Reklama

stříkání semene

Jakub (Ne, 26. 3. 2023 - 17:03)

Doma to bylo hodně otevřený hlavně proto, že mamka a teta jsou nudistky. Nikdo se nestydí, nahota je normální a že měla mamka zájem zájem znát, jak se její syn mění z klučíka přes puboše k dospělému klukovi, to jsem opravdu moc rád. A i vzájemného blbnutí, jak tomu říkala teta, jsme si hodně užili se sestřenkou Hankou, je o necelé 2 roky mladší, vždycky u tety na chalupě. Bývali jsme tam skoro celé prázdky a pokud na to bylo počasí, tak celé dny nahatí. Mamka i teta také. Adam přichází od babičky večer vykoupaný a unavený, jde hned spát. Když jsem já večer vykoupal a vystříkal, tak jsem byl taky unavený. Zřejmě si babička svého vnoučka taky hezky vydrbe, jako mamka mne a asi i s tím vystříkáním. Není ti tak trošku líto, že jsi odsunutá na vedlejší kolej?? Až se zakouká do nějaké holky, tak se bude svěřovat zas jen babičce, ona ji pozná první. Ale když ti to takhle vyhovuje....Mně mamka moooc pomohla s Aničkou, ona je z puritánský rodiny a dneska už s náma beze studu lítá po zahradě u tety taky celý dny nahá. Ale to hlavně proto, že mezi mnou a mamkou je absolutní důvěra a pochopení.

Iva (So, 1. 4. 2023 - 13:04)

Taky jsem ráda nahá, ale jen když jsem sama, nebo s manželem. Adam je zase u babičky, manžel šel na kuželky, tak jsem se svlékla, hraji si s poštěváčkem a sním o tom, že mrdám. Až se manžel vrátí, tak se neobléknu a svedu ho k pořádné souloži. Když jste byli doma tak nahatí, to jste před sebou i masturbovali? Já když se svléknu, tak musím. Dělám si to i před manželem, dokud do mne nezasune penis a i pak si dráždím poštěváčka abych mela větší orgasmy. Já nejsem z puritánské rodiny, ale stydím se sama za sebe. O panenství mne připravil otčím a máma byla u toho a radila. Neměla jsem z toho nic, protože jsem se styděla a připadalo mi to nenormální souložit před mámou. Ke všemu měl velký penis a bolelo to. Docela se mi ulevilo, když ho ze mě vytáhl a vystříkal se mi do pusy. Na chuť sexu jsem přišla až s manželem, který má menší, ale příjemné vybavení. Syn už teď má větší ocas. Před tím, než jsem připustila manžela, jsem raději jen masturbovala. To mi jde docela dobře.

Jakub (So, 1. 4. 2023 - 23:04)

Naše nahota doma nebo i u tety na chalupě je nudistická, pohodová, je nám prostě fajn bez oblečení. Stud z nahoty není. Mamka má dvě super kamošky, když byly u nás, tak jsem to taky neřešil. Marta pak byla i moje třídní na 2. stupni. Nikdy ale neřekla, že mne u nás doma vídá nahatýho. O mý masturbaci jsem už psal, nikdy jsem to před mamkou nedělal schválně. Ano, vídala mne někdy, když mi přišla vydrbat záda. Zkraje jsem hned přestal, trčící pták jí ale prozradil, co jsem dělal. Řekla mi, že jsem trdlo, že kvůli ní nemusím přestávat v nejlepším. Pokud dokážeš něco podobného říct Adamovi, určitě bude rád a nebude s tím pořád utíkat k babičce. I když ta tvoje máma je kolem sexu hoodně svobodomyslná. Teď začíná jaro, máme okna na JZ a sluníčko už byt dokáže dost ohřát, tak jsem doma často nahatý. Mamka mívá jen tričko. Moje Ani, když je u nás, tak jako mamka, někdy i bez trička.

