Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

30 000 migrantů ročně 2023 na Španělskou EU půdu do Kanárských ostrovů na jednoduchých dřevěných čluněch pro asi 100-300lidí, tradiční Marcoské provinience,které opravdu přepraví lidí kolik chtějí..třeba budou evakuovat ceou Afriku na nich. A my je každého zaplatíme, pokud je nebudeme chtít přijmout. 

Jde přitom jen o nalodění a za jednu hodinu přejetí malého pruhu moře z Afriky na Kanáry..., kterou sou geograficky součástí Afriky, ale území EU...

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

Politika je o zastupování lidí, dnes se tam dostali egosystém egomaniaků, kteří přestali uvažovat, že někoho zastupují a začínají si dělat co chctěj jako utržení ze řetězu a dělat vlastní kšefty a k jako takovým je k nim taky administrativou USA přistupováno.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

Jediná cesta jak tomu zabránit, je změna volebního systému. Zrušit stranický a nahradit jej volbami politiků v menších volebních obvodech jednotlivě, kde je lidé znají, mohou je kontrolovat a hodnotit. Při selhání by měli mít možnost je odvolat a nahradit jiným zástupcem, k němuž mají důvěru. Jejich odměňování by mělo být odpovídající životní úrovni a platům voličů, jen s mírným přesahem. Dvoukomorový systém i počet poslanců je zbytečný a příliš nákladný, tak jako počet ministrů, jejich poradců a úředníků. Optimalizovat a racionalizovat.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

Proč jako, máme fungující systém, který nám tu narušují miliardáři nalobovaní a podplacení politici typu Pavel,Černochová hájící egosystém, který není malé zemi jako ČR vlastní. Jurečka to samé, ten si dělá co chce, drzé čelo a jeho kamarád bývalý finanční půjčkař Zdechovský.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

Pokud jsou politici nekontrolovatelně zkorumpovatelní lobby, tak je každý systém špatný.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

Černochová, Pavel, lidi z tohoto ranku...nerozeznávají vůbec základní pravidlo politiky v Evropském prostoru, že je v nějakém politickém spektru, že neexistují jen pravicoví fanatici a pravicové populitis co se střídají u moci..

Default User Image
Cynik - realista (So, 25. 5. 2024 - 05:05)

Pro skončení utrpení Ukajinců jsou potřeba co nejvyšší ruSSké ztráty na životech a na technice - nic jiného. Kdo výše uvedené nechápe, je idiot.“

To zvěstovalo tupé, nemyslící a myšlení neschopné hovado pod sádelníkovi ukradeným nickem včera v 09:05.

Od vrcholně trapné a žalostné karikatury myslící bytosti nelze očekávat nic jiného.

Tupé, nemyslící a myšlení neschopné hovado nedokáže pochopit, že spolu s ruskými ztrátami na životech rostou i ztráty ukrajinské, a je zjevné, že ukrajinské ztráty dosahují vysokých hodnot, rozhodně až mnohonásobně vyšších, než se stádu dutých hlav snaží namluvit kokešem poháněný ukrajinský již neprezident, když blábolil o zhruba 31 tisících mrtvých ukrajinských vojáků.

Tupé, nemyslící a myšlení neschopné hovado si pochopitelně nedokáže položit a zodpovědět zcela prostý a nekomplikovaný dotaz, proč tedy, při takto nízkých ukrajinských ztrátách, Ukrajina zpřísnila mobilizační zákon, proč probíhá brutální lov potravy pro bomby a děla na ukrajinském území a proč se kokešem poháněný ukrajinský neprezident snaží dostat z Evropské socialistické unie na Ukrajinu statisíce těch, kteří zdrhli po vypuknutí americké války s Ruskem na ukrajinském území, a nepochybně i ty, kteří z Ukrajiny odešli již dlouho před vypuknutím války.

Myšlení však nelze očekávat od ubožáka, který krade cizí nicky, od ubožáka, který se v diskusích trapně dohaduje sám se sebou, od ubožáka nikomu nepotřebného a neprospěšného, nezaměstnaného a nezaměstnatelného, bez blízkých, bez přátel, od ubožáka, kde nejméně jedním z těch, kdo ho zplodili, byl exemplář z řad domácího zvířectva.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 5. 2024 - 10:05)

ano,souhlasím,je to mamlas !

