Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Lucie (So, 14. 8. 2021 - 14:08)

Já je chtěla, tobě je koupila žena, jsme v nich teď jistě spokojeni oba i přes to, že nám nohy víc povyrostly. Ty moje korkáče jsou perfektně vysoké i dost těžké. Co teprve ty tvoje? Jinak však moc dobré, volby nelituji a ostatním věřím, že si jich taky užívají. Lucie.

Pavel (Čt, 12. 8. 2021 - 18:08)

Určitě moc pěkné, užívej si nových.

Jozef (Čt, 12. 8. 2021 - 14:08)

Hm . Tak to musí byť pohľad . Biele korkače , na červeno nechtíky , upravené nôžky . Určite by som nevedel odlepiť oči a vkuse by som pozoroval .

Zdeněk (Čt, 12. 8. 2021 - 09:08)

Jsem ze staré školy, kdy korkáče nosily skoro všichni a všude. Ty dnešní jsou už mnohem kvalitnější i pohodlnější. Nosím je doma i na zahradě pořád a všude, umím v nich chodit dokonale a nedělají mi žádné problémy.

Áda (St, 11. 8. 2021 - 22:08)

Jestli je bratrova přítelkyně zvyklá nosit korkáče, tak mi to smysl dává. Chtěla být v korkáčích a to i s vědomím, že jí budou krapánek větší. Jestli je nenosí, tak asi chvilková touha je zkusit.

korkoklub - kluk (St, 11. 8. 2021 - 23:08)

Pokud vím, nenosí...krapánek větší? Vždyť to jsou pro ni lyže a kopyta!

Áda (Čt, 12. 8. 2021 - 06:08)

Tak při pohledu na ty tvoje korkáče pocítila jisté pokušení nebo vzrušení a chtěla je zkusit. V tu chvíli nevadila ani maxi velikost. Třeba další která bude nosit korkáče.

Ivana (St, 11. 8. 2021 - 20:08)

Přijdu domů z práce a šupnu do korkáčů. Je mi 42 a začala jsem je nosit na střední škole, kde mě k tomu přemluvila kámoška, aby nebyla sama. Celou dobu je nosím ráda a mám doma troje.

Luboš (Út, 10. 8. 2021 - 13:08)

Ahoj rád poznám nějakou ženu co ráda nosí na nožkách korkáče.

Pm (Po, 9. 8. 2021 - 13:08)

Ať se na korkáče díváme nebo je přímo nosíme, mají pro některé zvláštní sexuální nádech. U jiných pantoflí tak tomu není. Já je nemám, ale moje manželka v korkáčích je neskutečně sexy a dovede s nimi praktikovat neskutečně věci, které vedou i k mému uspokojení. Žen, které korkáče nosí pozoruji, je stále víc. Navíc vidět ženy v korkáčích je stále vzrušující, ikdyž je to zcela specifická obuv, kterou vlastně obdivuji. Kladu si otázku kam a pro koho jsou korkáče vlastně určeny?

Jana (Po, 9. 8. 2021 - 15:08)

Jednoduchá odpověď korkáčky jsou pro ty, kterým se líbí, chcou je nosit, vědí co můžou od nich očekávat, jakou pohodu jim poskytnou a jak umí dráždit nohy a naše smysly. Jsou pro dámy i pány. Já právě ukončila další pracovní den v korkáčkach ve společnosti mé sestřičky a korkáčky byly i u mnoha dalších kolegyň a kolegů. Když procházím, tak občas na chodbě přidám síly, aby to plesknutí bylo bylo hodně slyšet, zaručeně se všichni ohlídnou. Vždyť to k tomu neodmyslitelně patří a ráda si to užívám. Doporučuji si korkáčky také pořídit, užívat si je na na a u druhých je pěkný, ale není nad to si je užít s cítit na svých nohou.

Igor (Ne, 8. 8. 2021 - 18:08)

Cvičky, holínky, korkové dřeváky, vysoké boty, každý můžeme mít svůj fetiš a nebudu proto nikoho odsuzovat.

