize

    vše se vědělo co ISRAEL DĚLÁ UŽ V LEDNU...

    https://1url.cz/L1Mw6

    Vzhledem k tomu, že počet palestinských obětí v Gaze přesahuje 20 000 , mezinárodní společenství volá po příměří. Izrael slibuje, že bude pokračovat a tvrdí, že chce zničit vojenské schopnosti Hamasu po přeshraničním řádění militantní skupiny ze 7. října , které vyvolalo válku, ve které zabila 1200 lidí a 240 dalších vzala jako rukojmí.

     

    V březnu 2024 zpravodajský blog al-Džazíry uvedl, že izraelské síly provedly model zabíjení celých rodin zaměřováním se na domy, ve kterých se ukrývaly. Vysoký počet obětí je způsoben izraelskou taktikou a rozsáhlým bombardováním, které v některých případech zanechalo celá města zcela zničená a neobyvatelná.

    POČET MRTVÝCH TERORISTŮ JE MIZIVÝ OPROTI ZRŮDNÉMU VYBÍJENÍ CIVILISTŮ!

    Z 5 % z 2,3 milionů obyvatel Gazy (OBĚŤMI...zraněno nebo zabito).

    KURVA , ale JAKÝCH 5%!!!civilních!!!

     

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

OSN ztratila svojí autoritu již v roce 1950 podporou korejské války. Stále sklízí hořké plody nemohoucnosti jako vazal USA.

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

ÚČEL světí prostředky...

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 09:05)

Již sme se zde dobírali pravdy, že ODS jso kovaní jelita, kteří přešaltovali z KSČé panů průměrňáků do "super odhodlaných zatánců právně zcela opačného systému" a proto...

což je hula hop zarážející, nebýt toto známé již...

samozřejmě nebyli jsme všichni takoví blbečkové...a ustáli sme to...lépe než třeba na Ukrajině...holt být pozadu se nevyplácí a blízkost centra Moskvy se nepromíjí a gravitace se projevuje...to je nebezpečné vzádlenost...antigravitace nebyla ta nejlepší možnost jak zapůsobit na "rudého obra..."

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

Dobrý den, 

nevíte čemu se říká "Knížecí rady?"

jako absolvent výuky správného vychování a jazyka českého, bych byl velmi rozčarován, kdyby to mělo být adresováno na "Knížete je Punkáč?"

Pan Kníže je skvělý, moudrý, hodný, dobrý, krásný, mladý, šťastný, vznešený, a který osoba kromě podlého,zlého, plebejského,zlého atd. "přesný opak knížete" toto mohlo vymyslet ?!

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

Ne, tak původně to je ze selského povstání kdy v Lanškrouně tvrdě vydělávali na poddaných Trattenbergové a přestože občani byli vybiti za 30. válkou 1620-1648 tak po nich chtěli stejnou a ještě vyšší práci. Oni tak museli stavět cesty, stavět asi 300 knížecích chalup, když neodváděli dost obilí a úrody, tak u na jejich grunt poslali žoldáka-mušketýra, který tam musel žít a jíst a ono jej museli život, než neodvedli to co měli odvést.

A robotovali místo 2x měsíčně asi 3x týdně a víckrát a nezbývalo jim na práci na svém.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 12. 5. 2024 - 12:05)

Lanškrounští poddaní a jejich vesnice v okolí mají štěstí,že jsem nežil v 17 stol. a nebyl jsem panským mušketýrem a žoldákem.

Má vůbec Lanškroun nějaký zámek ,panské domy a rybník?

A co hospoda? Byla v Lanškrouně vůbec v 17 století nějaká hospoda?

Hospody,panské domy a rybníky frčely,na tom panstvo vydělávalo pěkné peníze.

 

 

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

Naším nejslavnějším Čechem v Číně je , no nevíte kdo?

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

Krteček?

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

Ne!Opravdu?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 12. 5. 2024 - 12:05)

nejslavnější Čech  je Václav Havel,ať žije Václav Havel. Václava Havla zná každý ve světě a to je západní Evropa,USA a Israel,tam všude mu stavějí památníky,sochy,pojmenovají lavičky,parky a v USA i knihovnu.

Václav Havel má svou bustu v USA a kolem ní svatozář z vlajek USA. Václav Havel byl naším nejlepším prezidentem,všechno po něm ,kromě pana Pavla ,stojí za houby.

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 08:05)

ANO! Opravdu!Ještě Jan Revai coby nějaký nacista v jejich seriálu o nacistech, kde hrají hodní číňané a zlí nacisté, protože je blonďák z Kladna a hodně chlastal asi a je to takový hrcprc.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 12. 5. 2024 - 05:05)

"Kyjevská generalita včera proti postupujícím jednotkám generála Lapina vrhla své nejnovější zbraně, samohybné dalekonosné houfnice Bohdana 155mm na českém obrněném podvozku Tatra. Houfnice Bohadana se nyní podle prezidenta Zelenského pro potřeby ukrajinské branné moci kdesi tajně vyrábějí tempem 8 kusů měsíčně. Tempo jejich výroby však bude zjevně nedostatečné, neboť kanály banderovců včera lkaly, že houfnicím Bohdana se ani nepodařilo prorazit do místa bojů u Charkova, a byly hromadně zničeny ještě na přístupových cestách k frontovým liniím. Opět se tak potvrdilo, že koncepce levného děla Caesar-155mm, kterým se hodlá v příštích letech za miliardy vyzbrojit AČR, je zhola chybná.  Tato děla naložená na obrněném kolovém podvozku se na moderním bojišti ani nedokáží přiblížit na hranici svého dostřelu a už jsou kompletně zničena, a ani nově namontovaný “protidronový štít”, (антидроновый козырек), jak ukazují tyto ukrajinské fotky a videa, je včera nezachránil.

Houfnice Casear 155mm společně objednali pro AČR hlavní válečník hnutí ANO Metnar (52 kusů),a hlavní válečnice ODS Černochová (10 kusů). Celková hodnota objednávky je 10.3 miliardy CZK, a děla mají být AČR dodána do roku 2026. Podle komuniké MO z prosince 2022 projevovala Černochová radost, že tato moderní děla nakoupila, a armádní podnáčelník plukovník Křenek se dokonce holedbal, že děla “vytvoří naši nezpochybnitelnou taktickou výhodu” nad budoucím protivníkem, a nejvyšší velení armády k tomu všemu tvrdilo, že “správnost rozhodnutí o volbě děla CAESAR pro AČR potvrzuje právě průběh konfliktu na Ukrajině.”. Děla Caesar jsou přitom na Ukrajině ničena stejně rychle jako děla Bohdana." 

https://1url.cz/R1Mim 

 

Anonym (Ne, 12. 5. 2024 - 10:05)

Caesar poslouží na salvy při různých oslavách a pohřbech státníků. 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 12. 5. 2024 - 07:05)

Cyniku,ty jsi blbej jak Gréta

Reklama

Přidat komentář