Reklama

výprask

Josef (So, 30. 4. 2022 - 22:04)

Náš Martin byl prve bit na chodidla. Je mu jedenáct a od kamaráda přišel v devět večer, místo v sedm večer. Tak se musel hned v předsíni zout do bosa, naklusat do pokojíku, v pokojíku se položit na břicho na postel a nastavit ty jeho bosý nohy. A pak byl bit na chodidla za ten pozdní příchod. Dostal takovou kulatou dřevěnou tyčkou od starého ramínka. Na každé holé chodidlo dostal deset ran.

Lucie (Út, 3. 5. 2022 - 21:05)

Plakal?

Josef (So, 7. 5. 2022 - 16:05)

Ano, plakal.

Juras (Po, 25. 4. 2022 - 10:04)

Je to zvláštní. Sám si dám klidně více nástroji za sebou i za použití te vody. Musím se přiznat, že moje introvertnost je asi fakt velká ten faktor někoho dalšího v procesu mě fakt dokáže rozhodit. Jsem si na ten selfspank tak navykl, že to už asi nezměnim.

Juras (St, 20. 4. 2022 - 21:04)

Jo taky napřed by měl někdo kontrolovat tu teplotu té vody i toho radiatoru ne, aby si někdo jiný spalil zadek. Já jsem šel do toho tenkrát naplno, ale je lepší když se to pohlida.

Juras (St, 20. 4. 2022 - 21:04)

To je mi líto. Já jsem to chtěl dát spíš těm kdo za a dostavaji třeba jen varekou. Nebo se zajimaji o výprask. Sám jsem samospanker od 10 let podle těch se kterými se bavím jsem prý samospanker anglicky selfspanker na velmi vysoké úrovni. Vyprasku jsem si dal nespočet a jsem také silnější než vaše neteř takže mě to bolí víc. Jako motivace jsem měl spank na střední kde to bylo druhým koncem placacky na mouchy. Co se ještě dá dělat je kombinovat nástroje udělit výprask jedním a následuje druhý co osobně doporučuji je přidat vodu a udělit na mokrý zadek. Co ještě se dá dělat dále mokrý zadek o různé teploty té vody a jako moje dětská radost na závěr nahrivat zadek o radiator. Znamená držíme ho na něm a počítáme třeba do 10 po několika sadách. V paměti mám rozpálený zadek se kterým jsem chodil spát. To mi bylo asi 11. Jinak bych chtěl poznamenat že nejsem masochysta a napr krev rád nemám. Řekněme že to jsou vyprasky a metody takové střední úrovně.

Lucie (Čt, 21. 4. 2022 - 22:04)

Ona dostala ten samovýprask spíše příkazem, takže by se tomu stejně nevyhnula. Její mamka tohle nepreferuje a já sice někdy moje děti takto trestám, ale u ní mi to bylo blbé

Juras (Út, 12. 4. 2022 - 16:04)

No jenom, aby si někdo nemyslel že jsou věci ze kterých nemám nahnano. Jsou velké padle plastové padle široký řemen a skotské tawse. Jeden člověk mi napsal že má tawse a myslím že určitě i ten strap široký řemen. Co prý je uplne peklo je plastove padle z lexanu. Jsem v kontaktu s osobami které mají např 6 rakosek ruzne řemeny . Zatím mi nevychazi čas, ale asi se někdy s nima setkam.

Juras (Po, 11. 4. 2022 - 12:04)

Hele já vám to předám všechno vždycky jsem chtěl něco vymyslet a předat světu bohužel to nešlo podle plánu tak vám předám metody pro samovyprask a věci s tím spojené. Pro náš samovyprask je nejdůležitější přenést do nástroje co nejvíce energie bez použití velkých rozmachu musíme najít něco co kompenzuje rozmach a sílu.U vareky je zapotřebí držet rukojet úplně na konci a mít ji vareku co nejdál od zadku pootocenim zápěstí zároveň s machnutim předáme varece co největší energii. U kabelu to je vlastně podobně tam sem na sebe nejpysnejsi. Vymyslel jsem to tak že můžete hadat haha. Držíme kabel u pravaku pravou rukou nahore ve výšce krku nebo ramene a teď pozor druhou rukou pod tou pravou držíme naply kabel. To je z důvodu že naply sebou nese větší množství energie. Umisteni máme u levého ramene a ránu takto povedeme na pravou stranu. Zároveň pustíme naply kabel s mávnutím na pravou stranu. Tím secteme dvě energie jedna je z napnutí kabelu druhá ze svihu. Kabel pak pristane koncem na zadku je třeba mít dobře nastavenou délku.

Juras (Po, 11. 4. 2022 - 09:04)

Já to ještě doplnim. Je třeba napřed oskubat ty malé vetvicky případně ty výstupky odrezat nebo je nechat ale tím se zvětšuje možnost poranění. Odrezat to moc nejde já na to mám podobný nůž jako rambo jenom menší s pilou na jedné straně takže to dělám tou pilou. Ve dvou se prutem dá vyplatit mnohem lépe. No nějaké tipy pro samovyplaceni mám. Délka je asi 75 cm držíme za konec vždy musíme machnout tak aby byl slyšet výrazný svistot. Ten je ukazatelem te bolesti a to velmi přesně. Takže ruku co nejdál za sebe pro praváky pravou pro leváky levou. Pokud jsem pravak tak se snažím a toto je důležité tímto jde bolest a efektivita nahoru, aby konec prutu nepresahl levou polovinu zadku, aby koncil třeba v té tricvrte poloviny. Pro levaka to bude platit to samé jen pro pravou. Toto zajistí výraznější pruhy na té vzdálenější půlce i se mírně natecou. Co já doporucuji jako další věc je hodně si natrenovat svihy a snažit se, aby byl svistot co nejpodobnejsi jak machnutim před sebou tak zasebou. Ono se poslouchanim a zkousenim dá dost přiblížit tomu jak to zní naplno. Na bolesti to je poznat okamžitě. Co se týče dalších možností můžeme mít mokrý zadek to je o něco lepší. Případně můžeme mít mokrý prut třeba ve vazi jenomže mokrý nevydrží dlouho on se rozpadne. Tak tento postup pokud dodrzite je zatím nejlepší metoda pro samovyprask. Pokukuji ještě třeba po hadicce na stáčení vína uvidíme.

