Reklama

Rozchod a navrat - co vy na to??

Petka (Po, 25. 8. 2003 - 16:08)

Diky moc za pribehy, i kdyz to nejsou primo rady, tak jiste pouceni z toho plyne. Po tech sesti tydnech, kdy si to rozmyslel a chtel zpet jsme se nemohli domluvit, rikal, ze z moji strany nevidi snahu a ze jsme ten rozchod zavinili oba. Nevidel pry se mnou perspektivu (pred 2 lety jsem dokoncila VS, on se chtel zenit a za chvilku asi i mit rodinu, ale ja se na to v 27 necitim.On VS nema, tak ho tak trochu chapu, kdyz od 18-ti pracuje)Pak mi vysvetlovat, ze uz to tak nevidi... A taky co s mym soucasnym pritelem? Sice tusi, ze to nemam vnitrne na 100% vyresene, trpelive ceka. Byla by to pro nej asi rana... Zitra jedu s byvalym si pokecat, tak napisu, jak to dopadlo. Diky moc.

Pifka (Po, 25. 8. 2003 - 15:08)

Ahoj, asi ti moc neporadim, snad jen napisu nejake pribehy. ja jsem se rozesla s pritlem po trech letech - duvod byl ten, ze on hodne lhal a jednoho dne se jeho lzi provalily. Okamzite jsem ho poslala k sipku, ty lzi byly opravdu zasadni. On me mezitim bombardoval zpravami a vzkazy, jak me miluje atd. Pak to polevilo, uz se prestal ozyvat, me se to mezitim rozlezelo v hlave a chtela jsem se vratit. On se ke me i vratil, ale jaksi mi zapomnel rict, ze mezitim mel jinou holku. Po 2 tydnech si sebral saky paky (kdyz jsem nebyla doma) a odesel k ni. Tenkrat jsem se naprosto slozila. Mohla jsem si to usetrit. Tak to je jeden pripad - neni to vsak rada, to vim. Druhy pripad zazila moje kamaradka. Byla s pritelem cca 3 roky, planovali svatbu, kdyz on jednoho dne ji oznamil, ze se zamiloval do jine. Bohuzel mu to nevyslo a on se vratil k teto moji kamaradce. S velkou slavou se vzali a po roce on se zase zamiloval do jine (tedy uplne do jine) a rozvedli se. Taky jen dalsi pribeh a zadna rada. Myslim, ze v tvem priapde je to trochu neco jineho, jak jsi psala, tak jsi strasne nechtela, aby odesel. Kdyz on se chce vratit, asi bych ho vzala zpatky. Asi se poucil a doslo mu, co v tobe ztratil a rad by to napravil. Zvaz vsechna PRO a PROTI a hlavne svoje city. Drzim palce.

Petka (Po, 25. 8. 2003 - 12:08)

Ahoj vsichni, resim uz pul roku velky problem. Rozesel se se mnou po 4 letech pritel - hrozne jsem to nechtela, aby se odstehoval a byl definitivni konec. Nicmene tvrdil, ze uz dal nemuze... Ani ne po dvou mesicich dosel k tomu, ze to byla chyba a chtel se vratit. Ja jsem ale po tak kratke dobe nechtela-proste nejde to tak rychle... Navrhovala jsem at chvili pocka, ale odpovedel mi, ze jak se z toho otrepe, tak se mu nebude chtit vracet. Pak se zase dva mesice nic nedelo, ja jsem zacala jiny vztah-stale jsem na nej myslela, porovnala se soucasnym partnerem, je mi po nem smutno.... Pak jsem se dozvedela, ze maji misto na horach, tak jsem tam moc chtela jet - nastesti to nakonec nevyslo, ale timto jsme spolu zase zacali komunikovat. A pak mi dosla nabidka na vylet, krasna kytka ke svatku.... Proste nevim, co mam delat. Z navratu mam strach-jak se rika jednou slepeny hrnek nedrzi, u noveho partnera mi zase chybi veci, ktery mel byvaly a naopak. Jak z toho ven? Nechci nikomu ublizit, ani jeden si to nezaslouzi...Mate nekdo zkusenosti, jak funguji takove znovu-obnovene vztahy?? Diky moc za rady.....

Reklama

Přidat komentář