Za břicho může skutečně pivo
Podle zjištění odborníků společnosti totiž každý půllitr tohoto nápoje, přestože neobsahuje žádný tuk, vede k hromadění nehezkých faldů. Toto množství oblíbené tekutiny dodává do organizmu přinejmenším 200 kilokalorií, o své se navíc hlásí uhlohydráty, především sladový cukr, který se okamžitě promítá do zvýšeného výskytu krevního cukru. Tím ovšem vyvolává i nadprodukci inzulinu. Tělo reaguje okamžitým pocitem neukojitelného hladu, který navíc povzbuzují i hořké přísady v pivě. Neblahou úlohu sehrává také alkohol v pivu, který vlastně brání účinnějšímu spalování tuků.
Adamovým potomkům se přitom často nelíbí, že jsou na tom jejich partnerky, holdující stejné zálibě, o poznání lépe. Nemají ovšem zcela pravdu. Ženská fyziognomie sice zamezuje tvoření tukových vrstev v břišních partiích, nicméně postihuje nadměrnými faldy zadek a boky.
Nabyté "pivní" kilogramy jsou však pro muže skutečně nebezpečnější. Právě u mužů se totiž vyskytuje zvýšené riziko onemocnění nedostatečnou látkovou výměnou, cukrovkou, případně poruchami krevního oběhu, které mohou mít až tragickou dohru.
Zdroj: PLUS
Komentáře
Zbytečně by jsi se trápila.
Nemám pivní pupek - probůh, co mám tedy dělat? Asi povolám ty uhlovodany a cukry, přestanu kouřit, přestanu žrát jak polský zájezd, místo práce na baráku začnu o víkendech cvičit v posilovně a to by v tom byl čert, abych brzy nezdechl na nějakou tu civilizační chorobu.
- Odpovědět
Pošli odkaz