A v Mexiku se porvali před firmou TAQUERIA EL INFERNO s pekelníkem s vidlema a rohama na vývěsním štítu ,pouliční umělci!

Hudební umělci na kytaru napadli plivače ohně kudlou a pokutali ho ....byli sice v přesile,několik na jednoho,pobodaný umělec měl již na mále,ale on byl ohnivý umělec a plivač ohně a poplival kytaristy ohněm jako plamenometem a popálil je!

Vyhrál !

Jeho zbraně byly sofistikovanější,lepší a mocnější......asi jako zbraně z USA na Ukrajině proti ruské armádě a ta má dle Kyjeva již přes 500 000 lidu ztráty!

Do toho všichni ukrajinští muži vod 18 do 60 let nedostanou pasy a  u nás Česku bez vyjádření ukrajinských uřadů od vojenské odvodové komise a třeba takové matky,jako je ukrajinka  Julie Maximenko nemá doklady pro svého 18-letého syna a musí žádat vojenské uřady na Ukrajině!!

Když se ten anonymní mamlas tak raduje z lidského neštěstí a smrti lidí,potom má zcela jistě i radost nejen z půl milionů ztrát na ruské straně,ale i z toho,že ukrajinské matky musí posílat své děti na smrt kvůliva nějakému skřetu v Kremlu co má napokeonský komplex !

 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 25. 5. 2024 - 05:05)

no tak budeš se divit ty šamšuláne z dezinformačních webů,ale bude to hlavně EU a závislost Slovenska na dotacích,co zamezí rudé,bolševické cenzuře internetových dizkuzí a trestání za pobuřování když si slovenští diskutéři uleví od srdce a naplnou hubu si řeknou co si myslí.

Třeba po atentátu na pana Fica je nejenže z vyvolávání nenávisti osočována opozice SMERU,ale ony jsou již i přípravy na cenzuru dizkuzí na forech a povolení vztupu diskutérům pouze po registraci a ověření totožnosti občankou a přihlašovacíci udaji.“

(pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 – 08:05)

Co jsi to zase vypustil na svět z hlubin svého olbřímího, sádlem se ohavně třesoucího panděra, mimořádně hloupý katolický tlusťochu? Evropská socialistická unie a závislost na dotacích že zabrání rudé,bolševické cenzuře internetových dizkuzí?

Co to meleš, sádelníku? Vždyť je to právě neobolševické náčelnictvo Evropské socialistické unie, které se snaží prosazovat rudou, bolševickou cenzuru cenzuru a hlásat, pěkně po bolševicku, tu „jedinou správnou pravdu“, což přeochotně přejímají i vlády jednotlivých členských zemí, na prvním místě a s výrazným náskokem pětislepená, kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, vedená fialovým lhářem a blábolilem, nepřekvapivě s účastí křiváckých lidovců. 

"povolení vztupu diskutérům pouze po registraci a ověření totožnosti občankou a přihlašovacíci udaji“ je přece, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, dnes již dlouholetou a zcela běžnou praxí na diskusích typicky Novinek, Seznam Zpráv, či třeba Neviditelného psa, a mnoha jiných. 

Taková praxe by mimořádně slušela i zdejší diskusi, pochopitelně s chráněným a tedy nezcizitelným nickem (to zde nefunguje), pak by to odporné, nicky kradoucí hovado mělo utrum.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 5. 2024 - 07:05)

na Slovensku se záměrně vyvolává politická nenávist .

Stejný zcénář jaký byl osvědčen třeba u nacistů v Německu,kdy se Hitler a jeho partaj dostávali k moci.

Jak jsem viděl video SMERU na tribuně,kdy řečník řval na davy pod ní,že prezidentka je americká svině,ihned jsem si vzpomenul na Hitlera,který na tribunách dělal uplně to samé. A tohle není jenom tenhle jeden konkrétní případ,tak to je tak všude a vždy,taková slovenská politická kultura.

U nás v Česku naštěstí ne,protože to by pak třeba pan Fiala řval na davy pod sebou,že Okamura je ruská svině a davy pod ním by nadšeně jásali !

