Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Evka (Po, 6. 4. 2020 - 07:04)

Zan - kdybys cetl doskuzi tak vis ze a co sem se ptala...

Nikolas (Ne, 5. 4. 2020 - 19:04)

Ahoj, je mi 19 a jsem z olomouce, nedávno jsem si pořídil svoje první pleny, bohužel mi štěstí nepřálo, a představa že si přes volno budu doma užívat dopolední chvíle v plenkách se mi celkem překazila, den na to jsem zjistil že rodičům zkrz covid udělali v práci volno, takže plány se mi zhroutily.
Nenašel by se tady někdo alespoň na pokec? Popřípadě nějaká slečna se stejnou zálibou?

Kikina (Ne, 5. 4. 2020 - 12:04)

Teda já když jsem se pokakala v nemocnici tak jsem plínku nedostala ani mi to do papírů nikdo nenapsal. No možná že kdybych těch nehod měla víc tak kdoví ale to jsem jaksi už nestihla protože dva dny po té první jsem šla už domů. Nicméně jedna holka na pokoji tam ty plínky pod pyžamem opravdu měla protože měla zlomené obě dvě nohy a její stav byl tak vážný že konání jakékoliv potřeby byl pro ní fakt velký problém takže se vlastně mohla počůravat legální a sestřičky jí pomáhaly jenom s kakáním. Ale jak už to bývá zvykem tak velkou nehodu jsem měla zase jenom já :0) CD95 dala jsem teď po nějaké době zase dohromady novou povídku která pojednává právě o nehodách v nemocnici. Dočtes se tam o tom jak to bylo s tím mým prvním nedobrovolným pokakáním které to u mě celé odstartovalo. První polovina té povídky je pravdivá v té druhé jsem pak zapojila svou fantazii a představila jsem si jak to v té nemocnici asi vypadalo po mém odchodu. No trochu jsem to přibarvila a hlavně jsem si chtěla virtuálně vyřídit účty s tou holkou která mě tam kvůli té nehodě hodně ponižovala a dala jsem jí co proto :0) tak až budeš na příjmu tak pověřím Lubu aby ti to taky poslal. Zdraví Kiki.

CD95 (Ne, 5. 4. 2020 - 16:04)

Ahoj Kiki, moc se na povídku těším. Děkuju moc. Vypadá to dost zajímavě. Přítelkyni jsem teď oblékl Drynites a je s ní spokojená. Měj se krásně.

Kikina (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

Ahojky omlouvám se zapomněla jsem na tebe ale už jsem Lubovi napsala aby ti to poslal. Takže během dneška to snad budeš mít v mailu. Jinak pokud tvoje holka má na ty dry nites postavu tak proč ne. Ony jsou opravdu docela příjemné na nošení. S absorbcí jsou na tom sice trochu hůř ale psal jsi že ona akceptuje jenom jejich nošení a nikoliv používání takže v tom asi problém nebude. Hezký den. Kiki.

Tomík 12 (Ne, 5. 4. 2020 - 10:04)

Ano počural a přišla jiná sestřička a musela to asi tušit protože rovnou nesla sebou novou podložku tu jenvyměnila donesla mi suché pyžamo a řekla že se to občas dětem stává abych si stoho nic nedělal . Tak chci skusit se počurat jetě odpoledne až budu odpočívat. A možná už by na řadu mohly přijít i pleny protože si to počůrání zapsala do nějakého papíru.Ještě jsem přemýšlel nad jednou věcí davají mi čípek kvuli mím problémům abych se dobře vykadil tak jsem přemíšlel že bych to pustildo gatí jako že jsem to nestihl.

zan (Ne, 5. 4. 2020 - 11:04)

z toho co ti tady někdo píše si nic nedelej a to pokakání bych asi nezkoušel. Hlavní rozhodnutí je na tobě a tak co povedlo se to to co si chtel? pokud je ta sestřika hodná zkusil bych se jí zeptat co takovým klukům co se z ničeho nic počuravaj dělaj. zda jim dávají plenky či co? popřípadě se jí zkus zeptat co by se muselo stát aby si dostal plenku.

