Reklama

kudrnaté vlasy-jak na ně???

Elájza (Út, 3. 8. 2010 - 14:08)

Ahoj, moc chci kudrnaté vlasy, a neříkejte at sem ráda za rovné, ale chci kudrnaté, ale nechci na trvalou, co mám dělat?? :(

vašek (So, 29. 5. 2010 - 21:05)

holt kudrnatý chtěj bejt rovnovlasý a rovnovlasý kudrnatý. Vykašlete se na to holky

Sandra (Ne, 2. 5. 2010 - 13:05)

Už od mala chci kudrnaté vlasy, je to krásné a velmi zajimavé .. Chci jit na trvalou ale nevim kolik to tak cca stoji ??

zrzka (Ne, 11. 4. 2010 - 20:04)

ahojky holky, mám taky ten stejný problém ovečka od přírody, mám k tomu vysoké čelo, tak mi kamarádka jen narovnala ofinu a sestříhla a od té doby nosím vyžehlenou ofču a zbytek kudrnatý, všichni mi to chválí a vám to bude taky slušet, od Redkenu mají vyhlazující průhledný gel pod žehličku a vydrželiá mi narovnané vlásky nekecám 5dní!! tak držím palce! zrzka

Andrea (Po, 22. 3. 2010 - 19:03)

Já mám taky kudrantý vlasy a jako malá sem si je snažila narovnat hřebenem a ted sem za ně štastná protože sem si uvědomila že jsou jedinečný a krásný. Neznáte někdo nákou fakt dobrou kadeřnici v Praze?

Miška (St, 17. 3. 2010 - 20:03)

Holky, pokud máte vysušené a kudrnaté vlasy, tak pak doporučuji masku od Kerastase sice stojí kolem 1.000kč, ale stačí ji dat malo a fakt jsou vlasy po tom uplne super.:-)

Lucka (So, 13. 3. 2010 - 12:03)

Mám vlnité vlasy a používám na regeneraci kokosový olej. Jsem z něho nadšená. Nebo různé mixi za studena lisovaných olejů od nobilis.cz.A chce to opravdu profesionální kadeřnici, která udělá zajímavý střich a ne do střechy jako obyčejně a vyčesávám si DRDOLY a jde to lehko.Proč narovnávát vlasy, které jsou přirozeně vlnité, když drdoby jsou tak zajímavé(pokud to ta kadeřnice umí) a ztěch kudrdlin to jde snadno (i já to svedu).Pravidelně si je vlním, každý den vodou.Zajímavý jsou taky,když jsou dlouhý.Je fakt, že kadeřnice drdoly dělat nechtěj.Chce to najít tu správnou.

Nazar (Ne, 7. 3. 2010 - 22:03)

Ahoj. mám kudernytý vlasy a newim co mam po ránu dělat vždycky když vstanu tak jsem moc rozcuchaný a trva mne 30 min až si je namočim a urovnam nemate nejakou radu ja ty vlasy mam po ramena. děkuji

MR (Ne, 31. 1. 2010 - 12:01)

Ahoj, taky mám kudrnatý vlasy a souhlasím s tím, co psala Adélka. Nemá cenu to narovnávat, stejně to nevydrží a nevím co na tom vidíte. Rovné vlasy má skoro každá :-)

aka (St, 27. 1. 2010 - 15:01)

Děkuji holky za vyjádření. Mě...Ahoj holky, mám stejný problém - kudrnaté vlasy a už roky toužím po rovných... Dokonce jsem absolvovala šílenou proceduru narovnávací trvalé - trvalo to několik hodin a stálo to dost peněz a výsledkem byly jen zničené krepaté vlasy... Takže - narovnávací trvalou neshazuju, možná se hodí pro vlnité vlasy, ale pokud je má někdo opravdu kudrnaté, jsou to vyhozené peníze a efekt žádný!

sofie (Út, 12. 3. 2013 - 18:03)

Aaaaaaaaa mam kudrnaté vlasy a nevím co s nimi za učesi pomooooct

Markéta (Čt, 29. 10. 2009 - 15:10)

Já nechápu ty rovný pitky co chcou mít kurdnatý.Neřeknu vlnivý,ale kudrnaté? Kéž byste je měli od puberty,pak byste asi vzlykali celi zivot kdybyste se videli z rovnými a kudrnatými. Jediná moje výhoda je že jsem pravá blondýna z svetle modryma očima,ale ty vlasy vypadám jak ovce:-( jeste ze uz je zehlicka at budu mit potomky tak doufám že už bude konecne neco trvaly na kudrnaté vlasy.Hoj:D

Adél (Ne, 27. 9. 2009 - 14:09)

