Reklama

Obřízka

TonyV (Po, 17. 4. 2017 - 22:04)

MUDr Sokolovi napsal ten katolický kněz výstižně: "že pán Sokol zarábá na ludskej hlúposti.

Tony (Po, 17. 4. 2017 - 22:04)

to co napsala Smajlinka je...Žel, i takové jsou.

Tony (Po, 17. 4. 2017 - 21:04)

Nikde na těch klukách mne neodstříhli. U nás v ČR na rozdíl od Něnecka žádné cirkumfetišistické stránky neexistují. Tam je tvrdá cenzura, takže ty stránky jsou nejen cirkumfetišistické, ale jsou přímo cirkumfašistické.

David Antoš píše, že ženská obřízka je fetiš:

Velmi podobný příklad můžeme najít i v našem “lidském” světě: ženskou obřízku. Je také absurdně neužitečná a krutá, přesto z některých společností strašně těžko vymýtitelná. Proč se tak urputně udržuje? Proč obřízku dcerám provádějí matky, které samy to strašné utrpení zažily? Protože ženská obřízka je také fetiš. A bez zásahu shůry (právo, vzdělání), který přiměje ke konverzi jisté kritické procento lidí, je stabilní. Mechanismus je prakticky identický, pouze místo genomu je zde slepou uličkou kultura.

Ona je fetiš i obřízka mužská.

A (Út, 17. 7. 2018 - 18:07)

A co tím chtěl mistr...proto bys měl pochopit, když někdo čte i protistranu jako Martina. A nenadávat jí.

Tony (Út, 17. 7. 2018 - 18:07)

Jestliže je inteligentní...A co tím chtěl mistr říci?

Já čtu pravidelně i levicový tisk. Akorát se mi někdy při jeho čtení otvírá kudla v kapse.

To píšu obrazně. Žádnou zavírací kudlu v kapse nenosím.

Když jsem četl internetové stránky největšího obřízkového křižáka a cirkumfetišisty Briana Morrise, tak se mi ta kudla v kapse doslova obrazně otvírala.

Příklad (Út, 17. 7. 2018 - 18:07)

Pokud jsi to ty, tak tou...Jestliže je inteligentní člověk např. pravicově zaměřený, nemá problém č?st i levicově zaměřený tisk. Udržuje si rozhled. Pochopil? Kvůli tomu není psychicky nemocný.

Martina (Út, 17. 7. 2018 - 18:07)

Jenomže včera i dnes jsem napsala. Žádnou poruchou netrpím, ráda čtu názory lidí a nelíbí se mi jak to tu zabíjíš a že mne nesmyslně osočuješ.

A Jendu Ci. a Martina Ly. znám taky. Ale to ty víš, takže konečně víš, že jsem to já. Dnes už tady psát nebudu, jestliže se tady objeví mé jméno, nejsem to já. Jdu slavit jmeniny. Ahoj.

Martina (Út, 17. 7. 2018 - 14:07)

Včera jsem tady napsala dva příspěvky. Opakuji:
- no napsal zajímavý příspěvek
- osobně jsem PROTI obřízce, ale nebráním se přečíst jiné názory
- To.ny, jsi strašně únavný a tvé tapetování dělá tvému snažení medvědí službu

Tony (Út, 17. 7. 2018 - 14:07)

znovu zopakuji, Vy žádné...Kopčím rozumný názor od vedle:

7.7.2018 07:11 - Hanka

Kluci neblbněte , předkožka na penisu to je přece ta jeho chlouba je to to krásné když si ho sama stáhnu a vykoukne na mě řalud a zase ho můžu rukou schovat v předkožce a přirychlejších pohybech se mi ještě odmění tím že si s ním hraji krásným výstřikem a mu se slastně uleví.

