Reklama

Co si myslite o tangach pre deti?

Iva (St, 6. 3. 2019 - 13:03)

Váš kluk nenosí boxerky jako ostatní?U děvčat to chápu,ale u kluků to moc běžné není.Teda viděla jsem jednou kluka asi tak kolem těch 15.let v tanga plavkách,ale je to hrůza,takhle kluka ponižovat!

Dana (St, 6. 3. 2019 - 14:03)

No jistě, žádný kluk v tomto věku o tanga nestojí.Všichni chtějí boxerky.A ti,co je nosí, to dělají jen kvůli rodičům.

Lukáš (St, 6. 3. 2019 - 16:03)

Souhlas, jedině boxerky. Nevím co bych dělal, kdybych neměl boxerky a měl tanga a ty by mě vylezly ven. to bych nepřežil, to už radši na ostro. Tanga ať nosí holky.

Návštěvník (Ne, 3. 3. 2019 - 23:03)

asi bych mu je do bazénu nedávala , ale na přírodním koupáku můžu říct že ok syn je v pohodě , ale raději se koupe pořád nahej kde jen to trošku jde , naštěstí vypadá na svůj věk mladší tak ...zatím se koupe nahej skoro všude . No ale jak to půjde dál to nevím ale asi bude naturista , on prostě miluje nahotu.

Martina P. (Po, 4. 3. 2019 - 04:03)

Díky za reakci a radu. Asi tedy s tanga plavkami počkáme tedy na přírodní koupání. V přírodě se on už koupat nahý nemůže kvůli okolí. On by se nahý nestyděl, ale je mu už 15, psotavu má sice stále chlapeckou ale penis a varlata jako dosllěý muž, takže mu ve slipech i v plavkách vytvářejí hodně velkou bouli, která přitahuje oči návštěvníků.

Návštěvník (Po, 4. 3. 2019 - 23:03)

víš kluci když jsou u vody sami tak se koupou většinou nahatý uplně normálně ale když s nima je někdo z dospělích tak jsou jakoby morální a vezmou si na sebe cokoliv jen aby nebyli nahatý ... náš kluk je zvyklej se koupat na zahradě v bazénu vždycky nahej i když tam jsem já a nebo manžel , byl nahej i když jsem měla návštěvu , svou sestru , ale když poté přijel švagr tak to už pro něj byl asi problém a vzal si slipy který měl zrovna poruce / bílí / takže v podstatě zbytečný.Ale když jdeme občas spolu k rybníku tak je nahej celou dobu i když se občas objevý nějaká žena a nebo holka která je v jeho věku.Ale před cizejma chlapama se snaží zakrýt a nebo se otočí.Když je tam víc lidí tak si vezme tanga a je v nich , nikdy aspon zatím se nikdo neohradil.

Jana Š (Po, 4. 2. 2019 - 18:02)

Od 11 let, já jsem je měla a v pohodě. Máma mě je tenkrát koupila, abych nevypadala v nějakých kalhotkách jak blbka.

Kikina (Čt, 23. 8. 2018 - 08:08)

Já chtěla tanga nosit vždycky ale kvůli mým silně konzervativním rodičům to jaksi nešlo. Bylo mi řečeno že se přeci nebudu oblékat jako nějaká děvka. Dnes už jsem naštěstí dospělá žiju sama a můžu nosit co uznám za vhodné. Vlastní děti neplánuji ale kdybych měla dceru tak bych jí nikdy nekecala do toho jaké kalhotky má nosit. U kluků je to něco jiného. Je fakt že kluk v tangach vypadá divně ale zase na druhou stranu pokud mu to vyhovuje tak ať si je klidně nosí.

Sara (Čt, 23. 8. 2018 - 01:08)

Tanga pro děti? No to je...Tak bez plavek je to v pohodě a tanga ne? Zamysli se nad sebou

Eduard Nud (Út, 7. 2. 2017 - 12:02)

O tangách pro děti si myslím to samé, co o tangách pro dospělé. Když má člověk potřebu být nahý a přitom nahý nebýt. Jinak jako spodní prádlo jsou poněkud nepraktické.

