Reklama

PRSA - jaká se mužům líbí???

Andreo (Út, 23. 5. 2017 - 09:05)

Rukame mě za celý život prošli stovky prsou od dívčích až po plácačky, ale něco tak odporného jako mít zalátaný prsa jak bezdomovec fusekle nemusím. A jest-li si myslíš ,že vás budeme chválit za ty vaše snahy tak jsi na omylu. Nediv se, že vás nazýváme slepicema, tak to vážně pro něco je. Vy když se splašíte jak stádo slepic a hurá ať to mám taky když to má ta druhá a vůbec u tomo nepřemýšlíte, že vám na celý zbytek života prsa budou ohyzdit nevzhledné stehy. To je něco tak odporné, že to doslova muže od vás doslova odhání. Já bych taky doma nesnesl takto poznamenanou ženu, zbalila by si a táhla tam kde jí to poradili. Jenom se děsím, kdy některá pipka přijde s tím, že na pleť je nejlepší čerstvý kravinec a vy hned kravám utrháte zadky! Tak se potom nediv když jste pro nás akorát bláznivý Terky a chválit vás za to nebudem a jest-li se ti to nelíbí tak mě můžeš dát akorát hubičku na .......

Jarda (Út, 23. 5. 2017 - 02:05)

Taky se mi nelíbí silikony jak kopací míče co se rozjely do strany a sedí u ramen.
Ale pokud má dívka jen pralinky a ještě jednu nulku a druhou jedničku, proč by si je neměla nechat srovnat aby působily souměrně a žensky?

Jan (Út, 23. 5. 2017 - 00:05)

co je malý, to je hezký. Spousta holek, co sportujou, tak jsou štíhlý a prsa taky malý. Něco jako Zuzana Hejnová. Já je beru jako hezký holky. Na velkých kozách nevidím nic tak krásnýho. Jistě, když je ženská mohutná, má zadnici, tak samozřejmě k ní velký prsa se hodí.

Chápu, že někdo má rád větší kozy, ale dosti chlapům se zas líbí naopak menší. Jak jsem psal, když je úplně plochá, tak to není zas tak zásadní problém.

Andrea (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

Nevím proč bych měl být...Souhlasim, ze silikony jsou hrozne, ale myslela jsem tve vyjadrovani, vyber slov.

Andreo (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

Nevím proč bych měl být křovák jenom proto, že se mě nelíbějí silikony a hlavně mě vadí poznamenaný prsa stehy. Spíš snesu prsa poznamenaný léty případně kojením, to je přirozené, ale nechat si zohyzdit prsa nějakejma stehama může jedině pipka! A nediv se, že se před vašema snahama být IN neposadíme hned na zadek! Měli by jste více přemýšlet než se pro něco rozhodnete. Ale my se rozhodně před vámi neposadíme na zadek! Občas opravdu nevíte co vlastně chcete!

Jantar (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

Já mam rád,když má žena "nulky".Rád lížu bradavky a jsem úplně stříkám,když jí nemam za co chytit.

Andrea (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

A něco příšernýho je...Obratem "kdyz zjistim" vlastne tvrdis, ze uz jsi byl ve vice intimnich situacich s vice zenami. Podle vyjadrovani jsi krovak, to opravdu existuji zeny tak nizke urovne, ze by dobrovolne byly v intimni situaci s tebou? O tom pochybuji.

Adam (Po, 22. 5. 2017 - 20:05)

malý prsa u ženy nejsou...A co se ti líbí na 1?Jako,žesi hraješ s bradavkama nebo,že je nemůžeš ani pomačkat nebo co jako?

Tak (Po, 22. 5. 2017 - 20:05)

malý prsa u ženy nejsou...to se mi zase líbí moc,když má ženská velké poprsí,ale přitom je štíhlá.Vidí se to ale opravdu hodně málo,většina takových má právě silikony.Větší prsa mají především silnější ženské.

Jan (Po, 22. 5. 2017 - 19:05)

malý prsa u ženy nejsou problém, horší je to u mužů, teda tam nejde o velikost prsou, že. Vůbec neplatí čím větší tím lepší. Dokonce jsou velmi krásný ženy, který jsou úplně plochý. Osobně mi přijdou nejlepší jedničky, dvojky. Větší ok, když je žena trošku silnější celkově. Vůbec se mi nelíbí ten typ štíhlá postava a velký prsa. Mám rád docela štíhlý holky a malý prsa u nich jsou optimální. Zcela plochý nebo trošku větší taky OK.

Kamil (Po, 22. 5. 2017 - 16:05)

Tahle diskuze je naprosto debilní.Tady snad píše jedna ženská pod více jmény,která má malý a snaží se tu obhájit,jak sou hezký.Jako sorry,ale je jasný,že chlapům se líbí větší.Neřikám úplně obrovský.Třeba 6 a dál jsou extrém,ale tak ty trojky nebo čtyřky sou fajn.Nevěřim,že se některejm chlapům co tu psaly na začátku diskuze líbí 1.U jedniček si člověk ani nemá co pomačkat.

Anonym (Po, 12. 7. 2021 - 10:07)

Máš nějaký problém?

( . )( . ) (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

A něco příšernýho je když zjistím, že má kozy zalátany jak pytle na brambory! To si vážně myslejí, že se jim ty stehy jak na pytlech stratí? To jsou opravdu tak najivní?

Každý (Ne, 21. 5. 2017 - 14:05)

chlap se koukne po velkých nadrech,ale pokud zjistí,poná,že má silikony,tak už o takovou moc nestojí.

Honza (Ne, 21. 5. 2017 - 12:05)

Ty silikonový prsatice si...Někerý by si vo ně nevopřeli ani kolo a někerý by jim ty silikonový mega kozy pěkně prohnětli. To je věc vkusu.

!!! (Ne, 21. 5. 2017 - 10:05)

Ty silikonový prsatice si myslejí kdoví jak nejsou krásný ale spousta mužů by si o ně neopřela ani kolo! Já taky né! Dělá se mě z nich zle! Taková mě nesmí ani překročit práh!

Honza (So, 20. 5. 2017 - 20:05)

Na Slovensku v Bratislavě v ulici Mlynske nivy číslo popisný 6 je bordel, v kerym prej pracujou barmanky a hostesky s mega velkejma kozama z pravýho silikonu. To jsem náhodou našel na netu. Vo prostitutkách s mega velkejma kozama z pravýho silikonu tam ale nebyla ani čárka. Takže tam možná žádný takový nepracujou.

Ale stejně se tam zajedu mrknout. Protože i vočumování je natolik příjemný, že to za to prostě stojí.

Venca (St, 6. 6. 2018 - 21:06)

Mně se líbí mladé,...A přírodní.

Venca (Ne, 3. 6. 2018 - 15:06)

Jedničky s nafouklými dvorci a velkými bradavkami. Ta jsou nejlepší.

Vocas (Ne, 3. 6. 2018 - 14:06)

Taková ta holčičí lehce vypouklá a k nim
vyholená kundička...

Reklama

Přidat komentář