Reklama

Dá se odpustit nevěra?

777benka (Ne, 11. 2. 2007 - 14:02)

Kolik vám je, co tu proklamujete, že nevěra nejde odpustit? Rozvod, rozchod a pryč? Taky jsem to tak cítila, když mi bylo 20. Ale v 35, s dvěma dětmi, společnou minulostí, rodinou, majetkem...když je na obou stranách snaha vztah zachránit a bojovat o něj... bolí to, bolí to mě, bolí to jeho, poté co vystřízlivěl, ale bolesti je v životě spousta. No přeju vám, abyste měli do konce života věrného partnera, ale nevěřím tomu ani omylem. Pa.

To milenka: tu část sebe, kterou on dává tobě,nemůže dávat manželce. Čím míň jí dává, tím míň dává ona jemu. Zákon zachování energie. Přečti si knížku Nevěra pro podváděné i podvádějící. Ten, kdo určuje běh vztahu, je vždy ten podvádějící. Podváděný jen reaguje. Proto jsou podváděné manželky takové fúrie, jak je podvodníci líčí. Až jednou budeš na jejím místě, pochopíš tu bezmoc, jak někdo zachází s tvou vlastní energií a ty s tím nemůžeš vůbec nic udělat.

Dana (Ne, 11. 2. 2007 - 14:02)

To je blbost.Můžou si za to oba.Všechno se svádí na milenky je to tak mnohem jednodušší.Zamyslete se radši nad sebou.

Návštěvník (Ne, 11. 2. 2007 - 13:02)

jasny ze chlap(manzel) hleda jen unik ze stereotypu, jeho žena at je jakkoliv pekna a jakkoliv se snazi vztah zpestřit-tak se jednou okouka.(porad to bude jen ona manzelka) a chlap si najde milenku.takze nejde o to co mu manzelka nedavala..ale znam ty řeči ženatych...ůspim porad na gauči, ona po mě řve,když něco neudelam, necitim se tam dobře".....jsou to jenom jejich kecy aby milenky nemely tak spatny svedom,i že boří fungující rodinu...Je jasne že chlapovi se libi u milenky(na rande se načančá, má čas, doma příjemně, je nažhavená, mají si vždy o čem povídat,parotoze se nevídají každý den) ale co ma delat manzelka?at chce nebo ne,uvidí ji ráno nenalíčenou, zažije její vztek kdyz decka zlobí, nemaji si moc co nového říct....V tomto sou chlapy dementi-jdou za milenkou.

Návštěvník (Ne, 11. 2. 2007 - 13:02)

jasny ze chlap(manzel) hleda jen unik ze stereotypu, jeho žena at je jakkoliv pekna a jakkoliv se snazi vztah zpestřit-tak se jednou okouka.(porad to bude jen ona manzelka) a chlap si najde milenku.takze nejde o to co mu manzelka nedavala..ale znam ty řeči ženatych...ůspim porad na gauči, ona po mě řve,když něco neudelam, necitim se tam dobře".....jsou to jenom jejich kecy aby milenky nemely tak spatny svedom,i že boří fungující rodinu...Je jasne že chlapovi se libi u milenky(na rande se načančá, má čas, doma příjemně, je nažhavená, mají si vždy o čem povídat,parotoze se nevídají každý den) ale co ma delat manzelka?at chce nebo ne,uvidí ji ráno nenalíčenou, zažije její vztek kdyz decka zlobí, nemaji si moc co nového říct....V tomto sou chlapy dementi-jdou za milenkou.

Dana (Ne, 11. 2. 2007 - 13:02)

O jaké důvěře to píšeš?

milenka (Ne, 11. 2. 2007 - 12:02)

To je to, co hledam ja u nej. Ja neaspiruju na nic vic, jsem dost nohama na zemi. Partnerovi musim verit i ja.

Dana (Ne, 11. 2. 2007 - 09:02)

Hledá u tebe únik ze stereotypu.Nic jiného!

milenka (Ne, 11. 2. 2007 - 09:02)

Já jsem ta, se kterou vás možná zrovna váš manžel podvádí. Řekněte, co mu nedáváte, že to hledá u mě? Já se ho neptám, jaká je jeho žena a vím jen velmi málo, on o ní nijak (a hlavně ne špatně) nemluví. Nijak jsem ho nenutila, přišlo to samo a zase to samo odejde. Zkuste se spíš zamyslet na tímhle.

