Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Eva (Po, 16. 8. 2021 - 14:08)

Potřebuji, ale ne z Deichmanu. Pro mé potřeby maximální spokojenost s VANIMARem

Petr (Po, 16. 8. 2021 - 15:08)

Evo, nosíš Vanimary velikosti 44?

Eva (Po, 16. 8. 2021 - 20:08)

Mám délku chodidla 28,6 cm. Takže VANIMARy 44. Protetiky stačí 43. Někteří výrobci jsou na 45. Je to kus od kusu dle výrobce. Většinou jsem na 44.

Kateřina (Po, 16. 8. 2021 - 21:08)

Já nosím korkáče č.37, přítel má 44. Sama korkáče miluji, ráda bych se zeptala co pro tebe korkáče znamenají a jak se v nich cítíš? Píšeš o více výrobcích, kolik máš korkáčů a má korkáče tvůj partner. Vím dost otázek, ale zaujala mě hodně tvoje velikost, známá má 41 a popravdě na ženu mě to případně veliké. Samozřejmě v korkáčích vypadáš jistě sexy.

Petr (Po, 16. 8. 2021 - 21:08)

Díky za odpověď. Když už jsi napsala jakou máš velikost a já bych dal nevím co, mít ženu s takovou nožkou, jak se žije s touto velikostí, co tvoje okolí? Od mè známé vím, že boty se dají sehnat celkem dobře, ale není moc na výběr.

Richard (St, 11. 8. 2021 - 08:08)

Nezvyklé, ale určitě budeš v i v této velikosti půvabná a zvláště pak v korkáčích. Musí být na tebe krásný pohled. Mám taky velikost 43 a představuji si, že bychom si svoje korkáče mohli vzájemně zkoušet a měnit a tím pádem mít pořád jiné a vybírat třeba i z vícero typů a druhů.

Áda (St, 11. 8. 2021 - 10:08)

Dost zvláštní představa, nemuselo by to být však vůbec špatné . Jenže rozdíly jsou většinou velké. Mezi mými korkáči a manžela je rozdíl pět čísel.

korkoklub - kluk (St, 11. 8. 2021 - 21:08)

No, mně se to stalo. Přišel jsem domů a hledám své korkáče
45 ky a nikde ic nebylo možné nalézt. Vejdu do pokoje svého bratra a tam jsem je našel. Ptám se, jak to? No tak to se zeptej mé přítelkyně ... Hele, co tu dělají korkáče mého bratra? Ona, že nic, tady máš! Bratr že: ona si půjčila ... Tak to jsem se velmi divil, jak je mohla nosit, když má nohu č. 37. Nedávalo mi to smysl!

Jitka (Ne, 1. 8. 2021 - 13:08)

Korkáče č. 39 v zelené.

Věra (So, 31. 7. 2021 - 13:07)

Mám velikost 40. Ani s 41 bych neměla problém, prostě normální nožka.

Kateřina (Pá, 30. 7. 2021 - 10:07)

Já mám velikost 37 a můj přítel má 44. Když je máme vedle sebe je to velký nepoměr a docela i srandovní. Oba se v nich cítíme báječné. Tak na té velikosti opravdu nezáleží.

Ivo (Čt, 29. 7. 2021 - 16:07)

Tak něco pro oživení. Psal jsem se před asi před rokem a stále to jede. Po přečtení příspěvků zejména od Jany a Pavla, kteří snad nejvíce prožívají jejich nošení stejně jako já, přidám něco na oživení diskuze. Na korkáčích taky silně ujíždím od střední školy. Příčinou byla profesorka češtiny, která je nosila tak úplně normálně, ale zato profesorka dějepisu si jejich nošení zcela záměrně a patřičně užívala. Chodila mezi lavicemi, vždy si na nějakou sedla a začala si k korkáčkem na noze pohupovat a pohrávat. Časem si všimla, že moje pohledy nějak více směřují na její nohy a začala již pravidelně sedávat a postávat v mém přímém pohledu. Musím přiznat , že hodina dějepisu pro mě byla příjemná a vzrušující, ale ne kvůli učivu. Když jsme se potkali na chodbě nebo v jídelně, tak vždy udělala s korkáčem nějaké gesto, jasně věděla na co se podívám. V té době jsem si korkáče poprvé koupil, velmi si na ně zvykl a nosím je dodnes. Mám doma snad všechny typy které se vyrábějí a po měsíci je různě střídám. Manželka se ještě za svobodna divila v čem to chodím, ale nějak to nekomentovala. Časem jsem jí na rovinu řekl a popsal začátky mého nošení korkáčů. Jednou po návratu domů přišla do obyváku v krásných červených korkáčích. Byl jsem z toho úplně mimo. ale správně poznala, že to bylo moje tajné přání. Dnes už má také více korkáčů a hodně si je oblíbila a naučila se v nich dobře chodit.

