Dá se odpustit nevěra?
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit
to,benka Je hotovo.Příští týden se stěhuju a hranice zpěného návratu je překročena a není návratu.Je mi to moc líto.
Petře,
nejradši bych napsala to,co Dana. Vpodstatě úplně souhlasím. Já to zažila, byla jsem podváděná víc než dva roky, běhěm nichž dva porody a vůbec, přečti si starší diskuse. Ale na druhou stranu - to ti nepomůže,že. Zkuste psychologa. Každý zvlášt, třeba i každý jiného. To, když jdou lidi do poradny/k psychologovi spolu, je až třešinka na dortu. To znamená, že oba chtějí a jsou na to připravení. Pokud Tvoje žena půjde, je to krok k vítězství. Jde to pomalu. U nás tento nový stav trvá rok a čtvrt a ne že bych neměla pocity jako Dana, ale snažím se. Snažím se. A když jsem s ním, je mi dobře a snažím se nemyslet na to, co bylo předtím. A to se o mě nestaral, choval se jako hulvát ke mně, k dítěti, já pak podruhé těhotná (naletěla jsem na iluzi vyřešeného manželství)a to jak se ke mně choval jako k těhotné - hrůza. Ted si sype popel na hlavu stejně jako ty. A vše by mělo končit takovouto scénkou. Sednete si proti sobě, vezmete se za ruce, díváte se do očí a podvodník řekne prosím odpust mi to,chci žít s tebou, a podvedený a zrazený řekne odpouštím ti,chci žít s tebou.
Vypadá to jednoduše,že...?
Přeju ti moc štěstí a trpělivosti.
Je škoda ošidit se o chvilky štěstí jako je sledování zpráv a držení se přitom za ruce, když se nechcete rozejít.
Petře,
nejradši bych napsala to,co Dana. Vpodstatě úplně souhlasím. Já to zažila, byla jsem podváděná víc než dva roky, běhěm nichž dva porody a vůbec, přečti si starší diskuse. Ale na druhou stranu - to ti nepomůže,že. Zkuste psychologa. Každý zvlášt, třeba i každý jiného. To, když jdou lidi do poradny/k psychologovi spolu, je až třešinka na dortu. To znamená, že oba chtějí a jsou na to připravení. Pokud Tvoje žena půjde, je to krok k vítězství. Jde to pomalu. U nás tento nový stav trvá rok a čtvrt a ne že bych neměla pocity jako Dana, ale snažím se. Snažím se. A když jsem s ním, je mi dobře a snažím se nemyslet na to, co bylo předtím. A to se o mě nestaral, choval se jako hulvát ke mně, k dítěti, já pak podruhé těhotná (naletěla jsem na iluzi vyřešeného manželství)a to jak se ke mně choval jako k těhotné - hrůza. Ted si sype popel na hlavu stejně jako ty. A vše by mělo končit takovouto scénkou. Sednete si proti sobě, vezmete se za ruce, díváte se do očí a podvodník řekne prosím odpust mi to,chci žít s tebou, a podvedený a zrazený řekne odpouštím ti,chci žít s tebou.
Vypadá to jednoduše,že...?
Přeju ti moc štěstí a trpělivosti.
Je škoda ošidit se o chvilky štěstí jako je sledování zpráv a držení se přitom za ruce, když se nechcete rozejít.
NEDA NIKDY, nebud blba paneboze....
Milá Evo,děkuji za podporu,ale jinak už to nejde.Myslím si,že naše odluka,kdy já se odstěhuji do jiného bytu je poslední šance,jak naše manželství zachránit.Moje pani je velmi psychicky unavená,vystresovaná a její city jsou na bodě mrazu.Jí nevadí,že jsem se s někým jiným miloval,ale ta psychická zátěž,že jsem ji podvedl,lhal ji a možná i při našem zblížení jsem moc tlačil na pilu.Možná,když se odstěhuji....uvidíme.Musíme stejně řešit finance,děti,a další a další věci.Já to nevzdám do té doby,než budou podepsané rozvodové papíry.A o rozvodu se u nás nemluví.Dnes večer máme ještě další rozhovor.Tak uvidíme.
Petře,nevzdávej to ještě.vydrž!!!zatni zuby a vydrž!
Manželka je na tom dobře.Její city jsou na bodě nula.Hůř jsem na tom já,neboť mé city jsou stále příliš velké a já jsem stále odmítán.Sama pak přiznala,že náš vztah je u konce.Takže já musím řešit pragmatické věci a chci se rozejít slušně a hlavně pamatovat na svoje děti i manželku a vše udělat maximálně v klidu.Třeba se v životě ještě někdy potkáme, ale ....moc bych si to přál.Ale je prostě KONEC.
Co na to manželka?Jak to vzala?
Včera jsem to ukončil.Nemá to smysl.
mne sa stal jeden ulet a zapacilo sa mi to...takze je to asi horsie:(
Aleno, to je asi věcí názoru.
Ale myslela jsem jeden úlet, ne opakující se úlety:)
Jarko, ja osobne si myslim ze je horsi jednorazovka nekde na mejdanu, protoze to mi prijde jako nahle vzruseni, ktere se muze kdykoliv opakovat. Vedlejsi vztah je asi o tom, ze neco v tom prvnim vztahu neni v poradku a pokud si to ty dva vyrikaji je urcite sance na odpusteni a zustat spolu.
Tak to ukonči!Dělá s tebe vola.
Naší krizi řešíme již od února 2006.A je to jak na houpčce.Vztah jsem radikálně ukončil a vrátil se ke své ženě a na podzim 2006 jsme prožívali docela dobré období,ale má paní se stále snažila a snažila a její city se prostě nevrátili a od ledna 2007 to jde velmi z kopce a naše komunikace vázne,komunikujeme jenom o chodu rodiny.Ostatní vymizelo.Jsem jenom tzv.trpěn a ve společnosti ignorovám a vše je na bodu mrazu.Vše vypadá jako když stále neví zda to ukončit či nikoli anebo to celé néchává na mě,abych první krok udělal já..mám stále čekat a být trpělivý,milý ...atd?Jak dlouho? Nebo to ukončit?
Asi bych dokázala odpustit úlet - jednorázovku někde na mejdanu, ale vedlejší vztah? O tom dost pochybuju.
Tak to za zkoušku stojí.Promluvte si!Nenech to ale plynout,nebo jak ti radí přátele vyhnít.Mohlo by to vyhnít do ztracena a nevedlo by to k ničemu.Potřeboval by si názor muže,který tím prošel.Tak kde je nějaký nevěrný chlap?
Evo, nevím jestli jsi to četla vše,ale nevěrný jsem byl já a né moje paní.
Máme dvě děti.4 a 15 let.
Máte děti?
Ty jsi udělal všechno co se dalo.Nedala ti na výběr.Za určitý čas uvidíš všechno jinak!
Pošli odkaz