Návštěvník (Ne, 11. 2. 2007 - 08:02)

Dá,pokud umíš odpustit..-nedá,pokud neodpustíš..:-)

Návštěvník (Ne, 11. 2. 2007 - 07:02)

Nedá ale kvůli zachování manželství musí.

matezz (Ne, 11. 2. 2007 - 00:02)

ja neveru nak neprozivam,sem mladej,je mi 16 svou holku sice miluju ale když nešuká,tak to je pak těžký.možná sem hnusnej ale ja si jen tak hraju z holkama,je topohoda...nejsem nevěrný na plný úvazek,jen tak rekreacne.ja radsi polygamii.......

Podvedena (So, 10. 2. 2007 - 22:02)

Take souhlasím, a ještě víc, myslim si ze se partner kteřy podved, ma potrestat, prostě musí zaplatít tu bolest, ponižováni a lhaní co spusobil člověku kteřy mu veřil.

Návštěvník (So, 10. 2. 2007 - 19:02)

Také souhlasím Sabino. nevěra se neodpouští.

H (So, 10. 2. 2007 - 16:02)

Naprosto s Tebou souhlasim Sabino.

Sabina (So, 10. 2. 2007 - 16:02)

A pokud me partner takto zradi, uz neni muj partner. Muzu ho srovnat s nepritelem a litovat let, ktere jsme spolu stravili a co jsme spolu vybudovali. Jeste jsme chtela rict, ze pokud bych byla neverna ja, vubec bych se nedivila, kdybych letela z baraku jako raketa. Lide spolu nejsou proto, aby se zrazovali, ale aby si mohli duverovat. Pokud to neklape a zacne zahybani, je lepsi opustit, nez se zranovat.

Sabina (So, 10. 2. 2007 - 16:02)

Kdyby mi byl manzel neverny, nikdy bych mu uz nedala sanci. Zkratka rozvod. Neexistuje fraze typu: "Bylo to jen jednou,"..nebo: "Tak jsem proste ujel...uz jsme spolu nejakou dobu, to se da prece pochopit..." Pratele, nikdy! Z jednoducheho duvodu. Ne proto, ze by to s prominutim strcil nekam jinam, ale z toho duvodu, ze bych ztratila vsechno sebevedomi ktere mam, uplne by me tim znehodnotil a clovek prestane verit. Pokracovat v takovem vztahu nebo manzelstvi se neda. Clovek se s tim nesmiri a proc s tim tedy zit???!!! Od jakziva do vztahu vstupujeme s osobou, kterou jsme si zvolili jako partnera, protoze jsme se zamilovali. (Vetsinou to tak byva). Nikdo nevstupuje do vztahu proti sve vuli a protoze neco proti tomu druhemu ma. Tak stejne, kdyz jeden zahne, pryc od nej, clovek by se jen trapil a nemelo by cenu vytrvavat ve vztahu, ktery je a bude narusen a uz ho nic nezpravi. Takova chyba - jakozto nevera...se neodpousti. Je to hnus. Clovek to ma v sobe a tu duveru tezko ziska zpatky. Clovek klesne, uz se nevidi tak, jako pred tim, ztrati svou hodnotu a tezko veri pak jinym. Je to smutny, ale takovej je zivot. Proc si to lidi delaji, nechapu. Nevera je vlastne zrada.

ela (So, 10. 2. 2007 - 14:02)

Flirtujte, ale buďte věrní! Nevěra ničí vše, už nikdy to nemůže být, tak krásné a čisté jako před ní!

Malika (So, 10. 2. 2007 - 14:02)

Nevera? NIKDY NEODPOUSTET! Udela jednou ... udela podruhe!

mona (So, 10. 2. 2007 - 14:02)

myslím, že vztah poznamenaný nevěrou být nemusí. Před 7 lety jsem nevěru zažila, potom jsem dokonce o svého muže bojovala. Můžu říci, že nejduležitější bylo, abych opravdu odpustila nejen muži , ale i sobě( to především). Přestala jsem se uhlodávat uvnitř a sláva.Samozřejmě všemu pomáhá i čas. S odstupem času přiznávám, že jsme si za to mohli oba dva. A už plácám čaute

xxx MILENOOOO (So, 10. 2. 2007 - 11:02)

není tu někde MILENA která loni ten dotaz napsala??????????????????? zajímalo by mě jak to skončilo???

Reklama

Přidat komentář