Reklama

Holínky - líbí se vám

Návštěvník (Po, 24. 4. 2023 - 08:04)

Jsem na tom podobně, taky sem si tedka užil rozblacených cest, ale ještě lepší to bylo u potoka, kde jsem se pěkně zabořil, že nešla vytáhnout holínka ven.

Jirka (Út, 25. 4. 2023 - 23:04)

Jaké nosíš holínky?

Jarka (Út, 11. 4. 2023 - 11:04)

Na základce jsme měly podovína, co pri každém dešti nosil holínky a pláštěnku. Schytaval za to od ostatních celkem posměšky, ale i tak to nosil. Až na konci 9, kdyz jsme se ho na to při rozlučce zeptaly, nam rekl, ze musel, jelikož jeho rodiče byly starsi a meli o neho takovy strach, ze ho takto navlekaly a on je poslech. Někteří kluvi se mu pak omluvili, že ho za to šikanovali

Jana (St, 26. 4. 2023 - 12:04)

Já jsem sice trochu starší ročník ale já když jsem chodila na základku od roku 80 tak když pršelo,tak hodně dětí té době nosilo do školy pláštěnku a nikdo se nad tím nepozastavoval a to jsme nosily takové ty pevnější od firmy Fatra, ještě dodnes jich několik doma mám a nosí je i moje děti,ale za podivíny jsme rozhodně nebyli.v dnešní době už moc děti pláštěnky nechtějí nosit, akorát když jedou někam se školou nebo na tábor,tak je to povinná výbava

B. (Ne, 14. 5. 2023 - 14:05)

Na základku jsem chodil o pár let dřív a pláštěnky jsme měli jen na branné cvičení, jinak jsem ji skoro vůbec nenosil. Na střední jsme je už nenosili vůbec, radši jsme pěkně zmokli. Tenkrát byl ještě déšť v pohodě. Rifle a džíska z Tuzexu stačili a když jsme vyrazili do přírody, tak jsme v tom klidně vlezli i do vody a holky taky, tenkrát i v plátěnkách nebo v Botaskách. To byly krásné časy mládí.

Lucie (Ne, 9. 4. 2023 - 14:04)

Tak my jsme holiny nosily hlavně jako deti, pak dlouho ne a nakonec sem je začala nosit opět pul roku potom co sem se dala dohromady s nynějším manželem, jelikož bydlime na vesnici.

Návštěvník (Ne, 9. 4. 2023 - 16:04)

To tam máte takové bahno? Já bydlím taky na vesnici a holínky nenosím, dlažba k nám dorazila už před mnoha desítkami let. Pokud musím do vody nebo do bláta, tak jedině klasika - sportovní obuv Adidas a spol, holínky bych nedal.

Lucie (Ne, 9. 4. 2023 - 18:04)

To jste hodně moderji vesnice, když mate dlažbu i na polnich cestach a v lesích...budete se divit, ale dlazdene chodniky mame také, nejsme neadrtalci, jak vypliva z Vašeho příspěvku pane. Holinky mam také značkové a z Anglie, jsou ruční práce, takže srovnatelna obuv s Vasimi Adidas. Stejne tak jako Vy by jste nedal holinky, tak ja ze zdejsich příspěvků nechapu Vas, proc chodite do blata v teniskach a macute si v nem boty... to bych chtela mit doma takoveho chlapa, tohle delat ten muj tak mu reknu, zda je normální. Přeji hezký den

bub (Čt, 13. 7. 2023 - 23:07)

Milá Lucie, musím říci, že je tu spousta lidí co jsou nespokojeni sami se sebou. Proto jen uráží. Holínky značky HUNTER, LE CHAMEAU, AIGLE apod. těmto nic neříkájí, a nohy jim zapáchají i v páskových botech. To jenom na okraj. Mám zkušenost jedinou, ale nezapomenutelnou. Často jsem chodíval na pstruhy a jednou šla se mnou asi bych řekl kamarádka a obula si mé gumáky a brouzdala se za mnou v potoce. Nevěnoval jsem ji pozornost, ale to přízvučné sténání mě upoutalo. ta studená voda na ni nějak působila, to vzrušení jsem začal pocitovat i já. Na sobě měla jen šatičky, s kalhotkami jsem si snadno poradil mě v té době bylo dvaapadesát jí 28. Při pohybech si začala nabírat do holin vodu, já měl nižší holiny a voda s bahýnkem se mi hrnula do holin tak silný vzrušení jsem nikdy již neprožil. A ona, dnes má rodinu a nemůže zapomenout. Jsme v kontaktu uvidíme.

Vincent (Pá, 14. 7. 2023 - 16:07)

Můj bratránek patří taky mezi ty, co rádi nosí vysoké holinky a nejlepe jeste pláštěnku, nebo sem u neho zahledl i gumove rukavice. Vždycky me pres leto premlouva, abych sel s nim se brouzdat potokem, blatem a rákosim, kdyz jsme u nich pres prázdniny.

