Nevěra
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit
Nevěra není když manželka šuká s kamarádem....Ten ji dobře obslouží,vystříká a já mám pokoj! Dojde manželka domů a pak mě dává pořád pusu! A musím ji také vystříkat.Klouže to v ní od kamarádového semene a mě to vzruší a udělám se do ní i já!
Tak je to správné, mám to stejně s přítelkyní a je nám skoro 20. Ona je uspokojená dvakrát a já jdu do ni rád, když je už naplněná. Mám dva skvělé kamarády, kteří nikdy neodmítnou se do ní udělat a já jdu až po nich, ten pocit je super. Přítelkyně má taky kamarádku a o ní se musím povinně starat a uspokojovat, ještě, že mám ty dva kamarády, kteří rádi pomůžou.
Napiš na [email protected]
Jak může dopadnout nevěra. Jeden můj známý dopadl takto. Vysoký, štíhlý, atraktivní a neudržel ptáka v kalhotách. Jak mohl tak zahnul. Měl překrásnou manželku. Ta se mu pomstila tím, že veřejně i před ním, dala starému, plešatému, ošklivému. Po rozvodu si ho vzala stará, tlustá, ošklivá, která ho už nikdy nepustila z očí. Oškubala kohoutka.
Nevěru neodpouštím a netoleruji. První manžela to jednou zkusila a já na to přišel. Ženě jsem ublížil tím, že jsem se rozved a milence jsem trochu pomuchlal. Naštěstí jsem vyfasoval jen podmínku. Teď mám druhou ženu a jsme spolu už 18 roků šťastní. Bejvalka je je už18 let sama a moc si toho už neužívá proto že ten její milenec byl podvodník který ji měl jen na tři věci. Peníze, sex a chtěl se nastěhovat do mojí ložnice a když mu to nevyšlo tak raděj utek.
Před spaním ideální pohádka 👏🥱
Nevěra neexistuje.Vem tě si takovou kočku.Je furt doma a kocour se toulá bůh ví kde. A pride jaro a na té kočce se vystřídá deset kocourů .Je to nevěra? Není.Je to příroda.To samé platí pro ženy. Prostě to potřebujou ale né s jejich starýma oni je už totiž nudí a není to žádný adrenalín a vzrušo.
Super vysvětlené a tak by to mělo být. Nevěra je totiž nesmyl.
Tak si ty holky aspoň před použitím umyjte kluci. A vy taky . DDDDD
Haha, tak to je dobrý.
Dá se říci, že požadavek věrnosti je projevem egoistického vlastnictví někoho, někým?
A tohle moudro ještě lepší. No ono by se stejně tak dal za egoismus považovat požadavek tolerování nevěry. To si nevybereš :)
S přítelkyní chodíme do nočních podniků a na party a soutěžíme, jestli ona jich bude mít víc v sobě zasunutých a já do kolika zasunu. Přítelkyně vždy vyhraje, má to jednodušší. Domů se už dostáváme samostatně.
Ještě jeden rozdíl v nevěrách. Manželky si převážně berou milence do vlastních manželských postelí, kdežto muži lezou do postelí jiných, a zneuctít posvátnost vlastních manželských postelí se jim příčí.
Chovej se jako doma ... a pivo máš kde? :D
:)))))
Záleží na tom kdo je komu nevěrný . Pokud má žena chuť na jiného muže tak je to naprosto v pořádku . Užije si a vrátí se ke svému manželovi. Muž si naopak nesmí dovolit mít něco s jinou ženou . Musí být vždy věrný a poslušný .
Tyhle ryze pánské diskuze jsou vždy tak naivně zábavné :) :)
Tak, tak, jenže většinou to bývá fifty fifty, ale na vině je vždy muž, protože se té své dostatečně nevěnoval.
Když jsem měl Věru, tak věru s jinou měl nevěru.
Pošli odkaz