Reklama

Čchi-kung

Chei ši-li (Ne, 20. 10. 2013 - 14:10)

Video kurz čchi kung - Osm kusů brokátu, ve stoje:
http://uloz.to/xngS3d4/8-pieces-j-demonstration-of-standing-8pob-avi

http://uloz.to/xkviGdT/8-pieces-h-lecture-on-standing-8pob-avi

http://uloz.to/xtcKBDA/8-pieces-i-analysis-of-standing-8pob-avi

Chei ši-li (Ne, 20. 10. 2013 - 14:10)

video kurz čchi kung zdarma:
1. http://uloz.to/live/x2PVhCqP/8-pieces-b-history-of-8pob-avi
2. http://uloz.to/xjobSqTd/8-pieces-d-lecture-on-sitting-8pob-avi
http://uloz.to/xuf8Lrtg/8-pieces-e-analysis-of-sitting-8pob-avi
http://uloz.to/xEch6Gu2/8-pieces-f-demonstration-of-sitting-8pob-avi

ČARYFUK (Čt, 27. 8. 2015 - 20:08)

V říjnu přijede do...bUDE ROZDELOVAT DAREČKY,A NEJAKÁ TA KAZAJKA ZBUDE SNAD NA VŠECHNY.jDU SE UČIT DOPLNOVAT ENERGII PIVEM.nEMÁ TO CHYBU,A POKUD SI DÁM TAK 10 KOUSKŮ,JEN SRŠÍM.

Čáryfuk (Čt, 27. 8. 2015 - 20:08)

V říjnu přijede do...V PROSINCI PŘIJEDE DĚDA MRÁZ SE SANTA KLAUSEM,NEBO VÁCLAVEM KLAUSEM,UŽ NEVÍM.POTOM I SNAD JEŽÍŠEK,HODNĚ ZVĚŘE A POTOM TAM BUDE EXHIBICE VE SVERACICH KAZAJKÁCH,KTERÉ BUDE VRCHOLIT NA URADU VLADY,KDE SI JE BUDOU VŠICHNI ZKOUŠET.

Tomáš (Čt, 27. 8. 2015 - 17:08)

A znas nejakeho opravdoveho...V říjnu přijede do Bratislavy Sü ming tchang,prezident stylu Čung jüan čchi kung.

pro zajímavost (Út, 16. 9. 2014 - 09:09)

Ještě nám Stanleyi řekni, jak se dozvěděl že tu tvůj duševně labilní žák píše pod tvým jménem?

! (Út, 16. 9. 2014 - 08:09)

Upozornění : Upozornuji...No jo, jasně. Došlo ti, že tě tu prokoukli tak to chceš hodit na kohosi.

jo (So, 13. 9. 2014 - 21:09)

Jindřiška mlží, jo? Proč...No právě, asi tak nějak.

rejpal (So, 13. 9. 2014 - 20:09)

Jindřiška mlží, jo? Proč by to dělala? Tím že řekne že měla čínského mistra a studovala v číně a MÁ KAMARÁDA V PRAZE CO ZNÁ STANLEYE, dodá Stanleyovi zdání věrohodnosti?
No to je toho, já mám taky kamaráda v Praze a ten jednou viděl Zemana a taky se tím nechlubím.
Jéžiš, aby mě někdo nezačal kritizovat, že jen pomlouvám Stanleye, kromě přezdívky tady nic o sobě neřekl ale každý má kamaráda co Ho zná.

hm (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Mistr Wang z Číny, no to je...No právě, to je jako tady třeba Novák. Jestlipak taky trochu nemlží.

rejpal (So, 13. 9. 2014 - 17:09)

Mistr Wang z Číny, no to je informace jak stehno!!!!
Čína ma miliardu třista miliónů obyvatel a Wang je nejběžnější přijmení. Takových mistrů Wangů je v Číně víc než je obyvatel České republiky.

to snad ne (Pá, 29. 8. 2014 - 09:08)

Ještě: Aikido u p. Maliny, Praha, pak u p. Petráška (mám to blíž), Příbram, 16 let.

to snad ne (Pá, 29. 8. 2014 - 09:08)

Ono já si přečetla celou...Tak já např. cvičím pikates u pí. Jirotkové 2 roky, Příbram, dále ččchi kung 5 let: u Radka Koláře,Praha.

to snad ne (Pá, 29. 8. 2014 - 08:08)

Standa holt sám jen prská a sám si mění nicky. Protože např. Já jsem mu psala jen 2x, tohle je po 3. A on mi tady včera psal, že jsem nějaký pán a že mu píšu pořád. A teď vidím, že to samé psal i tobě. A taky mi připadá, že si sem píše sám jako Jindřiška, Andy a kdoví kdo ještě a proto podezírá ostatní, že to dělají i oni.