Tomík 12 (Ne, 5. 4. 2020 - 13:04)

Neboj nic si z toho nedělám . No povedlo počural jsem se jak přes noc tak teď než byl oběd . A le plenky zatím nemám jen sestřička řekla že to musí skonzultovat z nějakým doktorem proč se z ničeho nic počurávám . Ptal jsem se jí co mi případně hrozí když se budu pořád počurávat a ona řekla že zavedou enuretický režim že mi kdyžtak pak až se domluví s rodiči a doktorem řekne co to znamená a že pokud to bude pokračovat v tomto stadiu že mi budou asi dány pleny. Tak zatím spíš budu pokračovat jen v počurávání a snad se plenek dočkám musim už zatím končit zachvíli jdu na nějaké vyšetření večer napíšu jak to pokračuje měj se dobře Tomík.

Jarda M (Ne, 5. 4. 2020 - 16:04)

Tomiku, těch vyšetření budeš muset postoupit hodně a některá nebudou zrovna příjemná. Pak ti na čas omezí pití. Hlavně před spaním a budou tě v noci budit abys šel na WC. Pokud, ale chceš dosáhnout svého, tak budeš muset pokračovat. Na konci ti pak napíšou, že máš inkontinenci a budou ti dávat pleny. Možná pak budeš mít potíž se jich zbavit. Pokud se na ně zvyknes a začneš se počůrávat skutečně tak bude těžké se jich pak zbavit.

Tomík 12 (Ne, 5. 4. 2020 - 17:04)

Jardo a ty máš nějaké skušenosti s plenkama a dá se opravdu na ně zviknout ?Moc by mi to nevadilo .U nás v paneláku mám kamaráda který je lehce postižený a musí mýt pořád pleny takže mu lehce závidim že se nemusí starat kdy jít na wc a může si nerušeně hrát je mu 13,5 roku takže by mu ani nevadilo že mam pleny i já ale nevim jak by reagovala mamka ale myslim si že dobře protože je super akorát starší segra a mladší brácha by se mi smáli ale to bych snad přežil.

Tomík 12 (Ne, 5. 4. 2020 - 17:04)

Ahoj volali kvůli tomu že se počurávam mamce a ta souhlasila stím aby mi udělali všechna potřebná vyšetření ale nesouhlasí s cévkou kdyžtak prý pleny ,tak už mám dvě vyšetření za sebou ultrazvuk moč.měchýře a nějakou urometrii nebo jak to říkali čural jsem do záchodu a doktor na počítači měřil jak moc čůrám a prý mě jěště nějaká vyšetření budou čekat ale nechtěj mě moc unavovat příští čtvrtek jdu na operaci se žaludkem tak mě moc nechtěj trápit . Přeřadili mě kvuli enuretickému režimu na pokoj pro jednoho.Zavedli mi enuretický režim takže po 18hodině nemůžu pít jen zapít léky apak nic,v noci mě budou jednou nebo dvakrát budit a daj mi k posteli bažanta a nebo nočník abych kdybych nutně potřeboval nemusel na wc.A ještě skoumají z krve a moče jestli to nemám z nějakých léků které beru. Je super že mám svůj pokojkde jsem sám protože si mě kluci už začali dobírat že jsem batole.Teď ležim počuranej v posteli a čekám až přijde sestrička s večeří ale musim říct že zatim jsou všechny sestřičky super a moc hodný ale na noční má prý přijít nějaká starší a kluci říkali že je moc zlá tak uvidim.Je dobrý i to že je na tom pokoji koupelna se záchodem takže bych se tajně v noci mohl napít vody s kohoutku.Musim končit zachvíly bude večeře.

zan (Ne, 5. 4. 2020 - 17:04)

ok super a co ti ted řekla sestřička na tu tvoji mokrou postel?

