Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Už jsem toho nakecal dost. Sláva Slávkovi!

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Nesmysl, že stát nesmí zvyšovat daně. Stát musí zachovat stát, ale protože tam jsou psychopati a byli by pokud by byl zvolen i vrchní Wheezel, tak se snaží zničit stát.

Co znamená že zruší třeba léčbu zubů. Tak zejména to, že již stát nestanoví cenu zubu a že ty zuby budou mnohonásobně dražší a čekací dobu taky nezajistí a budou nekvalitnší, tak je to téměř se vším.

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Tak, tak, bohužel v dějiných blízkého východu běžná epizodka násilí, podobné tomu 2004.

Default User Image
15.10. (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Nepřekvapuje mě to, porodník a jeho vznešený úřad z pohledu symbolického těla nemocnice a tou je široká pánev, která ochraňuje zúčastněné. Jejich pohled na svět, ohrožení dvou a více životů je natolik fascinující, že určitě nejde odolat. Těhotenství je vnímáno jako stav, který neohrožuje život ani zdraví. Jen připomenu. Když tomu tak není ani rodina nevěří, že lékaři udělali maximum. 

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

 

„Israel byl v té době dávno před každým jiným  a basta! 

A i kdyby ne,pořád se bavíme o starodávných národech ,které již neexistují.

Babylon....Filištíínští...Asyrie...Egypt faraona…“

(ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 10. 2023 – 17:10)

 

Sádelníku, říká ti něco datum 14. května 1948? 

 

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Datum  a okolnosti vzniku Izraele už jsme probírali, ale Jahoda si jako obvykle píše svoje vlastní dějiny. Vsadím se, že podle něj vznik USA deklaroval Velký Manitou, když tam ještě pobíhali dinosauři. :-))

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 10. 2023 - 12:10)

prd moje dějiny! To jsou dějiny všeobecné a ty praví,že Paklo je plné hříšných pyšníků co to mysleli dobře a scházelo jim mateřské pohlazení.

Paklo nesnese přítomnost Boha a když se Kristus jen přiblíží v Paklu,tu duše věčných zatracenců kvílí děsem a hnuseplném odporu a prosí Boha,aby odešel.

Ale to jim nebrání v tom,litovat sama sebe,svalovat své viny na jiné a proto nenávidět všechny a sebe pak taky. Taková duše v Pakle touží po lásce,uznání a pochopení...nic se jí ale nedostane,neb je již satanovým majetkem a satan na nějaké city zatracence zvysoka sere!

Taková duše v plamenech pakelných hořekuje řka: Já za to nemohu jaký jsem byl darebák...ano,lump,lump,lump a ubližoval dsem okolí,ale za to mohou oni,ti všichni druzí a proto mě musí pochopit.Je to jejich vina,já jsem nevinnej,JÁ JSEM NEVINNEJ!

Mě zaujalo video islámského teroristy s israelským dítětem v náručí jak se s mím mazlí.

Proč to dělá,proč to děla? Když řezal hlavy,popravoval puškou a mučil,upaloval ty děti ?

Protože je Pakle !

A trpí přesně tou psychologií zatracení,kterou jsem nyní popsal!

Paklo je místo zatracení na věky věkův Ámen a na nějakou sebelítost bez sebereflexe Stvořitel po té,co byl soud stanoven nebere ohled.

Islámský terorista je proto v Pakle!

Belzebul,luciper.iblís a leviatan,falak,ten anděl ,markýz a had ho maj v pazourech a dávají mu vyžírat muka ohně jezera pakelného,božího hněvu již nyní,za jeho života!

To jsou ti služebníci samotného raracha,Pakla a démon je jejich temným andělem.

Jsou již v Pakle a zažívají zatím jen muka bloudění,to jsou muka pozemská,ale až zermrou  a pudou ihned za satanem,zažijí i muka pakelná.

Muka pakelná. Co oko nevidělo a ucho neslyšelo,to je v Pakle! To jsou takové hrůzy,že pohled na ně by smrtelníka odkrágloval na místě ihned! Tak strašlivé to je v Pakle!!!

A na věky !!!