Iva (Ne, 2. 4. 2023 - 10:04)

Já si to nedokážu představit. Chlapec, nebo mladý muž se ztopořeným penisem mezi nahými dospělými ženami. To i ony musejí mít choutky. Já bych se asi neudržela a musela bych se uspokojit. Taky před tebou onanují? Já si neumím představit, že bych Adamovi řekla aby se přede mnou vystříkal. Je to hodně intimní. Manžel přišel později a byl trošku v náladě. Už jsem spala, ale když jsem slyšela, že jde, tak jsem se odkryla a masturbovala. Když mne viděl, tak se taky honil. Lízal mi poštěváčka a při tom se se současně svlékal. Než zasiunul pyj, tak mi přišel orgasmus, který dokončil penisem. Pak mne mrdal asi deset minut a usnul ve mě. Tak jsem ho otočila a na koníčka jsem se úplně uspokojila. Dneska je mi dobře a nemám žádné nutkání. Vařím a on mne pořád osahával. Řekla jsem mu že nemůžu, aby se raději vyhonil. Udělal si to v koupelně, aby mne nerozptyloval. Mám hodného muže. Adam přijde večer, přinese výslužku od maminky a nebude s ním žádná řeč. Když se ho zeptám co s babičkou dělali, odpoví jen, že se spolu učí. Asi ho to baví, když k ní tak rád chodí. Máma mi nic nepoví. Jen se usmívá a říká abych si nedělala starosti, že je vše v pořádku. Příště půjdu s ním abych se taky přiučila.

Jakub (Ne, 2. 4. 2023 - 22:04)

A zase je to o tom, jak naturisté berou vzájemnou nahotu. Erotika mezi nima, když jsou všichni nahatí, ztrácí na síle, to že jsem býval doma nahatý a mamka taky nebo na tý tetiný chalupě, kde mívala i pár svých kamarádek, neznamenalo automaticky, že mi stoupnul. Když pak jsem byl se svou Ani a začali jsme se mazlit, to už bylo jiné. Jo, ranní erekce doma před mamkou nebo i na tý chalupě před tetou a ještě dalšími, no koukly se, občas i pochválily nebo si do mně rejply. Doma, když za mamkou přišly ty dvě kamošky, tak ony nahaté nebyly a mamka taky ne. Ta druhá, Majka, ta byla s náma i parkrát na nudapláži. Tu moji třídní jsem úplně nahatou neviděl nikdy, ona mne často, i později, když mi pomáhala s přípravou na maturitu. Mamka mi taky nikdy neřekla přímo, abych se před ní vystříkal. Jen prý, když si honím a ona se u toho nachomejtne, že můžu klidně pokračovat až do konce. Jestli fakt půjdeš s Adamem k babičce, to jsem zvědav, zda to tam proběhne stejně, jako když jsou tam sami. Snad bys sis to měla s mamkou dopředu domluvit, že není důvod, aby oni dva něco měnili nebo skrývali.

Iva (Po, 3. 4. 2023 - 19:04)

Je to tak jak mi to říkala mamka. Skrývaná, nebo provokativní, jakoby utajovaná nahota je víc vzrušivá, než přirozená. U nás byla nahota spojena vždy s erotikou. První nahý muž byl otčím, který se přede mnou honil a postříkal mne semenem. Když neměl potřebu tak byl oblečený. To samé máma, ale jak byli nahatí, tak buď onanovali, mrdali, nebo obojí. Ani já, když si otčím našel jinou, jsme s mamkou nebývaly nahé. Jen když to na nás přišlo a chtěly jsme se potěšit. Mě to připadá lepší, než stálá nevzrušující nahota. Je to takové jasnější o co jde. Jinak je to jako u doktora.

