Reklama

Syn chce abych mu "ulevila"

Dobrý den, budu se snažit být jak stručná jak to jen lze. 

Syn (14 let), je po úraze na lyžích leží v nemocnici přes týden a půl a bude ležet ještě alespoň měsíc. První týden bylo vše v pohodě, ale pote se mi svěřil s tím, že si prý že si nemůže vůbec "ulevit" že to vůbec nezvládá. oba jsme se tomu zasmáli.. brali jsem to s humorem. ale potom se mi začal podsouvat nápad, že bych synovi pomohla s masturbací, ikdyž jen na tu chvíli co bude v nemocnici, aby se netrápil..

Přijde mi to zvláštní a bojím se, aby to neovlivnilo jeho dětství, ale zároveň kromě těchto argumentů nemám důvod, proč bych synovi v této situaci nepomohla.. je to zlato, nikdy mi nelže jsme ve všem otevřený a vím, že mu můžu ve všem věřit. myslím si že moc matek se syny nemá takový pěkný vztah. 

Co myslíte, že bych měla dělat?

Default User Image
Ilona (Út, 23. 1. 2024 - 17:01)

Promiňte, že zasahuji do vaší debaty. Synovi není možné jakkoliv pomáhat! To už by byl incest. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nemůže uspokojovat, tak nastoupí poluce, a to zcela zakrátko již druhou noc a hned mu to bude dělat mezi nohama dobře.

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 20:01)

Ty jsi taky popletená, vyhonění není incest, nejdříve si o tom něco přečti.

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 17:01)

Něco si o tématu přečtěte. Polucí se uvolní pouze část semene. A zbytek ne. Je potřeba aby pokud jak jsem psala je potřeba mu pomoci. Míša

Default User Image
Ilona (Út, 23. 1. 2024 - 18:01)

Syn, než začal s onanií tak měl poluce a každé ráno jsem to sledovala a měl v prádle velké fleky od semene. Tak myslím, že i při polucích toho vychází dost.

 

 

 

Default User Image
Michaela (Út, 23. 1. 2024 - 16:01)

Jak už tady bylo psáno, musí to být velké trápení pro chlapce, který je závislí na sebeuspokojování a teď najednou nemůže. Samozřejmě že hned nastoupí poluce, ale je to jen jednou za noc. A chlapec byl zvyklý si svého šulina honit i víckrát denně. Musí to být pro něj šílená muka. Šulin věčně napnutý, semeno připravené v kulích už aby šlo ven, a ono nic. Takové trápení musí chlapec zažívat. Snad ta poluce mu malinko pomůže.

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 14:01)

Tak určitě je lepší když mu uleví máma nebo někdo blízký než trpět poluce. Poluce jaksi nechávají stopy a příjdou kdykoli i když se to nehodí.A víte co to musí být pro 14letého kluka když ho sestřička umývá nebo jen převléká a on zrovna stříkne nebo se mu jen postaví? Když je takovej puberták opravdu nadrženej tak stačí velmi málo a nic stím nenadělá. 

Default User Image
zz (Út, 23. 1. 2024 - 13:01)

zz

Default User Image
adam (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

vubec mu to nezavidim, ve 14 mu musi stat porad. par dni se vydrzet da, ale pak to leze tzv. na mozek. zadny soustredeni, protivnost, nekdy to dole i boli... preju mu milou hezkou chapavou sestricku :) 

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 13:01)

Když je kluk zvyklý často onanovat, může mít potíže už druhý den, ale může si pomoci i sám, bez máminy, jistě zkušené ručky. Stačí si lehnout na břicho a kopulovat na něčem hladkém a kluzkém, aby si neodřel penis třeba o prostěradlo a výsledek se dostaví. Navíc si procvičí ty důležité pohyby.

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Když kluk delší dobu neonanuje, bolí ho varlata a nemůže se soustředit. Má erekci, je nadržený a roztěkaný. Kupte mu u mělou vibrační vagínu určitě mu tím pomůžete víc než vlastnoruční masáží penisu. Že se ženský nestydíte.

Default User Image
Ilona (Út, 23. 1. 2024 - 11:01)

Jsem zásadně proti tomu synovi nějak pomáhat v tom, aby si udělal dobře. Jistě, pokud by mu to ze zdravotních důvodů trvalo neúměrně dlouho, tak prosím. Avšak, jestliže si nemůže vyhonil svého šulinka dejme tomu dva , tři týdny, tak se přece nic neděje. Pokud je v pubertě a již si ho honí den co den, a poté nemůže, tak prakticky tu noc bude mít poluce. Vždy s orgasmem, prostě, užije si to.

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 11:01)

Samovolná ejakulace může nastat nejen při polucích, ale i při plném vědomí, třením ztopořeného penisu a holého žaludu o prádlo, nebo jen nechtěným dotykem. Jako u paní krejčové, když mi zkoušela nově ušité kalhoty. Stávalo se to nejen mě, ale i jiným nadrženým puberťákům. Pohlavní orgány si v případě potřeby pomohou samy i bez maminek.

Default User Image
Milča (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Jak jsem již psala, musí to být velké trápení, přímo mučení, když si to chlapec nemůže udělat. Alespoň ta poluce synovi malinko pomůže. Také si to myslíte,čl že ano?

Default User Image
Milča (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Jak jsem již psala, musí to být velké trápení, přímo mučení, když si to chlapec nemůže udělat. Alespoň ta

Default User Image
Milča (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Jak jsem již psala, musí to být velké trápení, přímo mučení, když si to chlapec nemůže udělat. Alespoň 

Default User Image
Milča (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Jak jsem již psala, musí to být velké trápení, přímo mučení, když si to chlapec nemůže udělat. Alespoň 

Default User Image
Ilona (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Syn onanuje již dva roky, avšak předtím, začátkem, se třel ležíc na břiše. Brzy poté se již obrátil na záda a ukazováčkem si jej třel. Tak to dělá doposud. Takže, pokud by onanovat nemohl, tak hned nastoupí poluce a i při nyní si kluk užije 

Default User Image
Ilona (Út, 23. 1. 2024 - 12:01)

Syn onanuje již dva roky, avšak předtím, začátkem, se

Anonym (Út, 23. 1. 2024 - 11:01)

Nedovedu si představit, že bych takovou pomoc žádal po matce, ani to, že ona by to chtěla. Ale některé matky dokážou vyjít synům vstříc i v závažnějších potřebách. Vím to a byl jsem i svědkem. Každá to má nastavené jinak a buhužel i tak.

Default User Image
Jan (Út, 23. 1. 2024 - 11:01)

Také to tak mám, pane. Je to opravdu neskutečné a to hlavně matkám, jež dokážou vyjít vstříc synovi. Samozřejmě, o nic, pokud je to v soukromí, se neděje. Ale těžko říct, jaké to na syna bude mít v budoucnu vliv.

Reklama

Přidat komentář