Reklama

Výtěry z moč.trubice u muže

Tom (Po, 10. 4. 2017 - 23:04)

Některé reakce mě zbytečně vystrašily. Moje vyšetření bylo velmi rychlé, venerologická ambulance praha, nějakej zvon, kterej se na to přicucne a taková uchošťoura vjede dovnitř a hned ven, celý hotovo za 2 sekundy. Bolestivost od 0 do 10, tak nanejvýš 1. Injekce, kousnutí do rtu nebo vymáčknutí pupínku bolí víc, jen je to na místě, kde na to člověk neni zvyklej. Asi jako zajet malíčkem do p***le :D Ale možná to bylo tím, že jsem měl asi týden velké bolesti při močení, tak mi tohle, i močení po tom přišlo normální nebo i slabší. Větší kumšt bylo naplánovat tam tu návštěvu ráno tak, abych 4 hodiny před tím nemusel na wc.

Petr (Ne, 8. 7. 2018 - 04:07)

Ahoj. Taky jsem podstoupil výter dalo se to vydržet ale opravdu to bolí a to nejsem bolestyn.... A to curani dva dny potom to bylo něco... Pálí jak čert

David (Po, 18. 6. 2018 - 16:06)

Honzo, děkuji ti za tvou...Výtěr jsem podstoupil a bolí to jak nechci říkat co.... už bych tam taky nechtěli, takže se vašemu manželovi nedivím..

Andrej (Po, 4. 6. 2018 - 09:06)

Strane to bolelo plakať sa mi chcelo už nikdy viacej!

Tomáš (St, 15. 3. 2017 - 10:03)

Tak jsem se právě vrátil z výtěrů moč. trubice na chlamydie. Žádná hadička, trubička mi zaváděna nebyla, jen sem sundal kalhoty, sestra mi tam 2x strčila takovej zelenej plastovej kartáček a za 10 vteřin bylo hotovo. O bolesti nebo pálení se vůbec nedá mluvit. Vůbec by mi nedělalo problém na to jít znovu. Nemocnice České Budějovice.

Jauu (Pá, 10. 3. 2017 - 22:03)

Když koukám na tu diskuzi, nejspíš to každý prožívá (cítí) jinak. Nejdřív jsem se taky vyděsil a bál, pak uklidnil že je to v pohodě. No a raději 50 injekcí než tohle, doufám že už to nikdy nepodstoupím a to první močení je ještě daleko horší, hrozný zážitek.Ale možná mám moc citlivou trubici :)

Zdeno (Po, 26. 3. 2018 - 18:03)

Neodoslalo mi celu spravu asi bola dlha.Este som pisal ze je to lepsie ako odber krvy a kto pisal tieto somariny tak asi buzeranti co ich porazi aj stipnutie vcielky. Doktorka povedala ze niekto to znasa lepsie niekto horsie podla sirky moc.rury. u urologa je stetinka uzucka u koznej asi vatova tak tu posudit neviem a mocenie? 1 krat jemnubke stipkanie 3 krat uplne nic. Tak sa nebat a ist

Zdeno (Po, 26. 3. 2018 - 18:03)

Ahojte chcem sa podelit o svoj nazor pretoze po precitani tychto komentarov je cloveku az zle si tak nazenie strach ze potom nevie co naozaj cakat.Dnes som podstupil vyter kontrolny na chlamidie.Takze postup lahol som si na lehatko od pol pasa dole vyzleceny. Doktorka mala pripravenu tycinku ktora vobec ale vobec nieje hruba ako do usi je uplne uzka a troska ako stetinka. Chytila mi penis a pomaly mi ju tam strcila a par krat povrtila a dala dnu.Pocit? Uplne som sa uvolnil a bolo to take jemne stipkanie nic viac kludne by som zvladol aj dalsie 2 vytery pretoze 1 krat ked beru tak beru 3 vzorky. Dokonca doktorka dost mlada pekna tak som sa aj bal aby sa mi nepostavil

Pokaždé jinak (St, 7. 3. 2018 - 10:03)

