Reklama

Alkohol

marie (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

nevím jestli jsem alkoholička, chtěla jsem přestat měla jsem poslední plácačku. Chtěla jsem přestat šla jsem za dům máme tam lesík, sedla jsem na pařez a pohrávala se s plácačkou. Nenapila jsem se hodila jsem ji směrem k lesu a šla domů. Doma přišel na mě třes vzala jsem baterku a mou milovanou plácačku šla hledat. Našla a vypila jsem ji celou najednou, od té doby piji a v dnešní době i více.marie

Tom (Út, 9. 11. 2021 - 04:11)

Máte nějakou cestu jak přestat pít na stres z blízkých?

Návštěvník (Út, 26. 10. 2021 - 00:10)

To vypadá na nemoc celé rodiny.

. (Po, 25. 10. 2021 - 21:10)

ja bych tak rad dostaval plinky a gumove kalhotky za trest na noc i pres den.A tesil bych se na prebalovani,vymenu latkovych plinek,vuni pudru,susteni igelitovych kalhotek pri prebalovani i tu erekci,ktera je pritom a maminka me ji zbavuje drazdenim az k ejakulaci.A take jak mi odtahne gumove kalhotky a plinky a strci mi tam ruku,jestli nejsem pocurany.Krasne

iva (Po, 12. 7. 2021 - 08:07)

psychické a fyzické týrání v dětství (od mámy), pak deprese, dlouhé roky bulimie, pak prášky a alkohol to dorazil. Neměla jsem vůbec žádné sebevědomí, tímhle jsem si ho zvyšovala. Jsem odmala přecitlivělá, otupovala jsem tu hroznou bolest a strach, co jsem cítila... Pořešit už to asi nejde, už je pozdě. Psychické problémy mám pořád, i ta bulimie občas zaútočí. Jsem sama, bez práce a prostě v prdeli.

Návštěvník (Ne, 18. 4. 2021 - 22:04)

Komáři někteří pijou jak duhy. Na vesnicích sedí a chalstají pívo, občas přijede na kole nějaký alkoholi, nalitý jak žok ze včera a koupá rovnou lahev vodky a pak to nutí ostatním. Tam se pije dle toho, kdo pije nejvíce, ten jim to nutí.Hrůza , ty následky.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 11:04)

Komáři pili, ne že ne, a jestli to bylo na ten komunismus. No spíš, tobylo, že práci dělali dopoledne a fest, a pak měli čas na to pít. Nebylo to jak dnes, že je otevřeno idiotsky nonstop, a jedou reklami, aby si někdo pod vlivem ještě objednal dovážku někdy o půlnoci.

sdfg (Po, 12. 4. 2021 - 16:04)

Je komické jak se tržní kapitalismus (jistě za komárů se také pilo ale nedělalla se tahle reklama a bylo to pití z jiného důvodu) snaží tvrdit, že alkohol je super, ale alkoholismus je špatně. Tak snad to je to samé, jako, že zbraně jsou super, ale válčení a střílení a zabíjení je špatně. Nebo podobně komické, že v tzv. nových médiích jsou za ženy vydávány mladé ženy co se za ženy vydávájí a přitom se snaží vypadat co nejvíc dívčím stylem. Holt spousta lidí na toto dojede. Budou staří, alkoholici a budou se cítit blbě, že nejsou jako ti na obrazovce, věčně mladí(protože je obměnují jak housky v Lídlu a pracovníky nakonec v Lídlu také,ty bojové podmínky se dýl jak II.světová ani u mladých vydržet nedá), pořád začínající s alkoholem na pubertálních večírcíh a přitom bez kocovin, bez závislosti, bez nechtěných těhotenství a úrazů a rvaček a ostud, hádek v opilosti.

Mno (St, 31. 3. 2021 - 10:03)

S čerty nejsou žerty. Pití je nejhorší , když se daří. Pak se pije, nebo když je venku hezky, vzrostě nálada. A pozor alkohol, je převlečená žízeň na mátový čaj, chlazený dva pulitry malinový limonády z kohoutkovky po fotbalu, nebo džusu večer místo sklenky vína před sexem.

(St, 31. 3. 2021 - 10:03)

Jsou časté i různé hrůzné úrazy. V alkoholismu je rizijo úrazu i 100x vyšší. Jeden člověk z ulice chodil jak čipera, ale najednou s berou. A šel z intoxikován, tam zatím přes den vykopali příkop v temné ulici a on do ní zahučel.Nebo ti co si spletou cizí ženu a pak mají deset dětí s různými.

Beer for deer (Ne, 28. 3. 2021 - 11:03)

A co jsou Moraváci? To jsou původně Slováci, co se přišli schovat před boji s Turky a utekli Maďarům do Čech a vzali sebou jejich víno a zvyky. Slováci jsou ožralkové a Moraváci jsou pijáci vína.