Tony (Út, 17. 7. 2018 - 14:07)

Zlí jazykové tvrdili, že se to odložilo proto, že kdyby se metoda MUDr Fortýna prokázala, tak by farmaceutický průmysl přišel o svůj skvělý business.

http://abicko.avcr.cz/archiv/2001/2/obsah/navzdy-nas-opustil-mudr.-karel-fortyn-csc.-nedoceneny-cesky-chirurg.html

Tony (Út, 17. 7. 2018 - 14:07)

Když se ta věc přetřásala, tak MUDr Karel Fortýn CSc náhle nečekaně zemřel a po jeho smrti se to odložilo a už se tím nikdo jiný nezabýval.

Martina (Po, 16. 7. 2018 - 23:07)

To je ale příspěvek o...To bych neřekla, každá správná matka má právo o obřízce včas rozhodnout, protože ví co je správné a co ženy chtějí. A má na to právo. A mnoho lékařek jsou matky a vědí o tom ještě více.

Martina 1 (Po, 16. 7. 2018 - 23:07)

Konečně se tady zase...To je ale příspěvek o ničem. Jde tady o muže, ne o pocity žen.

no (Po, 16. 7. 2018 - 23:07)

Pane Jan

máte svou...Pan Jan má asi stejnou zkušenost jako %% mužské světové obřezané populace, něco jako cca 2,000,000,000 mužů. Ale Vy pane Antoníne nemáte vůbec žádnou, a to ani s chlapečky, které jste nikdy neměl a naštěstí mít ani nebudete.

Jan (Po, 16. 7. 2018 - 22:07)

Nedoporučuji!! V mládí,tam problém není, erekce naskočí sama, hygiena je bez problémů, ženám se to většinou líbí. S přibývajícím věkem poznáte nevýhodu o které jsem v žádném příspěvku zatím nečetl, bystřejší snad pochopí. Jsem jedním z těch, kteří to pochopili pozdě..

Iva (Po, 16. 7. 2018 - 22:07)

Marti dávám ti za pravdu.

Martina (Po, 16. 7. 2018 - 22:07)

Zajímavý příspěvek. Je pravda že To.ny odsud vyhnal lidi, co se o to téma zajímali, ať už byli pro či proti.
Tím věčným tapetováním a napadáním spíš přesvědčuje matky a muže, že obřízka není nic hrozného. Že je proti ní jen jeden zlostný starší muž.

no (Po, 16. 7. 2018 - 21:07)

znovu zopakuji, Vy žádné vzdělání v oboru nemáte, proto se s Vámi lékaři nebaví. Leda jako s laikem, ale nejste pro ně partner v odborném smyslu. Čtení aktivistických blábolů není totéž jako znát něco o lidském těle. Naučte se něco z anatomie, nebo začněte latinou. Myslím, názvy lidského těla, je toho dost. Divil byste se, co se taková zdravotní asistentka musí naučit k maturitě. V současnosti nemáte znalosti ani opravňující k práci zřízence. Až něco skutečně nastudujete, tak pak sám uvidíte, že zdroje, kterým věříte jsou jen kraviny.

Uvedu příklad, Taylorovy výzkumy, tak nepopírám, že ten patolog něco zkoumal. Ale odvolávají se na něj leda aktivistické stránky, který je v angličtině plno. Neuvádí ho žádný "Journal of Urology" apod., tedy skutečný vědecký zdroj z oboru. Pokud by vymyslel něco převratného, tak proč to nezměnilo v této věci celou urologii, proč to neučí fakulty v Kanadě, USA, Západní Evropě, v Česku atd.? Na českém internetu jde najít spousty diplomek a bakalářek. Taylorovy výzkumy, to najdu leda na aktivistických stránkách. Ani obájená diplomak nemá velkou vědeckou cenu, o vědecký přínost se jedná spíš u dizertací, nebo habilitačních prací. Nebo se to cituje ve vědeckých časopisech odborné veřejnosti, odvolávají se na to učebnice na lékařských fakultách. On byl jeden lékař, co podvazoval nádory, bylo to docela kontroverzní. Ten lékař si vedl statistiku, ale lékařská obec to zatím nepřijala. Podobně ty Vaše lékařské kapacity. To bych se mohl odvolávat na dr. Jonáše, protože on napsal, že se mají jíst ovesné vločky a makrobiotika. On je sice MUDr., ale co hlásá je léčitelství a žádná medicína.