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Je fakt, že jediným plenitelem široko daleko se v nástupu Muslimnů stal Aláh, který vše rovnal se zemí. Bavíme se tedy spíše o civilisacích a jejich podobě, nemoralisuji. Ono co jsou Slované zač je vidět nyní, prostě dokazují si respekt válkou a zabíjením, vlastně strašně primitivní.Vidět, že stát jim prakticky nic nedá, jen je odírá.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 10. 2023 - 06:10)

jedná se především o lid Israele.

 Tak tento lid,národ Israele obývá oblast Palestiny od příchodu při exodu z Egypta.

Jak to bylo před tím nevím,nejsem historik,ale Bible Svatá říká,že lid Israele se dostal do Egypta spolu s Josefem,tudíž je logické,že nějaké ty israelské kmeny museli být v té oblasti BV i před exodem .

Třeba Jericho ,to dobyl Jozue a Jericho je jedna z nejstarších archeologických památek na světě.

Co se týče Státu Israel,tak ten tam byl taky,viz první chrám a král David,král Šalamoun.

Pravda...David byl takový Saddám Husain a nebyla to zrovna ikona morálky,.ale byl to král a kraloval Israeli.Šalamoun reputaci po Davidovi napravil.Tohle vše bylo ve starozákonní době tisíce let před n.l. I když Řím Židy v r. 77 zmasakroval a vyhnal do diaspory,stejně tam ten národ v omezením množství zůstal a pak i časech nadvlády Islámu až do nynějška. 

Celý ten šramot kolem Palestinců začal po 14.5.48 a pak i získáním Svatých míst Islámu IDF v 60-tých letech,do té doby muslim a Žid vycházeli vedle sebe docela v pohodě,navíc islámští vládci byli proslulí svou tolerancí k Židům a to po celém islámském světě. Nejen v Palestině,ale i v osmanské říši..i tam byl Žid od muslima dobře toletován a to až tak,že spoustu Židů utíkalo z křesťanské antisemitské  Evropy do osmanské říše. V Evropě byl hnusný antisemitizmus.

Ty hele Cyniku,tam se našly vlajky a symboly ISIS,to je jasné přihlášení k světovému terorizmu a ten je nepřítel celého lidstva. 

Bojuje proti němu na svém uzemí i Rusko.

Jasný důkaz,že s tolerancí je v současnosti konec ,jo a měl jsi pravdu,teror se může z Gaza rozšířit i do Evropy a s tím se Al Kaida nikdy netajila.

Mě teda Palestinci dosti zklamali,měl jsem je za lidi,ale po řezání hlav dětem ,jejich mučení a upalování k těm teroristům nic necítím,jejich osud mě nezajímá.

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

ANO, jsou to neskutečné prasárny, taková je ale válka, nemá smysl toto dávat do popředí kamer, je to to nejodpornější v celém světě a nynější doba opět využívá možnost to dát na obrazovky, byť pokrytecky zakryté páskou ty identity, nebo začtverečkované ta zranění, dnes už ani to ne.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

tam se jedná hlavně o ten ISIS a jeho symboly.

Upalování,řezání hlav,popravy unesených lidí,přihlášení se k Al Kaida a světovému terorizmu

Tohle už není hnutí odporu,to je světový terorizmus a nepřítel lidstva,oni vraždí uplně všude a rozsívají nenávistTohle už není žádné hnutí odporu.

Kdyby se ten Palestinec odpálil a vzal sebou vojáky IDF,toto není možné schvalovat,ale není to světový terorizmus napojený na Al Kaida. Byl by to čin odporu,oni ti IDF taky nezůstanou nic dlužni. Dalo by se to se zatnutámi zuby skousnoutr,ale praktiky ISIS jako upalování,řezání hlav a radost z páchání zla není žádné hnutí odporu proti okupantům,Tohle nebude svět tolerovat 

A svět se bude bránit

Jestli se to rozleze i do Evropy tak ano. Tam by pak Mossad dostal volnou ruku jako po teroru v Mnichově,Evropa věděla kdo vraždí Araby namočené v Ol. hrách  v Mnichovu a tolerovala to.Nikdo proti zabijákům Mossadu nezasáhl a oni měli volnou ruku.

 Nyní to dopadne uplně stejně.