Táta (So, 26. 3. 2016 - 19:03)

Ja si myslim ze spodni pradlo celkove je na nic. Mám doma 4 holky i se zenou. A dcery od doby co sundaly pleny tak chodi na ostro.

:-))) (St, 17. 6. 2015 - 14:06)

Tak copak alien jaké syntetické proužky dnes kvasí?

Péťa (St, 17. 6. 2015 - 13:06)

Nejlepší byly kalhotky z bavlny ( monday, tuesday,...) z tuzexu :-) dneska všude píšou 100 % cotton ale když na to šáhnete jen debil tomu uvěří, proč je asi čím dál víc neplodných...záněty...známá chodí centra reproduk.asistence...jo tanga silon záněty poxhvy pak už vaječníků atd...mohla by vyprávět ....všichni maj radši umělý krajky a tanga který se sunou mezi otvor a vytváří tam pěkně kvasinky....

:-))) (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

.krasna.nova.cz/clanek/tvujsvet/utajeny-nepritel-tanga.html

Tak jsem taky koukala a skutečně se na tom shodují ve většině doktoři i dámy v diskuzi.

čau (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

Já skutečně pochopila, co...Tanga záněty ale způsobují i kdybys věty rozvíjela donekonečna , pokud je nenosíš tak leda v létě a pod sukni, stejně tak jsou na hovno i sebekrásnější umělotinový kalhotky. Ale kdo chce smrdět ať si je nosí jak chce ale k tématu může to způsobovat i pot?že s plodností takže DĚTEM tanga určitě neeeeeeeeee

NEMŮŽOU ? (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

Já to neberu ve zlým,...Zena- in- cz/ clanek/ jak-si-nezanest-do-pochvy-to-co-nechceme

Dama.cz/ zdravi/skodi-moda-zdravi-11725

A plno jiných odbornych nazorú.....

alien (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

Jo to se žvejkou je blbina....Já skutečně pochopila, co Eva napsala a co tím myslela. Zřejmě jsem se jen špatně vyjádřila já... anebo prostě rozvinutý věty dělají někomu problém... stejně jako někomu zase tanga, no. Každý má něco.

alien (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

Já to neberu ve zlým, naopak jsem čekala, že tu proti sobě spustím přesně tyhle reakce :) A na druhou stranu jsem nečekala, že to, co píšu (nebo jak to píšu), bude správně pochopeno (čímž nechci říct, že kdo to pochopil jaksi jinak, je nechápavý, jen má na věci jiný pohled), vím, že moje názory jsou radikální. Ale diskuze jsou tu snad od toho, aby si lidi navzájem vyměňovali rozdílný názory, i když se na věci můžou dívat úplně jinak. Já jsem jen napsala s pořád na tom trvám, že tanga za tyhle problémy nemůžou.

Iva (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

O tom, že to tak má...Jo to se žvejkou je blbina. Ty p?šeš že kdo smrdí i bež žvejky nevyřeší to s ní. Jenže ona bez ní ( tang) nesmrdí.
Ona říká v uvozovkách, že jí pusa voní, ale vezme si obrazně česnek ( tanga) a smrdí. Pochopila?

Dana (St, 17. 6. 2015 - 12:06)

O tom, že to tak má...Myslim že jsi to nepochopila ty ......
Když někdo voní nosí-li kalhotky ale sotva má pár dní tanga začne mít výtoky......tak začne opět nosit kalhotky a výtoky zmiz? a voní ....je to jen tangama nevim co na tom nechápeš Eva neřekla že smrdi s nima i bez nich.
A ta tvá poslední věta je úplný nesmysl přečti si to po sobě nic ve zlym.
Já tanga nenosim, ale dcera měla úplně stejný problém, kalhotky i 2 hý den čistý, jak si nakoupila tanga měla výtoky, gynekolog jí udělal vyšetřen? odběry atd a vše v poho, pak se jí ptal jestli nenosí tanga že s tim mají pacientky problém.
Přestala je nosit a problém byl fuč.

Reklama

Přidat komentář