Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Simona (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Myslím, že to udělá a změní ona nick a bude pokračovat dál. Už se na to těším.

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Úplně nechám stranou Kláru na sto způsobů a musím říct, že ty záplavy úplně nesmyslných příspěvků kopírováných dokola jsou silně otravné a domotivující, takže pokud autorovi jde o to všechny tady otrávit, tak na to jde dobrým způsobem a klobouk dolů před jeho vydrží! Tak dlouho sem psát takové hovna to dokáže opravdu málo kdo a musí kromě tvrdohlavosti mít fakt hodně volného času.

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Čau, hledal jsem tě já, z těch hovad si nic nedělej, to je tady normální, pořád za někoho fejkaří nebo napadají.

Tom (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Vykadila by ses přede mnou abych se mohl dívat?

A (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

tato diskuze, při vší úctě k přispívajícím přece již dávno není o nějakých holkách ale o tom, jak se chovat na internetu a hlavně čemu věřit. Zmiňovali jste komentáře Kláry a Libora k nové situaci. Jenže takových komentářů ve stylu Kláry nebo Libora tady může někdo jen trochu jazykově obratnější napsat deset za chvíli. Takže to nevypovídá vůbec o ničem, nevíte ani kdo to napsal. Přitom by stačilo tak málo. Zaregistrovat si nick Klára. Jenže to z nějakého důvodu není vyhovující. Zato je vyhovující psát sem fiktivní příjmení, adresy, Proč asi? Ptám se vážně, jednoznačnou odpověď neznám.

Hm, (Po, 7. 6. 2021 - 21:06)

A proč nejsi zaregistrovaná ty?

A (Po, 7. 6. 2021 - 21:06)

Já nemám problém s psaním příspěvků, nemám potřebu psát o své identitě nebo nějak hlídat zda někdo nepíše za mě. a obhajovat. Myslím jen, že někdo kdo potřebuje dokazovat, že příspěvek psal on, má možnost se zaregistrovat. Mohlo by to být řešení. Zde jsem občas četl jako na jiných vláknech a málokdy něco napsal k pissu. K tomu identitu nepotřebuješ.

Pepa (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

No tady to teda dopadlo.

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Co furt máte s trollením? Nechápu. To opravdu nedokážete přijmout, že existují i další lidé, co si spolu povídají a mají na něco nebo někoho jiný názor? Prostě nám víc vyhovuje Klára, co píše v těchto dnech a ta vaše nás nebere tak oddaně jako vás, abychom se nad ní denně udělali a je to vaše věc klidně to dělejte, ale nechte žít a komunikovat i ostatní.

Kikina (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Lidičky, kašlete na ty spamáky. Všem co tady četli původní Kláru musí být jasné, že tato nová Klára,co se vydává za původní je cílená provokace. Viz Roayal. Je zbytečné s nimi přece diskutovat. Takto okupovali i jiná vlákna a když na ně všichni přestali reagovat,zkoušeli to chvíli jako si psát a podporovat se mezi sebou a pak přešli na jiné vlákno. Jim jde jen rozviřit diskuzi. Trolení jako prase. Navrhuji Kláře...té pravé, aby pokračovala, ale změnila sama svůj nick nebo jiné vlákno. A přeji také zítra úspěch.

Roayal (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Díky. Souhlasím.

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Takhle pánové, já být ní, tak po tom co jste tady dnes předvedli, tak bych si ten nick naschvál nezměnila. Jako žena. Můj názor.

Roayal (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Myslím,že celá polemika je zbytečná. Klára ať sem píše, v pohodě, ale já ji také vyzývám,aby se odlišila a psala pod jiným nickem . Klára a Libor tady byli a psali o dva roky dříve, proto by bylo přinejmenším slušné je respektovat a nemást ostatní stejným nickem Klára . Pokud je to pro ní problém to udělat,pak nebývám stejný závěr, že se jedná o cílenou provokaci. Nová Kláro, jsi ochotná respektovat něčí zavedený nick a vytvořit si svůj?

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Oceňuji slušně napsanou výzvu a toleranci, ale co tím, když původně to prý naopak psala ona a ta maturující navázala na ní?

Roayal (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Ale to není pravda a Klára Jsnoušková to zde několikrát potvrdila ,včetně Libora. Navíc,pokud čtěte příběh kontinuálně musí vám to být jasné už z psaného textu .

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Nic ve zlym, ale všiml jsi si, že ta začínající Klára a ta co příšla píšou stejným stylem? Jen jakoby dozrála? Kdežto ta erotická z toho udělala jakousi karikaturu?

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Čtu a právě proto vidím ty rozdíly, kdy zpočátku tam nebyly ty zdrobněliny a dramata a další věci jako v pozdější době. Prostě psala o čůrání, ale to příšerný pipinkovani a dramata o nemocích, sledování a další se objevily až později.

A (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Chápeš to mylně. Navíc co je pravda u neregistrovaných nicků, obzvlášť když u té tedy za mě navazující Kláry, se jedná o fikci i když na základě minulosti? Pokud to píšeš ty, a já to netvrdím, tak se nad tímto zamysli. To že nějaký Libor, nějaká Klára pátá, dvacátá něco potvrdí?

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 20:06)

Jestli jí budeš říkat tohle tak si ten nick nezmění. Byla tady první ale psala krátce. Ta druhá píše dlouho a sex a to je tady důležitý. Ale proč nepsat i něco jiného ze života mladé holky. A to napsal dobře.

A (Po, 7. 6. 2021 - 19:06)

S pobavením čtu, jak vás původní Klára vytáčí. A jak se ukazuje úroveň příznivců Liborovy Kláry. Jinak ji tady zdravím, i když tady už asi není, holka chytrá.

Reklama

Přidat komentář