Tohlecto jurodivé poletování slovenské politické poblázněné zmateně poletující lesní včely,nechť si SMER strčí do prdele !

Nyní,když jim ta nenávist bouchla do obličeje,tak kvičí o spiknutí opozice,hledají viníky všude i v zahraničí ,jen ne u sebe.

Viníci v zahraničí?

JO,to jsou ti Židi a CIA,Soroz je přece Žid a jeho neziskovky židovské organisace,CIA v tom má prsty,ta má prsty všude.

A slovenská veřejnost tomu všemu slepě věří stejně jako ta německá svého času!

A stejně jako v Německu posloužilo vypálení Reichtag,tak na Slovensku poslouží atentát na p. Fica a plány na to již jsou.

Tak já ti nyní něco ale řeknu...EU tomu zabrání!

Taky by mohly dojít penízky na dotacích kdyby někdo chtěl nastolit druhý unor 48 a vládu jedné strany. SMER,nebo KSČ,nebo NSDAP....to je jedno,nic se konat nebude!!

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 25. 5. 2024 - 05:05)

a já proti dani 3,5 % nic nemám,ať si daněj. U mě můžou klidně i mého ranního macka,toho mě ještě stát nezdanil když již musím přes polovinu roku vydělávat jenom na daně státu. Já mám velké kulové,kdo ale nemá velké kulové je třeba pan Babiš,že?

Že by zde šlo hlavně o toto ?

Jo,jde zde hlavně o tohle,tak nemel o Lidovcích!

Jo a není to Lidovec,tenhle pan Babiš,ne,toto není Lidovec. Lidovci jsou chudí,slušní,upřímní a krásní povahově ,ti nikdy nezbohatnou a lidi je maj rádi,koho ale nemaj rádi je pan Okamura. Na toho totiž házej v Praze vajíčka.“

(pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 – 08:05)

 

Lidovci jsou chudí,slušní,upřímní a krásní povahově ,ti nikdy nezbohatnou a lidi je maj rádi“, mimořádně hloupý katolický tlusťochu? Patrně proto se lidovci potácí mezi 2-3% voličské přízně a bez parazitování a přisátí se k modropractvu by nechrochtali u žlabů a koryt, nýbrž by zamířili na politický krchov, šašku.

a já proti dani 3,5 % nic nemám,ať si daněj“ křivácký a pokrytecký katolický, mimořádně hloupý tlusťochu? Ovšem jen a pouze proto, že se tě taková daň netýká, a veden sžíravou závistí k majetku pana Babiše jsi ho neopomněl ve svých slintech vynechat.

ON MÁ, viď, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, a to tě přeukrutně žere a sere, viď?

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 5. 2024 - 06:05)

nám obyčejnému lidovému plebsu jsou daně 3,5 % pro bohaté totálně na salámu,co nás s tím zde vopruzuješ ty prudile,co se nás to jako týká,bo co%

Ne,my máme narozdíl od Babiše pana zhusta holou prdel a žijeme ledva z ruky do huby jsa každý den v šichtě vod nevidím,do nevidím!

Tys tady lál na nějaké daně pro nějaké zbohatlíky...a co jsi tím jako sledoval!,?

To máme jako nadávat a být proti něčemu co se nás vůbec netýká a nikdy týkat nebude?

Dělat ze sebe voli a tupá telata a mít ještě ke svým starostem i blbou náladu z toho,že miliardářům někdo chce ukrojit z jejich hamonu bezbřehého obžerství a koryta světského mrzkého a nízkého chtíče ? A co nám jeko kurva po tom,že miliardářům zdaněj jejich miliardy? Jen ať daněj...jen ať daněj....toto byl od Zelených náhodou moc dobrý nápad,konečně z těch mňoukalů něco kloudného a pořádného vypadlo,jen tak dál,pokračovat.

Oni si ti miliardáři žijí v jiných dimenzích...já musím každý den makat v továrně na chleba o dvou kůrkách a nějaký Babiš nemusí nic a jen vztane ráno z postele,již má vyděláno třeba 5 milionů?Hamty ,hamty,ať mám víc jak tamty!!

Ale já mu to nezávidím,,,já ne,já jen chci,aby z toho výdělku platil daně.

Já je taky platím a tak on by měl taky.

Nu....toses moc nepředvedl.