Na stěrech jsem byl už dvakrát a probíhalo to pokaždé jinak.Poprvé to byl zcela jistě můj nejhorší zážitek v životě. První problém nastal už při stáhnutí kalhot. V ordinaci bylo chladno, a tak můj penis zareagoval tak, jak obvykle reaguje- zmenšil se. Když jsem viděl tu obrovskou umělohmotnou tyč, kterou stěry měly být provedeny zmocnila se mě nervozita. Tu tyč nejspíš viděl i můj penis protože se instinktivně zmenšil, jako by bylo v místnosti mínus 20. To nejhorší však mělo teprve přijít. Asi 7 vteřin neuvěřitelné bolesti... cítil jsem, jak mi začíná být na omdlení. "Tak ještě další čtyři" poznamenala sestra. O 5 vteřin (během druhého stěru) později jsem omdlel. Domů bych se sám nedostal, musel jsem se nechal odvézt. Dva dny jsem nemohl vstát z postele a při močení téměř brečel celý týden. ... Už nikdy víc. ..... O dva roky později mě to potkalo znovu. Tentokrát však v jiné ordinaci. Byla o poznání teplejší, namísto umělohmotné tyče doktor použil tenoučký drátek s trochou vatičky na konci, místo stěrů ve stoje jsem si lehl na lůžko. místo 5*7 vteřin... to trvalo 1 2 a tři vteřiny. Domů jsem odešel po svých... samotné močení bylo první 2 dny hodně bolestivé, ale v sedě ve vaně se to dalo zvládnout.

Jak to probíhá (Ne, 28. 1. 2018 - 20:01)

Samotný zákrok trval cca....Ještě jedno doporučení. Je lepší čůrat ve sprše s horkou vodou. Trošku to zmírňuje pálení při močení.

Jak to probíhá (Ne, 28. 1. 2018 - 20:01)

Samotný zákrok trval cca. do 20 vteřin...těžko v tu dobu počítat. Je to celkem nepříjemné, ale dá se to zvládnout. Ještě pak takových 10 minut vás bude trochu bolet ten kousek močové trubice. Nejhorší potom je se jít vyčůrat. Podobá se to pálení a řezání v daném místě. Někdy ukápne i trocha krve s rozedřené sliznice. Naštěstí se rychle regeneruje a tak za 2 dny máte po bolestech a už můžete normálně chodit na malou.

Miras (St, 24. 1. 2018 - 20:01)

Mam po vyteru z mocove...hodně pít - čím málo piješ, tím sice méně častěji močíš, ale o to bolestivější to pak jepři prvních močeních po zákroku (to je opravdu porod) - pomáhá horká voda. Prostě natoč vanu horké vody co sneseš, sedni si do toho a pust to. Zkus močit vleže, abys mohl lépe regulovat průtok :-). Je to opravdu masakr, ale jiná cesta není

H. (Po, 13. 2. 2017 - 09:02)

Mam podobnou zkusenost jako Ivos. Dva tydny sem to kvuli tehle diskuzi odkladal, ale bylo to uplne v pohode. Bolesti bych to rozhodne nenazval jen to bylo trochu neprijemne. Jestli celkove ty 3 vytery trvaly 30 sekund, tak prehanim. Pri prvnim chcani to opravdu mirne palilo, ale pri druhem uz sem nic necitil.

Ivos (Út, 10. 1. 2017 - 11:01)

Tak chlapy, dneska sem to taky podstoupil. Díky týhle posraný diskuzy sem to odkladas skoro čtvrt roku. Posranej až za ušima těmahle kecama sem tam šel. Výtěr mi byl prováděn třeba tyčinkama celý to trvalo asi minutu než sem stihl něco řict už to bylo zamnou. Boli l to ano ale asi tak jako injekce akorad do péra celkove na psychyku nahovno. Chcani trochu páli ale vůbec nic co se neda vydržet. Takže se fakt nebojte a nečtěte ty hovna tady jako já. Shrnutí u zubaře zažijete větší bolest.

Xxx (Čt, 19. 1. 2023 - 23:01)

hovna sem píšeš ty. Stěry ještě jsou ale jít se vymočit je peklo!!!

