Reklama

Obřízka

7777777777 (Čt, 6. 4. 2017 - 01:04)

Radikální obrizka zdravého dítěte není lékařský zákrok.

7777777777 (Čt, 6. 4. 2017 - 01:04)

Ale ono to není jenom o jednom pohlaví, nasel jsem jednu rodinku a ty to udělali i holce a rozhodně to nejsou muslimove. Holt etika lékařů a vše lege Artis....

7777777777 (Čt, 6. 4. 2017 - 01:04)

....A je otázka kolik...Jj lege Artis za cenu stravenek

§§§§§ (Pá, 6. 7. 2018 - 16:07)

chápu i tu paní, co dala...žvaníš víc než tony a to už je co říct

Ano (Pá, 6. 7. 2018 - 16:07)

dosti jsem se rozepsal, dnes je volno, když jsem v práci, tak to nestíhám a mám i jiné koníčky. Podotýkám, že mé předchozí příspěvky platí obecně, jestli je někdo přiřadí ke své osobě, tak je to shoda okolností. Tak podobně to píší i autoři knih, tak jen dodávám závěrem.

Ano (Pá, 6. 7. 2018 - 16:07)

chápu i tu paní, co dala obřezat syna, aby neonanoval, jak tu sám psal. I já jsem se s tím setkal, běžné to není, ale pár žen se k tomu odhodlá. Tady si myslím, že to je věc té matky a nikdo cizí nemá co do takových věcí mluvit. Nakonec obřízku provádí lékař, on teda ví, je-li tu zdravotní důvod, nebo důvod jiný. Takže lékař ručí za to, že tu nepůjde o zneužití. Lékař je totiž povinnech jakékoli týrání nebo násilí na dětech hlásit, to se občas děje, hlásí se policii, pak to přebírají sociální pracovnice. Tohle pán asi neví, protože děti nemá. Ale do výchovy cizích chlapců by mluvit chtěl. Proč si teda nepořídil ženu, neměl děti. Takový Paroubek to zvládl klidně po padesátce. Pán má slušný plat, tak by nějakou sehnal, asi by si nemohl tolik vybírat, ale stále lepší než jak se říká dávat samohonku.

Ano, (Pá, 6. 7. 2018 - 15:07)

proti tomu o obřízce psát jde. Když ji u někoho chce partnerka, tak to smysl má. Má to i smysl z hlediska prevence rakoviny, jak penisu, tak ještě víc ženských orgánů. Chápu, že někdo to nemusí řešit, s ženskými orgány jeho úd do styku nepřichází. Jsou jiní, kteří mají vztah, tak proč jim pán zasírá diskuzi svým jedem?

Jeden známý před svatbou, druhou, šel na obřízku. Tajil to, ale jednou jsem si všiml při převlékání z plavek. Tady se lze bavit, jestli ženě vyhovět nebo ne. Je to o vztahu mezi lidmi, tomu ten pán nerozumí.

Ano (Pá, 6. 7. 2018 - 15:07)

vůbec ten pán je zcela mimo. On si myslí, že kvalita sexu je na délce předkožky. Vůbec nechápe, že kvalita partnerského sexu je hlavně o kvalitě vztahu mezi lidmi. Pak je nepodstatná nějaká předkožka, pokud vzadu neškrtí a sex neznemožní. Nemluvím o sexu s prostitukou, kde je vztah nulový, ani o ukájení se na nafukovací panně nebo o masturbaci, kde skutečně předkožka takový "sex" dosti zlepší, pokud není úzká.

Vůbec je divné řešit kvalitu sexuálního života druhých lidí, zejména nedospělých chlapců, když dotyčný, jak tu vícekrát psal, žádný vztah dávno nemá a mít nebude. On říká, že to nejde, jen vycházím z toho, co sám psal.

Steve (St, 5. 4. 2017 - 23:04)

Tony ... nech už toho, je to o ničem.

Tony (St, 5. 4. 2017 - 23:04)

....A je otázka kolik...Nebudu se obtěžovat přihlašováním a nějaký a co tu čmárá acuculofilní hóša, jako ty, který má drzejší čelo než poplužní dvůr mne opravdu netankuje.

jo jo.. (Čt, 5. 7. 2018 - 21:07)

tedy starý a ujetý na chlapecké předkožky ..

jenom se "modlim", aby "z předkožek zase nepřešaltoval na antipapismus". Jo, Toník se dokáže "zakousnout jak buldog", marně ho budeš "bít po hlavě" ... ten "prostě nepustí" ..

No jak říkám, zatím se zakousl do pro mě neškodného tématu .. :-)

ojedinělý hlas (Čt, 5. 7. 2018 - 21:07)

Neschopnej impotente mít jakejkoliv vztah.