Jakub (Po, 3. 4. 2023 - 23:04)

Tak u doktora je to účelové, aby tě mohl dobře prohlédnout. Naturalistická nahota - to je spíš životní názor a styl, tak nějak se cítíme víc v pohodě, když na sobě nic nemáme. Ne všude to jde, respektujeme omezení společenskými zvyklostmi. Ale v přírodě, u vody, ne na veřejném koupališti, je to bez plavek příjemnější. Že je někdo o kousek dál v plavkách - to je jeho volba. V soukromí bytu nebo u tety na chalupě, tam není co řešit. Provokativní nahota, jak píšeš, je jistě víc vzrušivá pro toho, před kým je skrývaná. Pak přijde šmírování, se přiznej, i ty jsi potají zvědavá na onanii Adama. Vzrušení u mně přijde, když je to spojené s citem a chutí na sex s milovanou dívkou. Jo stalo se, že to bylo i se ženou, která to chtěla se mnou zkusit. Pro mlaďocha dobrá škola, bylo to moc fajn. Ty jsi pubošská léta prožívala asi jinak než já, snad na to nevzpomínáš smutně. Tak kdypak vyrazíš k mámě s Adamem?

Iva (Út, 4. 4. 2023 - 09:04)

Jenže já mám orgasmus i při gynekologické prohlídce. Mám doktorku a ta mi říká, že se to stává i jiným ženám. Jak mi zavadí o poštěváčka, tak se to stane a já vyteču. Nedokážu se ovládnout. Je to jako by Adamovi vyhonila čůráka. Pořád na to myslím, jak stříká semeno na doktorku. V pubertě, když jsem byla nahá, tak jsem se musela ukájet. Někdy i s maminkou. To bylo hezké, když jsme byly samy, ale když u toho byl otčím, tak mi jí vzal a souložili a nevadilo jim, že se na to dívám. Adam je ve škole. Ráno se vyhonil aby nezlobil a šel. Po vyučování půjde k babičce. Prý ho musí připravit na nějakou prověrku. Má dobré výsledky, když se učí s babičkou. Ona je dost vzdělaná.

Jakub (Út, 4. 4. 2023 - 23:04)

Tvá mamka má i dost životních zkušeností a zřejmě ví, jak s Adamem mluvit. Asi o všem, i o sexu a erotice, to je pro kluka v pubertě fantastické. Tohle zvládla moje mamka úžasně. Proč je Adam stále častěji u babičky? Je mu tam fajn, důvěřuje jí a třeba opravdu si tam může prožít onanii i před ní, aniž by musel předem přemýšlet, kam se s tím schovat. Já to tak měl, mamka mne vídala a měla radost, jak jsem postupně dospíval, jak mi pinďour rostl, semene pořád víc. Když jsem ji viděl nahou při vaření, to si brala malou zástěru, aby na ni nic vařícího neprsklo, tak to mi často pinďoura postavilo. Mamku to bavilo pozorovat, později mi řekla, že jí to těšilo a že to brala jako známku toho, že je furt pěkná žena, která svou nahotou dokáže kluka vzrušit.
Na chalupě tety jsme se vyblbli se sestřenkou, starala se o to, aby mi jen tak nevisel. Nikdy jsme ale spolu nešukali. O panictví jsem přišel v 16ti s kamarádkou tety, když mamka s tetou slavily 40tiny. Navečer jsem si šel zaplavat do bazénu, ona za mnou přišla, sedla si na kraj bazénu a zavolala si mně k sobě, blíž a ještě blíž, mezi své nohy. Pak vedle na lehátku jsem poprvé smočil.
Trošku šok pak byl doma, když se mně mamka zeptala, jak se mi to líbilo a řekla, že se ta Jana s tetou vsadila, že mne svede. Při tomhle povídání jsem se rychle vzrušil a semeno muselo ven.
Mamce bys měla jasně říct jak tě mrzí, že Adam nemá k tobě až takovou důvěru, aby mu nevadilo, že se vyhoní i před tebou. Prostě si to s ní narovinu vyjasnit.

