Reklama

Polykání spermatu

Anonym (So, 30. 3. 2024 - 11:03)

čuňata jste a prasata vy, co ten hnus žerete....

Default User Image
Sabina (So, 30. 3. 2024 - 10:03)

Polykám vždy 

Default User Image
Silva (So, 30. 3. 2024 - 09:03)

S mámou máme super vztah. Mohu se jí na vše zeptat. Jednou jsem zaní přišla že by mě zajímalo jak chutná sperma. Řekla že ukaždího chlapa je to jiní. Žiju jen s mámou a s bráchou bez otce. Máma mi řekla ať ptej vykouřim bráchu a ochutnám jeho semeno. Zprvu jsem se zarazila. Pak mi řekla že siho stejně honí tak tet mu stim pomůže. Řekla jsem jí že stejně nebude chtít a ona že to by se docela dost divili kdyby nechtěl. Řekla jsem jí že to asi nebudu umět, ale uklidnila mě že natom nic není. Počkej večer aš se osprchne. Večer jsme byli v obíváku. Máma mu řekla ať se skočí osprchovat a pořádně si umije ptáka. Vůbec nechápal proč a ať příjde nahej. Mezitím jsme si s mámou sundali tryčka aby vydělnnaše prsa. Když přišel a ividěl nás jen v kalhotkách tak se podivil. Pak mi máma řekla ať se dobře dívám a učimse. Přivolala bráchu a hned mu rukou uchopila penis který byl tak na půl postavrn. Přetáhla mu předkožku přrs žalud párkrát pohonila a něhem chvilky ho měl jak šutr. To už si ho máma dala do pusi a začla mu ho kouřit. Chvílema mu olozovala žalida a pak zas spět do pusinky. Zachvilku zasténal a začal stříkat semeno do máminy pusi. Když polkla a pustila mu ho řekla mi že sperma má moc dobrý. Že tet ho necháme chvilku odeichnout a pak mu ho vykouřim já. Brácha ani nic neříkal. Asi tak po 10min mi mámá řekla že to můžu xkusit a níčeho se nebojim. Řekla ať mu ho nejprve pohonim aš se mu postaví a šup sním do pusy. Tak jsem bráchovy chytla pêro a začla mu ho honit. Zachvilku byl zas jak stožár. Máma řekla že už můžu a vzala ho do pusy. Chvílema jsem mu ho kouřila a pak zas lízala. Nakonec se mi vystříkal do pusy a já měla mož možnost ochutnat semeno. No přiznám se že sprvu nic moc ale tet už mu ho polikám schutí. Když jsem ho poprvě ochutnala mâma si všimla mejch mokrej kalhotek. Řekla mi že by bylo fér kdyby zas on ochutnal tu mojí štávičku a abych si sundala kalhotky. Ani navteřonu jsem nezaváhala. Pak mu máma ukázala jak na to a sačla mě lízat a brách se díval. Když jsem dosáhla orgazmu mohl nastoupit brácha. Ptala jsem se mámijestli chvíli počkáme jako u bráchy, ale uklidnila mě že holky to maj s orgazmem trochu jiné než můži a že může rovnou. A tak mě brácha začal lízat. I sním jsem dosáhla orgazmu mohl takzas on ochutnat mou štávičku. Nakonec se můžem s bráchou orálně uzpokojovat aniž by to mámě vadilo. Klidně můžem i před ní. Jen nám zakázala mít společní sex.

Anonym (So, 30. 3. 2024 - 09:03)

Napiš e-mail

Default User Image
ewa (Pá, 29. 3. 2024 - 06:03)

Správný názor a proto ho mému příteli kouřím kdykoli a kdekoli je to možné a ráda si vždy pochutnám.

Default User Image
Erika (Čt, 28. 3. 2024 - 11:03)

musím ho milovat.. potom to ráda udělám ne že by to bylo pořád ale jsou situace kdy jsi řekne a i sama, určitě  neutekl za jinačí. jo i zkusily kamarádku i kamaráda na trojku to spíš vyplynulo ze situace. přespávaní pátky přátel tak když ve třech to tak 2X vyšlo a taky polykala ono asi nejvíc nej dva chlapy.

