Reklama

Masturbace

Jana (Út, 11. 1. 2022 - 13:01)

To jako ze zalezi na tom kolik mi je??myslim ze je to jedno ne?

Návštěvník (Čt, 13. 1. 2022 - 03:01)

Úchyláku, běž se léčit.

Jana (Út, 11. 1. 2022 - 13:01)

Jeste ja,prave ted jsem ho prisala prisavkou k linu,a nasedla,kdyz se nehybu tak super,ale jak zacnu prirazet tak hned seru a ten pes mi olizuje picku a ocuchava sracky,jak to kurva delate???

Návštěvník (Út, 11. 1. 2022 - 19:01)

Udělej si nejdřív klystýrky.

Jana (Út, 11. 1. 2022 - 13:01)

Jak delate ze se pri masturbace zadecku neposerete,ja pokazde kdyz zecnu zasouvat tak prijde ten pocit tlaceni a aniz bych chtela tak seru,nechapu jak to muzete delat ze vam to jde,mne asi za deset minut taky,začne mazat a objevi se takova svetla pena ale uz mne zadecek tak boli ze musim prestat,vzdy kdyz uz je to nejhezci tak musim prestat,picka mi tece jako blazen,udelam se vickrat,ale jaky je orgasmus v zadecku to nevim,jeste nikdy jsem ho nezazila.Mamky se ptat stydim,pujcuju si jeji robertek na anal,asi by rvala,uz jsem se nechala par krat vylizat od naseho bobika,je to uuuuzasne ale kdyz bych chtela od neho analak tak zase mam strach ze se trefi do picky a odpadní me,sakra co delat

XxX (Pá, 7. 1. 2022 - 19:01)

Fuj. Že tě to pořad baví hrabat se v kundě.

Návštěvník (Pá, 7. 1. 2022 - 19:01)

Právě začínám onanovat a za chvíli budu hotov!!

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 08:01)

Já jsem měl takový problém ve 13ti. Najednou z ničeho nic mě začaly bolet varlata tak, že jsem se svíjel na podlaze doma. Okamžitě mě vzali k lékaři. Bylo to prý něco, jako nedokrvení. Prý se to občas v pubertě stane. Ani mě nenapadlo stydět se. Myslel jsem, že zemřu. V podstatě mi bylo jedno, co se mnou dělají, hlavně aby mi pomohli. Pak ještě následovaly další procedury, ale hlavně, že mám dnes varlata v pořádku.

Návštěvník (St, 5. 1. 2022 - 12:01)

Ty bolesti přicházely z ničeho nic nebo po vzrušení?

--- (St, 5. 1. 2022 - 14:01)

Myslím, že ty bolesti přišly z ničeho nic. Nevzpomenu si, co jsem předtím dělal, pravděpodobně jsem si honil, protože jsem zvykl honit dlouho a často. Také mě napadlo, že to mohlo být z toho, že jsem si honil, ale nedohonil. Byla to bolest, že jsem se ani nemohl dotknout šourku. Možná jsem se prohonil do bolestí varlat. Každopádně jsem jim to v té nemocnici neřekl, že jsem si zvykl divoce honit ptáka. Taky se mě na to ptali, ale já jsem se nepřiznal. Potom mě vláčili po vyšetřeních. Popravdě řečeno, nikdy nezjistili, co se mi tehdy stalo.

Návštěvník (Pá, 7. 1. 2022 - 18:01)

Bolesti ještě míváš dál, nebo to přešlo? Mě se právě také nechce uroložce vykládat, jak si celé hodiny honím. Bych se hambou propadl.

--- (Pá, 7. 1. 2022 - 18:01)

Bolesti někdy mám i teď, ale to už není tak silné jako tehdy. Mám to proto, že udržuji ten stav před vyvrcholením co nejdéle a málokdy to dělám do orgasmu. Tehdy to přišlo nečekaně a velmi mě to překvapilo a vylekalo.

Návštěvník (Pá, 7. 1. 2022 - 18:01)

Tak to asi bude i můj případ. Já ale vžty končím orgasmem a ejakulací. Nechápu, proč nenecháš proběhnout orgasmus. Proto mastrubujeme ne? Jinak to musí být utrpení.

--- (Pá, 7. 1. 2022 - 19:01)

Jednoduše proto nechci orgasmus, neboť pak všechno to napětí a vzrušení opadne. Tak se to snažím uržet co nejdéle. Já onanuji proto.

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 06:01)

Asi na urologii zajdu, musím se však odhodlat. Připadá mi to velmi trapné, musím si dodat odvahu.

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 07:01)

Jdi co nejdříve. Na pocity kašli.S varlaty není žádná sranda. Mě na jejich rakovinu umřel švagr a to byl zdravotník. Shodou okolností jsme se tam sešli, a byl jsem poslední s kým mluvil. Já tam byl s jiným problémem ve varlatech, musel jsem hodně vytrpět, ale dostali mne z toho. Dnes mám obě zdravá a fungující.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 15:12)

Ok

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 13:12)

Jak dlouho mastrubujete než necháte vystríkat semeno? Já zjistil, že čím dýl, tím lepší orgasmus, jenže mě pak někdy bolí koule.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 14:12)

Jestli masturbuješ dost často, tak by tě varlata bolet neměla. Masturbace je umění, stejně jako soulož. Já to dělám tak, že se honím průběžně. Těsně před vrcholem zvolním, uklidním se, a pokračuji. Toto lze provádět libovolně dlouho. Když se ovládnu, trošku ustříknu, semeno rozmažu po penisu a po dost dlouhé době přijde obrovské vyvrcholení, dlouhý výron, spousta semene a nádherný orgasmus.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 16:12)

Díky za odpověď. S přítelkyní se stýkáme od pátku do neděle, kvůli značné vzdálenosti a sexu se věnujeme dost intenzivně, dáváme si na čas, bez spěchu a to mám zpravidla tři orgasmy při každém milování, které si dopřáváme i třikrát denně. Když jsou všední dny, tak se dělám také v průměru trikrát denně, tak si myslím, že to je dost často. Tak jak píšeš ty, oddaluji orgasmus co nejdéle,aby byl co nejsilnější. Většinou dosáhnu pocitu brnění v celém penisu, stane se celý citlivý na dotek, vychází z nej spousta předejakulační tekutiny a i trochu toho semene unikne. Orgasmus oddaluji třeba hodinu i déle. Ten je takový intenzívní, že se ženou jsem to ještě nezažil. Ale budu ji muset zasvětit do techniky oddalování. Ona je závislá na penisu v pochvě a to se mi oddalování moc nedaří. Ty bolesti mívám právě jen při prodlužované mastrubaci. Tak jsem chtěl vědět, kolik je akorát a co už je moc a jak dlouho se honí ostatní muži.

Reklama

Přidat komentář