Reklama

Holínky - líbí se vám

Jitka (Čt, 10. 5. 2012 - 21:05)

Radku, holínky z doby o které píšete bych na nohy nedala a potom takto jít víc než za humna. Když se objevila tato moderní obuv v trochu jiném podání, tak jsem říkala a zastávala stejný názor. Až náhodou jsem vyzkoušela u kamarádky trochu jiné a dražší holínky a i změnila názor.

radek (Čt, 10. 5. 2012 - 14:05)

v 80.letech jsem byl zootechnik a nosil holinky jen do těch největších sraček ve stáji. Kdo mohl, tak se jim vyhýbal. Pobavilo mne, když jsem teď viděl u Baťi ty samé, nevzhledné odporné gumáky, prezentované jako vysoce módni obuv.Lidská hloupost je neomezená a husiček ochotných dělat ze sebe úplné kašpary je v dnešní době čím dál víc. Více než směšné a ubohé!

xy (St, 9. 5. 2012 - 21:05)

holinky u ženských nesnášim, dělá je to tak nějak dominantní a potlačuje ženskost, mě se líbí march boty chlapské holinky

http://www.flickr.com/photos/cup0fjoe/5746408807/

Bob (Po, 7. 5. 2012 - 16:05)

No jasně, že se holínky líbí, alepokud je má nějaká moc šik ženská a jsou v pastelových barvách. Taková ta klasika mne moc nebere , ani u mužů, moje žena má nádherné růžové a moc ji sluší i já bych rád něco barevného, ale nemám odvahu, i když mne manželka přemlouvá. Rád bych se zeptal ostatních na názor k tomuto tématu.

ruda (Pá, 9. 3. 2012 - 12:03)

Gumáky nesnáším a je pro mě utrpení, když si je pro nepřízeň počasí musím několikrát do roka vzít. S holinkama je to jiné. Pěkné kožené holinky nosím rád, ale je tu problém, kde pánské holinky koupit. Neporadíte někdo?

petr (Pá, 16. 9. 2011 - 20:09)

Ahoj me je 13a mama me vzdy kdys je hnusne nuti holinky. Uz mi to docela vadi kolikrat mi je da i do skoly. Neda si vysvetlit ze mi to neni po chuti.a doufam ze ji to brzy prejde.letos mi alspon koupila vlastni,modry holinky,driv jsem vzdy zdedil akorat po segre a to byl fakt des,protoze byly budto cerveny nebo fialovy. Ta je kupodivu nosi rada a klidne i do skoly a proto je mama cpe i me. Nevim u holek je to asi normalni,kdyz vnich chodi. Segra ma dokonce nejaky puntikaty,mama rika at se podivam na segru ze je nosi a taky se nestydi. Ale fakt nevim do kdy je bude nutit me.

Ivan. (Ne, 14. 8. 2011 - 21:08)

Holínky se mi samozřejmně líbí a také je dobré že je z čeho vybírat , nabídka je opravdu bohatá.Chce to jen odvahu pokud jsou skolny k nějaké extravaganci.

Aneta. (St, 10. 8. 2011 - 16:08)

Na začátku byla zvědavost, jaké to jít do města a chodit po obchodech v holínkách. Dlouho jsem přemýšlela jaké koupit , nakonec jsem koupila modré a bylo na celkem zajímavé když jsem poprvé vyšla do ulic. Většinou si toho nikdo nevšiml a dnes mi to přijde naprosto samozřejmé jít ven když prší v holínkách. Nyní přemýšlím nad žlutou nebo růžovou barvou.

Holínky (Po, 1. 8. 2011 - 02:08)

Ideální obuv do těhle častých dešťů.

Sam (Ne, 31. 7. 2011 - 20:07)

Rád se svou manželkou chodíme do přírody na vycházky a i na práci na zahradě je potřeba mít holínky. Dlouho jsme přemýšleli které vyberem , nechtělo se nám utrácet poměrně vysokou sumu za Hunterky , ale nakonec přece jme je objednali a pomuhu jen všem je doporučit. Tyto holínky jsou opravdu super.

das Reich (Čt, 28. 7. 2011 - 18:07)

Mě se líbí...Máš Recht, neni nad pořádný marchboty.

obergefreiter (St, 27. 7. 2011 - 21:07)

Mě se líbí tohle:

http://www.ww2incolor.com/german/hitlergoosestepopener.html

Tohle jsou holinky, který se mě líbej a né ty vaše gumový sračky vhodný tak pro extravagantní individum nebo rovnou pacienty Chocholouška.