Ahoj holky,
mám vlnité vlasy a jako každé vlnité vlasy jsou taky suché a trvalo mi dost dlouho, než jsem se o ně naučila starat.
Žehlení mi vlasy ničilo a foukání nemělo moc hezký efekt.
Takže několik rad které se mi vážně osvědčili:)
1.-Kondicionér a mokré vlasy rozčesávat hřebebem se širokými zuby
2.-Nejlepší maska na suché, vlnité nebo kudrnaté vlasy je z kokosového nebo olivového oleje. Olej koupíte kdekoliv ve větším supermarketu.
Olej nanesete na vlasy samotný-nebo ještě přidáte med, citron, bílek z vajíčka, podle toho co máte doma. Necháte působit jak nejdéle je možné, nejlépe přes noc, dáte si na vlasy igelitovou čepici a je to:D Je to levné, přírodní jednoduché a žádná koupená maska takový efekt neudělá a to jsem jich vyzkoušela nespočet.
3.-Po umytí vlasy nechat přirozeně uschnout-nefoukat. Nejlepší je vysušit ručníkem a potom nanést pomocí prstů nějaký osvědčený přípravek, aby vlnky dostaly tvar-tužící pěnu, krém... Potom nechat přirozeně uschnout.
4.-První pomoc při opravdu suchých konečkách co mi poradila kadeřnice z jednoho luxusního a salonu a fakt mi pomáhá. Nanést na vlké vlasy po umytí nebo kdykoliv během dne na konečky kondicionér a nesmývat!:-)
5.-Další věc co pomáhá na suché konečky- protože to je 99 procent úspěchu krásných kudrlin je panthenol ve spreji proti popáleninám. Spousty vlasových přípravků se chlubí tím, že obsahují panthenol jako účinou látku, ale přitom ho obsahují jen malý zlomek, takže nejlepší je si koupit panthenol samotný!:)
6.-K úpravě vln během dne nebo druhý den-promnout vlasy mokrýma rukama, případně konečky kondicionérem nebo obyčejnou indulonou.
7.-Kudrnaté a vlnité vlasy jsou krásné pokud víte jak na ně, ovšem né každému sluší k jeho tvaru obličeje, takže když už tak dporučuji žehlení vlasovou žehličkou, ale stačí pouze na vlasy zvrchu nebo ofinu. Vypadáto krásně a upraveně a neníčíte si tolik vlasy a vytvoříte si tak jedinečný vzhled!:)

Doufám, že moje rady budou někomu k užitku:)

Katka (So, 26. 9. 2009 - 13:09)

Děkuji holky za vyjádření. Mě...Ahojky...mám kudrnaté vlasy a vypadají strašně,proto jsem se jednou ptala své kadeřnice na ten opak trvalé...ještě dřív než jsem stihla dokončit větu,tak mě zarazila,že mi to úplně zničí vlasy a ani to nevydrží tu dobu,kterou oni slibují...prý že její kamarádka je kvůli tomu neštastná...vyhodila za to peníze,moc dlouho to nevydrželo a ještě k tomu to nebylo úplně rovné.. a teď má vlasy zničené,krepaté a zase úplně kudrnaté a bez tvaru...Přeji správné rozhodnutí,ahoj:)

Kata (Pá, 28. 8. 2009 - 09:08)

Ahojky zkus si je narovna žehličkou na vlasy ,nejlípe keramickou ty rovnají užasně vím to sama protože mám lehké vlnky na vlasech a rovnám si je žehličkou.

leniik (Pá, 24. 7. 2009 - 11:07)

Já sem dřív nevěděla co s kudrnatýma vlasama, byli krepaté..no prostě hrůza tak sem si je všemožně narovnávala, až do té doby než jsem objevila LOREAL Curl Power sprej, je fakticky dobrej stačí po umytí nastříkat a promačkat a máte fakt hezký kudrliny..doporučuju!..ani není drahej, kupila jsem ho v rossmanu za cca 80kč.

irča (Pá, 10. 7. 2009 - 14:07)

doporučuji http://www.krasa.cz/sampon-pro-vlnite-vlasy-curl-shampoo.html kudrny se pěkně rozčesávají a drží tvar

beluci (Pá, 10. 7. 2009 - 10:07)

já používám na zvýraznění vln Curl Power Sprej od firmy L'ORÉAL a jsem s ním nadmíru spokojená.Je to speciální tvarovací sprej pro vykreslení, zvýraznění a lesk vln.

Denisa (Čt, 9. 7. 2009 - 17:07)

Tak já sem taky přihodím tip.. Já používám n vlasy šampón a masku značky ?Oréal Série Expert, po umytí je chvilku vysuším ručníkem a dávám do nich kondicionér bezoplachový Londa-Curl Energizer Conditioning Spray, potom je trochu rozčešu a dávám si do nich trochu gelu kdy se zohnu a promačkávám je.. sepnu sponkou.. pokud se nějak moc vlní tak si je dávám do gumičky ale cop si dělám hodně nahoře.. vlasy jsou hezké a vlny pružné..opravdu :)

Dell (So, 30. 5. 2009 - 11:05)

Mám dlouhé vlnité vlasy, vždycky jsem to nesnášela, páč jsem je měla strašně hustý a krepatý. Ted používám po umytí na vlhké vlasy pěn. tužidlo, které vlasy hezky obalí a drží lokny, nic nekrepatí, osvedčilo se mi jít spát ještě s vlhkýma vlasama, protože v leže nesplihnout tou tíhou, ale hezky drží..Všichni mi vlasy závidí a ikdyž mám žehličku, nežehlim si je. Každej chce mít vlnitý hustý vlasy..takže bych byla blázen, kdybych je vysoušela žehličkou..

Reklama

Přidat komentář