Medicína se někdy rozděluje na dva směry, klinická medicína, ta se zabývá léčením. Pak tu je obor patologie, který zkoumá patologické procesy, nejde jen pitvy pacientů, ale i třeba se zkoumá pod mikroskopem nějaká tkáň, není-li tam rakovina. Jenže pacienty léčí ten klinik ,patolog mu jen pomůže, že mu dodá určitou informaci.

Lékaři se s Vámi nebaví, tak jen štvete proti nim, manipulujete lidi různými lžemi a manipulativními metodami, jak různí prodejci herbalifů apod. U nich taky pseudovědecká terminologie, cizí termíny, akorát mnohdy nevědí, co to znamená. Je vůbec divné, že tuhle manipulaci pokládáte nyní za své životní poslání. Já tu píšu jen jako odreagování po práci, píšu po necelých 24 hodinách, jelikož jsem psal až pozdě v noci, nebo spíš to už bylo ráno. Dnes půjdu spát dříve. Tady jde o pendrek, místní se Vám smějí. Škodu děláte jinde, kde škodíte dětem, kde štvete proti lékařům a jimi navrženým postupům. Některé matky se zákroku podvědomě brání, asi nikdo nechce zbytečnou operaci. Vy živíte ty pochybnosti, budujete spiklenecké teorie, slovem jen rozeštváváte.

Údajně pomáháte lidem, ale leda škodíte. Z církve i kněžství jste byl vyobcován, asi musel být důvod. Ty rady co dáváte i stránky co tu přispíváte, tak to ani náhodou není slučitelně s křesťanskou vírou, katolickou nebo evangelickou. Sám jste to označil za úchylácké diskuze, akorát že to čtete a píšete do toho. To Vás k tomu ponoukají všichni rohatí, jinak to nevidím.

no (Po, 16. 7. 2018 - 20:07)

vážený pane, psal jsem, že nestojím o to, když odpovídám Romanovi, aby někdo vstupoval do naší diskuze, kam nebyl pozván. V tramvaji nebo autobuse taky můžete slyšet hovor dvou lidí. Z určitého pohledu to je hovor soukromý, tj. baví se oni dva jiný do toho nemá co vstupovat. V jistém smyslu to je konverzace veřejná, tj. slyší to víc lidí kolem. Přesně takhle jsem odpovídal Romanovi. Vy jako nejhorší buran se stále cpete do diskuze, délka a počet Vašich příspěvků pak zacloní tu původní diskuzi. Tak nějak respektujte pravidla, doma Vás to nenaučili, dokonce Vás bili, ale výchovu stejně žádnou nemáte.

Jak už jsem psal, silně nesnáším lidi, co moralizují, Vy navíc ještě nálepkujete, jak nějaký opilec, co má hodně vysokou funkci. Jedna věc je prezentovat svůj názor, to jste udělal mockrát, potíž je spíš, že to jde stále dokola. Jiná věc je lidem kafrat do života, to Vy děláte hodně. Jestli se někdo rozhodne pro obřízku, tak to musíte respektovat. To údajně respektujete, jenže ve skutečnosti ne. Cpete nevyžádané rozumy a strašení, nechci říkat varování, jelikož se neodvoláváte na vědecká fakta, ale internetové báchorky. Já tenhle styl moc dobře znám z doby bolševika, asi to v našem národě bylo i dřív, ale za bolševika to jen kvetlo. V Americe nebo jinde na Západě neexistuje, že by nějaký týpek přišel k někomu a třeba komentoval jeho volbu zaměstnání, partnerky, školy atd. Tam se respektuje svoboda jednotlivce.

Tony (Po, 16. 7. 2018 - 02:07)

Vážený pane no

vy jste se tu odkopal jako agresivní cirkumfetišista, který ve svém cynismu naprosto pohrdá utrpením druhých.

Jaká zdravotní sestra? Ano, vím kde. Dokonce tam jiná psala, že je doktorkou na dětské urologii.