Tomík 12 (Ne, 5. 4. 2020 - 20:04)

Moc nadšená nebyla ,byla už spýš vzteklá protože řýkala že pomáhá u menších dětí a tolikrát za den je nepřevlíká jako mě . Teď před chvílí mě přišla zase skontrolovat a musel jsem s ní jít na wc a před ní vyčurat aby viděla jestli čurám nebo ne a pak mi donesla nějaký křeslo s otvorem ve kterém je nějaký nočník nebo kýbl na který mám vpřípadě potřeby si dojít. A pak my řekla jak ráno bude mokrá postel že už bude zle . Tak nevým jak to myslela zda už mi dá pleny nebo co tím myslí. Ráno napíšu jak to dopadne.

Vojta (Po, 6. 4. 2020 - 04:04)

Ahoj Tome hraješ si s ohněm :O dlouhodobé nošení plinek vede k inkontinenci:) vím o čem mluvím začal jsem nosit plenky tak 2-3 měsíce každý večer :) teď už v noci nad tim nemám sílu bez plen.... jsem mokrý je mi 22 a hledání vztahu stímhle není lehké :( každopádně plenky mě táhli už když jsem z nich vyrostl kradl jsem sourozencům a kde se dalo u příbuzných :O ono dlouho jsem se pocuraval i v 9 třídě jsem měl párkrát mokrou postel dostával jsem podložku :) upřímně vrátit čas tak jdu do toho na plno.. bohužel jak šel čas tak jsem už neměl šanci:( všem vám závidím že jsem v mládí tohle nedělal každopádně teď i když bydlím u rodičů tak si plenky kupuju sám a daří se mi použité plenky vyhazovat diskrétně:) jsem abdl už od narození hold jsem se s tou poruchou narodil :P nevím co víc říct...no pro ty co si tu jen nelesti bambus :P tak mi můžete normálně napsat na email a mužem vyměnit pár písmenek :) když to nebude úplně šílený plenkovy uchyl :P Anežko kiki a další asi jsem po přečtení vašich prací dostal odvahu tu víc napsat :O moc jsem tu nepsal protože mi to přišlo že si tu každý jen vymýšlí každopádně já co tu píšu s plenkou na sobě to myslím vážně a jsem skutečný normální kluk s menší poruchou v hlavě (abdl) budu rád když si budu moct s vámi popsat protože k vám mám nejblíž Vojta:) Ps: ten mail [email protected] napište něco hezkého pro pocuraneho kluka :3

Tomík 12 (Po, 6. 4. 2020 - 07:04)

Ahoj Vojto jde mi o to abych zatim plenky nosil furt jednak taky kvuli tomu aby se doma věnovali trochu mě jsem poslední dobou odsunut na vedlejší kolej.Mám sice hodnou mamku ale největším středem pozornosti je muj 8letej brácha takže mamka si nejvíc hraje s ním a pomáhá mu se školou a na mě tak trochu kašle . Segře je 15 tak ta se stará spíš o kluky neš aby si semnou třeba povídala .Tak chci plenky aby mě musela mamka přebalovat .

Jarda M (Po, 6. 4. 2020 - 00:04)

To dej vědět určitě. Já stim právě mám taky potíže. Že začátku jsem ty pleny taky chtěl. Přes zimu pohoda, ale problém nastal v létě. Bohužel jsem si na pleny zvyknul i přes den a pak je to potíž. V létě když nosíš lehčí oblečení je plena trochu vidět. I co se týče dovolených je potíž. Nemůžeš jet jen tak někam. Vždy se musí počítat s tím, že se ti musí brát s sebou jednorázový pleny a hodně čistého oblečení. Je to fakt na tobě zda chceš nosit pleny i potom a nebo jen občas. Na noc je mám furt. Přes den jsem se jich už částečně zbavil, ale na dlouhé cesty je ještě mít musím. Když to totiž na mě přijde, tak se musím rychle dostat na záchod. Když to nestihnu tak se počůrám. Začal jsem tak blbnout před 4 lety a táhne se to do dneška.