V tom to není. Tonda stejně jako Víťa je jen moc vybíravej..
Ty vole jenom viďet R... , tak je z Honzy Musila opět "Don Juan se správnou polaritou". Jenže pán byl vybíravý ..
Navíc mu teď došli love .. (v tom jsem s ním více méně stejně. Také mi "vyschl zdroj").

Aha (St, 5. 4. 2017 - 14:04)

Existuje ne pro lidská... ....A je otázka kolik kluků by přijala obřezání od uklízečky, kadeřnice, prodavačky, erotické masérky, prostitutky nebo podobné vědecké elity ???

CO TO MELEŠ ZA PATOLOGICKÉ KECY? Obřízka jako lékařský zákrok se provádí u nás jen lege artis a to na základě lékařské indikace a to ty nazýváš zvěrstvo? Takže lékařské zákroky jsou podle tebe zvěrstva?
Co ví lodní dělník o právu, hahaha, hotová vědecká elita...
to by mi dost zajímalo, možná asi tolik, jako o obřízce po ročním surfování na netu, když zrovna nevykládá loď....fakt by mi zajímalo cos dělal u ty církve, že tě vyobcovali,ten dr.Sokol měl recht, když tě vymazal a tak sis našel nové působiště, které zní rádoby vědecky "doktorka" a "mimino".
Tebe a tvý plky nikdo stejně nebere vážně, dyť nejsi žádná autorita, poraď nám radši jak uvázat loď ke kolíku.

Tony (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

hlavně by neměl dokola...Vážený pane no

dlouho mi trvalo než mi docvaklo, že jste vlastně ta nejhorší odrůda cirkumfetišisty.

Jak řekl pan Holzmann:

KDO SE CHCE NAPÍT PIVA SI NEMUSÍ POŘIZOVAT CELÝ PIVOVAR.

MUDr Staněk má i tu atestaci. Já jsem proti němu umírněný.

Zlocin proti li (Čt, 5. 7. 2018 - 11:07)

Pokud necha provest tento zlocin osoba starsi 18 let osobe mladsi nebo donuti li ho k tomu je to zlocin proti lidskosti ! Vsichni tito vypatlanci obrezani by meli byt z nasi republiky ihned vyhosteni nebo sedet na Mirove ! Odporne!

Pecka (Čt, 5. 7. 2018 - 11:07)

hlavně by neměl dokola...to máte marný, to je předkožkový grafoman.

Tony (Út, 4. 4. 2017 - 23:04)

Tak gin ma pro zmenu dalsi...Existuje ne pro lidská práva, ale o právech dětí nějaký soud ve Washingtonu?

Mimoto, Kongres USA Mezinárodní úmluvu o právech dítěte vůbec neratifikoval, takže ta úmluva na území USA neplatí, takže tamní doktoři, kteří provádějí zvěrstvo na novorozených chlapečcích i starších chlapcích jsou auzr vobligo.

Rocco (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Potvrzuju, teda obřízku jsem u odvodu neviděl, ale viděl jsem tam jiný dost drsný věci, byste mi tu nevěřili.

Lukas (Po, 2. 7. 2018 - 18:07)

Já bych tomu i věřil. Když si vzpomenu, co jsem sám zažil u odvodu, tak by mě to ani nepřekvapilo.

Bertram (Po, 2. 7. 2018 - 17:07)

Báchorka, říkáte? Vím o člověku, kterému při odvodu dělali zákrok na uzdičce. To rozhodně báchorka není. Zbytečné a unáhlené zákroky na vojně a u odvodu, např. některé druhy očkování byly již dříve předmětem kritiky. Branec tam není pacientem, leč pouhou částí masy, která musí být bojeschopná, pro útlocitnost není místo.

Vy, milý Tony, Pavle či jak si nyní říkáte, patrně ani netušíte, kolik jste toho o sobě svým projevem prozradil. Proč myslíte, že se autor uspokojoval při psaní? Vás jeho text nějak vzrušuje? To je totiž jediné vysvětlení. V textu se žádné erotické prvky neobjevují. Není nikde popisován genitál onoho brance, jeho postava, oči, končetiny či celkové proporce, zkrátka nic, co by mohlo být interpretováno jako erotický prvek. My ani nevíme, jak vypadal. Ani o žádném vzrušení tam není jediná zmínka. Takže pokud v tom příběhu něco erotického cítíte, je to vaše vlastní fantazie, kterou do textu vkládáte. Ne nadarmo se říká podle sebe soudím tebe, že.

Reklama

Přidat komentář