Iva (St, 19. 4. 2023 - 10:04)

Včera ráno než šel Adam do školy, jsem slyšela z koupelny, že onanuje s něčím šustivým. Když se vystříkal, tak něco schoval ve svém pokojíku. Byl to mikrotenový pytlík na rohlíky, převázaný gumičkou. a v něm větší dávka semene. Než šel k babičce zastavil se doma a hledal ho. Řekla jsem mu, že mu ho dám, když mi řekne na co to je. Nechtěl, ale nakonec mi řekl, že je pro babičku. Ona prý si z toho dělá pleťovou masku a taky to pije. Dřív to dělal do kondomů, které mu kupovala, ale protože jsou drahé a při opakovaném použití se na jeho velkém penisu trhají, tak mu dala ty pytlíky. Když je s ní, tak jí stříká přímo do obličeje, nebo do pusy. Ptala jsem se ho, jestli spolu taky mrdají, ale on mi to nechtěl říct. Věřila jsem mu, protože tohle dělala i dřív se semenem jiných mužů. Nakonec mne úplně zoufalej uprosil a já ho pustila i s tím pytlíkem k babičce. Všimla jsem si jak je nadrženej a má hodně tuhou erekci. Byl šťastnej, že může. Tam se musí dít věci.

Návštěvník (Út, 25. 4. 2023 - 00:04)

Pytlik na rohliky, ty jsi taky hovado...

Pavel (Po, 24. 4. 2023 - 23:04)

Ahoj Ivo ty se rada divas na vystriky.rada si ji honisja si take honim,tak co to dat dohromady.Napis t.c.723306947 budu cekat.

Jakub (Po, 20. 3. 2023 - 22:03)

Ivo, nazval bych to jinak. Mamka mne při tom viděla a ne jen jednou. Ale nebylo to o tom, že bych onanoval naschvál před ní. Když od nás táta odešel, ještě mi nebylo 8, tak mi slíbila, že se jí můžu ptát na cokoliv, o čem si normálně povídá syn s tátou a že mi vždy odpoví popravdě. To vždy splnila, i když jsem se jí později ptal i na ženské věci, masturbaci i okolo soulože. Mamka taky vyřešila fleky v posteli od polucí tím, že mi řekla, abych se vždycky vyhonil večer při sprchování před spaním. Rád jsem ji poslechl. Chodívala mi mýt záda a tak se stávalo, že přišla a já ještě nebyl hotový. Někdy odešla, někdy si počkala na konec, nějak poznávala, jak jsem s tím daleko a jestli už brzo budu. Vždycky se u toho tak nějak nezvykle usmívala, občas řekla, že už jsem hezký sameček. Spolu jsme to nedělali nikdy. Jen jsme si tu a tam do sprcháče vlezli spolu a umyli se navzájem. Já mamku viděl při masturbaci několikrát, třikrát až do úplnýho konce, to byla nádhera. Nejspíš o mně i věděla, pak mi jednou řekla, že se nic nestalo, že jsem ji viděl ale že by radši byla při tom o samotě. To jsem respektoval, když jsem ji poté zase viděl, tak jsem vycouval. Tohle jsem měl na mysli, když jsem tě ponoukal, aby sis s Adamem o všem v klidu popovídala. Nejde o to, abyste se honili před sebou. Ale aby věděl, že i ty si to uděláš ráda, že to o něm víš a že když jeden druhého při tom uvidí, tedy i Adam tebe, že se nic neděje, že je vše OK. To, zda se mu máma líbí, nech na něm. Hodně je to teď v pubertě o tom, jak se s tebou cítí, jestli ví, že ho bereš v pohodě i s tou jeho potřebou často se honit. A že s tím nemusí utíkat k babičce.

Jakub (So, 11. 3. 2023 - 21:03)

Kdybys alespoň jednu z těch chutí dokázala dotáhnout do nějakého činu. Nejsi schopná si se synem promluvit o sexu v době, kdy by to nejvíce potřeboval. Ztrácíš ho, příště, když ho bude něco trápit, tak zas půjde za babičkou. Ta mu rozumí a je schopná s ním mluvit o všem. Co s mámou, která si místo toho jen honí frndu.