Default User Image
Cynik - realista (So, 25. 5. 2024 - 05:05)

„Já bych ty smradlavé uhelné zastaralé krámy vyházel na smetiště,stejně se v tom již vod 1.9 nebude moct topit a jestli někdo nemá blbejch 250 litrů,at jde do prdele,já sociální případ nejsem a mě bude v zimě teplíčko a navíc mám v obejváku krbová kamínka a za garáží kol 20 kubíků bukoviny a tak si klidně i přítápím a šetřím peletky,ale narovinu,jsem čím dál tím línější protože peletky zeženu již za pár šupek.“ (pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 – 08:05)

 

Mimořádně hloupý katolický tlusťochu, zjevně jsi nepochopil podstatu mého příspěvku. 

Takže: Díky idiotské protiruské politice jsme se zbavili levného a desítky let spolehlivě dodávaného ruského plynu, dodávaného zemím Evropské socialistické unie, k nám ovšem přes německé překupníky, za což malá země v srdci Evropy ročně připlácela desítky, či dokonce nižší jednotky miliard korun. Dotace na plynové kotle zanikají.

V textu mého příspěvku bylo jasně a srozumitelně mimo jiné uvedeno:

Dosud jsou vypláceny takzvané kotlíkové dotace na výměnu starých kotlů na tuhá paliva novějšími, které jsou zařazeny v lepší emisní třídě.

Přitom však nyní webem idnes.cz prolétla informace, že za deset let možná nebudeme smět uhlím topit vůbec. A další výměna kotlů nám prý bude opět dotována. 

Vtipně tento blázinec pojmenoval Roman Pospíšil ve svém článku na stránkách svethospodarstvi.cz: Za dotaci si vyměňte kotel a pak si ho vyměňte. Dlužno dodat: Zase za dotaci. 

Takže, mimořádně hloupý tlusťochu, ode zdi ke zdi...

Dotované plynové kotle jsou nahrazovány dotovanými kotli na tuhá paliva, jimž však hrozí v blízké době zákaz, a budou tedy, opět s dotací, zase nahrazovány něčím, co bruselští zelenorudí neobolševičtí soudruzi vymyslí.

Svět se v prdel obrací, říkává se.

Evropská socialistická unie již je v prdel obrácena.

Dokonale.
 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 5. 2024 - 07:05)

no ale já mám kotel na peletky!

A zase jsemtě dostal!!

Co tammáš dále..?

Default User Image
Cynik - realista (So, 25. 5. 2024 - 05:05)

„a jestli někdo nemá blbejch 250 litrů,at jde do prdele,já sociální případ nejsem a mě bude v zimě teplíčko“, napsal jsi, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, a dodám též mimořádně vykurvený, sobecký katolický tlusťochu, schopen myslet jen na své pohodlí a na své nenažrané panděro, nikoliv však na druhé.

Ano, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe – někdo opravdu nemusí mít blbejch 250 litrů, a takových lidí díky nýmandům a jejich žalostným výkonům z pětislepené, kolaborantské a vlastizrádné vládě přibývá.

Ty to ovšem, jako nechutný, do sebe zahleděný sobec nevidíš, vždyť TY MÁŠ, a ostatní ať si poradí… Katolické sobectví, katolická vykurvenost… a nikoliv poprvé:

 

...ha,ha,...moji bližní ať se zahřejí jak uměj,to je jejich problém...JÁ MÁM !Kotel na peletky objednanej a vbrzku přijde do baráku a kotel na uhlí je sic ještě ve sklepě,ale musí být ekoligicky zlikvidován,aby byly dotace....dále JÁ MÁM peletky za 26 tisíc a tím pádem budu mít teplo,teplo teplíčko a co se týče mých bližních,ti ať si poradí jak chtějí,jejich problém...přece po mě nikdo nemůže chtít,abych spasil celý svět a rozdal se do posledního....no ale!Abyste teda neřekla,že jsem škrt,tak můžu přihodit motlitbičku za bliční své,to je zadarmo,to mě neubude.