Pakon (St, 21. 12. 2016 - 19:12)

Dobrý den,dobrovolně jsem pro svůj dobrý pocit podstoupil všechny 3 druhy výtěru z močové trubice. Jeden byl klasický s tyčinkou, jako do uší po délku zavedení asi 3 cm. Další už byl ale detailnější s kartáčkem a třetí na chlamydie musí prý částečně poškodit trubici, takže byl se stětinkami a strkal se do hloubky asi 5-6 cm a ještě se tam s ním hýbalo. Můžu říct, že je to strašná bolest, větší ják pálení a vyřezávání bradavic, větší než spálení se od ohně nebo ledu. Hlavně při močení, už jsem si musel dát prášky na uklidnění, jinak bych to nesnesl... a prý mě to čeká ještě několik dní. - v mém i případ ěznámého jsem nakonec i na spodním prádle našel kapky krve po výtěru..Good luck lidi.. good luck

Milan (Pá, 2. 12. 2016 - 20:12)

Ahoj všem,mám...Dobrý den dnes 2.12.2016 jsem byl by stéry močové trubice opravdu to nebolí ale pak co přijde je mazec při curani jako kdyby vás někdo řezal no mazec už na to nikdy nejdu no uvydíme ráno to bude asi ještě horší

AS (Po, 28. 11. 2016 - 16:11)

Je to asi dost individuální, byl jsem na tom minulý týden. Když sestra vytáhla tu štěrovku, která byla klasiky velká jak ty co se používají na čištění uší (ne jak se dočtětě, že je to tenké) :D tak jsem se dost polekal. Pak ještě prohlásila, že mám dost malou močovou trubici - v tu chvíli jsem se začal trochu bát :) ale o nic nešlo, rozhodně to nebolelo - spíš je to nepříjemné. První močení řezalo a po zbytek dne už celkem pohoda. Každý to asi snáší jinak ( jak se dočtete o strašném řezání ještě několik dnů). Asi někde mají aji menší ty štětečky, protože to mi přišlo jak když na špejli namotáte vatu.. a taky by to asi bylo horší kdyby to dělali vícekrát.. jinak se o bolesti nedá mluvit, je to nepříjemné, tlak a první močení řeže, pak už je to lepší. Mnohem hůř jsem snášel asi ten stud, pro spoustu chlapů je už samotná ta představa nepřijatelná...osobně jsem tam vůbec nechtěl jít, ani by mi nevadilo že by to bolelo, vlastně se ani nestydím. Ale spíš, že je to nepříjemné a asi nikdo by se na to netěšil.

PT (St, 14. 9. 2016 - 21:09)

Jako pisatel nade mnou i já jsem dnes podstoupil bohužel ne 1 ale 3 stěry z močové trubice. Ten třetí už kurevsky bolel. Pálí to při močení celý den, ale teď večer je to trochu lepší...sestra mi říkala, že pocit pálení odezní do 2-3dnů, tak uvidíme...ještě sem napíšu :)

LA (Čt, 18. 8. 2016 - 10:08)

Zdarec, tak chci taky trochu přispět do diskuze.Na stěru z močové trubice jsem byl dnes, po přečtení několika diskuzí musím říct že jsem se hodně přemlouval abych šel ... ale nechtěl jsem nic riskovat a chtěl jsem mít klid, tak že nakonec jsem šel.Vím jen to, že mi to pan doktor dělal nějakým štětečkem (ne žádným drátkem), už ale nevím jak byl štěteček velký a jak moc ho tam vrazil ... strach mi nedovolil se podívat :-) Stěr mi dělal jen jeden.Samotný zákrok trval cca 3 vteřiny a musím říct, že to skoro nic nebylo !!! Strach byl větší než samotná bolest - jestli se teda vůbec o bolesti dá mluvit.Po zákroku mám za sebou druhé močení ... malinko to "řeže" při začátku močení, ale opět se o bolesti mluvit nedá!!!Když to shrnu, neměl bych problém jít na to znova kdybych musel. Zdraví je jen jedno a případné následky bez léčby mohou být o dost horší než samotné vyšetření. Pokud máte nějaký problém, určitě vyšetření neodkládejte, doopravdy to nic není!!!GL všem co půjdou na vyšetření, fakt se ničeho nebojte!!!... a těm co tady psali ty strašidelné příběhy o bolesti buď straší lidi a nebo měli smůlu na doktora.

Reklama

Přidat komentář