Lucie (Pá, 30. 7. 2021 - 08:07)

Ve škole taky někteří kluci byli z našich korkáčů unešení. Jednou jsem v šatně odpoledne pozorovala spolužáka jak má v ruce moje korkáče, čichal k nim a rukou je hladil. Něčemu neodoláme!! Lucie.

Adam H. (Čt, 29. 7. 2021 - 14:07)

Zdravím všechny jsem zaměstnán v malé firmě, kde kompletujeme elektro součástky. Na pracovišti domácí atmosféra a přezouváme se všichni do pantoflí. Skoro všichni máme nějaké ty zdravotní se dvěma pásky přes nárt. Dvě děvčata nosí ty klasické korkáče. Líbí se mi ( děvčata i ty jejich korkáče), když moje staré dosloužily, tak jsem se zeptal holek, kde je koupily. Ochotně se mnou na počítači vybraly, objednaly. Dobírka mi přišla do práce a já nazul korkáče. Můžu říct, že dobrý, o hodně vzdušnější než předchozí, kde jsem měl nohu stále přišpendlenou, hodně pohodlné a příjemné.

Markéta (Pá, 30. 7. 2021 - 15:07)

Co říkají ostatní na tvoje korkáče, jsi v nich jediný a jaký máš?

Lucie (St, 28. 7. 2021 - 14:07)

Pánové jsem ráda za zájem o můj příspěvek a reakce na diskuzi. Je celkem pochopitelné, że se zajímate, protože mnohým z vás se při pohledu na ženskou v korkáčích zvedá poklopec. Vůbec vám to nezalívám. Korkáče jsou z mého pohledu naprosto skvělý a taky jsem z nich často hotová. Na dotaz jaká velikost zdobí mojí nožku odpovím, že manžel mi říká, že mám malé ploutvičky. Moje nožka narostla do velikosti 41. Občas mi někdo řekne, že mám větší nohy, ale naučila jsem se s tím žít. Vlastně jsem si z toho udělala svoji přednost. Starám se pečlivě o nožky, když vyjdu ven mám výrazné lakování nehtů, které ladím s barvou pásků na korkáčích. Zejména teď v létě to manželovi není moc příjemné, když někdo okukuje moje nohy, ale ráda provokuji. Mě to příjemné je, když mě na zahrádce na fotbalovém hřišti zcela náhodou spadne korkáč z nohy, tak cítím tu sledovanost. Říct mu to však nemůžu, asi by mě korkáče vyhodil. Podle fotek jsem si objednala Vanimar na klínku s nějakou zelenou pružnou hmotou v podrážce na měkčí došlap. A po přečtení vašich doporučení tady na diskuzi jsem sáhla i po úpravě na halux. Jsem strašně zvědavá jaké to bude. Barva bílá kterou mám že všech nejraději a kterou taky nejčastěji nosím. Taky se mi pochlubte jaké nosíte korkáče. Lucie

Richard (Čt, 29. 7. 2021 - 22:07)

Tvoje korkáče 41 nejdou určitě vadou na kráse a půvabu, který korkáče dají nožce tvé velikosti, zvláště když to sama bereš jako svoji přednost. Určitě jsou ženy i s větší nohou. Nejde o velikost, ale o prožitek a požitek co ti tvoje oblíbené korkáče dávají.

Lucie (Pá, 30. 7. 2021 - 08:07)

Určitě nemám se svou velikostí problém. Jinak dík za podporu a je jedno jestli máš 4 nebo 10. Podstata toho, že je nosíme je úplně někde jinde.

Lucie (Út, 27. 7. 2021 - 11:07)

Chci si na netu objednat korkáče a narážím má tuto diskuzi. Je super a jsem překvapená kolik je bláznů do korkáčů stejně jako já. Začala jsem je nosit taky již ve škole, dala mi je máma, která je taky nosila. Chodila jsem v nich dál na střední, kde jsem jedou doma při učení měla nohy s korkáči na pohovce a najednou jsem měla potřebu se uspokojit. Korkáče v tom hrály zřejmě významnou roli. Zjistila jsem, že to nebylo jednorázové a od té doby jsem s nima úplně spárovala. Nosím je strašně ráda, teď i venku a po delší době si chci udělat radost s novými a vyskočí mi tato korkáčová diskuse o které jsem vůbec nevěděla. Lucie

korkoklub - kluk (Út, 27. 7. 2021 - 11:07)

ahoj Lucie, tak tě vítám v klubu a doufám, že budeš pravidelnou přispěvatelkou do této diskuse. Bude zajímavé sledovat tvé zážitky, dojmy a postřehy z nošení korkáčů. Těším se, _______________Tvůj kokrkokluk.

Reklama

Přidat komentář