Reklama

Dá se odpustit nevěra?

Jan. (Pá, 2. 3. 2007 - 10:03)

Ty jsi udělal všechno co se dalo.Nedala ti na výběr.Za určitý čas uvidíš všechno jinak!

Petr (Pá, 2. 3. 2007 - 08:03)

to,benka Je hotovo.Příští týden se stěhuju a hranice zpěného návratu je překročena a není návratu.Je mi to moc líto.

777benka (Čt, 1. 3. 2007 - 16:03)

Petře,

nejradši bych napsala to,co Dana. Vpodstatě úplně souhlasím. Já to zažila, byla jsem podváděná víc než dva roky, běhěm nichž dva porody a vůbec, přečti si starší diskuse. Ale na druhou stranu - to ti nepomůže,že. Zkuste psychologa. Každý zvlášt, třeba i každý jiného. To, když jdou lidi do poradny/k psychologovi spolu, je až třešinka na dortu. To znamená, že oba chtějí a jsou na to připravení. Pokud Tvoje žena půjde, je to krok k vítězství. Jde to pomalu. U nás tento nový stav trvá rok a čtvrt a ne že bych neměla pocity jako Dana, ale snažím se. Snažím se. A když jsem s ním, je mi dobře a snažím se nemyslet na to, co bylo předtím. A to se o mě nestaral, choval se jako hulvát ke mně, k dítěti, já pak podruhé těhotná (naletěla jsem na iluzi vyřešeného manželství)a to jak se ke mně choval jako k těhotné - hrůza. Ted si sype popel na hlavu stejně jako ty. A vše by mělo končit takovouto scénkou. Sednete si proti sobě, vezmete se za ruce, díváte se do očí a podvodník řekne prosím odpust mi to,chci žít s tebou, a podvedený a zrazený řekne odpouštím ti,chci žít s tebou.

Vypadá to jednoduše,že...?
Přeju ti moc štěstí a trpělivosti.
Je škoda ošidit se o chvilky štěstí jako je sledování zpráv a držení se přitom za ruce, když se nechcete rozejít.

777benka (Čt, 1. 3. 2007 - 16:03)

Petře,

nejradši bych napsala to,co Dana. Vpodstatě úplně souhlasím. Já to zažila, byla jsem podváděná víc než dva roky, běhěm nichž dva porody a vůbec, přečti si starší diskuse. Ale na druhou stranu - to ti nepomůže,že. Zkuste psychologa. Každý zvlášt, třeba i každý jiného. To, když jdou lidi do poradny/k psychologovi spolu, je až třešinka na dortu. To znamená, že oba chtějí a jsou na to připravení. Pokud Tvoje žena půjde, je to krok k vítězství. Jde to pomalu. U nás tento nový stav trvá rok a čtvrt a ne že bych neměla pocity jako Dana, ale snažím se. Snažím se. A když jsem s ním, je mi dobře a snažím se nemyslet na to, co bylo předtím. A to se o mě nestaral, choval se jako hulvát ke mně, k dítěti, já pak podruhé těhotná (naletěla jsem na iluzi vyřešeného manželství)a to jak se ke mně choval jako k těhotné - hrůza. Ted si sype popel na hlavu stejně jako ty. A vše by mělo končit takovouto scénkou. Sednete si proti sobě, vezmete se za ruce, díváte se do očí a podvodník řekne prosím odpust mi to,chci žít s tebou, a podvedený a zrazený řekne odpouštím ti,chci žít s tebou.

Vypadá to jednoduše,že...?
Přeju ti moc štěstí a trpělivosti.
Je škoda ošidit se o chvilky štěstí jako je sledování zpráv a držení se přitom za ruce, když se nechcete rozejít.

helena (Čt, 1. 3. 2007 - 14:03)

NEDA NIKDY, nebud blba paneboze....