Naoko podpora EU Palestinců a posílání peněz tam .to je nutné,ne všichni Palestinci jsou bojovníci,jsou tam i děti a staří lidé a u sebe tichá tolerance a podpora isr, Mossadu a jeho aktivit.Dělo se tak doposavad a nyní bude ještě víc .Islamisté ze západních zemí mizí beze stopy ve věznicích CIA,anebo někde v arabských zemích  a vlády EU to tolerují a vědí uplně o všem.

 

 O Americe netřeba mluvit,ta AL Kaida a její ideologii normálně žere,tam si teroristi ani neškrtnou.  Dle hesla divokého západu...Spolu jezdili,spolu visí ,tak terorista dostane kulku a bude.

Pro pal. hnutí odporu je nyní důležité přesvědčit svět západu,že jejich hnutí odporu není napojené na Al Kaida a IS,jinak nejen že ztratí toleranci západu,ale můžou se do toho vložit i Američani a o operacích SEALs se nikde nemluví,ty jsou tajné. A přesně takhle to taky dopadne

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

Konsolidační balíček je především mimořádná prasárna vlády, která se nezná k předvolebním slibům, že nebude zvyšovat daně, a co víc, nejen fialový blábolil sprostě lže, že slibovali nezvyšování daňové kvóty, nikoliv nezvyšování daní.

Takto primitivním lžím může uvěřit jen naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence).

 

„Koalice SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) v programu pro podzimní sněmovní volby zdůrazňuje nutnost ozdravení veřejných financí. Na pátečním online zahájení kampaně to řekl její lídr a šéf ODS Petr Fiala.

„Musíme zastavit šílený státní dluh a dostat zemi do rozumných rozpočtových kolejí. Garantujeme přitom, že uzdravení státních financí se nebude konat cestou zvyšování daní. 

Pětikoalice před volbami do Sněmovny v roce 2021 na billboardech slibovala, že nebude zvyšovat daně. „Žádné zvyšování daní! Stát musí šetřit na sobě, ne na lidech,“ uvedla například na sociální síti KDU-ČSL 20. května 2021.

„Zpřísníme rozpočtová pravidla a rozpočet už nebude trhacím kalendářem, který vláda nebere vážně. Vystavíme stopku zvyšování vládních výdajů,“ stálo v příspěvku lidovců. 

Podobně se vyjadřovala i ODS. „Pro společnost, ekonomiku i stát je lepší, když peníze mají k dispozici lidé a firmy. Věříme, že právě lidé a firmy vědí nejlépe, jak své peníze utratit,“ hlásala 10. května 2022 ODS na Facebooku.

Vedle toho sám premiér Petr Fiala loni v říjnu v pořadu Napřímo pronesl, že jeho vláda nebude zvyšovat daně domácnostem. „Nebudeme zvyšovat daně. Tečka,“ zdůraznil tehdy v pořadu.

(https://1url.cz/3ulLp , 12. května 2023)

 

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

"Nápad na zvýšení daně z nemovitostí je opravdu nebezpečný. Nechápu, proč by měl stát trestat někoho za to, že si pořídil bydlení. Kromě toho se vyšší zdanění promítne do ceny nájmů a jediný, kdo na to doplatí, jsou právě nájemníci. To není správná cesta. My naopak chceme digitalizaci, zjednodušení stavebního řízení a nízké daně,“ prohlásil před necelými dvěma lety.“ 

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stanjura-si-dal-vlastnaka-Siri-se-jeho-slova-Z-roku-2021-736051, 12.05.2023)

Vše je tedy samozřejmě lehce dohledatelné, včetně mnohého obrazového materiálu z volební kampaně, na níž se ti pětislepení vykurvenci doslova tlemí obyvatelstvu do ksichtu a lžou, až se jim od bezectných tlam práší.

„Žádné zvyšování daní! Stát musí šetřit na sobě, ne na lidech,“, cituji v předchozím příspěvku vykurvené a prolhané lidovce… 

Ti vykurvenci samozřejmě lhali nejen před volbami, ale i po nich, souvisle a nepřetržitě.

Slibovala ta pakáž snížení spotřební daně z nafty  o 1,50 Kč (bez DPH) až do konce roku? Jistěže ano. Předčasně zrušeno v půli letošního roku.

