Reklama

Bušení srdce

Lenka (St, 14. 4. 2021 - 11:04)

Jedná se o přírodní doplněk stravy obsahující enzym serrapeptaza, který můžete koupit z internetového obchodu enerex-vitaminy .cz Stačí brát jen dvě tablety denně po ránu.

Iveta (Ne, 11. 4. 2021 - 09:04)

Snažím se být v pohodě, nijak se nestresuji. Ale i o víkendu, kdy mě nemůže nic rozházet se mi to děje. To je tedy něco přírodního na čištění cév?

Návštěvník (Ne, 11. 4. 2021 - 10:04)

Základem zdravého srdce je omega 3 v minimální denní dávce 250mg.Pokud by problém přetrvával i po několika měsících poctivého užívání tak potom jít raději na vyšetření,není radno si s tím zahrávat.

Steve (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

To bude nejspíš psychického rázu ... celkem běžná a známá věc.

Lenka (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

Může to být hodně z nervů, pokud však chcete předcházet problémům se srdcem, tak já třeba pro svoji maminku začala kupovat doplněk stravy, který obsahuje přírodní enzym čistící cévy. Enzym dokáže rozkládat mrtvé tkanivo a čistit krevní sraženiny, které jsou pro tělo opravdu nebezpečné.

Iveta (So, 3. 4. 2021 - 09:04)

Nedávno mi umřela maminka v 55 letech na zástavu srdce, stejně tak i její taťka tedy můj děda. Bojím se, že to budeme mít trochu vrozené, tak bych se chtěla zeptat, co se dá pro své srdce vše dělat? Snažím se žít i stravovat opravdu zdravě, nikdy jsem nekouřila a alkoholu se dotknu jen opravdu příležitostně na oslavách a podobně. Snažím se co nejvíc sportovat, ale přes to mám občas takové divné bušení u srdce. U doktorky na EKG nikdy nic nenormálního, ale já to prostě cítím

Katka (Út, 23. 2. 2016 - 21:02)

Já jsem. Měsíc po ablaci a...Já mám spíš pocit "poskakování" srdíčka. Mám regurgitaci mitrální chlopně, ale tyhle problémy s tím prý nesouvisí. Beru Izoptin. Máte někdo takovou zkušenost? Díky

Xxxx (Út, 23. 2. 2016 - 20:02)

Právě jsem se vrátila z...Já jsem. Měsíc po ablaci a také jsem čekala něco jiného prý to chce cas

Patrik (Po, 8. 2. 2016 - 20:02)

Lidi spytujte svědomi jen...*buši teda

Patrik (Po, 8. 2. 2016 - 20:02)

Ahoj Kláro, já mám...Lidi spytujte svědomi jen tak srdce nebudi i kdys ste v klidu je to problem ve stitne zlaze je to vyvolany hyperfunkci stitne zlazy hormonalni porucha a kdys budete sledovani doktorem tak pak dostanete i leky a hnet se vam to s klidni vite docela to i narusuje psychiku vznikaji pak uzkostne stavy a pod. I ta pan. Porucha

Steve (Út, 5. 1. 2016 - 18:01)

Škoda že se nedozvíme jaký má přístroj ...

uf... (Út, 5. 1. 2016 - 15:01)

Arytmie je vyléčitelná do...Než tomuto člověku odepíšete, zjistě si, kdo Prokeš je.
A také si zjistěte něco o pufrech, než se necháte ukecat na super-nejdražší-maxi-zázrak!!!zelenou stravu.
Je to blbost, nic tím neodkyselíte, tedy ano, zažívací trakt, ale nic víc, žádný zázrak se nekoná. Jen si odděláte ledviny a plíce.

Vladimír (Út, 5. 1. 2016 - 11:01)

Arytmie je vyléčitelná do 4 - 6 týdnů jen výživou. Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni příčinu arytmií neznají, ale vesele předepisují léky a opakovaně dělají ablace.. Nic se tím nezmění a vy s tím podle nich musíte žít. Přitom je skutečná příčina arytmie známa. Je to nedostatek určitých minerálů a vitamínů v těle, bez nichž nefunguje přenos řídícího signálu do srdeční buňky a srdce začne zlobit. Čili příčina je ve výživě a jen úpravou výživy se dá arytmie vyléčit během několika týdnů. Mám již mnoho takto vyléčených klientů. Používám přístroj, který změří, kolik pro zdraví důležitých minerálů a vitamínů v těle máte a kterých konkrétně máte nedostatek. Kdo by měl zájem, může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.

