Reklama

stříkání semene

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 22:10)

Zkus ještě přibrat jeho kamaráda, tedy pokud se nestydíš, to je teprve zážitek a krásné přeplnění, když se střídají.

Anonym (Ne, 15. 10. 2023 - 22:10)

Nevíte, jak se jmenuje v pornu praktika, kdy chlap svůj výstřik rozdělí na anál i vagínu (vystříká najednou obě díry)?

Default User Image
Franta (Ne, 15. 10. 2023 - 10:10)

Miluju, když pořádně vystříknu. Proto jsem už přes 3 měsíce nestříkal, aby konečné vyvrcholení bylo co nejuspokojující. Ale rád bych u toho byl se ženou, která by to sperma ocenila se vším všudy. jsi tu? piš na [email protected]

Default User Image
(Ne, 15. 10. 2023 - 08:10)

Ono jde o výdrž se (ne)ovládnout, vzrušit se a mít dál proč pokračovat.

Anonym (So, 14. 10. 2023 - 08:10)

mrdkou za poradnou kurbu co ty na to.723306947

Anonym (Pá, 13. 10. 2023 - 17:10)

:-))) ... a kulky potřepat a strčít do prdele magor

Anonym (Pá, 13. 10. 2023 - 17:10)

Vystrikam se nejradši na píčku nebo na prsty u nohou nebo na vlasy a oči.

Default User Image
Eva (Ne, 15. 10. 2023 - 17:10)

Do vlasů a do očí skvělé, ale nejlepší je do pičky, to je nejlepší. Když mám narozky a svátek, tak nechám kluky, aby se na mě pořádně vyřádili. Mají zákaz používat ochranu a můžou stříkat jak chtějí a kam chtějí. Jo a ještě o Silvestru. 

Default User Image
stříkač (Pá, 13. 10. 2023 - 00:10)

Já stříkám docele dost ale v poslední době dostříknu asi jenom 10metrů daleko dřív jsem vždycky pokropil matku a ona mi ho s radostí vyhulila.

Anonym (Pá, 13. 10. 2023 - 00:10)

Chtěla by mi ho nejaká kočička vyhonit budu stříkat kam jen budeš chtít.

Default User Image
olivy taky (Čt, 12. 10. 2023 - 23:10)

To je možné záleží dokonce co před tím jí nebo pije ,kdyby jedl třeba tři dny banan tak bude citit banánem mám to vyzkoušené.

Anonym (Čt, 12. 10. 2023 - 23:10)

a kulky potřepat a strčít do prdele magor.

Anonym (Čt, 12. 10. 2023 - 23:10)

Ale když to spolkne, tak to vypadá rajcovně a pohodově, než to někam plivat.

Jojo (Po, 14. 8. 2023 - 20:08)

Mam 49 a striekam pohode prvé dva vistreky idú aj na 2 metre a potom slabne je ich dokopy ale 5 v mladosti som striekal ešte ďalej a asi tak 8 vistrekou raz som prestrelil kamarátku ležala predom ou a semeno skončilo na stene za ňou a posledne vistreki mala vsade

Franta (Ne, 13. 8. 2023 - 16:08)

Už víc jak měsíc jsem nestříkal a nerad bych to vše vypustil jen tak. Byla by tu žena, co má ráda hodně (mladýho) sperma. Jestli jo, ať napíše na email [email protected]

Martina (St, 9. 8. 2023 - 13:08)