Slibovala ta pakáž sedmnáctimiliardovou podporu zákazníkům tepláren? Jistěže ano, také zrušeno:

"Vláda hodila přes palubu zákazníky tepláren a neplní své programové prohlášení

Vláda na návrh Ministerstva průmyslu a obchodu rozhodla o zrušení podpory zákazníkům tepláren, kterým loni v prosinci slíbila na úhradu zvýšených nákladů na teplo vyplatit 17 miliard Kč za rok 2022 a 2023. Stalo se tak téměř 4 měsíce poté, co byla v červnu získána notifikace programu u Evropské komise. Vláda tak nejen hodila přes palubu zákazníky tepláren, ale poškodila svou pověst i u Evropské komise, na kterou byl vyvíjen tlak, aby podporu schválila co nejdříve." (https://1url.cz/julLG)

 

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

"Ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) oznámil, že kabinet škrtne celých 38 miliard, kterými letos lidem a firmám dotuje náklady na přenos a distribuci elektřiny.

„Z rozpočtových důvodů si to prostě daňoví poplatníci nemohou dovolit a my jsme zvolili v rozpočtu jiné priority než plošné dotování například regulovaných složek ceny elektřiny či plynu,“ řekl.

Rozhodnutí kritizuje sněmovní opozice. Varuje před vyššími cenami elektřiny pro domácnosti i pro firmy. „38 miliard korun za regulovanou část energie, to znamená za přenos a distribuci, se převede na domácnosti a na firmy, což pro ně bude znamenat několik set korun měsíčně,“ konstatoval první místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček.

Možné zvýšení cen elektřiny nebo výrazné zpomalení jejich současného poklesu očekávají i zástupci dodavatelů energií. „Nárůst regulované složky lze ocenit určitě mnohem výše než v minulosti, kdy to byly jednotky procent, řekl bych kolem dvaceti procent a výš. Přesnou částku samozřejmě určí Energetický regulační úřad,“ dodal výkonný ředitel Asociace nezávislých dodavetelů energií Jiří Gavor.

Kabinet zároveň rozhodl o tom, že přestane za lidi a firmy platit zákonnou podporu obnovitelných zdrojů energie. Ušetří tak dalších 17 miliard. Lidé a firmy tak budou od ledna platit zhruba 600 korun za každou spotřebovanou megawatthodinu. Domácnost s průměrnou spotřebou 2,5 megawatthodiny za rok tak podobně jako do konce září 2022 začne znova přispívat zhruba 125 korunami měsíčně."

(https://odkazovac.cz/vlada-seskrta-dotace-na-energie-vic-zaplati-lide-i-firmy-419413.html)

Cože to blekotali vykurvení a prolhaní lidovci?

„Žádné zvyšování daní! Stát musí šetřit na sobě, ne na lidech,“... 

 

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

Takže ještě jednou: „Žádné zvyšování daní! Stát musí šetřit na sobě, ne na lidech,“ uvedla například na sociální síti KDU-ČSL 20. května 2021.

Z údajů v předchozím příspěvku jasně plyne, že ti pětislepení lháři a nýmandi zatížili obyvatelstvo sumou 55 miliard korun ročně jen v souvislosti s elektrickou energií…

Stát musí šetřit na sobě, ne na lidech?

To by ovšem znamenalo drasticky osekat výdaje státu, nikoliv podnikat nehorázné rabování účtů a peneženek občanů.

Každá nestátní firma v potížích hledá úspory sama u sebe, i za cenu drastického snižování nákladů, i za cenu snižování mezd, či propouštění.

Činí tak vykurvená kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy? Zlaté oči, neboli ani hovno…

Je vůbec možné, že tu pakáž je ještě někdo ochoten volit?

A co dělají „hlídací psi demokracie“, tedy žurnalisté, mnohdy však spíše žurnalisté? Proč to těm pětislepeným vykurvencům denně neomlátí o hlavy, zejména ve „vyvážených a objektivních“ veřejnoprávních médiích, které platíme sprostou daní, zvanou koncesionářské poplatky (a tu chtějí pětislepení soudruzi také zvyšovat)?

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

 

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 07:10)

...mnohdy však spíše "žurnalisté"? (čili děvky prodejné).