Beer for deer (Ne, 28. 3. 2021 - 11:03)

Slováci pijů, pijů hodně a pijů i temně kořalečně.

Radim (Ne, 28. 3. 2021 - 11:03)

Jak vypadá dopad alkoholu na člověka. Stačí si pustit Jána Slotu. To je fakt slota.

Návštěvník (Ne, 28. 3. 2021 - 07:03)

Napij se, synečku, napij, napij se zhluboka, kdoví, zdali se sejdeme od dneška do roka.

Beer for deer (So, 27. 3. 2021 - 22:03)

Abstinovat je rozhodně fuška. Od určitého momentu, si je třeba uvědomit, že by další konzumace už jen nabírala vyšší obrátky. Někteří lidé, ale nevím jestli se to dá nějak kvantifikovat nebo kvality zkoumat těch co to dokážou. Ale bývá to třeba s narozením prvního dítěte. Najednou stopka a už nic nepijí. Ovšem je to ani ne tak o vůli, ale o chtění.
Nesmět vyvolává vztek a revoltu, nemoci vyvolává sebelítost ale nechtít je to pravé.Mám "parametr" a nechci! ALKOHOL OPRAVDU NENÍ ZÁKLADNÍ LIDSKÁ POTŘEBA, ani náhodou.

Archeduke of beer (So, 27. 3. 2021 - 14:03)

Doc. MUDr. Jaroslav Skála "Mám postoj k alkoholikům narozdíl od lidí co je litujou nebo odsuzujou, já bych jim rád pomohl."

"Alkohol patří mezi pseudopotřeby,abstionovat je fuška."

Archeduke of beer (So, 27. 3. 2021 - 12:03)

Jak začalo a jak případně skončilo nebo vaše pití či jste ho podstatně omezili ?
Já si uvědomi něco v nepořádku, když jsem po úspokojení z nějakého svého úspěchu začal na oslavu pít v místě nádraží v HK , kde jsem byl obchodně s lahváčemi a najednou jsem zapadl do této společnosti , přišla charita s zbytky z restaurací a začali i rozdávat jídlo a chlebíčky jako bych byl taky bezdomovec.

Archeduke of beer (So, 27. 3. 2021 - 11:03)

Jestli někdo zvládá práci i jako alkoholik, tak pak je asi pod svými možnostmi za střízliva a jede z podstaty věci a v tom co umí z dob kdy neměl tento návyk. V alkoholikově deních pitkách ihned po práci a raním vstávání , kdy si musí dávat na hladinku a nemůže ani mít služební vůz je už Damoklův meč a léčebna je je hotovým darem z nebes.
Jsou to už nemyslitelné dávky pro alkoholika co začal v 17 letech. Třeba se zavře kvartálně doma, a přejde z oněch až 25 piv na flašky vodky a pak se dva dny klepe a nesní ani polévku. A v 40 je troska a páchá demonstrativní sebevraždy aby si nemusel přiznat že má problémi s alkoholem a žádat o pomoc. Když má štěstí a najdou ho dřív, tak pak má šanci se léčit.

Archeduke of beer (Pá, 26. 3. 2021 - 23:03)

Pivo se tu pilo odevždy, je půl pravdy. Jako dnes málokdo na něj měl a nebylo možné ho pít každý den, to přinesla až automatizace v pivovarech. Jestli někdo chtěl být ožrala, tak musel být král třeba. A také že byli. Nakonec i dnes převažují ve vypití alkoholu o asi deset procent vysokoškolsky vzdělaní nad středoškolsky. Protože mají peníze na lepší vína asi, nebo víc vydrží hlavou nebo oboje.
Na pití pivat tedy nějak máme geny nebo co v českých zemích. Ovšem realita je, že pivo je sice národní nápoj, ale i silný alkohol. V jedné dvanáctce je naprosto stejně alkoholu jako ve velkém panáku a nebo v 150ml vína. A kolik tak asi panáků vypít denně je považováno být alkoholikem? Tak 4? A 4 dvanáctky je to považováno za alkoholismus? No spíš ještě na hranici.Ono to začíná na 5 pivech v 17. a jede to na 25 piv ve 30 a pak kvartálně 3 dny na vodce a končí to ve 40. kvartálně týden s 3-4 lahvemi vodky a na kapačkách v nemocnici a v léčebně v horším případě nedokonanou demonstrativní sebevraždou.

Archeduke of beer (Pá, 26. 3. 2021 - 10:03)

A vám už nenaleju. Slyšel to někdo někdy? No a pak se máme divit, že lid český je jak mol ve skříni. Lepší tam nelézt a když tak po sportu a na kraj zahrádky , kde je možno odejít nechat na stole prachy na zaplacení a zmizet.

Reklama

Přidat komentář