Návštěvník (Po, 10. 4. 2023 - 00:04)

Většinu polních cest a i v lesích jsou ty hlavní vyasfaltované a nebo udržované. Nemusíte hned chytat, nikdo z vás tam nedělá neandrtálce. Jinak voda mi ve sportovní obuvi nevadí a běžně tak chodím do vody a bláta nemáme tolik, že zateče do bot. Jediné nejhorší období je na podzim, když ZD sklízí kukuřici a je mokro, ale jezdí po svých cestách a ne skrz vesnici. A co je nenormální na tom chodit všude ve sportovních botách?

Marťa (Út, 4. 4. 2023 - 16:04)

Na střední na agru jsme měly taky jednoho milovníka holínek, sám je rad nosil a ještě vic mel v oblibě ty naše na šatně. Na praxi je nosily snad všichni, tak jich měl X na obdiv. Pak se stalo, ze tam obcas nejaky spoluzacce nechal prekvapeni a delal, ze nic. Přitom byly ve tride jen dva kluci. Kdyz pak jedny holce došla trpelivost, tak vymyslela pomstu. Privazaly jsme ho k ohradě kde bylo tele a stahly se mu monterky i slipy, zistal tam jen v triku, mikine a jeho holínkách. Umite si predstavit, jak to asi probihalo, kdyz to zjistilo tele, ze mu tam vysi neco jako cecik.. :-D

Honza (Pá, 10. 3. 2023 - 12:03)

Holínky jsou moje láska od dětství. Dnes už je mi přes šedesát. Pamatuji si že to byla moje nejoblíbenější obuv. Jako dítě jsem nevynechal jedinou louži jediné bláto. Vyrůstal jsem na vesnici bez mobilu a počítače. Asi v páté třídě jsem si začal uvědomovat že při mytí zablácených holínek mám pravidelně erekci. Bylo to příjemné a také moje první onanie a ejakulace byla ve společnosti holínek. V pubertě jsem často navštěvoval svoji babičku v práci. Dělala v kravíně a to byl pro mě holínkový ráj. V chodbě tam vždy stálo několik párů. Čistých i špinavých. Z pohledu na ně jsem byl tak vzrušený že jsem musel doběhnout za kravín a tam si to udělat. Později jsem si dodal odvahy a občas ho vytáhl i v té chodbě a honil si ho přímo tam. Když jsem se poprvé udělal přímo nad řadou holínek malém jsem omdlel. Od té doby už jsem nemohl jinak. Byl jsem stále odvážnější a také neopatrnější. A tak se stalo co se stát muselo. Jednou večer mě při tom babiččina kamarádka nachytala zrovna když jsem stříkal. Ztropila povyk a já utekl. Strašně jsem se styděl a bál se že to všude rozkecá. Bylo mi tehdy už 15 a končil jsem základku. Když přišla babička domů zavolala si mě do kuchyně. Nikdo jiný doma nebyl. Řekla mi že se s ženskýma dohodla že o tom nebudou nikde mluvit ale za trest že jim všem každou sobotu celý prázdniny umeju holinky. Souhlasil jsem. Netušili že je to pro mě spíš odměna než trest. Při mytí jsem všechny holínky očichával každá voněla trochu jinak a já měl samozřejmě po celou dobu prvotřídní erekci. Pokaždé jsem musel za kravín a vyhonit se. Jednou když jsem čistil poslední holínky přišla ke mě jedna babiččina kolegyně. Bylo jí kolem čtyřicítky. Věděl jsem že je vdova a nemá děti. Chvilku se na mě dívala a usmívala se. Bylo léto a já byl jen v trenkach a tričku takže moje erekce nešla prehlednout. Zeptala se mě jestli až to dodělám zase poběżím za kravín onanovat. Zčervenal jsem jak rak a přikývl. Začala se smát , zula si boty ve kterých přišla do práce a nazula si čisté holínky. Chvilku si je prohlížela. Potom jednu nohu natáhla proti mě a řekla že jestli chci že můžu se vystříkat na holinku. Strašně jsem se styděl ale zároveň byl strašně vzrušený. Klekl jsem si před ní stáhl si trenky a začal honit. Smála se se já stříkal za pár vteřin. To bylo poprvé co jsem stříkal na holinku kterou měl někdo obutou. Pohladila mě po vlasech a řekla jen "šikovnej kluk . "

Tomv (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

To je jak ze snu. To by se mi taky líbilo

T23 (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

fuj...

Eva (St, 15. 3. 2023 - 22:03)

Wau.

Michael (Pá, 10. 3. 2023 - 13:03)

Mám to podobně a to je mi pres 30, také není chvile, které bych nevyužil pokud to jde a mám holinky, již od dětství. Váš zážitek je luxusní, měl sem problem ho v klidu dočíst. Také mam X zážitků v holínkách nebo s nimi.

Petr (Čt, 9. 3. 2023 - 17:03)

Zapršelo, má někdo nové zážitky v holínkách?

Návštěvník (Pá, 10. 3. 2023 - 10:03)

V holínkách ne, ale v Adidaskách a šlo se v nich super, krásně rozmáchané a procházení kalužemi byl skvělý zážitek.

Petr (So, 25. 2. 2023 - 18:02)

Dnes jsem při procházce šel po hodně rozblácené cestě. Bohužel jsem neměl holínky a musel jsem umyvat tenisky :(((

Reklama

Přidat komentář