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

Komentáře netřeba… 

 

„ Zatímco Fialova vláda prosadila rozsáhlé škrty a zvyšování daní, ministerstvo vnitra připravilo masivní reklamní kampaň za 42 milionů korun, v rámci níž budou ve vlacích a na plochách ve městech a obcích vylepovány plakáty, které mají občanům ukazovat, jak vláda řeší jejich problémy. 

„Komunikace, to je jedna z asi osmnácti disciplín, které vláda Petra Fialy nezvládá. Je zbytečné se dohadovat o pořadí, ale na žebříčku bude asi hodně nahoře,“ glosuje spisovatel a novinář Ondřej Neff v internetovém deníku Neviditelný pes. „Vláda to ví a rozhodla se tomu čelit, a jelikož komunikovat neumí, šla na to nehorší možnou cestou. V době úspor, v době inflace a poklesu životní úrovně a vzestupu cen oznámila, že si vezme ze státní kasy padesát mega na samochválu. Vzedmula se vlna nevole,“ píše publicista. Dále pokračuje: „Ale ukázala se další disciplína: jakmile se tahle parta rozhodne, že uskuteční nesmysl, udělá to, i kdyby čert na koze jezdil. Zdá se, jako by si říkali, příští volby stejně projedeme, tak si aspoň do té doby užijeme.“

„Takže jedu po silnici dálničního typu (možná je prohlášena za dálnici, to je taky metoda, jak se budují u nás dálnice, že se změní kategorizace) a z megabillboardu, který má být dávno zbouraný, protože jsou billboardy u dálnice zakázané, na mě zírá samolibě se usmívající Petr Fiala s nápisem RESTART ČESKA – Děláme, co je třeba,“ reaguje Neff na novou propagační kampaň organizovanou ODS ve spolupráci s Pravý břeh – Institut Petra Fialy."

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Alespon-minimalni-pricetnost-vlady-No-nedockali-jsme-se-lituje-komentator-744448)

 

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

Po měsících jalového žvanění, slibů, a posouvání termínů dodávek léčiv už z ministra zdravotnictví leze, jak to ve skutečnosti bude:

"Připravte se, že léčiva budou na příděl. Doba, kdy byl všeho dostatek, je pryč, vzkazuje Válek.

Podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) si lidé budou muset zvyknout, že část léčiv bude dostupná jen v omezeném množství a lékárnám na příděl. „Doba, kdy bylo všeho dostatek, je pryč," řekl MF Dnes. Dodal také to, že stát zatím nemá páky, jak donutit výrobce léků, aby do Česka dodávali dostatečné množství preparátů." 

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pripravte-se-ze-leciva-budou-na-pridel-Doba-kdy-byl-vseho-dostatek-je-pryc-vzkazuje-Valek-744449#google_vignette)

 

Že stát „stát zatím nemá páky, jak donutit výrobce léků, aby do Česka dodávali dostatečné množství preparátů“? A co třeba výrobcům za léky více zaplatit? To je snad dostatečná páka, topácký žvanile.

Že je rozpočet v problémech, čili v prdeli? 

Přestaňte sypat desítky miliard do černé, zkorumpované díry jménem Ukrajina, budou prachy na léky.

Přestaňte utrácet stamiliardy třeba za americké stíhačky, placené předem, ovšem s termínem dodání až za déle, než pětiletku, když to ovšem dobře půjde – a budou prachy nejen na léky, ale i na ledacos dalšího.

Řečeno jednoduše – neutrácejte za pičoviny, a šetřete skutečně na sobě, tedy na eráru, nikoliv na lidech. Budete ČUMĚT A BLBĚ ZÍRAT, řečeno slovy sádelníkovými, kolik prachů najednou vyplave.

 

P.S. Výrazivo, ostřejší, než obvykle, považuji při psaní o těch pětislepených vykurvencích za odpovídající a přiměřené… a to se ještě držím dost zpátky.

 

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 15. 10. 2023 - 05:10)

Nevložil jsem nick, ale nejspíš jste poznali, že jde o můj příspěvek.

Anonym (So, 14. 10. 2023 - 23:10)

Řekl bych , že v podmínkách préri, byl zdroj obživy indiánů bizon a půdu obhospodařovat neuměli navíc dostali nesmyslně neúrodnou...takže vyhynuli na nemoci a bídu, hlad, alkohol..

Reklama

Přidat komentář