... (Po, 25. 7. 2011 - 23:07)

některý holky jsou na to dost ulítlý, moje bejvalka ta je nosila skoro pořád a ani nezáleželo na barvě ale na tom,že ji holínky samotné vzrušovali,a nehledě na to že časem se ukázalo,že je to i její úchylka a proto jsme se po delší době i rozešli,už mi to někdy vadilo, musela je mít na sobě i při sexu,chtěla abyh ji hladil po nohách v gumovkách a sjížděl v nich pomalu až k chodidlům,kam až to šlo,vzrušovalo ji to a taky když jsem ji držel za holínky a přitiskoval jí je na holý nohy,nebo dala nohy k sobě do vzduchu a schválně mi s těmi gumovkamu máchala u obličeje,když jsme to dělali,nevim co se na tom může někomu líbit ale nějakou dobu jsem to trpěl,ale to jen do doby kdy chtěla abych je nosil i já,venku to je ještě dobrý ale doma už ne,uplně z počátku mi to ani nevadilo,protože je jednou přinesla hodila pře ze me deku,pak mi je obula a pak stahla trenky,a než jsem stačil něco říct,tak mi přetáhla předkožku přes žaluda a kouřila až sem knučel blahem a přitom mi masírovala varlata,tak kdo by co namítal,a když jsem se na ni podíval, tak ležela na břiše,nohama machala va vzduchu a na nich opět gumovky,a vypadalo to,že když je má tak si to užívá víc než já a sama mi řekla,že se udělá třeba jen z toho když si obuje holínky a já ji hladím po nohách,když ji jezdim rukou dovnitř holínky a zase ven,ale když to poté chtěla pořád vnich už to bylo fakt divný...člověk tu čte ledacos ale tohle je pravda a zajímalo by mě jestli je takových víc,nebo byla jen ona tak ulítla,hledal jsem o tom něco na netu ale vylezli jen tyto stránky

Default User Image
Libor (Ne, 7. 4. 2024 - 21:04)

Ahoj nemáš na ni prosím kontakt? Děkuji. 

Jarek (So, 23. 7. 2011 - 14:07)

Náhodou mně se to také líbí , je to něco jiného než zvyklá a zajetá jednotvárnost v černé barvě a myslivecké zelené. Manželka celkem proti tomu nic nemá jen ale do města v nich nesmím.Mám modré Tretorn a již delší dobu a pomalu dosluhují a přemýšlím nad novýma. Taky bych přivítal více rad a názorů. Ale to bude si myslím ještě chvíli trvat.

Iva (Čt, 21. 7. 2011 - 16:07)

Asi ti tak vypadá že jsme divní, ale na druhou stranu vypadneme ze šedi běžného života a užíváme si to. Taky je pravdou , že to není každý den ale párkrát do roku. Nám zas přijde divné když se setkáme s mužem který má náušnice nebo pirsing a v neposlední době gelové nehty.

! (Čt, 21. 7. 2011 - 07:07)

Já mám s manželem fialové...jste nejaci divni.

Iva (St, 20. 7. 2011 - 21:07)

Já mám s manželem fialové je pravdou že trvalo strašně dlouho než v nich začal chodit , ale časem se to stalo samozřejmostí. Také se stane že někdo na nás divně kouká ale již nám to nepřijde a přátelé to berou jako samozřejmost.

Jura (Út, 19. 7. 2011 - 22:07)

Také jsem propadl tomuto modnímu prvku a přemýšlím že bych si koupil nějaké Hunterky. Ty jsou sice drahé ,ale prý je to kvalita a je tam poměrně široká paleta barev. Poradte jakou vybrat barvu holínek nejen okolo domu a na vycházky do přírody ale i v nepříznivém počasí do města. Těžko se rozhoduji protože je opravdu z čeho vybírat. Děkuji za radu

obergefreiter (Pá, 15. 7. 2011 - 22:07)

Já uznávám je jediný holinky a to tyhle:

http://www.war44.com/showthread.php?t=1232&pagenumber=

Reklama

Přidat komentář