Anonym (Út, 26. 3. 2024 - 09:03)

sperma je humus!!!!!! normální člověk to nemůže polykat!!!!! at si to spolykají chlapi sami!!!!! čuňata jedni!!!! jen čurák to může spolkonout!!!!

Anonym (Čt, 28. 3. 2024 - 00:03)

Mě to třeba chutná a žádný hnus to není!

Chemické složení

Ejakulát má lehce zásaditý charakter (pH 7,2–7,8) a tvoří ho mnoho minerálních látek jako např. zinek, vápník, hořčík a sodík. Současně obsahuje také fruktózu, vitamin C, cukry, kreatin a více než 400 druhů bílkovin.

Neobsahuje to nic špatného. Ale také to nekonzumuji. Je zřejmé, že to bude záležitost pro fajnšmekry. Na polykání a konzumaci je pro mě hodně příjemné a velice si toho cením, že se touhle fází o hodně protáhne ta slastná chvíle, při které sperma začnu “servírovat”. Někdy se to protáhne a povede až k dalšímu přídavku. A to dělám obzvlášť rád, když vím, že i druhá strana z toho má radost. Ale fakt je, že nálada na to ze strany ženy není pořád. 

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 06:03)

baví jako kouření i tvrdší ale polykaní sem nechala měla kluka stačilo jen v puse a druhý den my nebylo dobře jako by měla slabou chřipku horkost... nevadilo ale po zkušenosti raději ne mám nového to nemám nic ale nechala toho... třeba se k tomu vrátím ale momentální kluk mu nevadí jo ukážu mu to v puse mu stačí to že mám.

Default User Image
Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 07:03)

Dej si pár vodek pro desinfekci a zkus to znovu. Nech si semeno nastříkat do krku, to nebudeš tak vnímat jeho chuť.

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 18:03)

LÍzač mušlčřek

Ahoj najde se tady Žena která má ráda orální dlouhý sex od Chlapa nápis na email [email protected]

Default User Image
Ola (So, 9. 3. 2024 - 20:03)

Taky hlavně záleží " Jak " mu to uděláš. Ono vykouřit nebo mu to udělat, že se na to bude příště těšit, je obrovský rozdíl.

Anonym (Ne, 10. 3. 2024 - 22:03)

Mám pocit že doslovně kopíruješ slova jiné.

Default User Image
Mira (St, 6. 3. 2024 - 23:03)

Polykam chce to moje žena. Vždy po vykoureni mě to dá do pusy. Př tom vím že ostatním polykaka ona. Mě to nespolkla nikdy  

Anonym (Čt, 7. 3. 2024 - 15:03)

Ono hodně záleží na chuti semene, jak se muž stravuje, jestli je kuřák nebo ne, jak je na tom zdravotně. Někdy má chuť skvělou, nasládlou, jindy je nahořklé až slané. 

Default User Image
Mira (Čt, 7. 3. 2024 - 15:03)

Mám dobre semeno ale ona chce ať to vždy spolknu já. Vzrušuje ji to a říká že když už to dělá takto chce aby to tak už zůstalo. 

Anonym (Ne, 10. 3. 2024 - 22:03)

Od jiných jí to chutnalo a Tobě to nedopřeje? 

Default User Image
Mira (Ne, 21. 4. 2024 - 11:04)

Jo mne jedinému nikdy nespolkla . Při tom vím ze jednu dobu na zábavě vykourila každému kdo chtěl. Jako zkoušel sem ji už mockrát přemluvit ale vždy stejný výsledek. Pohrozilila ze jestli to nespolknu už mě nikdy nevykouří.

Anonym (St, 6. 3. 2024 - 13:03)
  • Ano dám si jeho dávku semínka, a holky, chutná mi.
Reklama

Přidat komentář