Hledam kamaradku
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit
Co já vím, tak takových postelových kamarádství, jako hledá Standa, je teď spousta.
Není kamarádství jako kamarádství.'
Ahoj, zdravím všechny. Hledám kamarádku z okolí Schwerinu(Něměcko). Budu ráda, když se ozvete. Pište na mail: markuzza.k7731"ymail.com'
Ahojky, hledám kamarádku, která se cítí tak trochu sama jako já. Ale ne proto, že by ji chyběl partner, ale že nemá opravdovou přítelkyni do pohody i nepohody. Jestli to cítíš jako já tak písni na:[email protected]
upřímnou ne kravku ...která jen přebírá ostatní .....ustecko...28-35 ...humor a sponntánost at je jí vlastní
Ahoj. chci se zeptat, jestli neni nahodou nekdo v Athenach v Recku, nebo se tam nechysta? Ja jedu 1.7 do Athen a ziji v Recku, rada bych mela v AThenach kamaradku na pokec, zabavu, plaz atd...Taky pokud treba nejaka holka shani spolubydlici at mi napise, jsem férová , seriozni a platim včas a predem. Budu rada za vsechny odpovedi. Muj email je: [email protected]
Ahoj je mi 26 let hledam touto cestou kamaradku 20-40 let na psani sms o vsem moznem jsem vetsinu casu sama pritel jezdi po svete nemam si tak s kym povidat karolina 720.317.955
Ahoj hledam kamaradku kolem...AHOJ REAGUJI NA TVUJ INZERAT..POKUD JESTE HLEDAS KAMARADKU TAK NAPIS NA [email protected] BUDU SE TESIT...
Ahoj hledam kamaradku kolem...jestesem tam chtela nasat email [email protected] sem mi muzete psat
Ahoj hledam kamaradku kolem 31 až 35 let mam 20 mesični ceru a hledam kamaratku ktera ma taki dite na prochazky a muzeme si spolu nekam sednout predem dekuji za odpovědi
Je strašně těžké najít spřízněnou duši, které se dá věřit.Kterou zajímá život,starosti ale i radost toho druhého. Je to dar umět naslouchat.'
Ahoj přesně někoho takového jako psala Paula bych chtěla i já.Jen jsem z Plzně a je mi dvacet,ale vymetání barů už mi taky nějak nebaví.Chtěla bych nějako kámošku na pkec,na sport,na vyříkání se,prostě kamarádku...'
Jdi do prdele Stando. Ke kamarádovi se neleze do postele, kamarádství je o něčem jiném.'
Ahoj hledam kamaradku na drink a na pokec co je z prahy a taky tu nezna nikoho a rada se bavi a uziva si a obcas si vleze ke kamaradovy do postele je tu nejaka takova jen vazne a jen praha napis na facelady"seznam.cz
Tak co tu otravuješ, když nemáš zájem? Jdi se prostituovat na na diskuzi do Blesku!!!'
nemám zájem'
Ahoj, jsme parta lidí, nemáš s kým jet na výlet? Tak pojď s námi, přidej se. Hledáme ukecané, zábavné lidi se smyslem pro humor. Rádi chodíme o víkendech, věk 30-40 let.
Tel.: 774 208 391'
Dá se najít tímto způsobem nějaká kamarádku podobná mému profilu?Je mi 34let,svobodná,bezdětná-momentálně bez vztahu,ani ho nehledající prozatím..Ráda bych v Praze vyrazila na muzikály,do kina,courat Starou Prahou-někde posedět u vínka,prolézat obchůdky,zajít si do sauny,posilovny,zaplavat,ráda cestují-miluji Itálii,Španělsko,ale ráda bych i někam jinam..Řecko,Irsko..Jsem SŠ,klidnější povahy,nevyhledávající diskotéky,ale bary s živou muzikou atd..Ráda bych něco zhubla-takže sport vítán :-)..Hodně jsem dříve cestovala,takže jsem dost samostatná,nebojící se jet sama s nějakou kamarádkou třeba autem na dovču do zahraničí..Ráda bych někoho,kdo má trošku nadhled nad věcmi,není moc upjaty,kamarádku moderní,ale ne namyšlenou a povrchní..Člověka,který už v životě třeba prošel většíma problémama a ví o čem život je a že najít opravdový vztah-jak přátelstký tak partnerský není jednoduché a je na tom třeba pracovat.Férové jednání..Pouze hetero :-) GORDI"quick.cz'
Dá se najít tímto způsobem nějaká kamarádku podobná mému profilu?Je mi 34let,svobodná,bezdětná-momentálně bez vztahu,ani ho nehledající prozatím..Ráda bych v Praze vyrazila na muzikály,do kina,courat Starou Prahou-někde posedět u vínka,prolézat obchůdky,zajít si do sauny,posilovny,zaplavat,ráda cestují-miluji Itálii,Španělsko,ale ráda bych i někam jinam..Řecko,Irsko..Jsem SŠ,klidnější povahy,nevyhledávající diskotéky,ale bary s živou muzikou atd..Ráda bych něco zhubla-takže sport vítán :-)..Hodně jsem dříve cestovala,takže jsem dost samostatná,nebojící se jet sama s nějakou kamarádkou třeba autem na dovču do zahraničí..Ráda bych někoho,kdo má trošku nadhled nad věcmi,není moc upjaty,kamarádku moderní,ale ne namyšlenou a povrchní..Člověka,který už v životě třeba prošel většíma problémama a ví o čem život je a že najít opravdový vztah-jak přátelstký tak partnerský není jednoduché a je na tom třeba pracovat.Férové jednání..Pouze hetero :-) GORDI"quick.cz'
Tez hleam kamaradku na veskere starosti i radosti. Icq 260524543.
Pošli odkaz