Tom (Ne, 8. 8. 2021 - 15:08)

Chodím v korkových dřevácích tak, že mám skoro celé prsty venku a těmi si je přidržuji. Tímto způsobem mám prakticky za dva roky dřeváky z venku pod prsty schozené vč. boků. Říkají proč je nosím, když v nich tak šmatlám, ale takto mi to vyhovuje.

Pavel (Út, 10. 8. 2021 - 13:08)

Někdo už to tady asi psal taky, ale i moje jedna spolužačka nosila korkáče tak, že měla prsty venku, až moc venku a to i když měla úplně nové korkáče. Bylo to zvláštní zřejmě jí to taky vyhovovalo a my ostatní si na to zvykly. Někdy měla konečky prstů až na zemi.

Áda (Po, 9. 8. 2021 - 10:08)

Mám taky vyzkoušené prsty ven, chodím tak spíš ve starších korkáčích s vytahaným páskem, takhle v nich nejde moc pleskat. Novější mám docela dost utažené a když se podaří hladká stélka, tak pleskají nádherně. Každý je nosíme podle svých potřeb, ale ať je mám navolno nebo utažené vzrušující jsou pokaždé.

Karel (Út, 3. 8. 2021 - 11:08)

Dřeváky nosím už hodně dlouho. Dříve to byly Protetiky, protože jiné v mé velikosti neměly a poslední roky nosím skvělé Vanimary, krásně měkké, vysoké a ještě na klínku. Jsem v nich nepřehlédnutelný mám velikost 45 a občas najdu odvahu v nich vyjít ven, naposledy jsem v nich byl na koupališti.

Sylva (Pá, 6. 8. 2021 - 13:08)

Popravdě tak velký korkáče jsem ještě neviděla a chtěla bych slyšet, jak tak velké pleskají o paty, musí to být parádní. Vidět tě na koupališti, jistě bych byla v tvé blízkosti a užívala si pohledem. Pro úplnost v jaký barvě máš Vanimary????

Karel (So, 7. 8. 2021 - 08:08)

Taky se přiznám, že když jsem poprvé obul Protetiky, byl to šok. Dobře se mi v nich nechodilo a vůbec se mi na noze takové monstrum nelíbilo. Žena však říkala, že to chce zvyk a že jsou dobrý, to kecala. Postupně jsem si zvykal, několikát se zlomily. Jednou jsem přišel domů a čekaly mě nové Vanimary. Úplně něco jiného hned napoprvé i přes to že jsou jednou tak těžší a vyšší než Protetiky. Jestli jsem řekl monstrum na Protetiky, tak
nevím co říci na Vanimary. Žena koupila s měkkou stélkou, mechovou vrstvou, na klínku a halux úpravou. Sama si koupila úplně stejné jen ve velikosti 39 a oba je máme s bílým páskem.

Jana (So, 7. 8. 2021 - 12:08)

Už to bude tak, když máte korkáčky bude je z největší pravděpodobností nosit i váš partner nebo partnerka. A je to pěkné, přítel je nosí také kvůli mě a má na ně jistou závislost. Vanimary máme také oba naprosto stejné. Je vidět, že jsou hodně oblíbené a odlišují se od ostatních.

Sestřička (Ne, 8. 8. 2021 - 13:08)

Jsem korkáčová od mládí, mám korkáče doma, v práci i na chalupě. Nosím je s jakousi samozřejmostí a žádné jiné přezutí nepoužívám. O nakažlivosti korkáčů mám vlastní zkušenosti. Doma je máme všichni. V práci jsem je měla já, pan doktor na ně doslova slintal. Když jsem si objednávala nové, zeptala jsem se jestli je nechce také. Rozpačitě souhlasil. Teď je máme oba a jsou tématem častých sexuálních narážek. Sestřičky z vedlejších ordinací si je kupují také a naposledy jsem byla vzorem pro moji sousedku s dcerou. Chodí již taky v korkáčích. Dávám za pravdu, když někdo někoho uvidí v korkáčích, začne o nich uvažovat a první otázka zní, jak se v nich chodí, můžu si je vyzkoušet a kde se dají koupit. Své korkáčové emoce jdeme neudržely s doktorem, kde se to zvrhlo do malého románku, který však trvá pár let, že jsem to byla já, která mu korkáče svým způsobem vlastně vnutila, vůbec nelituji.

Reklama

Přidat komentář