Reklama

Kamaradka

Default User Image
JIRIK (Út, 19. 11. 2024 - 12:11)

HLEDAM ZENU NA INTYMNI ZCHUZKY REALNE INTYMNI ZCHUZKY SLANY PRAHA OZVI SE MI NA TEL720437429  JEN SMS PSAT SMSSMSREAL INTYMNI ZCHUZKA  

Default User Image
Komunistická strana Iráku (Út, 19. 11. 2024 - 13:11)

Kurva,soudruhu!Ty pravopisné chyby který tam máš bílou do očí!😳Takhle nesbalis dneska pomalu ani cikanku z bufetu!🧐Přepis to!!!🙄

Anonym (Út, 19. 11. 2024 - 14:11)

Tak si oprav svoje, soudruhu !

Lidka (Po, 25. 5. 2020 - 15:05)

Mít opravdickou kamarádku je terno. Být opravdickou kamarádkou je taky terno. Musí být stejné myšlením, věkem, vzděláním, a mnoho dalšího? Shodností v mnohém? Ne, nemusí. Musí být k sobě slušně upřímné, nesmí být záludné, užvaněné - jinam. Nesmí se jedna nad druhou povyšvat, ani jedna druhou ponižovat. Nesmí si závidět, cokoliv, naopak si vzájemně, a samozřejmě i sama sobě každá, vše dobré přát. Pomáhat si nezištně, ale ne k využívání resp. zneužívání jedna k druhé. Nemusí se každý den, týden, možná ani měsíc vidět, být spolu ve fyzickém kontaktu, ani si každý den telefonem nejméně hodinu sdělovat cokoliv. Ale na tom telefonu musí být každá z nich připravena na - prosím, potřebuji tě! Chápete? Ale takto to mají i muži mezi sebou - opravdoví kámoši a kupodivu to dobře funguje (bez sexu a čehokoliv toto jen naznačující) kámoš - kámoška. Přísloví V NOUZI POZNÁŠ PŘÍTELE (chápej kamarádku, kamaráda, nikoliv přítel v dnešním slova smyslu) ano to je ono. V dobách kdy se daří tam i tam, ale hlavně když je někde ouvej je opravdická kamarádka (kamarád) k nezaplacení. Máte? Já ano. A moje kamarádka - dlouholetá - to o mně říká také. Jsi moje nejlepší kamarádka.

LenkaK50 (So, 22. 7. 2017 - 15:07)

Chtěla bych si najít kamarádku,přes inzerát,moje kamarádky které jsem měla,se odstěhovaly a nevyplatí se jím dojíždět.Proto bych tímto způsobem chtěla poprosit kde hledat na seznamce a jak,nevím co tam vlastně napsat,protože to není seznamka na vztahy.Chtěla bych hlavně reálnou kamarádku,ne si jen psát.nevím vůbec,jak by takový inzerát měl například vypadat a co tam vlastně a jak napsatDěkuji všem.Lenka

Janka (St, 23. 11. 2016 - 13:11)

Zdravím, je mi 55 let a ráda bych našla upřímnou kamarádku která by si vážila opravdovou kamarádku něco jako vlastní sestru. Hodně jsem se v životě zklamala v lidech kterým jsem v nouzi pomohla a ted' jsem zůstala bez přátel nemám prostě nikoho krom manžela ale kamarádka mi v životě chybí. Horší je najít tu pravou hodnou, upřímnou kamarádku která si mně ochotně vyslechne, poradí aby se uměla vžít do druhé a podat v nouzi pomocnou ruku např. psychickou oporu když je někdy člověku smutno tak se ráda svěřím ale musím vědět komu.Hodně jsem se uzavřela potom všem co jsem se hodně v lidech zklamala tak už přestávám věřit že existuje kamarádka která je na tom podobně jako já a brala by mně takovou jaká jsem a na nic se nehrála. Pokud by se taková kamarádka našla něco jako vlastní sestra tak byla bych moc ráda. Přeji všem hezké zimní dny.