Lucie (Út, 19. 4. 2022 - 22:04)

Moje neteř má problémy ve škole a tak si zkusila dát samovýprask podle tebe. Bolelo jí to a měla v očích slzičky, ale říkala mi, že má teď motivaci se učit, aby měla dobré známky, protože si chce dát za 3-30 ran atd. Možná budeš později důvodem dobrého prospěchu mé neteře

Juras (Ne, 10. 4. 2022 - 22:04)

Já se třeba divím častému používání těch vařek. Já jsem na nich začínal umím si jimi dát klidně do modřin. Jenomže to má několik chyb jedna z nich je postupný nárůst bolesti spojený s dlouhou délkou vyprasku. Pro účinek je třeba dát dost ran a dlouho to trvá. U prutu můžete dát nižší počet. Bolest je hned a obrovské plus je ticho není tam to u vareky je hluk pleskani. Další výhoda je svistot takové máchnuti ve vzduchu okamžitě vyvolá strach. To znamená kratší tiší výprask. Další věci je síla u prutu stačí jen třeba i pohnout zápěstím. Co se týče dvou konců bezpečnější je dávat tím tlustsim. Já mám svůj prut asi týden a stále uciny. Tlustý konec má 9mm slabší asi 6.slabsi může víc poranit. Tenčí víc stipe a jako víc jak kabel a to mám pouze pruhy. Já si kůži proseknout nechci protože takto se můžu vyplácet každé 2, 3 dny stipe to mnohem víc jak vareka. Vyplatit se tím dá od každého ovladatelnost je u prutu mnohem větší než u kabelu kde neni. Zvládne to i malé dítě takže klidně i mezi spolužáky nebo v partě či od kamaradu. Kdo dostává varekou opaskem může si to klidně zkusit sám na sobě a ani to nikomu nerikat. Kolem 19 hodiny jsem se vyplatil tím tlustsim koncem do pruhu asi 45 ranami ano tak asi ze 75 procenty urovne zadek stále mírně zne. U té vareky si myslím že už by to nebylo.

Eva (So, 9. 4. 2022 - 16:04)

Náš devítiletý Matěj byl prve bit. Dostal výprask přes ruce. Měl zákaz her na počítači a porušil ho. Musel se postavit doprostřed pokoje a nastavit ruce. Dostal malou vařečkou, ale pořádně. Teď brečí a chladí si ruce pod studenou vodou.

Petra (St, 8. 6. 2022 - 09:06)

Ahoj, jejda, když už tam mu dej vařechou, ale přes prdel!! ruce to je blbost! vzpomínám si ,jak mě mamka u domácích úkolů flákala právítkem přes ruce, to fakt neee!! Já dávám dceři na zadek když už

Tomáš (So, 9. 4. 2022 - 13:04)

http://imgway.cz/s/hi2J - Takhle mě mamka trestá no. Má dvě vařečky a dostávám někdy jedním, někdy oběma konci. A někdy jak dostanu nasekáno, tak musím být nahý a svázaný, kdy my mamka přiváže jeden konec za nohy a druhý za ruce a musím klečet a čúrat do lavoru. To je trest na jednu nebo dvě hodiny. Dneska se nakupily průšvihy a tak mě seřezala a pak jsem klečel 2 hodiny, ale už to mám za sebou.

Default User Image
Milouš. (St, 24. 1. 2024 - 16:01)

Ahoj Tomáši , já trestam za pozdní příchody , nedbalost , odmlouvani , neuceni se , atd. Pokud by jsi měl zájem , napiš mi na:  [email protected]

juras (Čt, 7. 4. 2022 - 20:04)

Dá se to vezt z leva doprava i zprava doleva. Určitě se přiznám k tomu že si neumím dát prutem. Tam cítím že je švih omezený. Taky si myslím že ty kabely nejsou nijak vyloženě vhodné. Ta bolest je taková nezdrava. Prut je lepší ikdyz jsem ho nikdy neměl naplno i tak dělá pruhy a ta bolest je taková čistší možná prirodnejsi či přirozenější. Na výprask je vhodnější. Kabel mi dělá taková oka smyčky někdy se to jakoby vypali a zustavaji modriny.

Juras (Čt, 7. 4. 2022 - 20:04)

Ne já mám zájem o výprask rakoskou. Já se sám nesetrim ránu kabelem vedu rozmachem od ramene obloukem kolem bricha až na zadek. Modřiny mám několik dni.

Ahoj,moc rád bych dostal pořádný výprask od ženy,na holou,připadně přes chodila.

Návštěvník (Čt, 10. 2. 2022 - 10:02)

Měl by ses léčit nebo zabít masturbace nad týráním dětí opravdu není normální

Reklama

Přidat komentář