u syna ( přes 14) jsem si všimla, že na nuda najednou vypustil nudli. Neumím to popsat, najednou mu z něj obrovsky ukáplo, ale bylo jasně vidět, že to není moč, ale semeno. Takhle mu ukáplo třikrát za sebou, objemem mi to přišlo jak plnohodnotná ejakulace. Pak jsem si ho ještě zavolala a když jsem mu prstem sáhla na konec žaludu, tak byl od semene, takové lepkavé. Přitom mu nestál, ví, že mi to vadí, když mu na nuda stojí. Tvrdil mi, že když má nechanou vzadu předkožku, a já to po něm na nuda chci, jinak bysme tam nešli, tak ho to dráždí. A vymlouval se, že to vytečení semene bylo kvůli tomu. Já ho nenutím, aby měl předkožku vzadu pořád, ale na nuda mi to přijde lepší. Když si ji bude nechávat na stálo, to nechávám na něm. Už je dosti zvyklý, dřív mu přitom stál, teď se už uhlídá. Na nuda jsem v plavkách, i horní díl, sundavám si to jen do vody, dcera podobně, ale nahoře je pořád bez, jí to nevadí. Do vody jdeme v osušce, u vody sundat, zakrýt si klín, já i prsa, podobně z vody. Mně by to přišel napůl incest před synem nahá a nebo aby viděl svoji sestru, nakonec ona sama se začala v 11 stydět. Jsou dvojčata, takže jí je stejně. Mně se moc nelíbí, že na nuda jsou některé ženy zcela nahé, u mužů mi nahota nevadí, ale žena se nemá ukazovat. Mně by zajímalo, jestli někdo z mužů taky zažil takovouto divnou ejakulaci, kdy to bez dráždění v podstatě vyteče, žádné vystříknutí, nejdřív jsem si říkala, jestli se trošku neučůral, ale to vypadá jinak a žalud měl od semene.

Pítr (Po, 14. 8. 2023 - 11:08)

To co synovi odkapává je jednoznačně preejakulát. Tím, že běžně nosí žalud schovaný v předkožce a vy ho pak na pláži donutíte, aby si ho obnažil, je žalud velmi citlivý na nejrůznější podněty. Jako třeba dotyk osušky, ale i teplo ze sluníčka nebo poryvy větru, to všechno ten žalud jemně dráždí a výsledkem pak je, že syn začne tzv. téct. A někteří muži tečou značně. Co mě ale zaráží je, že k tomu syna nutíte. Sama píšete, že vy jste celá v plavkách a dcera má spodní díl. Zvlášť pokud jde o jeho sestru mi přijde pro kluka až ponižující, že ona běžně vidí jeho penis, varlata a pubické ochlupení. Vidí i takové intimnosti, jako je obnažený žalud, erekce nebo odkapávání jeho šťávy, a přitom váš syn pohlaví své sestry vůbec nesmí vidět. Toto úplně nechápu.

Návštěvník (St, 9. 8. 2023 - 16:08)

To mě na nuda stál vždy jako dřevec, všelijak jsem to zakrýval, chodil v předklonu, většinou jsem byl ve vodě a občas jsem se musel uspokojit. Moje maminka taky neměla ráda, když jsem měl erekce. Výjimkou byla kontrola při koupání. Volnost předkožky se dá zjistit jen při ztopoření. Jinak mne vždy zahnala abych se erekce zbavil při onanii.

Návštěvník (St, 9. 8. 2023 - 13:08)

Mohl to být preejakulační sekret, který může z penisu vytékat i hojně. Na omak je kluzký jako sperma, ale není bíllý je jen čirý jako voda. Stalo se mi že jsem měl při mimořádném vzrušení samovolnou ejakulaci bez předchozí onanie. Bylo to před velice vnadnou ženou, s velkým poštěváčkem, která se sprchovala a dosáhla divokého orgasmu masturbací sprchou. Měl jsem naprosto tvrdou erekci a semeno vystřikovalo prudce jako při masturbaci nebo souloži. Ztopoření neodeznělo jako obvykle, protože jsme na sebe stále zírali. I ona měla chuť pokračovat. Umyl jsem si penis, utřeli jsme se a ještě dlouho jsme souložili v její posteli.

Návštěvník (St, 9. 8. 2023 - 14:08)

kluka nic nevzrušuje myslím na nuda. Já mám komplet plavky, holka dolní díl, prsa má malý a jeho to nevzrušuje. Do vody sice nahá, ale zakrytá osuškou, pak aspoň rukama, než se ponořím, navíc on ví, že nás nesmí sledovat, když lezem do vody nebo z vody. Jen ta kůžička vzadu, ale erekce z toho už nemá. Jinak co tu někteří píšou o ejakulacích v 11, tak to budou výmysly. Kluk začal mít ejakulace a poluce až ve 13, dřív fakt ne. Chápu, že někdo trošku dřív, ale i 12 mi přijde dosti brzo.

Reklama

Přidat komentář