...jo a doufám že jste se připravila dobře na topnou sezónu jak já,jahoda!Jestli nee,tak to budete mít ale fakt blbé,ha,ha,ha“ (ShabbaTot-Jahoda (anonym),15. Červenec 2022 - 9:15)

Zastyděl ses alespoň dodatečně, mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

Dokonale tě charakterizuje to, že můžeš přihodit "motlitbičku za bliční své,to je zadarmo,to mě neubude."

Obávám se, že ti, kteří nemohou jen tak  položit čtvrt miliónu, by tě s modlitbičkou oprávněně poslali do prdele.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 5. 2024 - 07:05)

motlitbičku klidně přiložím,ta je zadarmo a neubude mě....ale nechtěj po mě,abych se rozdal uplně ze všeho všem,aby se měli dobře všichni a já byl pak o hladu pod mostem.NE! NE!!

Voják se stará,voják má !

Na to,aby si každý koho se to týká zařídil výměnu žádoucího kotle bylo spooooooustu času! Tak když já jo,proč potom ti druzí ne?!

Ale mě to je jedno....já jsem za vodou,já nemám již žádné starosti.

Je psáno!

Nevíš dne ani hodiny!

Dále je psáno vo těch  pannách z svatebního průvodu s olejovýma lampama co čekali na  ženicha.

Panny co měli oleje do zásoby měli světlo když přišel ženich s průvodem svatebním  a byli vpuštěny na svatbu,do síně hodovní,místa radosti věčného plesání a slastí,radovánek a hodování,avšak panny co neměli oleje do zásoby neměli lampy rozsvícené když přišel ženich a museli zůstat za branou síně svatební.....tam bylo věčné zavržení,zármutek,pláč,zubův skřípění ,tam žal nekončí a červ nehyne,samý čmoud a plameny pakelné,ruk nad hlavou lámání a děsuplné hořekování jest!!

Tak to majteda ti lajdáci co si včas nevyměnili žádoucí ekologické kotle ale blbé....ženich na konci srpna dorazí a voni ti blbci nemaj žádný olej.

A ne že to budou svádět na Green deal,Brusel,NATO a EU!

jO,jo,mají to ale pěkný malér..

 

 

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 02:05)

Politik vlstně bere na sebe názor být hlasem všech a být jejich advokátem.

Je to vlastně dost abnormální, protože v demokracii by každý měl mluvit za sebe a nenechat za sebe něco dělat. 

Z toho plyne, že politik by si měl udržovat jakousi úroveň a být si toho vědom, že je to funkce čestná a že je tam zvolne jen na určitou dobu a že jen pomyslně mluví za druhé, ale tohle decorum nějak ti politici zapoměli a přišli tam úplně jiné co to berou jako, že jsou nějaká hlásná trouba svobody či co..

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 02:05)

Černochová si např. postavila kariéru, že nedala in memoriam čestného občana Prahy 2 VÝBORNÉMU lidsky a společensky prospěšnému člověku Mudr. Františkovi Kriegelovi, což by se nic nestalo, kdyby to neudělala, ale taky by byla normální političkou a musela by pak přepustit místo nějaké jiné politčce a to se jí nechtělo, ale tihle lidí musejí neustále stupňovat podobné zlovolnosti, podobbné čuňačinky, nebo jak to nazvat a pak se dostaneme až k válce na Ukrajině.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 02:05)

Černochová si např. postavila kariéru, že nedala in memoriam čestného občana Prahy 2 VÝBORNÉMU lidsky a společensky prospěšnému člověku Mudr. Františkovi Kriegelovi, což by se nic nestalo, kdyby to neudělala, ale taky by byla normální političkou a musela by pak přepustit místo nějaké jiné politčce a to se jí nechtělo, ale tihle lidí musejí neustále stupňovat podobné zlovolnosti, podobbné čuňačinky, nebo jak to nazvat a pak se dostaneme až k válce na Ukrajině.

Anonym (So, 25. 5. 2024 - 02:05)

Přitom to jen chtělo aby nebyla trapná a trapně odsácká proti opozici a neocenit nikoho jiného politického názoru, byt za nesporné zásluhy a občanskou prospěšnost a tím zkultivovat tu politiku.To neudělal, protože je ten typ starého odsáka co neocení, nepřizná, že někdo mimo jeho politickou stranu udělal někdy něco přínosného pro lidi a byl dobrým člověkem.

Reklama

Přidat komentář