Mistr Zkoumal by to tu okopčil, jenže jste ho odsunul do béčkové kategorie. On ať je jaký chce a mnohdy tu hraje fejkařské divadlo pod různými nicky, tak není pokrytcem vašeho typu. Vy jste se tu však nakonec odhalil jako pokrytec toho největšího kalibru. Mám tušení, že vás znám z KD. Nejste náhodou Joe? V tom případě by měl nešťastný Próza pravdu.

zuzulamimi @gin124 Dobry den. Vidim, ze tato tema stale pokracuje v hojnej debate :slight_smile:
Tak pridam svoju skusenost.
Maly 4r mal problem so zjazvenou fimozou, uz ledva cikal…na SK vsetci len obriezka, obriezka. Kontaktovala som toho pana doktora co ste mi ho spominali a bol uuuuplne uzasny, ci telefonicky a potom aj osobne. Najprv sme sli na konzultaciu, tam sme dohodli operaciu, potom siel na operaciu, ktora trvala chvilinku a hned ho doniesli muzovi (ja som nebola, siel len muz) a vsetko super zvladli. Prve dni boli tazke, jasne ze ho stipalo cikanie a tak…na zaciatku to vyzeralo hrozne ale kazdym dnom to bolo lepsie, asi treti den uz cikal ok…o 10 dni sme sli na kontrolu, tam mu ho prvykrat stiahol (kus poplackal ale v pohode) a odvtedy doma krasne stahujeme a vsetko je super. O dake tri mesiace mame poslat dr mail co je vsetko ok.
Takze kto ma diagnozu naozaj na obriezku iba a nechce to, odporucam tohto uzasneho dr a ak mate tu moznost ist tam (z Bratislavy to bolo tri hodiny), tak chodte!!!
Este raz dakujem za info, pomoc a radu :slight_smile:

Mimochodem, pan profesor Maxmilian Stehr není nějaké Stehr, chováte se urážlivě k lékařské kapacitě, aniž byste jména těch českých uvedl, kromě Otavy, ke kterému mám věcné výhrady. Mimoto se nehorázně hnusně chováte vůči postiženým obřízkou.

Mimoto, MUDr Roman Sokol, než mě smazal, se mi v naši při dušoval, že děti na přání rodičů zásadně neobřezává. Prověřoval jsem se to z více stran a v této věci mi nelhal. Takže je tak jako tak poněkud mimo můj zájem.

Nikdy jsem nikomu nenakazoval, nenakazuju a nikdy nakazovat nebudu, co kde smí psát. Já pouze oponuju a to mnohdy tvrdě. Mám svaté právo oponovat vůči názoru s kterým nesouhlasím a napsat i to, co si o tom, kdo ten názor vyslovil myslím, jak jsem tu teď na adresu vaší osoby učinil mnohokrát, protože mi nic jiného nezbylo. Odkopal jste se sám.

Nestojíte o můj názor, který jste deklasoval slovem rozumy, chováte jse jako typický neomarxista, jak jsem to tipoval už před třemi roky a vidím, že jsem se vůbec nemýlil.

Já jsem Romanovi napsal dříve než vy. Jsme na veřejné internetové diskuzi, kterou může číst celá republika a vy mě tu křivě a nehorázně osočujete, jako kdybych se vám naboural do emailové schránky nebo do uzavřených schránek na diskuzích, kde jsou. To je od Vás vůči mé osobě nevídaná drzost a nehoráznost, obzlášť, když se zbaběle skrýváte za anonymitu.

Ono toho bylo od Zkoumala málo, tři roky stalkingu a těžkého pomlouvání mé osoby. Jenže on je proti vám béčkový břídil, takový nehorázný výmysl, co jste tu vyplodil vůči mé osobě by ho nenapadl ani v tom nejdivočejším snu.

Opakovaně k vaší poslední větě. Durdíte se zbytečně a pokrytecky, jsme na veřejné internetové diskuzi, do soukromého rozhovoru se vám nenabourávám

Reklama

Přidat komentář