Petr (Čt, 1. 3. 2007 - 14:03)

Milá Evo,děkuji za podporu,ale jinak už to nejde.Myslím si,že naše odluka,kdy já se odstěhuji do jiného bytu je poslední šance,jak naše manželství zachránit.Moje pani je velmi psychicky unavená,vystresovaná a její city jsou na bodě mrazu.Jí nevadí,že jsem se s někým jiným miloval,ale ta psychická zátěž,že jsem ji podvedl,lhal ji a možná i při našem zblížení jsem moc tlačil na pilu.Možná,když se odstěhuji....uvidíme.Musíme stejně řešit finance,děti,a další a další věci.Já to nevzdám do té doby,než budou podepsané rozvodové papíry.A o rozvodu se u nás nemluví.Dnes večer máme ještě další rozhovor.Tak uvidíme.

eva (Čt, 1. 3. 2007 - 13:03)

Petře,nevzdávej to ještě.vydrž!!!zatni zuby a vydrž!

Petr (Čt, 1. 3. 2007 - 12:03)

Manželka je na tom dobře.Její city jsou na bodě nula.Hůř jsem na tom já,neboť mé city jsou stále příliš velké a já jsem stále odmítán.Sama pak přiznala,že náš vztah je u konce.Takže já musím řešit pragmatické věci a chci se rozejít slušně a hlavně pamatovat na svoje děti i manželku a vše udělat maximálně v klidu.Třeba se v životě ještě někdy potkáme, ale ....moc bych si to přál.Ale je prostě KONEC.

Pro Petra. (Čt, 1. 3. 2007 - 09:03)

Co na to manželka?Jak to vzala?

Petr (Čt, 1. 3. 2007 - 07:03)

Včera jsem to ukončil.Nemá to smysl.

robo (St, 28. 2. 2007 - 20:02)

mne sa stal jeden ulet a zapacilo sa mi to...takze je to asi horsie:(

Jarka (St, 28. 2. 2007 - 16:02)

Aleno, to je asi věcí názoru.
Ale myslela jsem jeden úlet, ne opakující se úlety:)

Alena (St, 28. 2. 2007 - 16:02)

Jarko, ja osobne si myslim ze je horsi jednorazovka nekde na mejdanu, protoze to mi prijde jako nahle vzruseni, ktere se muze kdykoliv opakovat. Vedlejsi vztah je asi o tom, ze neco v tom prvnim vztahu neni v poradku a pokud si to ty dva vyrikaji je urcite sance na odpusteni a zustat spolu.

Jan. (St, 28. 2. 2007 - 12:02)

Tak to ukonči!Dělá s tebe vola.

Petr (St, 28. 2. 2007 - 11:02)

Naší krizi řešíme již od února 2006.A je to jak na houpčce.Vztah jsem radikálně ukončil a vrátil se ke své ženě a na podzim 2006 jsme prožívali docela dobré období,ale má paní se stále snažila a snažila a její city se prostě nevrátili a od ledna 2007 to jde velmi z kopce a naše komunikace vázne,komunikujeme jenom o chodu rodiny.Ostatní vymizelo.Jsem jenom tzv.trpěn a ve společnosti ignorovám a vše je na bodu mrazu.Vše vypadá jako když stále neví zda to ukončit či nikoli anebo to celé néchává na mě,abych první krok udělal já..mám stále čekat a být trpělivý,milý ...atd?Jak dlouho? Nebo to ukončit?

Jarka (St, 28. 2. 2007 - 11:02)

Asi bych dokázala odpustit úlet - jednorázovku někde na mejdanu, ale vedlejší vztah? O tom dost pochybuju.

Návštěvník (St, 28. 2. 2007 - 11:02)

Tak to za zkoušku stojí.Promluvte si!Nenech to ale plynout,nebo jak ti radí přátele vyhnít.Mohlo by to vyhnít do ztracena a nevedlo by to k ničemu.Potřeboval by si názor muže,který tím prošel.Tak kde je nějaký nevěrný chlap?

Petr (St, 28. 2. 2007 - 10:02)

Evo, nevím jestli jsi to četla vše,ale nevěrný jsem byl já a né moje paní.

Petr (St, 28. 2. 2007 - 10:02)

Máme dvě děti.4 a 15 let.

Návštěvník (St, 28. 2. 2007 - 10:02)

Máte děti?

Reklama

Přidat komentář