Tomík 12 (Po, 6. 4. 2020 - 07:04)

Ahoj jardo mužu se zeptat kolik ti je let si stejně starý jako já nebo starší. Povedlo se mi tajně večer napít když me podruhý v noci budila sestřička na zachod jednou asi okolo23hodiny a podruhý okolo 2hodiny. To až odešla tak jsem si skočil do koupelny drobet napít vody s kohoutku. Ráno jsem se drobet počural nebylo toho tolik ale měl jsem mokrý pyžamo a podložka byla drobet mokrá. Když to zjistila ráno sestřička tak byla dost naštvaná začala nadávat proč tu mám gramofon a wc napokoji když si nejsem schopnej tam dojít vyčurat . Pak šla pro doktora a chtěla mě přesunout na JIP aby mě prý mohly hlídat 24hodin deně ,doktor to naštěstí pro mě zakázal že je to zbytečný a řekl sestře aby mi dala alarm . Tak teď mám na slipech nějakí kolíček a na rameni mám krabičku a prej jakmile se objeví kapička na slipech tak to začne pískat a pak si hned musim dojít na wc abych se nepočural. No uvidim snad mi daj už večer pleny protože už sestřičky nebavý mě pořád převlíkat . A Jardo ty se počuráváš už dlouho?

Radek (Po, 6. 4. 2020 - 09:04)

Buď jsi úchyl, který si honí péro nad svými výmysly, nebo jsi skutečně neskutečný vymrdanec, který kvůli touze nosit plenky v nemocnici zaměstnává úplně zbytečně doktory a sestřičky, které se mohli místo tebe věnovat pacientům, kteří péči skutečně potřebují. Tak se trochu prober ty kreténe. Taky rád nosím plenky, sám si je kupuji a bylo by mi hanba kvůli své zálibě obtěžovat personál v nemocnici. Oni mají práce dost i bez takových blbečků, jako jsi ty!

Tomík 12 (Po, 6. 4. 2020 - 13:04)

Neým proč nadáváte sprostě vy demente jsem dítě a ne žádný úchyl tojste možná vy a možná že i pedofil když si ho u diskuze honíte tak mlčte a neprolézáte takovéto diskuze když vám to vadí. A doktoři i sestřičky jsou placeny za to aby se o pacienty starali. Moje mamina dělá v MŠ a taky utírá zadky a mění mokrý věci capartům sestřiček a doktorů akorát že za menčí plat. A dělá ve školce která zrovna v tuto blbou dobu funguje pro děti policajtů,hasičů,doktorů apod. Takže místo toho aby semnou mohla být třeba v nemocnici nebo se starat o sourozence hlídá nevychovaný spratky doktorům a sestřičkám a utírá jim prdele a převlíká po nich pochcaný postele a taky si nestěžuje že místo toho by se mohla starat o jiný děti a jsou tam na 30dětí 2učitelky. A na oddělení kde jsem já je 5sestřiček+nějaký ten doktor plus nějaké pomocnice co nosí oběd a vozí špinavý prádlo ,sanytáři co nás vozí na vyšetření a je nás na odělení asi 17 dětí.A sestrička u mě stráví ráno necelejch 5minut ,pak přijde po snídani s lékama a kapačkou, pak jí vidim až před obědem kdy mě de skontrolovat takže tam kolikrát ležim počuranej i 4hodiny a nebudu naně zbytečně zvonit když chci být počuranej takže nenadávejte a serte si do plen který si kupujete a mě nechte na pokoji když nemáte nic k tématu .

Radek (Po, 6. 4. 2020 - 14:04)

Jak to máš pěkně zmapované, abys zdůraznil věrohodnost. Ať už jsi jakkoliv starý, předně bys potřeboval od mámy přes držku. Jo a trošku uber v těch hrubkách, protože ta snaha bije do očí. :-)))))

Reklama

Přidat komentář