Návštěvník (Čt, 9. 3. 2023 - 08:03)

Ivo,klidně se synovi ukaž nahá.I když viděl babičku,ukaž mu svoji píču.Třeeba časem dojde až na ukázku roztažených pysků.

Iva (St, 8. 3. 2023 - 18:03)

Já ho hubovat nebudu, ale on je pro mne jako magnet. Jak s tím začne jsem vzrušená. Věřím, že neví, že ho sleduji a budu se muset krotit, ale on je nahý tak krásný a ty jeho výstřiky semene, nádhera. Mamince, jako babičce se svěřuje víc. Jí řekl, že se honí a ona ho pochválila. Mají nějaké tajemství. Asi to dělal i s ní, nebo jí viděl nahou, protože ví jak vypadá vagína, ale nejsem si jistá. Poprosím jí aby se jím zabývala, protože k ní má vřelý vztah.

Jakub (St, 8. 3. 2023 - 22:03)

Pokud z toho teď vycouváš a necháš to na babičce, tak už napořád budeš až ta druhá. Syna budeš sledovat asi jako v kině, dozvíš se jen to, co on ti bude ochoten říct. S mamkou, při našich sobotních dopolední u ní v ložnici, jsme povídali o všem možném, uměla zavést hovor tam, kam chtěla. Nepromrhej šanci se se synem víc sbližit, druhou možnost už pak nedostaneš.

Iva (St, 8. 3. 2023 - 23:03)

Promluvíme si s ním obě. Jen musím zjistit v čem jí dává přednost. Proč je jeho důvěrnice a já ne. Asi jsem moc zdrženlivá, protože máma o intimitě mluvila vždy hodně otevřeně a beze studu. Honíš si píču, já taky, tak co?

Jakub (Čt, 9. 3. 2023 - 22:03)

Ivo, s předchozím příspěvkem návštěvníka souhlasím jen potud, že bys opravdu měla překonat svůj zcela zbytečný stud a umožnit synovi, aby tě mohl vidět nahou. Zmínka o píče je hloupá. mělo by jít jen o běžný stav, kdy je normální, že jsou jak děti, tak rodiče doma nazí. Svléknout se někde v bytě a přejít do koupelny nahý a totéž i zpět, převlékat se bez toho, že bys měla vždy zavřené dveře a podobně. Když se syn koupe v koupelně, je tam zamčený?? Pokud ne, máš problém do té koupelny vejít? Že by se syn také styděl před vlastní maminkou?
Z popisu situací, kdy jsi ho sledovala při onanii vyplývá, že je při tom zcela nahý. Pak si myslím, že stud z nahoty nejspíš nemá.
Můj náhled na tvou situaci je jistě ovlivněn tím, že u nás nikdo nemá problém se vzájemnou nahotou, tu bereme jako přirozenou, kdy není důvod jakkoli se stydět a zakrývat. Holt jsme naturistická rodina. Snad ti v tom tvoje maminka pomůže a udělá jasno, je asi o dost modernější než ty, i když je o generaci starší.

Paula / Bi - holka (Út, 7. 3. 2023 - 00:03)

Ahoj. Hledám ženu od 20 - 50 let, která se ráda dívá,jak její přítel/ manžel po tom co jí udělá, stříká na kozy nebo obličej jiné a submisivní ženě. Případně si ještě otře ptáka do jejích vlasů. Já se pak budu jen pokorně dívat, jak si to rozdáváte a jak ten Tvůj stříká zase na mě.Miluju představu, jak si mě za to pak přehneš přes koleno nebo stůl a naplácáš mi hezky ostrých pětadvacet na holou, promasíruješ kozy a projedeš rukou kundičku. Mám zálibu ve větších prsou ( ale na tom zas tak nelpím) , která bych mohla líbat, masírovat, olizovat a sát až k Tvému orgasmu. Já 39 , 163/90 kg ( holka krev a mlíko), Střední Čechy, vlastní zázemí vítáno. Najdu Tě tu? Výměna rolí sub/dom u výprasku je možná.

Reklama

Přidat komentář