á (Pá, 9. 8. 2013 - 14:08)

mi 40 , Prahahledáš další? to ti nesatčily ty předtím?

je (St, 7. 8. 2013 - 16:08)

hledám kamarádku do 40 let mi 40 , Praha

mahmoud (St, 7. 8. 2013 - 01:08)

hledám kamarádku do 40 let

Věra Pavlíčková (So, 6. 7. 2013 - 16:07)

hledám stejně starou...Dobrý den. Škoda, že už jaro, a tím i Anglie, bylo. Doufám, že se váš výlet uskutečnil a užila jste si to. Plánujete na příští rok další výjezd? Povedlo se najít tu správnou spolucestující? Mějte se moc hezky. V. P.

Hanka (Po, 31. 8. 2009 - 21:08)

Ahoj hledam kamaradku s ceskych budejovic na pokec,prochazky s detma,kafco atd.Ja 25let a 2leta slecna s 4letym rostakem.Piste na meil. Natalkarybcakova"seznam.cz

... (Pá, 28. 12. 2012 - 06:12)

Hledám kamarádku/y z Prahy a okolí, co se taky potýká/jí s depresema z osamělosti, odcizení, z potíží v rodině v děctví,z nedostatečně naplněného osobního života nyní.je mi 35 let. Ráda zajdu do restaurace, na procházku, v létě k vodě, na cvičení tipu pilates apod. Mám částečný ID na deprese plynoucí z osamělosti...chybí mi kamarádky, co zažívají něco podobnýho, taky jim chybí taková kamarádka. Děti nemám a neplánuju pro svoje psychické potíže, je mi to dost líto, osobní život se mi tím opět zužuje. [email protected]

eleonora (Pá, 28. 9. 2012 - 14:09)

hledám stejně starou kamarádku - je mi 67, která mi se mnou na jaře jela do Londýna. Domnívám se, že bude ideální se předem seznámit. Děkuji za případnou odpověď. el@

flauer (Pá, 8. 6. 2012 - 11:06)

dodatek k mému příspěvku předchozímu- jsem bezdětná a vzhledem k mé životní situaci děti neplánuju.

flauer (Pá, 8. 6. 2012 - 11:06)

ahoj, jsem z Prahy, je mi 34 let, potýkám se od děctví s osamělostí,v původní rodině to bylo špatné a dost izolované, pak mi to nešlo ani s vrstevníkama...potíže mám dodnes, z osamělosti mám dost deprese...až jsem z toho v invalidním důchodu. Pokud někdo tohle zná a chybí Ti kamarádka taky taková,ráda bych se setkávala. Ráda bych se s někým takovým přátelila, povídala si o strastech i nestrastech, zašla do restaurace, na procházku, do kina,mírnila setkáváním osamělost. [email protected]

Lucie (So, 2. 6. 2012 - 21:06)

Ahoj hledam kamaradku s...ahojky jsem take z CB a mam 2leteho rostaka :)

Monika (So, 24. 3. 2012 - 22:03)

Ahoj, je mi 25, mám 18...A jsme také z Českých Budějovic:-)

Monika (So, 24. 3. 2012 - 22:03)

Ahoj hledam kamaradku s...Ahoj, je mi 25, mám 18 měsíčního hodného čertíčka a jsme sami, ráda bych se seznámila s maminkou s podobně starým dítětem. [email protected]

Lucie (Út, 31. 1. 2012 - 12:01)

Ahoj, je mi 33 a hledám...ahojky ja jsem taky z CB mam 22mesicniho certika tak bychom se mohli s prckama nekam vydat :)

Marek (Po, 8. 12. 2008 - 05:12)

Tez hledam kamarady odkudkoli, setkani je mozne v Brne, Praze ci Ove.22 let, sportuji, cestuji, sem snad usmevavy, proste od kazdeho neco.marek(zav)braillnet.cz

Reklama

Přidat komentář