??? (Čt, 28. 8. 2014 - 23:08)

VŠEM PŘÍPADNÝM...Stanley, proc na nas kricis? To je velmi neslusne, nevis jak se chova?

moc nevyskakuj (Čt, 28. 8. 2014 - 20:08)

Pane to snad ne,pokud ctíte...V Číně by tě Stanley pověsili houpy hou. I když...takový srab jako ty by se asi ztěží přiznal k praktikování chi kungu. Máš problém sem napsat základní fakta, tak to vypovídá o něčem. A jinak nejsem žádný pán. A ani od konkurence.

to snad ne (Čt, 28. 8. 2014 - 13:08)

chikung je dobré...Ty jsi snad všude. Pořád tady haníš ostatní a sám nenapíšeš nic konkrétního. Dej sem odkaz např. na tvou školu, nebo recenze klientů.

Karmen Lucenkov (Pá, 26. 4. 2013 - 18:04)

Kurzy čchi-kungu a tajči v Praze a Třinci.Info: 608627409.
Hledáme organizátory našich kurzů po celé Ceské a Slovenské republice.

Karolína Sikoro (Pá, 26. 11. 2010 - 11:11)

Chtěla bych říct, že jsem navštěvovala kurzy Mistra N.Luky asi 10 let, je to opravdu světový fenomén nejen jako učitel tajči, čchi-kungu, džun juan čchi-kungu, léčitel, který vyléčí všechny nemoci ,i tzv. nevyléčitelné, vyléčí všechno, i když se specializuje na všechny formy leukémie, onkologie.všichni pacienti, kteří k němu přišli něbo za kterými sám docházel, co onich vím, nikdo nikdy neumřel, žijí bez strachu z nějaké recidivy, je škoda, že se najdou lidé jako právě Roman Černý z Hradce Králové, který to nemá vhlavě v pořádku a píše o mistrovi neskutečné lži.Celá léta jsem navštěvovala všechn y kurzy mistra Luky, nikdy si nedovolil nepřijít na nějaký kurz, vždy dával mnohem více než bylo naplánováno, mrzí mne, že lidí, kterým pomohl zapomínají napsat pozitivní ohlasy, své zážitky, Mistr Luka se sám obhajovat před nikým nemusí, léčením se mu zkracuje život, přesto pomůže každému.Cena se s ním dá vždy a sjeho ženou domluvit tak, že kdo si může zaplatit stálou cenu za vyléčení např. akutní myeolidní leukémie, tak zaplatí celou částku, kdo si to dovolit nemůže, tak se vždy s něma lze dohodnout, mistr Luka, jak se o něm psalo Muž s rentgenovýma očima" vidí stejně vše, jestli mu někdo lže, stačí , když s někým mluví na dálku poprvé telefonicky a nenalžete mu nic.přesto vám nic neřekne.co se týče třineckého kurzu, tak jsem tam byla, za tak kvalitní kurz neskutečně nízká cena, několik lidí z nás 40 se začalo scházet a vymýšlet, jak z Mistra vytáhnout peníze, podali na něho trestní oznámení, i když já jsem chodila na všechny hodiny a kdekoliv mohu odpřísahnout, že místo 16 akad. hodin bylo 23 akad. hodin, takže 7 hodin bylo zdarma, nějaký pan Walica to vše začal, já jsem se k nim nepřidala, je zarážející ,že několika lidem se podařilo podat trestní oznámení, a soudci nebylo divné, že 33 lidí odmítlo proti mistrovi vypovídat, že vše bylo v naprostém pořádku.Nedivím se mistrovi a jeho ženě, že poprvév životě rozhodnutí soudu předávají k Nejvyššímu soudu s tím, že jsou bovinění ti, kteří křivě vypovídali. A nás 32 ostatních už je domluveno, že půjdeme mistra ochránit.Není možné, aby pořád vyhrávalo jen zlo!!! Karolína-Nebory

Petr Novák (Po, 22. 11. 2010 - 15:11)

Zdravím, varuji před...Nikola Luka je jeden z mála, který si za 10 let v praze nedovolil nepřijít na nějaký kurz jako jiní tzv. učitelé. Pan Černý z Hraadce králové mu do očí řekl, že se mu pomstí a vytvořil stránky, které mistra Luku neskutečně poškodily. Co se týče kurzu v třinci, kde bylo 40 lidí, Nikoola Luka jim dal naíc gratis 7 hodin! a několik lidí se mu odvděčilo tím, že i když měli kurz proplacený od zdravotní pojištovny, tak podali trestní oznámení a chtěli další peníze. Věc se bude znovu řešit u nejvyššího soudu, kde jsou obviněni všichni , kdo křivě vypovídali.je to neskutečné, co dkážou lidi jako je walica, Walicová apod. kteří tohoto využili, dobře věděli, že bylo odcvičeno místo 16 hodin 23 hodin, za které N.Luka peníze nechtěl, jejich chamtivost takových lidí vždy šokuje.Mistr luka je fenomén na světě nejen svým přístupem k lidem, nejlepšími kurzy u nás a na Slovensku, a jasně se projevila česká závist, která nemá na této planetě konkurenci. p.Černý z hradce králové, kterého mistr diagnostkoval a léčil zdarma!!! je učitel, jeho negativní sbírka je lživá.Naši organizátoři mu posílali potvrzení, bylo plno ohlasů proti sránkám p.Černého a on jen vzkázal, že mu nejde publikovat popzitivní ohlasy ,ale jen negativní a že mistra tímto zničí.

Reklama

Přidat komentář