Jana (Pá, 14. 3. 2014 - 00:03)

Mě na tohle pomáhá Koenzym...Ahoj.Tak ja mam buseni srdce nebo takovou aritmi po jidle.Mam to od listopadu 2013.Nejhorsi je ze se to neda vubec upravit.Pritom kazdy den cvicim a vubec od ranneho mladi jsem sportovne aktivni.Za tyden mam jit na Holtra,tak se uvidi.Mam to ale zrejme ze stresu ktery mi zpusobil muj sym.Jana

Lenka (Pá, 24. 12. 2010 - 15:12)

chtela bych se zeptat jestli...Já mám stejný problém.Už několik let se léčím na psychiatrii pro silné deprese a stresy.Trápí mě ale také to bušení srdce po jídle.To mně ta "hercna" tak tříská,že se to skoro nedá vydržet.Také se mi většinou chce spát,hlavně po obědě.Beru antidepresiva.

Lucie (Po, 25. 10. 2010 - 23:10)

Ahoj, tak ijá mám obcas busení srdce. dvakrát jsem skrz to jela na pohotovost v domení ze je to moje poslední hodinka, ale veskeré vysetrení bylo vzdy v porádku. Nikdy mi zádný lékar nerekl cím to je ! Az jsem si sama vypozorovala, ze kdyz se dostanu do stresu, úzkosti a nebo se rozcílím tak pak to zacne. Sevre se mi zaludek zacnu mít pocit ze se nemuzu nadechnout, zacne mi busit srdce a je mi jako by na omdlení. No hruuuza !!! Tak ze se zase rychle snazím dát se pekne do klidu, sednu si a pomalu se z hluboka nadechuji, a vydechuji ale opravdu pomalu. to mi pomáhá. Jednou mi muj gyn. na toto téma poradil zatlacovat si prstama oci ( s citem ) nevím jak je to mozné, ale me to pomohlo. PS: Muj praktic.lékar mi jednou rekl ze to muze být klidne i od pátere. :-I Kazdopádne je lepsí nechat se odborne proklepnou at je klid na dusi kdyz uz ne na srdci. Hodne zdravícka Vám vsem.

Jones (So, 28. 8. 2010 - 15:08)

ahoj lidi je mi 18 a bušení srdce extrasystoly a občasná tachykardie mě potkává prakticky každý den určitě je třeba dojít si na kardio = ekg + echo a zjistit vše o srdci však v mém případě je vše v pořádku ale stejně je to velice nepříjemné hlavně vyvolaná úzkost strach ze smrti lapání po dechu vše to znám takže se všichni držte chce to klid i když vim že to mnohdy nejde...:)

Veronika (Po, 23. 8. 2010 - 12:08)

Mam prosbu...stalo se to zatím dvakrat,naposledy včera...Rychle mi bušilo srdce,a na hrudi jako bych měla něco těžkého,v sobě takový tlak,a najednou sem se nemohla nadechnout a lapala po dechu...Nevíte někdo čím by to mohlo být?Po chvily to odeznělo,poprvé sem to měla celou noc...ale celkem mě to vždy vyděsí... :(

Marie (Po, 16. 8. 2010 - 19:08)

Já mámbušení už 8 let.Užívám Trimepranol.pomáhá mi,ale prý se nemá brát denně.Nevíte někdo,proč?EKG jsem tehdy měla v pořádku,teď nevím,je mi 49 a vykouřím tak 10 cigaret denně.No a prožila jsem dost velký stres a šok.Dík za odpověď.

Blanka (Čt, 29. 7. 2010 - 04:07)

Marcelo,jakého druhu máš arytmie?Také mě trápí už od dětství,je mi přes padesát.Své problémy popisuji v sekci "extrasystoly".Ablace se také bojím,aby se mé potíže ještě nezhoršily.Stavy úzkosti mě provází stále,přestože tyto arytmie mám už desítky let,ještě jsem si na ně nezvykla a vždy,když se objeví ve zvýšené míře,jsem psychicky na dně.

Reklama

Přidat komentář